Hello!
Mi is immuno kidezünk már tavaly óta- hát, lehet, h mi extra betegesek vagyunk, de azért akkora csodát nem tett. De a pozitív hatást abszolút érzem én is. Mi dokinénivel úgy beszéltük, h első 1-2 hétben lehet nyugodtan 1 tabit adni, aztán vissza kell állni félre. De kérdezem majd idén is, mert ez a tavalyi adag volt. Egylőre így adom még, pont most kezdtük el újra szedni.
Mi még mindig köhögősen, éjjelente mindig van 1 óra, amikor Dá irtóra köhög- úh én se vagyok a kipihentség csúcsa.
De azért holnap mennek oviba, de még itthon alszanak, mert a köhijük zavarná a többit. Ti mikor szoktátok újra vinni a gyerekeket betegség után? Totál gyógyultan v kicsit betegen? Dokinő azt mondta, h nyugodtan vigyem őket amikor már csak kicsit köhögnek, náthásak, mert minden gyerek köhög és taknyol. De én kicsit tartok tőle, h így esetleg összeszedne rögtön vmi újat és visszaesnek. Tapasztalat?
Brigi
Húha, most már tényleg ketyeg a visszaszámlás!!! Csajok akkor el vannak rendezve h hol lesznek? Fognak menni oviba amíg te kh-ban leszel?
Cat
De jó neked! Nálunk valam irtózatosan pörögnek, senki el se hiszi, h betegek.
De sztem hiányzik nekik az ovi, Nikci már nagyon menne, le is szögezte, h nehogy korán érte menjek. A hét második felében minden nap 1-1,5 órát sétáltattam őket, jócskán megnőtt a teherbírásuk. Zoli mikor jön haza?
Detti
Nem baj a pelus, hátha csak pár napig tart majd. Ilyen visszacsúszások simán lehetnek. Nálunk Dára került vissza éjjelre amikor most zsinórban 2-szer bepisilt. Annyira köhög, h muszáj éjjel is itatni és hidegben altatni őket- félek, h megfázik még jobban. Nem is bánja a pelust. De persze azóta nem is pisilt be- lehet, h egyszerűen csak fázik a popója.Bernát most nem is szól egyáltalán? Miket vettél a portyán? Gyerekeknek is vásároltál? Next cuccokból nekem volt amik tetszettek, de én ennyit egyszerűen sajnálok rá.
Inkább hetekig lesem az angol ebay-t és onnan lövök néhány jobb cuccot. Az újat is megkapom olcsóbban postaktg-gel, mintha boltban venném, főleg, ha hozatnám a 400 ft6 font áron. Persze erre Cat mindig azt mondja, h azért, mert vegyespárost nem kell hasonlóan öltöztetni.
Megígérem, ha kimegyünk anyuékhoz, leszek az amcsi forrásotok!
Floridában marha jó outletek vannak, nagyon jó dolgokat lehet kifogni.
Edit
Ti mentek holnap oviba? Dávidnak jobbulást!
Kata
Hát, akkor muszáj lesz vmi talit összehoznunk.
Verdákat átírom szívesen. Mienk még működik.
VKOrsi
Ha olvasol: milyen üléseket rendeltél Amerikából amik saját bizti övesek?
Viki
Sztem nem lesz gond Lucával, ha képes tartani amíg akarja. Oviban azt azért nem fogod reklámozni, h még leginkább pelusba szereti ugye?
És várják már az ovit? Voltatok már megnézni?
Cat, Meme
Én úgy vagyok az elszakadás-témával, hogy akkor visel(ne) meg, ha azt látnám, h nekik rossz. Először minden ilyen helyzetnél félek, h majd hogy veszik az akadályt- most az ovikezdésnél is ideges voltam amikor először hagytam ott őket v amikor először aludtak ott. De aztán ha látom, h nekik jó, megnyugszom. Persze én is gondolok rájuk általában, de nyugodtan, mert tudom, h jó helyen vannak. Az lenne rossz, ha az oviról kiderülne vmi, ami nem tetszik nekem, akkor tuti nem lennék nyugodt. De így én simán elvagyok nélkülük és napközben nem hiányoznak egetverően. Persze ez lehet, h még a kezdeti szabadság érzése és később megváltozik. Aztán délután igyekszem mindent megadni nekik amit tőlem igényelnek és sokkal kreatívabb vagyok mintha egész nap együtt lennénk- ők meg sokkal nyugodtabbak, jobbak. Én már tavasz óta úgy érzem, h kevés vagyok nekik és unatkoznak velem. Egyszerűen kivirulnak a gyerektársaságtól. És a 2 hét ovi alatt olyan ügyesek lettek, h csoda!
Meme
Csak nyugi, ne legyen túl nagy bűntudatod, mert lehet, h ők is azért érzik magukat most rosszabbul. Tavaly szerették az ovit ugye? Alvás után rögtönn mennek haza v meddig vannak ott? Majd megszokják, azért nem olyan nagy váltás ez. Csak próbáld meg Te azt éreztetni velük, h jó ott nekik. Abban biztos vagyok, hogy délután és este minden szeretetet és törődést megkapnak tőletek annyira kiegyensúlyozott és szerető család vagytok!!!