Új privát üzeneted érkezett!

Tobi,

nagyon kedvesek a méhecskéid. :)
kalkata

Sziasztok!

Kalkata,
jó Téged is "látni", gyere gyakrabban!

Baba,
kitartás!!! (szigorúan tartod a diétát??? Szuper ügyes vagy!!! - nekem nem megy :oops: 5x eszem egy nap, ez fejlődés nálam, de 10nél előbb nem tudok enni!!! 3 hétig erőszakoltam magamba a kaját reggel, és egész nap hányingerem volt, pedig még nem is szedtem a metet :evil: -csak próbáltam szokni a "rendszert"...amit betartok: no cukor és csak teljes kiőrlésű kenyér, de bizony a CH-t már szemmértékkel számolom :lol: ) Mikor mégy cukor-kontrollra?

Szuperdrukk a Startolóknak!!!!! :P Őszi babaeső lesz!!!!!!! :wink:

Csajok,
holnap este 9: chat a blogon!!!!! Mindenki jöjjön!!! :lol:

tillidian

/IR-es Lányok!
Próbáltátok már a palacsintát teljes kiőrlésű lisztből? Töltelék: diabetikus lekvár vagy túró fruktózzal+steviával? Jelentem: ehető!!! :lol: -aszittem vacak lesz, de neeeeem! :D /

tillidian

Bellám!
Itt vagyok, ált. minden nap olvasok, csak az elmúlt időszak eléggé intenzív tanulással telt, így az írást (és az egyéb társadalmi életemet is... :? ) eléggé hanyagoltam. De ma levizsgáztam, és most felüdülök épp. Már csak az elmúlt napok "nemalvását" kell behoznom... :roll:

Katicám!!
Annyira de annyira :cry: :cry: :cry:

Baba!
Húú, ez gáz, sajnálom nagyon, nekem hálistennek semmi "ilyesmivel" nem kellett megküzdenem.

Till!
Hát én mostanság eléggé érzés után megyek a diétával, de az a tapasztalatom, hogy ahhoz eltúlzom a CH-t, azt rögtön megérzem, így tudok azért vigyázni. Én az első gyógyit joghurt itallal, danone actimellel szoktam bevenni, azt le tudom gyűrni ébredés után, mert amúgy én is ilyen típus vagyok, hogy a nap első felében simán elvagyok kaja nélkül, és nagyon nem kívánom korán reggel egyáltalán. De a met nálam globálisan is étvágytalanságot csinált, szóval önfegyelemmel kajálok, ha kell kicsit erőltetem.

Szurkálóknak!
++++++++++ :lol:

Na biztos kihagytam egy csomó mindenkit, akinek akartam írni, majd igyekszem bepótolni... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Till: pár hete feltettem a Kaális receptes topicba eme palacsinta receptjét, mert nekem nagyon bejött!!! Nem láttad? :lol: :lol: :lol: :lol:

Reggeli ügyben ugyanígy vok, nem megy nekem sem a korai. :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, hogy vagy?ÚÚÚÚÚÚgy hiányoztál!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt MINDENKINEK!
Képzeljétek minden eddigi leleteim fénymásolatát (az előző helyről ahova jártunk) megküldték postán. :) Nem gondoltam volna, hogy válaszolnak a levelemre, legfőképp azt, hogy leleteim fénymásolatával jutalmazva.

Szép napot mindannyiótoknak!!!
kalkata

Kalkata,
méhecskékre :)
Ez tök jó hír!!! Rendesek, hogy elküldték!

Bella,
tüszi+++++++++++++++++++++
UH beszámolóról ne feledkezz meg!

Lois,
örülök, hogy látlak :D

Angel,
+++++++++++++++++++++++++++

Baba,
öreg motorosok, ez jó :lol: babásodni fogunk és Mindenki :wink:
remélem jobban vagy!

KépKép
tobi

Tobi, természetesen nem sértésnek szántam............................én is benne lennék az öreg motorosok klubjában, csak én most nem próbálkozhatok.

Kopp-kopp jobban.

babaimádó
Kép
babaimado

Angel! :)
Látom a táblában, hogy Te állsz az első helyen! :)
Nagyon-nagyon szorítok Neked (meg persze a többieknek is, de Angelt ismerem személyesen is, ezért jár neki a külön drukk)! :D

Kép Kép
kismokus

Baba,
dehogy annak vettem!!! :wink: nekem tetszik :)

KépKép
tobi

Sziasztok!

Bella,
++++++++++++++
Helyzet?

Tobi,
:wink: és viszont!
A Gonalt akkor kezdem, ha megyek vérvételre, és az okés! Ahhoz előbb meg kéne, hogy jöjjön, sztem holnap is megtörténik, és akkor jövő hét elején vv!

Kismókus :D
kösziii!
Hátha most nekem is szerencsét hoz az október, bár az idén a 13 nem péntek! :wink:
Puszi Klári babának is! Fagyikért tervezel vmikor menni?
angel37

Sziasztok,
gyors bekukk.
Hétvégén nem leszek netközelben, most mi megyünk anyóslátogatni :roll:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Puszedli,
nem láttam a receptet, saját kútfőből merítettem az ötletet :lol: - de most megnéztem a receptes fórumot, egész jók (számunkra ehetők) is vannak...

Lois, Puszedli,
megnyugtattatok reggeli ügyben :oops: (Lois, Actimel nem tartalmaz cukrot? :roll: )
Ma kivételt tettem: fél 8-kor magamba paszíroztam 30 CH értékű kukoricapelyhet - kissé helytelenül tejjel - majd a metet. Jelentem: délig kifeküdtem! Szédülés, hányinger, alvásmánia...ha nem reggelizem, jól vagyok!!! Normális ez???

Mindenkinek szép napot!

Estig rendbejövök, és várlak Titeket chatelni!

tillidian

Én is gyors bekukk.

Alle, boldogságos anyóslátogatást kívánok! A jóból sose árt meg a sok... :wink: :lol:

Till, örülök, hogy jobban vagy már te is. Fránya megfázás.

Öreg motorosok hajrá!!!!! Mutassátok meg a kiscsibéknek, hogy kell ezt csinálni! :D

Kalkata, látod, az élet szép. Néha érik az embert kellemes meglepetések is. :)

Szurkálódóknak nagy tüszőket kívánok!!!
Babásoknak pocaksimi!

skrisz72

Igen, érik az embert még kellemes meglepetések.

Jó hétvégét Mindenkinek, sok-sok pihivel.
kalkata

És sok sok ++++++++++ :)
kalkata

Lányok :P
Már csak ritkán tudok ide bekukkantani, de amikor igen, akkor nagyon nagy szeretettel gondolok rátok!

Régen írtam, de újra megteszem: van néhány doboz Utrogestanom, és 2 Gonal inj. Szívesen felajánlom bármelyikőtöknek, hátha szerencsét hoz.

A Kaáli Intézet egyik csodálatos eredménye:
Kép

Véda
Vendég

Sziasztok!

Csak mert lebuktam... :oops:

Jól vagyunk,olvasgatni szoktalak benneteket és természetesen mindenkinek nagyon drukkolok,de nem igazán tudok hozzászólni,mert az IR-ben nem vagyok jártas.No,meg Dórika úgy lefáraszt estére,hogy sokszor nincs is kedvem irogatni.
Tavasszal(márciusban) megyünk majd a fagyibabákért.

Eszter

Kép
Kép
mereszt

Mereeeeeeszt!!!! :P

Már nagyon hiányoltunk!!! Jó Téged "látni"!!!
Akkor márciusban babásodsz, hajrá!!!
Télleg gyere azért néha!!! :P

Csajok,
homorú voltam, senki nem jött chatelni :( vártam türelmesen pedig...
Nade sebaj, majd jövő pénteken!!!! (vagy a csütörtök jobb?)
Puszedlinek igazolt távollét! :wink:

tillidian

Ohhh, ma volt chat?? A'szem erről most lemaradtam :(

Till!
10.5 gr van egyben, szóval szerintem okés minimál-reggelire.

Szia Véda!
Olvastalak és együtt érzek, nehéz lehet, kitartás!! :wink:
Cupp Lillusnak is, tolmácsold légyszi', hogy őrzöm a kagylót! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Till!
öööööö....én próbáltam...most az előbb :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, jókor... mi vagy te, éjjeli bagoly? :wink:
Na én beszélek, aki meg sem próbált felmenni a chat-re. Nem tudtam, mert apával beszélgettünk. Mostanában ritkán beszélünk ilyen sokat, pláne úgy, hogy még a tévé sem ment közben. :wink:

Mereszt, örülök, hogy ti is folytatjátok márciusban. Remélem nagyon szép tavaszotok lesz!

Véda, micsoda szép hurka-gyurka! Vagyis Csabi-babi. :wink: Gratulálok a kicsihez, még nem volt alkalmam rá születése óta.

skrisz72

Sziasztok!

Mereszt! Örülök, hogy benéztél!!!! :D

Beu: adj életjelet kérlek magadról te is, akár priviben, akár itt!!!!!!

Nekem ma megjött, nem lett "török" spontán babánk, pedig azért titkon reméltem. :( Jövő 7en hívom dokibácsit és lassan én is kezdek.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Mostanában max. olvasni van időm :(

((((Katica)))) nagyon sajnálom, annyira drukkoltam :cry: :cry: Milyen vizsgálatok lesznek még?

Angel, Krisz, Tobi! Hajrá :) +++++++++++++++++++++++++++++++

Till, bocsi, tegnap nem is olvastam :(

Baba! Remélem, megszokod mielőbb a metet +++++++++++

Angel! A supre+Gonal kombináció nekem bejött :) ++++++++++++

Puszedli, akkor nemsokára kezdés neked is :wink:

Kép

Mó, lassan betöltöd a 12. hetet. Annyira jó! Élvezed a kismamiságot? Vagy inkább rosszul vagy tőle? Miket érzel?

Puszikám, akkor neked is hajrá!!!

skrisz72

Sziasztok!

Drukkokat köszönöm!

Mó,
eddig 4x sajnos nem hozott sikert ez a kombináció, bár a stimu részére nincs panasz, de talán most long formában... :wink:

Véda,
mit mondjak, vmi hasonló eredményt én is elfogadnék! :lol:
Nagyon kis édes Csaba királyfi!

Mereszt,
hú de rég jártál erre! Jó, hogy benéztél!
Hajrá március! Dórikának puszi! :)

Puszedli,
:?
Mihamarabbi kezdést!

Bella,
mi az állás? :wink:

Tobi,
+++++++++++++ :D

Na nekem ma megjött, így is vártam, úgyhogy hívom majd a dokit és kedden mennék vérvételre!
angel37

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így bepofátlankodom közétek, de sikertelen inszeminációk után most kénytelenek vagyunk meddőségi központot felkeresni.
Próbáljuk a legmegfelelőbbet, de nagyon nehéz... Gondolom ezt Ti is tudjátok. :?

A legfőbb kérdésem az lenne:
Van- e várólista a lombikot illetően? (egy másik intézetben ha most jelentkezünk, talán jövő év februárban elkezdik a stimulációt). Igazából nem szeretnénk halogatni a dolgot, ezért jó lenne, ha a vizsgálatok elkészülte után már tudnánk is kezdeni.
Ez lehetséges itt vagy szintén várni kell?

Válaszotokat előre is köszönöm:

bumbika
bumbika

Angel, nekem long volt! :)

Krisz! Semmi problémám nincs, nagyon jók a gyerekek :) Se hányinger, se émelygés, semmi. Jobban puffadok, mint korábban, ennyi, az álomkórnak is vége. Mindenkinek ilyen terhességet kívánok!! :D :D

Bumbika! Kaáli esetében úgy tudom, még mindig város- és orvosfüggő. Szegeden pl. szinte azonnal megtörténhet a beavatkozás, Bp.-en orvostól függően február-április környékére lehet ezt várni. De addig viszont megtörténhetnek a vizsgálatok: nem ritka, hogy odakerül egy pár, és kiderül, hogy az eddigi vizsgálatok, kezelések kevésnek bizonyulnak, szóval ezt is figyelembe kell venni szerintem.

Kép

Angel :P
Látom csúszol. Ebből már október lesz, ami az én szerencse hónapom. Hozzon most szerencsét NEKED!

Lois :P
Gratulálok a vizsgádhoz!

Puszi nektek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mó, ez fantasztikus. Akkor nagyon élvezed, igaz? További tünetmentes babavárást kívánok! :D

Puszi Fanni! Babaképek?

Szia Bumbika, nekem májusban volt az első lombikom Pesten, és a következő beülti időpontom november. Piszok sokan vagyunk... :?

skrisz72

sziasztok!

Mindenkinek hatalmas ölelés!

(Holnap TSH kontroll a Mens-ben.
Más: új iskolát kell találnom Manónak, alkesz-nénit idáig bírtuk tolerálni. Tegnap este a gyerek már sírt, hogy hétfőn megint mennie kell és ott lesz xy néni, és ő nem szeret iskolába járni!!! Ő, aki annyira szeret tanulni és úgy várta az iskolát!!! Úúúúúgy megrúgnám a Büdös banyát!!!!!!! :twisted: )

tillidian

Sziasztok,

Till :? és nem lehet tenni semmit a banya ellen? Tényleg az a megoldás, hogy másik sulit kell keresni? Fenntartónál nem lehet panaszt tenni? Esetleg más szülőkkel összefogni?
Kontrollhoz drukk, én szerdán megyek, pénteken voltam vérvételen.

Bubmika, várólista mindenhol van, a TB-s finanszírozás miatt, ami ugye korlátozott számú beavatkozást finanszíroz. Ha zsebből fizetitek, akkor úgy tudom, szinte semmi várakozás nincs,vagy csak annyi, amíg a vizsgálatok megvannak az altatáshoz. 5-8 hónappal mindenképpen számolj szerintem.

allegrobarbaro

Úgy néz ki én vagyok az egyetlen hajnali bagoly. Már a munkahelyemről irogatok, korán keltem.

Szorult helyzetbe kerültem, segítsetek ha tudtok. Endokrinológust keresek, aki minden vizsgálatot helyben végez el (vérvétel stb.) és nem kell eljárogatni máshozva.
Van ilyen? Ajánlottak nekem egyet Szfváron, de nincs rá módom eljárni hozzá, "messze van".
Ismertek valakit?
kalkata

Bubmika, sajnos egyre hosszabb a várakozási idő, mint ahogy Allegrobarbaro is írta. Nagyon sokan vagyunk...
De ez máshol így van, tanusíthatom. :(
kalkata

Till,
igen, sűrgősen keressetek másik iskolát. Keresztlányom is hasonló eset történt, csak az iskolaváltás segített. Rossz volt nézni, ahogy szenved szegénykém.
kalkata

Kalkata, a Mens nem jó neked?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
Az az igazság, őszintén bevallom, hogy fogalmam sincs mi az a Mens.
Még meg kell tanulnom az itt használt kis fogalmakat. :)
kalkata

allegrobarbaro

Köszönöm kedvességedet, segítségedet.
kalkata

Sziasztok!

Gyors bekukkra van csak időm. Mindenkinek extra drukkok mennek, Angel nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vállizület gyulladást kaptam a múlt héten, bebe nekem ilyen is van, eszméletlenül fáj minden mozdulat, apa öltöztet, pancsiztat, teljesen ki vagyok szolgálva. Ez jó, csak a fájdalom ne lenne. Írni bal kézzel tudok, maradok olvasó módban, ha jobban leszek jövök.
Vendég

Sziasztok!

Kontaktlencsémtől (a drnő szerint) kötőhártyagyuszim van, kaptam rá cseppeket,... :cry:
Bejelentkeztem a Kaáliba, jövő 7 csüt. megyek.
Még hívnom kell a Menst is, kontroll időpontért. :roll: :roll:

((((((((((((Sannah))))))))))))))

Kati: jobban vagy picit?

Till: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nagyon régen jártam nálatok, néha-néha benézek, olvasgatok, drukkolok.

A lombik tolódik nálunk a magas cukrom miatt. Legutóbb talán tavasszal írtam, hogy magas lett a terheléses inzulin (89) és a cukor (9,4) is. Eltoltuk a májusi lombikot szeptemberre. Gyógyszert nem írt fel a doktornő (Mens.), diétáztam és mozogtam. A kontroll június végén volt, elég szépen csökkent a cukor (7,25) és az inzulin is (51). Ezt követően Kaális doktor bácsi nem örült túlzottan, hogy nem szedek gyógyszert, így július eleje óta Meforalt is szedek. A szeptemberi lombik helyett decembert beszéltünk meg a cukor miatt, mert jó ha a normális cukor eredmény után még várunk 3 hónapot. Múlt héten voltam ismét terheléses vizsgálaton, s sajnos nem sikerült a cukrot levinni, sőt, magasabb mint nyár elején (7,8 ), az inzulin gyakorlatilag nem moccant (50). Így a decemberi lombik is tolódik, talán február-március lehet, ha év végére leviszem a két órás cukrot 6 körülre. A gyógyszert abba is szeretném hagyni, jövő héten beszélek a Mens-es doktornővel, ha ő beleegyezik, akkor Kr. doki is beleegyezik (ma beszéltem vele telefonon).
Dióhéjban ennyi lenne az elmúlt fél év történése nálunk.

Angel :)
Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A többi szúrkálós, babamagocsát visszakapó, készülődő mamajelöltnek is mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++

Pusz mindenkinek.
Buboskemence
buboskemence

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, Sannah jobbulást nektek. Miket össze nem szedtek... :roll:

Buboskemence, nagyon sajnálom, hogy ennyit kell várnod. De állítólag muszáj kikezelni azt a francos cukrot, különben nincs értelme nekifogni a lombiknak. Kitartást kívánok.

Till, én is azt kérdem, nem lehet tenni a banya ellen? Biztos másoknak is gondot okoz. Az ilyet valahogyan ki kell rúgatni, hogy ne ártson másoknak. Mi például megszondáztattuk az egyik kolléganőmet, mert gyanítottuk, hogy napközben is iszik. Ezt nem lehet kérni az igazgatótól?

skrisz72

Sziasztok!
Angel! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli!
Jövő hét csütörtökön hányra mész a Kaáliba? Én 10.30-ra. :D
Jobbulás Neked!

Sannah! Te is gyógyulj meg mihamarabb!

Till! Ez nagyon bosszantó helyzet, de Manó érdekében próbáljátok kigolyózni inkább a banyát!

Ma voltam a Kaáliban, az események felgyorsultak. Mivel nem talált a dokim cisztát (nagyon örültem!) 26-án indul a Suprefact, 27-én hozzá a Gonal és a Merionál.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Puszedli, Sannah,
gyógyulást Nektek!!!

Katica,
én is kérdezném: hogy vagy? Ölelés!!!

Buboskemence,
de jó már Téged is "látni"!!! :lol:
Fránya cukor! :twisted: (én is emiatt tolódtam januárra...De így hátha sikerünk lesz!!! :D )

Puszedli,
köszi a cikket, utólagos engedelmeddel felpakoltam a blogra :P

Skrisz, Alle, Kalkata,
annyi a fejlemény, hogy ma fogadott minket - soron kívül - az igazgató, és feketén-fehéren kiborítottuk a bilit! (azt is, hogy tanerő iddogál - mint kiderült, már várta! - hogy végre szülő is megerősíti...Kitenni viszont szinte lehetetlen: a közalkalmazott be van betonozva! :evil: . )
Azzal kezdünk, hogy a héten leülünk 5-ösben (a két tantónő, a diri meg mi, és megpróbáljuk rendezni a sorokat...nem tudom, javul-e majd valami, úgyhogy párhuzamosan már keresem az új sulit...de az éjjel nem aludtam emiatt... :evil: )

Kalkata,
a Mens Mentis jó hely, sokan járunk oda...kicsit drága, de mi nem az? :( - Puszedlival Breyer drnéninél vagyunk, nekem naon szimpi. Tüűhöz hónapokig tart a várólista...)

tillidian

Bols: Kép Hajrá!!!!!!!! Én 14.00-re megyek. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Bols,
Te is beszállsz az októberi siker-csapatba? De jóóóó! :P Megadrukk!

tillidian

Till: háááát nem is tudom,.... mondjuk megkérdezhettél volna előtte!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?