Sziasztok!
Nagyon régen jártam nálatok, néha-néha benézek, olvasgatok, drukkolok.
A lombik tolódik nálunk a magas cukrom miatt. Legutóbb talán tavasszal írtam, hogy magas lett a terheléses inzulin (89) és a cukor (9,4) is. Eltoltuk a májusi lombikot szeptemberre. Gyógyszert nem írt fel a doktornő (Mens.), diétáztam és mozogtam. A kontroll június végén volt, elég szépen csökkent a cukor (7,25) és az inzulin is (51). Ezt követően Kaális doktor bácsi nem örült túlzottan, hogy nem szedek gyógyszert, így július eleje óta Meforalt is szedek. A szeptemberi lombik helyett decembert beszéltünk meg a cukor miatt, mert jó ha a normális cukor eredmény után még várunk 3 hónapot. Múlt héten voltam ismét terheléses vizsgálaton, s sajnos nem sikerült a cukrot levinni, sőt, magasabb mint nyár elején (7,8 ), az inzulin gyakorlatilag nem moccant (50). Így a decemberi lombik is tolódik, talán február-március lehet, ha év végére leviszem a két órás cukrot 6 körülre. A gyógyszert abba is szeretném hagyni, jövő héten beszélek a Mens-es doktornővel, ha ő beleegyezik, akkor Kr. doki is beleegyezik (ma beszéltem vele telefonon).
Dióhéjban ennyi lenne az elmúlt fél év történése nálunk.
Angel
Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A többi szúrkálós, babamagocsát visszakapó, készülődő mamajelöltnek is mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++
Pusz mindenkinek.
Buboskemence