Új privát üzeneted érkezett!

szilcsike
a kolin meg a soldaton Kép

zsani
jobbulást bokaügyileg és ne járj úgy mint én. Az én térdem még mindíg fáj a dec 13as túra óta, túlerőltettem a ficamot Kép

manó
mi yahoo msr-ezünk, azt is imádja, csak azt nem szoktam hagyni, mert általában csak akkor vagyok online, mikor valamelyik külföldi barátommal dumcsizok Kép

ilke
m,egnéztem a profilod - hogy sugárzik az arca Lilinek!! Nekünk is van ilyen karifaégőnk, a párom gyerekkorából Kép
Az én lányom viszont most fogyózik vagy mi. Már egy hete nem eszik rendesen, tegnap volt az első nap, hogy péksütin kívül mást is elfogadott, viszont így tegnap bevágott egy nagy adag krumplipürét kukoricával + egy szelet rántott husit Kép

Kataa
Egyenlőre még semmi jele az oltásnak, hogy megviselte volna, megint mutogatja hova kapott, ha kérdezzük, ennyi Kép bár ezek közül az egyik 2-3 napon belül a másik 7-14 napon belül kijövő mellékhatásokkal jár. Jó lenne megúszni, majd meglátjuk. Ti mikor mentek?
És mikor talizunk??

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Mano
Az oltast majd a 23-an kapjuk mert akkor megyek legkozelebb anyuekhoz,most ott van az orvosunk.Ma beprobalkozom a felnott joghurttal,kivancsi vagyok: )
Jovo heten talalkozhatnank ,nem?

Ilke
Do jo, hogy Lili jol eszik.EN mindig olyan boldog vagyok ha latom hogy izlik neki valami.Bar O mindig is jo evo fajta volt: )
A kis okoska Lili,hiaba akinek szemuveg kellett,az szereti a konyveket: ))Tenyleg voltatok azota kontrollon?

Pocok
Persze nem hivatalosan volt ott,csak minta csalad baratja.Amikor a dolog tortent megkerdezte a keresztanyamekat hogy meg ezek utan is jarhat-e hozzajuk mint eddig.PErsze Ok felvilagosult emberek,es mondtak hogy persze.Egyebkent most lesz az eskuvo.Csak szegeny nem kap sehol allast,ezzel a vegzettseggel: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
Ja persze, neked is akartam irni hogy talakozzunk vegre: ))Akar a hetfo delelott is jo,irok sms-t.
Alex kedvence a turos taska.
Nekem kene egy jo orvost szerezni az uj rendeloben,nehogy ugy jarjunk mint a kozos dokinkkal: ))Fogalmam sincs hogy kezdjek hozza,talana be kene menni a rendelobe es ott kerdezoskodni az anyukaktol,vagya vedonot kerdezzem?
Egyebkent a mutkor rank koszont a Kiss dokino MOM-ban.En meg az anyuka agyammal,azt sem tudtam 2 percig ki ez: )

Hu nagyon raerek,apa dolgozik,nekem meg megy a mosogep,fozes majdnem kesz: )Alex meg eppen nem igenyel,inakbb a villanyt kapcsolgatja.A Fene ezt az unios derekban levo kapcsolokat,ezt is csak olyan talalhatta akinek a gyereke mar nagy: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
ok, elvileg - ha nem jön elő láz v. ilyesmi, de ezt csak aznap tudom megmondani
elolvastam mi történt Kamillával - elég szörnyű, mindez 26 évesen..KépKépKép

rit
Rit

Sziasztok!

Dec8, gondoltam rád tegnap, remélem minden jól ment.

Szülőszoba: nekem is tetszett, főleg a szlovákiai apuka. Kiváncsi vagyok az újabb részekre.
Ami nem tetszett: minek ugyanazokat a részeket, mondatokat 6x bevágni a filmbe? Kár, hogy nem derült ki, végül is miért nem jött be a csaj dokija. Az elején azt mondták útban van.
A végén már fájt nekem is a derekam és bőgtem is.
Szerintem a férfiaknak is kéne nézni ezt a műsort, az enyém férjem persze elmenekült a tv elől.

Banyóci, nekem meg tegnap nyolckor a gázszámlás csöngetett, előtte öt perccel öltöztem át, de van amikor csak akkor szoktam, ha leteszem 10-kor a Bettit. Hát elég korán kezdi a védőnőtök a munkaidőt.

Zita, utólag is boldog szülinapotKép

Zsani, jobbulást a bokádnak!

Kataa, én a Yadine-t szedem, a tesóm is.

Ilke, olyan jó olvasni a jó evő gyerkőcökről! Betti most lépte át még csak a 9 kilót. Állandóan küzdünk az evéssel. Betti sokszor tartogatja a szájában a falatot hátha mégis nem kell neki lenyelnie.
A fejlődési táblákat én is addig néztem, míg utol nem érte Betti a korosztályát, mert ő elég lustika volt az első félévében. Héthónaposan fordult meg először, de aztán már minden gyorsan ment.
Holnap de. nem leszek itthon, de a férjem itthon lesz, ha nem tudtok du. jönni. Képzeld én ma délután megyek a Király visszatérre a lányommal, Bettit vállalta az apja, ja és suliba sem mentem!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Mostanában olyan rendes a fiam, reggel fél kilencig alszunkKép Igaz, reggel hat körül kéri a szopit, de utána még olyan jó visszaaludni. Így azonban mindennel meg vagyok késve.
Délután megyünk a barátnőmhöz vendégségbe, remélem Gergő jól fog viselkedni.

Nyuszika
Ellenanyag, hurráKép Kisfiúhoz gratulaKép Én nem éreztem meg, sőt sokáig Blankának hívtuk szegény pocaklakónkatKép

Dec8
Mizujs? Remélem minden oké voltKép

Banyóci
Csak nem fradista a család? Enyém apa az, teljesen elvakult. Van már Gergőnek stoplis cipőtől elkezdve fradi mezen át minden.
Gyurci nagyon aranyosKép

Rit
Dodesz is nagyon vagányKép
Én is úgy félek a 15 hós oltástól. Még azt is olvastam a Kismamában, hogy a krupp is előjöhet utánaKép
Enyém férj is alig van itthon, dolgozik, tanul, focizni jár, itthon pedig a játék.hu-n lóg. Azért igyekszik segíteni és Gergőzni is.

Zsani
BokaKép JobbulástKép

Dió
Drukk a vizsgákhoz és a kisbabának is.

Kataa
Gergőt anno a Danonino ütötte ki. Bár ő elég ézékeny a tejes cuccokra, azért én adok neki Danone k+f-et. Ma pedig kakakót kapott, de asszem még halasztjuk, kicsit meghajtotta.

Ilke
Édes Lili a képenKépGratula a vizsgáhozKép

megyek muffint sütni.
Judy
Judy

Gumicukor,
Kösz a tippeket! Én is arra gondoltam, hogy TESCO-ból betárazni, aztán a többi majd csak meglesz valahogy. A Kaiser tényleg jó, de kissé drága, inkább csak a különlegesebb dolgokat veszem ott. A CBA-ba elég macerás gyerekkocsival bemászni...
A Rottenbiller piac hol van? Nem is tudtam róla...

Ilke,
Gratula a vizsgádhoz!

Zsani,
Jobbulást!

Nekünk is megvolt a 15 hós oltás, Solymesz bőgött és ezerrel kapaszkodott a nyakamba, alig bírtam lefejteni szegényt. De utána elég hamar megnyugodott és szépen haza tudtunk menni, délután sem volt nagyon nyűgös. Az utóhatások állítólag 1 hét után jönnek, ha jönnek, hurutos "taknya-nyála egybefolyik" (a védőnő után szabadon) formában. A láz nem jó, ha az van, szólni kell a dokinak...

OFF:
Van valakinek feleslegessé vált BÉBIŐR készüléke, amit jutányos áron átadna? Ma költözünk ki Solymesz szobájából, és 3 ajtón keresztül nem igen fogjuk hallani, ha bőg, ha meg mindent nyitva hagyunk, akkor ő nem tud aludni.

Zita
parazita

Sziasztok!

Túl vagyok mindkét vizsgán.Kép Jól elfáradtam, tegnap vizsgáztam az egyikből, utazás Győrbe, aztán haza, ma meg vissza, újabb vizsga, aztán haza. Szerencsére ma a párom elvitt kocsival. Az első reggel volt, hogy Peti nélkülünk ébredt, a tesóm volt vele reggel, de este szépen elmondtunk neki mindent, így teljesen nyugodt volt és jókedvű. Igaz, mikor hazaértünk, akkor az egyik karjával az én, a másikkal az apja nyakát ölelte, és úgy tűnt, sosem akarja elengedni.Kép

Köszi a drukkot, a babóca úgy tűnik, jól van, ma már levették a lélegeztetőről, persze a rokonság még nagyon izgul...

Rit!
Nekem a férjem most két hétig itthon volt, annyira jó volt, és olyan szépen megvagyunk most, de bizony én is nagyon ki tudok akadni, amikor valami fontos munka elveszi tőlünk. És akkor én is nagyon morcos vagyok, és ettől rossz itthon a hangulat, meg sokat vitatkozunk, és hiába tudom, hogy átmeneti, mindig azt gondolom, hogy ez már mindig így lesz, és biztos el fogunk válni.KépKép Szóval teljesen megértelek.

Egyébként Peti is most annyira jól érzi magát, folyton hajtogatja, hogy apa, anya, és felváltva ölelget minket, és ha Kisvakondot néz, akkor nekünk is oda kell ülni - de mindkettőnknek! - és együtt nézni összebújva.

Ilke!
Lili nagyon szép kislány!

Zsani!
Jobbulást!

Na, megyek fürdetni!

Szép estét mindenkinek!

Dió és a másfél éves Peti
szabotimi

Sziasztok,
Ma is szánkóztunk egy csomót. Próbáltunk hóembert is építeni, de ebből a hóból még nem lehet. Végre ma este volt egy kis időm és lemanikűröztem magam. Polírozás, festés meg miegymás. Azóta gyakrabban szánom rá magam ilyen kényeztetésekre mióta van egy olyan átlátszó lakkom, amivel minden lakk 1 perc alatt megszárad. Sütöttem ma este egy nagyon jópofa kis csiga sütitKép. Íme egy picike kép róla.
Kép
Kataa,
Jövő héten szerdán megyünk egy magánorvoshoz, akit a babadokink ajánlott, aztán még aznap egy allergia vizsgálatra is van időpontunk.

Conti,
Lili is szokta a szájában tartani a falatot, de ha mondom neki, hogy nyeld le, rögtön lenyeliKép.
Akkor lehet, hogy holnap du beadom majd a filmet. Milyen volt a 3. rész?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Judy!

Én is nagyon félek a 15 hós oltástólKép

Ilke, Dió!

Gratula a viszgákhoz!

Rit, Dió!

Ne is mondjátok, én már előre rettegek a tavasztól, férjeméknél kezdődika szezon, alig fogjuk látniKép tavaly még nem volt olyan rossz, mert Emma nem hiányolta, még pici volt, d emost télen nagyon apás lett, biztos rossz lesz neki. Na meg nekem is sokkal fárasztóbb, hétvégén szoktam feltöltődni, hogy akkor kicsit ő van vele. Most meg 1 hetet itthon lesz (de persze akkor is eljár dolgozni), 1 hetet meg elutazik. Kép Ha összejön nekik amit akarnak. persze azért nem kívánom hogy ne sikerüljön, pedig nekünk jobb lenneKép

Ilke!

Egyedül ivásért irigykedemKép, Emma még sokszor nyakon önti magát, pedig nagyona kar már önállóskodni, nem engedi hogy mi itassuk.

Rit!

Most Emma sem eszik jól, pedig ő régebben jó evő volt. Semmit nem akar megenni amit főzök, csak a bébiételt, pedig 1 hónapja még mindnet megevett. Na meg persze amíg beteg volt is rosszabbul evett, meg is van az eredmény, 10 dkg hízás 1 hónap alatt. Mondjuk nőni se nőtt.
Ja, és jó ha 1 nap 4x eszik, ebből 2 tápszer, 1 bébiétel, és a 4-et igyekszik elbliccelni, pár kanál túrókrém vagy ilysemi esetleg, vagy husi, csak úgy magában.
Amúgy is válogatós lett, nem eszi mega sonkát, virslit, tejberízst, sajtot, pedig ezeket régebben mind szerette.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Megint hetfo: (A hetvege olyan jo volt Apaval: )Szombaton a Mammut Kolyokparkban voltunk,Alex persze nagyon boldogan jatszott,bar inakbb nagyobb gyerekek voltak,de a labda medence az megint nagy siker volt.
Tegnap is csak jatszottunk es mivel vendegek voltak Alex csak 20 percet aludt napkozben,persze este mar csukott szemmel evett: )Olyan volt mint amikor csecsemo volt: ))
Tegnap viszont nem nagyon volt etvagya,es ketszer hasmenese volt,gondolom megint a foga.

Koszi a gyogyis infokat,felirtam oket aztan majd eloallok vele a dokinak jovo honapban.

Judy
Jo is az a kesoi keles,nalunk mar inkabb az van hogy fel 8-tol alszik reggel 7-ig.Neked mikor fekszik Gergo?

Parazita
Hat mi is jarunk Tescoba,megis a Kaisersba is elkoltun kegy csomo penzt 2 naponta.A fozeshez mindig kell valami ami epp nincs otthon.Szerencsere apa szokta hozni hetkozbe na dolgokat,mert itt ahol most lakunk kb fel ora gyaloglas lenne egy bolt.Mar alig avarom hogy visszamenjunk a belvarosba: ))Ott csak kimegyek es bol bolt hatan: )

Ilke
Nagyon jol nez ki a suti,ugyi vagy.Remeljuk jokat mond majd a doki: )

Mano
Mostanaban van az, hogy ha nemet mond az en foztomre,azert a babakaja meg lecsuszik.Erdekes azt szereti mind: )Bar mar csa akkor adok neki ha nem itthon ebedel vagy nagyritkan ha nem olyat fozok ami O is ehet.Szombaton kelt ejjel es a 2.nal adtam neki tapszert,ugy reggel vegre reggelizett azt amit mi.: ))Amugy meg mindig taoszer a reggelije,es ez zavar mert ra kene szoktatni a darabosra,de olyan ehes reggel hogy nem gyozi kivarni amig csinalok valamit ,rogton enni akar: )

Ki vagyok akadva a Postan,mert mar megint nem erkezett mega csomnag amita sogornomeknek kuldtunk Kanadaba.Kettot adtunk fel,es az egyik amiben nem voltak olyan jo ajandekok,(marmint szerintuk)az megjott csak a masik nem.Szegeny gyerekek meg csalodottak voltak: (nem tudom hogylehet az hogy a kulfoldre kuldott csomagjaim csak akkor erkeznek meg ha nincs bennuk valami aminek erteke is lehet mas szamara.UGyhogy bosszankdom,mert nem a postas gyerekeit akartam Legovel,meg Puzzleval meglepni karira.

Rit
OK!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Dodesz most 15 hónaposan 9600g. Kép És most eszik, de annyira válogat, hogy nem igaz Kép De most kapott pár nap haladékot a foga + oltás miatt - most kényeztetem egy kicsit, de utána már nem akarom Képez annyiból áll, hogy most még megengedem hogy egyen csak 1-2kanál rendes kajcsit délután, de ha utána nbem hajlandó többet, akkor krémtúrózhat. Reggel viszont érdekes módon eszik gond nélkül.

Ilke
Nagyon jól néz ki a süti. Nekem van egy haverom, akit Csigának hívnak, mindenkitől mindíg csigát kap ajándékba, de szerintem még ilyet nem kapott Kép lehet, hogy csinálok majd nekiKép

Dió
Én is dettó ilyen vagyok, egyből kiborula bili, pedig amúgy egy max életvidám emberke vagyok Kép Ez akkor is így van, ha pl. elutazik. Mondjuk nem szokott nélkülem, de emlékszem, mikor még fősulira járt, akkor mindíg "szoknom" kellett, ha hazajött - ő meg a falra mászott attól, hogy miből gondolom, hogy 2 nap távollét után ő mondjuk nem akarja hogy a nyakába ugorjak Kép
Mára amúgy minden rendben, vasárnap csak a mienk volt, még a gép elé sem ült le és egy hatalmas adag szeretetcsomagot kaptam Kép

Színház
Hát tegnap voltunk. Úgy kezdődött, hogy egy kis késéssel érkeztünk, vagyis nem, de csak kb. 3 perc volt kezdésig, mire a kapuba értünk. Ott a néni kapásból azzal fogadott, hogy ekkora gyerekkel bemenni tilos - de rövid úton lerendeztük, hogy ne mondja már, inkább nyissa ki az ajtót, mert nem fér be a babakocsi. A ruhatáros tök rendi volt, de mire mindent lerendeztünk elkezdődött az előadás. A másik néni be sem akart engedni (kb. 1 perce ment), mivel sötét van bent és nem fogunk látni. Mndtam neki, hogy nyugi, megoldjuk... meg is oldottuk, csak tényleg sötét volt + elég hangos zene és az első sornál kellett átmennünk a túloldalra, mert persze bejárat csak a jobbon volt és nekünk bal oldalra szólt a jegyünk. Így Dodesz jól megijedhetett, mert elkezdett sírni. Sírt egy kicsit még, mikor leültünk - papa egyből aggódott, hogy ez így nem megy, vigyük haza. Persze kb 1 perc után elhallgatott, mert nagyon érdekes volt, ahogy ott táncoltak a színpadon. Az első felvonás végére már kalimpált is a zenére + tapsolt, nagyon élvezte. Szünetben kimentünk, hogy azért kiszaladgálja magát, bújócskázott a kislánnyal aki még velünk volt. A második felvonást meg már ha lehet mondani végigtombolta. Mindhármunk ölét végigpróbálgatta, de le nem vette volna a szemét a színpadról, ha valaki hárébb mozgott, elbújt, akkor ő is lesett, merre ment.Nevetett, tapsolt - látszott, tökre élvezi. Amúgy tényleg nagyon jó volt, nekünk is nagyon tetszett, bár az eredeti dzsungel Könyve történethez képest nagyon más, de baromi jól megcsinálták Kép Viszont elég hosszú volt, szünettel együtt vagy két és fél óra, így extrán meglapett, hogy az én sajtkukac gyermekem így bírta - de hát ez a zene hatalma + a színházé. Nagyon lenyűgözte KépKépKép

Rit és Csirkusz

rit

anemona7

Hali!

Remélem nektek jobban teltek az elmúlt napok, mint nekünk Kép Kép
Dani bébim éjjelente alig alszik, totál ki vagyok készülve Kép. Tegnap már vele sírtam, uis ismét csupa takony lett estére, a mamát is babának mondja, 8- 1-ig kellett altatni, teljesen fel volt izgatva, a végén adtam neki egy kúpot, talán attól talán nem, de nagy nehezen elaludt, sikerült megtalálnia azt a pozitúrát,hogy szeleljen az orra. Ma kijön a gyerekdoki és szerintem otthon maradok vele, amíg rendbe nem jön. Ma bejöttem a melóhelyre pár dolgot elintézni, aztán délben megyek haza. Még alszik a drégém, most hívtam a nagyit.
De annyira édi volt tegnap, mutatta, hogy fújjuk ki az orrát, és engedi, hogy leszívjam, és zsepibe is fúj valamennyit. Közben jön a foga is, tiszta vörös az ínye és duzzadt. Gondolom ennek is a következménye a sok nyűgös éjszaka. Már bevackoltam magam az ágy melletti hintaszékbe egy jó nagy pléddel, mert csak akkor alszik el nyugodtan, ha ott van valamelyikünk.

Kataa
Én Gracialt (Organon) szedek, nagyon alacson yhormontartalmú gyógyszer. Július ót szedem, amióta nem szopizik Dani. Semmi panaszom nincs tőle, nem híztam, nem szőrösödtem, a böröm is szép tőle, nem vérezgetek. Szóval elégedett vagyok vele. 3 havi adag ára 4600 ft. Ha babát terveztek akkor nem muszáj várni vele 2-3 hónapot, mert kb. 2-3 nap alatt kiürül a szervezetből, ezért nagyon pontosan is kell szedni. Mondjuk én azért a biztonság kedvéért, ha majd lesz tesó, kivárom azt a 2-3 hónapot.

Ilke
Nálunk pont uez volt a menü teganp, Dani is nagyon kimálja a csirkehusipörit noklival és a borsólevest is.
Dani is szereti a könyveket, persze a nézegetésen, lapozgatáson kívül lepakolni is. De úgy, hogy hozza nekem egyesével, aztán viszi vissza szintén egyesével és teszi fel a polcra, ahonnan levette, ráadásul úgy, hogy mindegyik éle illeszkedjen. Kép Nagyon tud vele dolgozni Kép

Conti
A szülőszobás filmeben a manager csaj dokija elment nyaralni. Hát kösz Kép Lehet azért is tudott így szülni, mert egy vadidegennél nem tudta elengedni magát.
A barátnőmmel is így volt a SOTE II-n, egy héttel szülés előtt bejelentette a doki, hogy konferenciára kell mennie Ausztráliába és ezt semmiképpen nem hagyhatja ki. Bemutatott neki egy orvost, de a barátnőm mondta, hogy valahogy érezte, hogy visszatartotta magát szülés közben, nem merte annyira elengedni magát, talán ezért is lett neki császár. szegényt annyira sajnáltam, hogy így alakult, de a pici mindenért kárpótolta.

15 hós oltás
Ne féljetek tőle!!! Daninak semmi tünete nem volt egy kis pöttyösségen kívül. Ő viszont a vállába és nem a combijába kapta.

Parazita
Hát Rottenbiller piac még sehol Kép. anyósomék elmentek hétvégén megnézni, de még csak most betonoznak. egyébként valami volt tejcsarnok helyén lesz.

Ilke
Arik a csigabiga sütik Kép
Manikűr: Hát én még lánykoromban képes voltam másfél órát körmözni, most meg 15 perc alatt vágssal polírral, festéssel végzek, mert kb. ennyi időm jut rá. Tulképpen a végeredmény uaz, mit amikor fél napot azzal töltöttem. Nekem is ilyen 1 perc alatt száradó lakkjaim vannak.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, hétvége jól telt. Szombaton vendégségben voltunk a barátnőmnél, Gergő jól viselkedett. Igaz pakolt ezerrel, és egy telefonkönyvet el is tépett, de nem volt ciki, mert már nem használják. A legjobban azt élvezte, hogy a fürdőkádba pakolt ki-beKép Ja és szaloncukrot evett papíron keresztülKépHazafelé én vezettem, így apa sörözhetettKép Jó nyálkás volt az út és sötét is volt, de simán hazajöttünk Pestről.
Tegnap itthon voltunk, apa épített hóembert az udvaron, cserép a kalapja, répa az orra és kavics a szeme-szája, Gergő imádja, pont rálátni a szobájából. Szánkóztunk is, ezt csak akkor élvezi, ha én is ülök rajta vele és apa húz, egyedül nem szereti, nincs karfája, talán azért.
Ma babamama-klubban voltunk, jó volt, csak kicsit nyügi volt a fiam, reggel korábban keltünk, biztos azért. Hazafelé elaludt az autóban, simán felvittem az ágyába, beájult, most alszik ebéd nélkülKép
Próbál egyébként mondani pár dolgot:
kocka=ko
kacsa, karika=ka
paci=gyigyi
csoki=koki
A járás továbbra se a kedvence, pedig tudna, a múltkor simán eltotyogott a távirányítóért. De inkább újabban térden közlekedik. Ilyet láttatok már? A gatyái sorra kopnak el. Szerintem sokkal nehezebb lehet egyenes törzzsel térden közlekedni, mint járni, de ő tudja.

Rit
Ügyi a lányod, hogy így bírtaKép Nekem is nagyon tetszett a Dzungel könyve.

Gumicukor
Én a krupp miatt félek az oltástól, egyébként eddig az összes oltás nagyon megviselte a fiamat, napokig csak kézben volt el, bedagad a lába, lázas stb. Az itteni kruppos topkiban olvastam, hogy állítólag ez a krupp is az egyik oltás mellékhatása lehet, vsak ennek nem adnak nyilvánosságot. De hát muszáj beoltatni.
Jobb éjszakákatKép

Kataa
Elvileg nálunk is fél nyolc a fürdés, de valahogy mindig kitolódik nyolcra, így kb fél kilenctől alszik. PostaKép

Conti
Muffin nagyon fincsi, vittem a vendégségbe isKép Tegnap pedig almásat sütöttem, reggelre nem maradt, pedig este 6-kor készültKép A fiúk imádják.

Judy
Judy

Sziasztok!

Na csak gyorsanKép

Rit!
lánykád fantasztikusKép

Gumicukor!
Gyógypuszik Daninak!

Zsani!
Jobbulást a bokádnak4

Jajj lányok én szombaton úgy kiakadtam apára. Hazaértünk anyáméktól és a gyerkőc a kocsiban elaludt. Így vártunk kicsit és a csabi lehozta a szánkót amire a nagypapa szerelt karfákat. Egész jól néz ki, mintha gyári lenneKép na gyerek felébredt ahogy kivettem a kocsiból, kicsit ébredezett még, de beletettük a szánkóba. csabi meg húzza. De szegény félkómás fiamtól reakciót várt, de persze nem kapott. Erre kifaroltatta a szánkót amire az felborult és gabi pofival a hóba zuhant. Jó kis ébresztő mi? 20 percig sírt és azóta nem lehet erőszakkal sem a szánkó közelébe vinniKép Olyan mérges vagyok.

elvileg lesz a profilomban karácsonykor készült kép rólunk, ha végre sikerül berakni, mert nagyon f*szkalap lett minden. Éééés nem sikerül. Mindig a régi képet hozza vissza, hát meg kell ettől őrülni. Hiába törlöm ki előtte, feltöltéskor újra azt adja...Kép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Élek
itthon vagyok. A részletekről majd később, mert nem nagyon tudok itt ülni, de volt zűr rendesen. De a lényeg hogy túl vagyok rajta.
A legrosszabb hogy nem vehetem fel a Hannát még az ölembe sem ültethetem, pedig nagyon szeretné. De jó sok puszit kaptam tőle

Puzsi
dec8
dec8

Tegnap volt a házassági évfordulónk - és elfelejtettem KépKép Apa szólt Kép így ma ünnepelünk Kép Már 2 év eltelt azóta, hihetetlen, hogy repül az idő. Pedig Szilveszter körül eszemben volt, hogy nemsokár buli lesz, de mire aktuális, jól elfelejtem. Jó fej vagyok én is Kép

Rit

rit

anemona7

Rit!

Nekünk az elsőt a férjem felejtette elKép De olyna szinten hogy mikor reggel átadtam neki az ajándékom csak nézett hogy ezt most mire kapja???? Most nagyon kiváncsi leszek hogy a másodikat elfelejti e vagy sem, én nem szólok neki az biztos.

Dec8!

De jó! Remélem hamarosan megerősödzs és tudsz sűrűbben jönni.

Sasha!

Szánkózás nálunk is érdeklődés hiányában elmarad. cska férjemet nem viselte meg ennyireKép

manó+erkélyen alvó Emma (bealudt a kis szemtelen 1/2 1-kor a buszon, bezzeg ha itthon vagyunk úgy kell 2-kor veszekedni vele hogy menjen aludni)

KépKép
manó

Sziasztok
Delelott voltunk most eloszor a Marcibanyi teren a baba-mama klubban.Nagyon jo volt,nagy a hely,sok a jatek es majdnem egykoruak a gyerkocok.Ugyhogy ezentul ide jarunk majd keddenkent a Mikka-makka helyett.Ja es az sem elhanyagolhato teny, hogy a 2 ora csak 400 ft.: )

Rit
Tegnap mar Alex jol evett,persze en voltam a hulye,mert akkorjottem ra hogy a muanyag kanal nem bantja annyira az inyet.Eddig mindig femmel evett ,miota nagyocska: )de ha a jon a foga csak a muanyagot birja elviselni.Tenyelg jol birta Dodo a szinhazat,ugyi: )

Gumicukor
Kitartast az alvashoz,neked meg meg rosszabb,mert reggel menned kell dolgozni, igy pihenni sem tudsz napkozben ha O aludna.
Az en eddigi gyogyszerem is ilyen volt,hogy semi panasz+alacsony hormontartalom.Bar en is olyan vagyok,sot az is voltam,hogy Alex elott nem szedtem 3 honapig es utana indult a project: )Nekem a Marvelontol mindig bedugult az orrom es hanyingerem volt,ugyhogyezert valtottam.Mi mar az agyhartya gyulladas elleni oltast is a vallaba kaptuk es jol viselte.

Judy
Ma en si kiprobaltam ,hogy elaludt az autoban es nem mentem sehova hanem egyenesen haza.Siman felhoztam,levetkoztettem es be a kisagyba.Eddig mindig mentem valahova es O igy aludt a kocsiban egy orat.
Gergo nem semi,mindent megcsinal csak a jarni ne kelljen,tenyleg nehezebb a terdenjaras,bar biztos nem neki: )Ha tudom hogy zuros napunk van es nme tud itthon aludni akkor visszalszik a reggeli tapi utan vagy fel tizig,na de akkor nincs napkozben alvas,ugyhogy ezt csak neha alkalmazom: )

Sasha
Szankozas: (Remeljuk legkozelebb elvezi azert majd.

Dec8
Jobbulast neked nagyon!!!Majd ird azert meg hogy mi volt a zur.Ja es garantaltak hogy mar nem leszel rosszul?

Rit
Na ez nem semi: ))Nekunk szeptembeben volt a 2.es ezt mar csaladilag unnepeltuk egy etteremben.Az elson kerti mulatsag volt kb 20-an anyueknal.Mi ajandekot nem vettunk csak ,bar en kaptam gyonyoruseges csokrot: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Voltunk egészséges rendelésen, hogy majd jól beoltják, de már (nem is írtam nektek még) 3x jöttek ki az arcára pöttyöcskék. Szerintem a tojás fehérjére allergiás, illetve töményen érzékeny rá. Legelőször a rakott krumpliból evett és akkor is pöttyös lett, utána a fenyőfáról ette le a habkarikát és akkor is pöttyös lett és most tettem még egy próbát... 1 hete. Tojásrántottát evett. Még mindig pöttyös. Szóval még jó, hogy ezeket elmodntam a dokinőnek oltás előtt, merthogy az oltóanyagot tojásfehérjéből csinálják. Dokinéni mondta, hogy jó akkor a LÁszlóban oltják majd be, de mivel fingom sincs hogy tébyleg tohásfehérje érzékeny-e, vagy csak véletlen egybeesés (amit kétlek) ezért kértem beutalót allergia tesztre. HOlnap kérek időpontot a Heimpálba. úgyhogy oltás elhalasztva.
Ja gyerek 12,74 és 81 cm. 3 hónap alatt 1 kg-ot hízott és dokinéni nagyon meg volt elégedve.

Most mennem kell sajnos, mert gyerekecském lebontja a fél lakástKép
sasha

Kép
sasha

Na röviden jelentkezem.
Jó itthon Kép
A műtét sikerült, laporoszkóppal, úgyhogy elég kevés a külsérelmi nyom Kép Belül már nem ennyire egyszerű. Kivették az epehólyagot. és kiderült hogy a terhesség alatt az előző laporoszkópos műtétem nyomán elrepedt a hasfalam, szóval volt rajta egy 10 cm-s repedés amit most összevarrtak. Szóval ez sokat ront a helyzetemen, meg az érzetemen is. Felülni nem nagyon tudok, de ha már fenn vagyok akkor ok. Ma már főztem magamnak egy teát is egyedül. Úgyhogy tök jó vagyok. Enni nem nagyon tudok mert fáj. Pedig a szekrényt is megenném úgy kívánok enni. Kép
Apjuk őrzi a nyájat (vagyis csak az egy szem kisbirkát), és ápol engem, úgyhogy szegénykének elég nehéz napjai vannak. Kaját meg anyám és nagyanyám hoz felváltva.
Hanna jól viselte a távollétemet, de nagyon örült mikor meglátott. Nagyon édes, ahogy felkelek kapaszkodik hogy vegyem fel, de hát nem lehet (kb. még 1 hónapig nem lehet borzasztó Kép). Odajön az ágyamhoz odadugja a pofiját az arcomhoz és kapok egy csomó puzsit is, úgyhogy nagyon bújós lett.

Megkaptuk a bölcsibe a felvételi engedélyt, úgyhogy 1-től megyünk beszoktatni. Hálistennek a bölcsi 2 percre van.

Panda
Mi a Gröber doktornőhöz járunk és rudtommal Szilcsike is most jött át hozzá. Nagyon rendes nő (nekem gyerekkoromban is ő volt a dokim, nem hiába ez egy falu Kép) Nagyon szoptatásbarát, nyugodt, kedves nő. És nagyon jó orvos, bár Mancival nem volt eddig nagyobb baj, de én nagyon sokat voltam beteg annak idején, úgyhogy tudom hogy nagyon jó orvos.
Jobbulást a mellgyulához!

Zita
Boldog szülinapot!

Rit
Hanna is nagyon pasizik. Integet a biztonsági őröknek a plazaban Kép
Tök jó hogy így bírta Dodó a színházat, Hanna egy reklámot sem tud végigülni Kép

Ilke
Hanna karácsonyra kapott bevásárlókocsit nagyon bírja, már a küszöbön is szépen át tudja emelni. Sajnos a tartalmát a legváratlanabb helyeken önti ki, hogy a kereket ellenőrizze Kép
Az egyedül ivásért én is irigykedem, Hanna csak az én kakaós bögrémből hajlandó inni, semmilyen más pohárból nem. Kép

Kataa
Én Yadine-t szedtem, meg az unoktesóm felesége is, de csak bajunk volt vele. Szédültem, fájt a fejem, és közti vérzésem is volt. Most Minullett-et szedek, azóta semmi ilyen nincs (a szülés előtt is ezt szedtem, nem tudom miért kaptam utána másikat, de ez olcsóbb is Kép)

Üdv
dec8
dec8

dec8: jobbulást!!!

zsani
zsani

dec8
azt és minnél hamarabb!!!! KépKépKép
És mit mondtak, tudsz valamit tenni, hogy a következő terhességnél ne repedjen????

Kataa
Holnap ha nem esik az eső, jó????

Rit

rit

anemona7

dec8,
Mielőbbi felépülést!

Hétvégén átrendeztük a lakást, Solymeszt elpasszoltuk anyósomékhoz. Kicsit izgultam, hogy mi lesz, mert még nem volt náluk egyedül, de jól bírta. A lakás is jó lett...

Tabletta: én Marvelont szedtem, nem volt vele semmi bajom, csak éppen utána kb. 3/4 évig nem menstruáltam...

Ház. évf.: tavaly sehol sem voltunk, de én tehetek róla... Mondtam az embörnek, hogy idén elmegyünk vacsizni, aztán bulizunk Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Dec8!
Jobbulást!Kép

Lányok!
Tudtok nekem Budapesten ajánlani egy dokit, aki vállalja anyajegyek eltávolítását? Nincs semmi bajom, csak van egy-két anyajegyem, ami igen sérülékeny helyen van, és nem akarom, hogy megsérüljenek és baj legyen belőle, inkább levetetem. Illetve főleg a párom izgul rajta, de úgy tudom, ilyet nem mindenhol és nem minden doki csinál. Tudtok segíteni?

Házassági évforduló: hát, nekünk tavaly már a harmadik volt, költözés után három nappal, hullafáradtak voltuk és jól össze is vesztünk, mert a vadiúj mosogatógépbe rossz helyre töltöttem be a sót,Kép és a párom meg volt róla győződve, hogy ki lehet dobni az egészet.Kép Az elsőn pedig a Bakonyban voltunk kirándulni, és totál eltévedtünk, alig bírtunk kikavarni az erdőből, mielőtt teljesen besötétedettKép. Ez akkor nem volt ilyen vicces...

Na, átadom a gépet a páromnak.

Jó éjszakát mindenkinek!

Dió
szabotimi

Sziasztok

Panda
Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, de nem volt időm mostanság. Tehát ORVOS: mi a Báthory dokinénihez jártunk régen, őt hagytuk ott, és most, ahogy dec8 is írta Grőber dokinénihez járunk. Nekem nagyon szimpi volt az új dokinéni, a sógornőm kezdetektől hozzá hordja a fiát, ő is nagyon meg van vele elégedve. A sógornőmnek koraszülött volt a babája, és hozzá akár naponta is kijött telefonos hívásra. Ráadásul észrevette hogy vérszegény, és még sok minden mást is, nálunk pedig a bokaproblémát első ránézésre, míg a másik dokinéni meg látta havonta, no de mindegy. Egyszóval Grőber dokinéni!!!!!!!!!!!!

Házassági évforduló:
Nekünk tavaly volt az első, de nem nagyon ünnepeltük, vacsi volt. A család nem is tudja a dátumot, vagy nem akarja tudni nem tudom, de míg mi rendre felköszöntjük őket, ők elfelejtették.

Dec8
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!!!!

Képzeljétek, apa ma szervert telepít, nem is jött haza munka után. Én szépen elmeséltem a Szilcsinek (egész nap ezt duruzsoltam) hogy apa ma nem jön haza, együtt fürdünk majd, és együtt alszunk el ügyesen, csak mi lányok. Nem is hiányolta az apját egész délután, pedig máskor már 4-kor nem lehet elvonszolni az ajtótól. Fürdés, öltözés, etetés, minden rendben, gyerek 8-kor aludt. Erre apa hazajött negyed 9-kor és csak egy puszit adok jelszóval bement a gyerekhez, akinek persze egyből kipattant a szeme. Apa fél 9-kor visszament dolgozni, (enni jött haza) a gyereket meg most tudtam elaltatni, eddig az apja után hisztizett. Annyira sajnáltam, ahogy kereste a lakásban az apját, minden ajtót ki kellett nyitni, hogy ott van biztos apa. Úgy sírt szegény, alig tudtam megvigasztalni. Szegény nem értette, hogy ha apa keltette fel, akkor most hol van KépKépKép
Meg is mondom apának a magamét holnap, az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nem siránkozok tovább, megyek én is aludni, remélem felkelés nélkül reggelig! Jó éjszakát mindenkinek!

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike,
Jól kitolt veled az apa. Az informatikusok már csak ilyenek Kép. De azért ne told le nagyon: biztos nem jókedvéből maradt bent.
Az én párom mondjuk nem infós, csak majdnem, de már kezdi átvenni ezeket a tempókat Kép

Dió,
Nekem van egy dokinőm, az Onkológiai Inézetben dolgozik, nekünk már egy csomó anyajegyet meg bibircsókot levett. Be kell menni a magánrendelésére, ott megbeszélitek, aztán berendel az Intézetbe, és megcsinálja a műtétet. Ha érdekel, privátban megküldöm a részleteket.

Rit, Zsuzsa,
Hát én se mernék Solymesszel színházazni. A 15 perces télapóműsort nem volt képes végigülni az ölemben. Mindenki szépen kukkolta a műsort, csak mi rohangáltunk ki-be a teremből...

Zita
parazita

Sziasztok4

Sikerült a profilomban a képváltás... még a multkor, de ki tudja miért nem mutatta?! Na mindegy a kép karácsony másnapján készült.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Dec8, mielőbbi gyógyulást kívánok neked! Napról napra jobb lesz. Tudom, hogy egy kis időbe beletellik, míg moziba tudsz menni, de a ROTK szuper volt, majd vigyél sok zsepit, a végén nagyon lehet bőgni. Én a moziban tartottam magam, aztán kint a parkolóban beültünk a kocsiba, és jól kibőgtem magam.

Sasha, aranyosak vagytokKép
Szerintem a szánkó dolgot elfelejti a következő hóig Gabcsi!

Zsuzsa, még ma elküldöm a receptet!

Gumicukor, jobbulást Daninak, hogy vagytok?

Házassági évforduló: azt hiszem rekorder vagyok, nekünk az idén már a 16. lesz. Az első években még volt ajándék, aztán virág, vacsora. Én fifikásan már jó előre emlegetni szoktam hogy közeledik a dátum, így nem felejti el apjuk.

Ilke, jól néz ki a süti!

Conti

conti

Sziasztok

Sasaha
Es milyen pottyok ezek?Piros?Mert nekunk is van neha hogy olyan pattanas szeruk vannak az arcan,gondolom meg szokni kell neki a felnott izeket.De ezeket bekenem este es reggelre mar eleg szep sima az arca: )
Alex meg nem szereti a tojast,a rantottat meg csak csak,de fotten nem akrja megenni,ugyhogy ritkan eszik direktben.

Dec8
Gyogyuljal apa gondoskodas alatt: )jo lehet ahogy Hanna bujik.Alex tobbszor is csinalja ezt,o nem kereti fel magat,hanem csomoszor odajon napjaban es hozzam nyomja az arcat szeles mosoly kisereteben.nem esemmi ez a 10 cm repedes,meg jo hogy eszrevettek.Szoval akkor most kb erzed milyen egy csaszi utan ha faj az ember hasa: )
MEnnyi ideig szotataod majd a bolcsibe Hannat?

PArazita
Na akkor neked sem jott be a Marvelon: )Na van mar babaorzod?Bar szerintem azert meghallod ha sir Solyma.Ha en anyueknal vagyok es es ok akarnak Alexxal aludni en akkor is hallom ha felebred es sir,pedig ena foldszinten vagyok Ok meg az emeleten,csukott ajtokkal: )
Ne aggodj,szerintem Te is hallani fogod,ez is olyan oszotn fele: )

Zsuzsa
Hat en is mostanaban ragaszkodom a sutihez,kepes vagyok 15 perc setara is (mert ott van a legkozelebbi cuki: ))Apa mondja is hogy nekem ez a motivacio: )

Dio
Az Ersebeszeti Klinikan is csinalnak ilyet,a fonokom ismer egy jo dokinot ott.Ha erdekel megkerdezhetem ot az elerhtetosegerol.

Szilcsike
Te szegeny,jo kis nyugis estete csinalt neked apa.NEkem is volt mar olyan hogy hangosabban beszelt telcsin es felebredt ra Alex.Hat boldog az nem voltam: )

Sasha
Jo a kep!!!
Szuper hogy ennyi hizott csak Gabi.Hiaba a sok mozgas: )

Conti
Hat igen Te vagy a rekorder.Remelem ennyi ido hazassag utan mar en is olyan profi suto leszek mint Te: ))

Beszti
Kerhetunk egy tablat??

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Holnap lehet? Akkor aktuális is!Kép

Beszti

(Ui: Holnap este írok bővebben isKép...)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Csak gyorsan Kép!

Dec8, Szilcsike!
Köszi a dokinéni infót Kép!

Dec8!
Neked jobbulást minél hamarabb! Tudom, milyen rossz, ha nem veheti fel az ember a gyerekét, velem is így volt a császár után. Szegény Noémit úgy sajnáltam, mindig bújt hozzám.

Kataa!
Csomagügyben nekem is vannak rossz tapasztalataim Kép: Az unkatesóm 3 éve küldött Németországból Noéminek egy csomagot tele mindenféle ruhákkal, stb., de azóta sem ért ide...

Házassági évforduló
Az elsőn a férjem szabit vett ki és kaptam szép virágot (mi nem szoktunk nagy hacacárét csapni, de persze megemlékezünk róla). A másodikon már csak virág volt. A harmadikat csontra elfelejtette, mikor éjjel hazajött a munkából még morgott is velem, hogy miért nem alszom már, mi a csodának vártam meg Kép. A negyediket -elmondása szerint Kép- észben tartotta, akart is virágot venni, de mikor jött hazafelé, egyszerűen kiment a fejéből... Viszont az 5.-et nem fogja elfelejteni, mert beírta a mobiljába, hogy figyelmeztesse Kép.
De emlékszem, mikor még csak együtt jártunk, egyszer pont ő mondta, hogy nem tudja megérteni azokat a férfiakat, akik elfelejtik a házassági évfordulójukat. Ő biztos sosem fogja... Hát KépKépKép

Sasha!
Jó a kép Kép!

Gumicukor!
Részvétem az ébredések miatt! Ádám is náthás, jó sokszor felkel éjjel, és alig tudom visszaaltatni. Van, hogy 1 órán keresztül lóg rajtam Kép. De nekem legalább nem kell mennem dolgozni.

Panda

panda
Halásztelek

Rit
Azt mondták most jól összevarrtak (előtte nem voltam), de legalább 1 évig ne essek teherbe.

Conti
Nagyon irigyellek és egyben utállak is hogy te már láttad. Bár már én is bőghetnék rajta.

Köszi mindenkinek a jókivánságokat!

Lassan már nem is kell diktálnom Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Vegre tudok irni Nektek es nem csak olvasni!Harry Potter a hibas, en nem tehetek semmirölKép!

Dec8
gyors felepülest!!!

Mi karacsonykor itthon voltunk, nagyon jo volt ennyit 4esben lenni! Rebek tiszta apas lett! A karcsonyfa tetszett Rebeknek, de nem volt olyan sokaig elragadtatva..inkabb szeretett rajta az angyalkakkal buccantaniKép sok ajandek szerencsere nem volt, egy meg minig itt van becsomagoltan, mar nem erdekelte....kapott egy könyvet, egy doboz gyöngyöt(akkorat, amekkorat nem tud lenyelni), amit fel lehet füzni, egy adag fa epitökockat es ha jol emlekszem ennyi. Ja es a visszhang-mikrofon, amit meg ki sem bontott...majd talan husvetraKép
A Karacsonyfara mi egy szem edesseget nem tettünk, fognak meg a gyerköcök eletükben eleget a farol enni, nem kell tul koran kezdeni...(a gonosz anyaKép)Ja es a fat 6.-an leszedtük es egyszer sem akrt felbotulni, egy gyerek joindulatabol sem!

Szilveszterkor videken voltunk....nyugisabb szerintem ott sem volt a durrogas tekinteteben...Rebek csak mondogatta, hogy: bumm, bummm..Neha tenyleg olyan, mint Benöke a Flinsztoneknal. Es meg csapkod is hozzaKép.

Rit,
nem semmi, hogy Dodot szinhazba vittetek es hogy ennyire tetszett neki!

Nyuszi,
szoritok, hogy maradjon a fütyije!Kép

Ilke,
nagyon jol nezett ki a csigasüti!

JA, Csics ugye eddig meg nem jelentkezett, amiota Gergö megszületett...vagy nem vettem volna eszre!?

Most csak ennyi,joccakat!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

A francba, ma nem látom a szülőszobát. A nagy szél miatt megint elromlott a kábeltévénk, és most a férjecském meccset néz a műholdjával.

Betti is betaknyosodott, olyan ari volt, énekelt miközben szívtam az orrát. Ebből is látszik hogy egyébként műsírást produkál.

Conti

conti

Sziasztok,
Ma végigjártuk a dokikat. Az allergia vizsgálaton szegény Lillust jól megszurkálták a karján, de szerencsére a tej és tojás próba nem jelzett érzékenységet. Viszont mivel a hátán nem múltak el teljesen a foltok, ezért 2 hétre tojás és szója mentes diétát kell tartanunk, aztán újabb kontroll. Kaptunk egy új kencét is a hátára. Meg is mérték a leányzót, 10.23kg jelenleg, a dokinéni csodálkozott is nagyon, hogy ha nem adok neki egy csomó allergizáló dolgot, akkor vajon miket eszik, hogy ilyen jó husiban vanKép. Mondtam neki, hogy rengeteg főzeléket és gyümit eszik. Kérdezték, hogy milyen tápszert kap a manó, és olyan jó érzés volt azt mondani, hogy még sohasem kapott tápszert, meg, hogy még mindig szopizik. Igaz már nagyon a végén járunk a szopinak, de azért a napi 1 még lecsúszikKép.
A szemvizsgálaton pedig azt mondták, hogy azért csak kellene erőltetni néha a szemüveget neki, de ha nem hordja az sem nagy tragédia, de 1 év múlva ha még mindig találnak valamit a szemén, akkor szigorúan viselnie kell. Állítólag ebben a korban akár 10 dioptriát is tud a szemük korrigálni a gyerekeknek, hogy jól lássanak, csak ennek az a hátránya, hogy ilyenkor a szem károsodik, esetleg kancsalság alakul ki. Ezért kell figyelni.
Volt hóemberünk is a napokban, de ez a hirtelen jött meleg és a sok eső, elmosta szegényt. Azért Lilinek nagyon tetszett, még jó hogy lefényképeztemKép.
Látom mindenkinek tetszett a csigasütiKép. Van több Dr. Oetker-es füzetem, onnan lestem ki, vannak ám még ott csuda jó kis dolgok és ötletekKép.

Manó,
Lili is így kezdte, hogy nem engedte, hogy én itassam, aztán hamar belejött, hogy nem a nyakába kell önteni a vizet, biztosan Emma is hamar beletanul.

Kataa,
Hát ez a posta már csak ilyenKép. Én most nagyon boldog voltam, mert képzeld, a barátnőmnek amit a szülinapjára adtam fel csomagot, pont ma a nagy napon érkezett meg hozzá, Ausztráliába. Nem is reméltem, hogy ilyen jó lesz az időzítés. Viszont anyóséktól a karácsonyi képeslapot múlt héten kaptuk meg és december 18-án adták fel vidékről.

Sasha,
Drukk, hogy ne legyen Gabinál semmilyen allergia. Jó a kép rólatok.

Dec8,
Gyors felépülést kívánok, de ha ilyen sok kedves segítséged van, akkor biztosan megy majd hamarKép.

Forti,
Mizujs veletek, milyen az új helyen?

Na megyek, belemélyedek apával az analízis rejtelmeibe, brrrr...
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Pocok!

AjsánakKép nagyon boldog első születésnapot és még nagyon sokat!

És ami még eddig elmaradtKép:

Tüni!

Ennyivel utólag (bocsKépKép) boldog szülinapot Gergőnek! (Miért nem írsz?)

Gömb!

Lilikének is boldog szülinapot!

Csics!

Sok boldogságot a családnak!Kép

Áfonya!

Kicsit késve ugyan, de gratulálok a pocaklakóhoz!KépKép (A kiírás napját csak tippelni tudtam, nem találtam pontosabb adatot.)

Kakukkfű!

Neked is jó pocakosodást!KépKép

Itt a tábla:

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Pocok,
Isten éltesse Ajsát!Kép Boldog szülinapot a csajnak!KépKépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Pocok,
Boldog szülinapot Ajsának!!!!

Kataa,
Ma éjjel meghallottam egy sírást, de éppen ébren voltam. Nem tudom, hogy amikor mélyen alszom, mennyit sír....

Sasha,
Cukorka az új kép Kép

Szülőszoba: sajnos elfelejtettem megnézni. Mi volt benne?

Zita
parazita

Sziasztok!
Pocok!
Boldog szülinapot Ajsának!Kép

Zita!
Légyszi írd meg a részleteket a dokinőről!
Köszi!

Dió
szabotimi

Halihó!

Ilyen egy tré időtKép Elegem van a januárból, mindig is utáltam, nincs benne semmi jó. Februárban már igen, lesz szülinap, meg bálokKép
Azért jó dolog is van:

GERGŐ VÉGRE ELINDULT!!!!!!!!!!

Úgy örülök, azt hittem, már négykézláb maradunkKép Azért még sokszor négykézlábazik is, meg térden közlekedik, de kisebb távokon kétlábon járKép
Tegnap volt itt a védőnő, most látta a fiamat is, mert nem aludt éppen, pontosabban éppen felébredt. Először morcosan nézett rá, aztán megbarátkoztak. Ő is azt mondta, nem gond a mászás.
Kérdeztem a beszédet, azt mondta kb 10 szót kéne mondani, de ebbe beletartoznak azok is, amit saját nyelvén mond mindig ugyanarra. Hát, ha nagyon összekapjuk, talán megvan, de ebbe benne van a gyi (paci), tütü, sih (vonat), vává (kutya)Kép Persze szerintem hülyeség így számolgatniKépKép Védőnőnek is ízlett a muffinKép Hármat bevágott a sonkás-sajtosbólKép
Szülőszoba:
Nekem ez jobban tetszett sokkal, mint az előző. Teljesen nosztlgikus volt számomra. Férjem viszont jót aludt rajtaKépKép

Pocok
Boldog szülinapot AjsánakKép

Ilke
Hogy kell kérni ilyen allergia vizsgálatot? Süti tényleg gusztaKép

Dec8!
Gyors gyógyulástKép

Zsuzsa
Igazad lettKépKép

pusz
Judy
Judy

Sziasztok Lányok
itt vagyok ujra Kép a héten már voltam itt már l is kezdtem irni nektek csak aztán imre baba felkelt mert éhes volt + a tesm is átjöt +a párom is haza ért igy nem tudtam elküldeni az üzimet talán majd ma Kép.

Tehát a születés történet :
dec22 -én kezdödöt minden este elkezdet fájni a hasam elég rendesen igy bementünk a klinikára már elöre örültem hogy akor másnapra vagyis 23-ra meglesz a a baba mikor oda értünk adatfelvétel stb,felfektetek az ágyra és rám teték a ctgt késöbb bejöt a párom is ott feküdtem 3-4 órát mire közölték hogy eböl még nem lesz baba de már haza nem engedtek hanem felkisértek a terhes osztályra ez ugy éjjel 1-2 óra felé lehetet 23 délután mikor vizit volt megkérdeztem az orvost hogy nem mehetnék -e haza mert semmi bajom sincs ráadásul közel lakom gyorsan betudnánk érni ha kell de nem engedett mert hogy már igy is tuléptem az idöt és hogy másnap meginditják a szülést reggel 8kor lekisérnek majd a szülöszobára de elöte még elökészitenek ez utobbi most nem volt olyan rosz mint mikor petikét szültem .A 8 órási szüloszobábol végulis fél9 lett akor lekisértek a szulöszobára ott is az egyik 1 ágyas szobába aztán át kellet öltöznöm közben megkérdezték hogy lesz -e velem valaki mondtam hogy a párom azt mondták akor majd ha itt lesz beengedik közben felteték a ctgt rám megvizsgáltak késöbb bekötöték a cukrot ez már nem tetszet mert a szülésznö szerint rossz vénáim vanak és ezért 2x szurt meg mert az elsöt elrontota ami miatt az elsö szurás helye belilult és és fájt is és csak most a mult héten gyugyult meg a karom Kép amugy nem fájt semmi nagyon adig amig elnem folyt a magzat viz atol kezdve viszont nagyon fájt ilyenkor a párom kezét harapdáltam Kép viszont 3nyomásra meglett imre baba 12 óra 45 perc kor születet és ugy maszatosan polyába csomagolva oda adták nekem de elöte megkérdezték hogy kérem -e én elöször nem akartam mert miközben nyujtoták volna hozá értek a sebemhez és az nagyon fájt de aztán megkértem -kérdeztem hogy odatudják -e ugy adni hogy nem érnek hozá a sebemhez odatudták igy rögtön ugy maszatosan velem volt viszont nyöszörgöt rajtam apjánál viszont csendben volt de valoszinü hogy csak a fény zavarta ami az utcárol bejött .Aztán elviték én meg végre ihatam közben kaptam még vérnyomás emelöt mert megint tul alacsony volt a vérnyomásom aztán hoztak enni is és elkisértek a korterembe is imre babát ujbol csak este láthatam .Hát ennyi az én születés történetem .Mindenkinek köszönjük a Drukot és a jokivánságokat Kép imre baba most már közel 4kg aranyos kisfiu .És képzejétek petike megtanult egyedül unáloan menni ez az uj tudománya Kép bár még csak 2-3 lépést tesz és csak akor ha van kedve hozá Kép viszont egy kezét fogva szoktunk mostanába sétálni megismeri a táblát,az állatokat fökép a kutyát Kép és ö is szépen hizik már 9és fél kg Kép .

Puszi mindenkinek
Csics és a fiuk Kép
csics

Sziasztok

Olyan almosito ido van ma ,hogy Alexxal en is aludtam tobb mint egy orat.(bar o meg mindig durmol).Delelott itt volt egy baratnom aki egy angol kislanyra felugyel,jol elvoltak a gyerkocok.Uj tudomanya is lett Alexnak,a fogocska: )annyira nevetett ,tetszik neki ahogy fut: )A nyelvi akadaly meg nem jelentkezeet,mert a babanyelven teljesen jol megertettek egymast.

Pocok
Nagyon boldog 1.szulinapot kivanunk Ajsanak,es minden szepet neki!!!!!

Panda
Hu,tenyleg akkor majd en sem vehetem fel Alexet ,na erre nem si gondolam.Bar lehet hogy sok erom sem lesz: )

Kryss
Jol latod,Csics meg nem jott miota otthon vannak,de remeljuk lesz ra ideje hamarosan: )
Szoval akkor kiolvastad a konyvet: )

Conti
Na akkor a ferjed orult: )Viszont meglepo modom az enyem nezte velem,bar koben azert el-el aludt: )Most mindket story jo volt.Kulon pozitiv,hogy mindket baba szopizott is rogton: )

Ilke
De ha negative voltatojas teszt,miert kell dietaznia?Akkor neked most szerencsed volt a csomaggal.
Forti
Te tenyleg eltuntel??Vagy nincs meg net az uj helyen?

Afonya
Nem is tudtam hogy babas vagy ujra.: )Ez nagyon jo hir,gratula hozza!!!!!

Judy
Ugyes Gergo,hogy nem hagyta anyukajat ketsegek kozott: )Latod-latod: )
En sem nagyon szertem a januart,ezert is minden nap valamit szervezek hogy gyorsan elmenjen: )

Rit
Na jo volt a mozi? Dodo jol elvolt a csajjal??

Mano
Eltuntel???

A multkor volta tv-ben, hogy 2003 leggyakoribb nevei a Viktoria es Bence.Erdekes itt nem nagyon szerepelnek: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Csics
Na pont akkor irtal amikor en.Szuper hogy minden ilyen gyors volt es mar jol vagy!Gratula megegyszer!!Es a korhazban van avalami valtozas??/Tudom engem ez is elenken erdekel??
A szopi hogy megy?Petike akkor nagy oromet szerzett neked a jarassal.
Puszi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hosszú leszek!Kép

Cseréltem képet a profilomban, ha van kedvetek, nézzétek meg!Kép

Jó régen írtam, de azért olvasgatok ám.

Elég nehéz estéink vannak, mert a kicsi fiam mostanában nem akar lefeküdni és aludni. Kedden 1,5 óráig tartott az altatási ceremónia, és ebből 3/4 órát kisebb-nagyobb szünetekkel masszívan végigordított. Egyszerűen nem tudom, mi van vele, mert korábban nem csinálta, ráadásul nem vagyunk túl szigorú szülők és többféle módon is el lehetne aludni (pl. mellettem a nagy ágyban, a kezemet fogva), de semmi sem jó neki. Újra sokat szopizna (pedig már a napi egynél tartottunk), pl. az altatásnál is, csak nem alszik el vele, viszont nem akarja elengedni, de ha meg már nagyon sok idő múlva elveszem tőle, akkor meg ordít. Nehogy már most kelljen cumit adnom neki!KépKép Ráadásul a keddi altatás után 11-kor újra ébredt, kezdte előről az egészet, majd reggel 6-kor a cici miatt hisztizett. Kellemesen "kialudtam" magamatKép. Tegnap meg apja ölében aludt el, 1/2 10-kor... Na ennyit a következetességről!Kép
Napközben is sokat anyázik, de ez nem indokolná az éjszakát, mert igyekszünk kielégíteni a testközelség szükségletét (újra bevetettem a hordozókendőt is). Apám szerint idegrendszeri érés, lehet, hogy igaza van? Csak bírjam türelemmel! Amúgy nappal semmi baj vele, tündérien játszik, autózik, pakol, Legozik és közben egyfolytában gagyorászik.
Átesett valami erős hasmenéssel járó dolgon a múlt héten, semmi más baja nem volt, csak nagyon-nagyon híg volt a széklete (igaz, nem jellegzetesen hasmenésesen, mert viszont nem volt gyakori, hanem csak akkor volt nagyon híg, amikor egyébként is kakil voltna), a végén már szinte vízszerű. Orvosnál nem jártunk, mert pont hétvégére érte el a csúcsot (ráadásul először nem is gondoltam semmi rosszra, mert aznap, amikor kezdődött épp csak mandarint és almalevet volt hajlandó magához venni, úgyhogy akár ez is okozhatta volna), hétfőn meg már megint rendes volt a széklete. Olvastam, hogy van most ilyen vírus. Mondjuk hányni nem hányt, úgyhogy nem biztos, hogy ő is ezt kapta el.

Házassági évforduló: nálunk nem felejtődik el!Kép Idén a 6. lesz. El se hiszem, nagyon szalad az idő!

Szülőszoba:
megnéztem mind a kétszer (múltkorit is).
Hát... Nem is tudom, hogy miért mutogatják ezeket e szüléseket, ez valami orvosok melletti állásfoglalás? Mitől jó egy olyan szülés, ahol a kismamának alig van szerepe? Ahol kifeszített békák módjára szülnek? Ez kell a még nem szült kismamáknak mutogatni, hogy hagyjál mindent az orvosra meg az EDÁra attól lesz "jó" szülésed?
Nagyon eltúlzotnak éreztem a nőgyógyászati vizsgálaton a riportercsaj kommentárját (milyen kiszolgáltatott dolog bugyi nélkül odamenni a vizsgálóasztalig, ez a nő életében az egyik legszörnyűbb dolog...), mert ez egy nagy hülyeség, ha az orvos és asszisztense kellő tapintattal kezeli a kérdést, akkor semmi szörnyűség nincs benne, egy kellő dolog és így kéne felfogni.
Mondtam a páromnak, hogy én biztosan benyomtam volna a szülészorvosnak, hogy ha olyan iskolásoknak szóló hangon biztat nyomásra. Azt meg nagyon felháborítónak tartom, hogy a szülést a székeléssel hozzák egy szintre (valami ilyesmit mondott az egyik orvos, hogy "Tovább, kakilunk!"). Még pulzáló és így vért fröcskölő köldökzsinór elvágásának mutatása szerintem gyomorforgató volt, bár nem vagyok egy finnyás ember, de riaszthattak el ettől így kispapikat.
Szeretnék látni végre egy "szép" szülést!KépKépKép (Mielőt okoskodónak tartanátok: még nem volt olyan szülésem, ami igazán "szép" lett volna, de azért van elképzelésem, és eddig a 4 közül egyik sem nyerte el a tetszésemet... Nektek?)

Banyóci!

Mire jó egy testvér! Az ilyen "huzogass már" kéréseket én minden további nélkül a Benire bízom, nem is bírnám az ütemet!Kép

Kataa!

TanfolyamKép. Hát én ezt nem is értem. Lehet, hogy nekik érdekük, hogy ne vegyen rajta kismama részt?

Dec8!

Örülök, hogy sikerült, pihenj sokat!KépKép

Nyuszi!

Ellenanyag:hurráKépKép. Az időpontot beírtam a táblázatba (a mostani már kész volt, mire olvastam).

Zita!

Utólag is boldog szülinapot!Kép

Zsani!

Képzeld végre sikerült beszereznem a Szoptatás könyvet. Nov. végén rendeltem meg a Kismamánál és mostanraKép sikerült elküldeniük...
Az Istvánnal nekem csak egy gondom van: látszatra nem túl jók a körülmények. A csecsemős részleg elég érdekesen helyezkedik el a szobákhoz képest, nem tudom, ha az ember nem túl mobilis, akkor hogyan van, mennyire tud segítséget kérni. De persze erről Sasha többet tud, ha jól tudom, ő ott szült. Ja, a MÁV-ot nem illik mostanában reklámozni, de elvileg ott is van szoptatási ambulancia. Igaz sokat nem hallottam még róla, meg senkivel se találkoztam, aki járt volna ott, de pont a Szoptatás könyv végében annak az elérhetősége is meg van adva. Hallottál már róla?

Szilcsike!

Kép. Persze azt is megértem, hogy látni akarta a lányát, de azért rossz lehetet a picinek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti,
szeretnek elsonek gratulalni a zebradhozKép

Kataa,
kosziKép

-Afonya
afonya

BesztiKép

ÓÓÓÓÓÓÓÓriási gratulaKépKép Akkor megoldódott a vérezgetés relytéje?! Dokinál voltál már?

Tüni
tüni

Beszti,
Csak nem??? Kép Gratula!!!

Csics,
Nagyon ügyesek voltatok! Sok boldogságot a megnövekedett családnak!

Judy,
Nagyon ügyes Gergő! Meglátod, pikk-pakk szaladgálni fog...

Zita
parazita

Dió,

Emil megy! Szerintem gyűjtsd be Kataa emberét is, aztán majd kiderül, melyik könnyebben elérhető.

Zita
parazita

Sziasztok!

Kataa!

megvagyunk, köszi a hiányolást, csak sokszor csak odáig jutok hogy olvasok, esetleg írok egy rövidet de nnyi.

Csics!

Üdv újra itt!
De jó hogy ilyen gyors szülésed volt, ezek szerint nálad bejött hogy a második könnyebb.
És gratula Petikének a járáshoz.
Egyet árulj már el nekemKépKépKép Hogy lett Gergő Imre??? mi itt végig Gergőnek neveztükKép És világosan emlékszem hogy annak idején Petikével is így volt, hogy pár héttel a szülés előtt írtad hogy megvan a név, Géza, és aztán megszületett Petike.Kép Most mondtad hogy megvan a neve Gergel yés megszületett Imre babaKép Olyna kiváncsi vagyok hogy miért. egy rokonunk mesélte hogy ők megegyeztek hoyg ha lány Dóra és amikro megszületett maga se tudja miért de közölte hogy Edina. nálad is így volt?

Beszti!

Óriási gartula a csíkokhoz! Olyan izgi lehet, a harmadik.

magunkról: Emam msot arra szokott rá a változatosság kedvéért, hogy nem akar elaludni. Ha nem viszem, akkor magától éjfélig is elvan. ha viszem sír egy kicsit, vagy csak forgolódik fél órát, de aztán alszik. Hol van már mikor elaludt a tápszeren? És délután is eddig kidőlt 1 körül, most meg még 2-kor is könyörögni kell neki.

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?