Kincsesi - apa ma kért időpontot az uh-a és telefnon mondták, hogy 6e Ft. Felháborító szerintem. Nem az összeg miatt, hanem, hogy egyáltalán fizetni kell. De ha kérünk hasi és koponya uh-t is, akkor akciósan 12 e, nem 18. röhely nem?
Betty - a férfiak tényleg csak akkor tudják felfogni az apaságot, ha már meg is foghatják a picit. Sokan talán még akkor sem. A férjem pl azt mondta az elején, hogy olyan, mint egy játék. A szombat esti hasfájós sírás után, már nem úgy érzi
Azt hiszem a jegyesoktatáson (bár mi nem voltunk, nem volt templomi esküvőnk) ugyanazt oktatják, amit lényegében ez a könyv is ír
http://www.libri.hu/hu/konyvek/csalad_e ... _type=book
Ha jól tudom erős hívő a pszichológus, aki írta. csak ajánlani tudom mindenkinek. Bár apát nem tudtam rávenni, hogy olvassa el, az lenne igazán a jó, de azért a lényeget elmondtam neki
Szerintem is az őszinteség és a szeretet az, amivel mindent meg lehet oldani. Mondd el neki az érzéseidet, és hogy most érzékenyebb vagy, és erősítsen meg, hogy semmi gond, csak ő is fáradt. Meg lehet a betegsége lappangott benne, nem?
Majd írd meg mi volt.
Manka - gratula a fogacskához!!!!
Tünde - esetleg ha van infralámpátok, azzal is tudod melegíteni a fülecskéjét. tudom, hogy az uh nem kötelezedő, de ha a doki küldd oda, akkor miért kell fizetni?? De mindegy, tényleg nem az összegggel van bajom, de sokan vannak, akinek ez is nehézséget okoz. genyóság
Lehet, hogy BEne beteg lesz, csak még nem jött ki rajta teljesen?
Szalamandra - mikor rózi alszik, nézd meg a nyakát, ha meleg, akkor nem fázik. A mi takarónkat én varrtam, egy réteg vatelin (kb. felnőtt nyári paplan vastagságú).
Kriszta - örülök, hogy minden rendben!!! Nagyon édesek a srácok!!!
Sly - valszeg engem láttál, mert egyik sétát végig telefnáltam
Máskor nem sok időt hagy a fiatalúr
Hétévge óta mi sem sétáltunk, nem merek vele elindulni a hasfájás miatt. Meg szar idő is volt. Így kendőbe kötve az udvarunkon sétálgatok vele néhány percig, hogy levegőn is legyünk.
Danan - képzeld, az ültetős kötéssel mégis sikerült magamra tenni. Egy darabig keresi a cicit, de utána elalszik
Iroko - itt is gratulálok
Bernus nagyon szép kislány. vagy már nagylány
Jó, hogy tettél fel róla képet!
Márti - remélem Krisztának igaza lesz
Bent úgysem maradhat, egyszer elő kell bújnia
Susy - én nem adok a védőnőnek pénzt. Ez a dolga, hogy kijöjjön. Mondjuk nekünk szuper védőnőnk van. Jár hozzánk becsülettel. Néha gondoltam rá, hoyg megmondom neki, hogy nem kell mindig jönnie, telefonon is meg tudom kérdezni, ha van valami, de nem mertem, nehogy félreértsen. De néha tényleg '"felesleges", mert szerencsére nincs nagy bajunk!!!
tasin - összevontak 3 kórházat (egyik a MÁV), ez lett az Állami Egészségügyi Központ. A szülészet ott van a régi MÁV-ban.
Az én dokim Aszódi Melinda, fiatal, 32 éves. Csak ajánlani tudom, én nagyon meg voltam, vagyok vele elégedve, és a többi kismamája is, akiket ismerek. És nem a pénzért csinálja, ez is szempont. Legalábbis nálam