Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem!
Márti
Még mindig semmi??? Ez a leányzó okoz még neked pár meglepetést!
Mindenkinek jobbulást, aki megfázott.
Remélem hamar visszatér az igazi Ősz! Vagyis inkább megérkezik, mert most mintha kimaradt volna....
Iricc
Gratulálok a kis sráchoz!
Editnek meg a csajszihoz Gratula!
Panndi
Gratula Kistesohóz.
Van itt utánpótlás!!!:lol:
Zsofinak Boldog Névnapot!
Dytke
Nagyon helyes Ambi! Látom időben kezded az önnáló evésre szoktatást!
Kincsesi
Nekem sem ért cart se a fejőm! Ne add fel, mint ÉN! Menni fog!
Termotasakot én a Müllerben vettem- 1500 Ft volt.
A 4 éves lurkóknak Boldog Szülinapot!
Tünde
Remélem megusszátok a fülszúrást!!! Inkább a bogyók, antibiotikumok, ment a szúrás! Csak végső esetben engedném....
Dávidnak is a fülpárna segített. Lehet kapni herbásoknál direkt melegítő fülessapkát.
Susy
Grat a fogakhoz! Szépen beindul a többi is. Jöhet a szalonna evés:lol:
(bocs
,mindig ezzel csesztettek a vidéki rokonok, hogy mikor adok már Dávidnak szalonnát, mert ők már fél évésen a kezükbe nyomták a gyereknek
)
Iroko
Kívánom, hogy beinduljon a karriered!
Manka
Nektek is simán megy ez a fogzás.
Mi dentinoxot vettünk, de eddig még "csak" megízleltettük Zétivel.
Most olvasom hogy
rozsaágnál beütött a baci!:(
Jobbulást nektek is.
Utálom ezt az esős időt!!!
Rólunk
Köszönöm mindenkinek a figyelmet és hiányolást!
Iriccnek köszönöm NAGYON a dévény tornász tippet.
A tegnap volt a nagy kivizsgálás!
Még múlt héten elmentünk a neurológushoz, aki megnyugtatott minket, hogy nincs semmi baj, de felajánlott egy nagyobb kivizsgálást, mivel Zétit senki nem nézte meg a 3 hónap alatt.
Tegnap 3 konzulens doki, szemész, fülész doki is megnézte Zétikémet. Nincs izomtónus zavar, nincs sem szem, sem fül probléma. Koponya szép, agyi tevékenység rendben. Egész napunkat a Gyermekklinikán töltöttük!
De MEGÉRTE! Makk egészséges! Viszont amit ott láttam, abba a szívem belesajdult. Nem részletezem, de elsírtam magam párszor....
Ja, még vért is vettek Zétikémtől, mert úgy látták sápadt kicsit.
A doki annyit mondott, hogy sokat tegyem hasra éber állapotban és nagyon gyorsan behozza a lemaradását.
1 hónap múlva szeretné újra látni Zétit!
Délután 6-ra mentünk a tornászhoz!!!
Ő már kicsit több infót adott Zétiről.
Kissé balra esik a feje. Többet néz balra. Felállította és mutatta közben, hogy hátulról jól látszik, a kicsi buksi balra hajlik el. Azt mondta pár alkalmas kezeléssel visszafordítható a folyamat. Ha nem figyelünk oda rá, akkor elsorvadhat a nyaki izom és már nehezebb lenne rendbe hozni. Nagyon sok jótanácsot adott.
Mutatott pár gyakorlatot amit itthon kell Zétivel végeznem. Nagyon kellett figyelnem, mert elsőre elég bonyolult volt. Itthon már gyorsan belejöttem.
Este és most délelött is tornáztunk már.
Már egy hete hogy jobban erőltetjük a hason fekvést és már nagyon sokat fejlődött. Már gyönyörű szépen megtámaszkodik az alkarján és elnézelődik 2-3 percet is.
Röviden ennyi
pussz