josi most néztem,hogy elszállt a tegnapi írásom:szóval:nem irigyellek,te szegény!!!!Milyen gyógyit kaptál? Lázad van még?
Mikor érettségi után elkezdtem dolgozni,1 nyáron 4 tüdőgyuszim volt. A klímás helységben volt 24-25 fok, a másikban kb.30, a teraszon meg kb.40. Én meg a 3 között cikáztam,mint felszolgáló. Ne tudd meg,szörnyű volt.
rékababa szép lett a fürdőtök
Figyu,te nem jószántadból mentél el dolgozni,és nem is azért,mert már nem akartál otthon babázni...
A te indokod teljesen érthető.
Mostmár elárulhatom,hogy időközben meglett a mi fürdőnk is. Rékababa ne haragudjatok,hogy mégsem szóltunk a párodnak,de az az igazság,hogy a szennyvíz-,víz-,fűtésszereléstől kezdve minden volt. Jó 3 hétig tartott az egész. Kihívtuk azokat,akik a fűtést csinálták nálunk,és elvállalták az egészet. Le lett verve tégláig,mindenhol csőcsere,stb...vésés,fúrás 3 héten keresztül,nap mint nap. Sokszor kellett elvenni a vizet is,szóval,elegem volt rendesen. Szegény Elizát sokszor nem tudtam hol altatni,de ha végre elaludt szegénykém,akkorát tudott aludni a zajban,hogy csak na.
Aug.20 utáni hétvégén kezdték,és tegnap lett kész teljesen.
Rékababa mégegyszer bocsánat,remélem azért nincs harag.
Most megyek,légtelenítgtek,mert a fűtés még nem a legjobb, a felső szinten hidegek a radiátorok,gondolom tele van még a rendszer levegővel
Este még a klímával fűtöttünk,a fürdőben meg hősugárzóval,de ma már jó lenne rendesen fűteni.
Elizám ráadásul ritka hisztis.
És ma még 3-ra mehetek B.székre az okmányirodába is,ugye műszakin volt az egyik kocsi,anyué,meg az utánfutó