Új privát üzeneted érkezett!

Rékababa! Te nem azok közé az anyukák közé tartozol, akik a saját maguk kényelméért adják be a gyereket a bölcsibe!!!!!!!!! Most várnak vissza a munkahelyeden, lehet, hogy egy év múlva már nem várnának, érthető, hogy ha fájó szívvel is, de beadod a bölcsibe Rékát!!!! Engem nem várnak vissza sehova, ha várnának lehet én is másként gondolkodnék. De hogy valakinek fontosabb az, hogy két autójuk legyen és ezt előbbre helyezi a gyerekei igényénél, na az engem felháborít! Amikor nincs rákényszerülve, sem anyagilag, sem munkelyi okokból. Szóval ne vedd magadra, te nem ebbe a körbe tartozol (és Devcsa sem!!!!!) :wink:

Yuyu! Hű én tegnap jól elfelejtettem a kicsi lánykád névnapját, pedig ahányszor írtam ide mindig eszembe voltatok :oops: Egy pici késéssel, de nagyon boldog névnapot kívánok gyönyörű kislánykádnak!!!! :D

Cseriani!
Látod, milyen igazad van, egy rossz szavam nem lehet! Mit kívánok még? Hát most egy kívánságom lenne, hogy amiket én írtam, azt néhány hónap múlva Timitől is olvasshassuk!!!!!! Ezt kívánom még!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok! Kinek volt már mellgyulladása, illetve tejcsatorna elzáródása? Kicsit meg vagyok ijedve, mert éjjel elkezdett fájni a jobb mellem egy részen. Olyan, mint mikor tele van, és feszül meg fáj, de sajnos ha kiürítem se múlik el. Szoptattam, lefejtem a maradékot, de még mindig érzem... Olvastam az lll honlapon, hogy masszírozni kell, meg melegíteni szopi előtt... De ha valakinek van még valami tapasztalata, akkor örülnék neki... Remélem nem lesz nagyobb baj, és sikerül elmúlasztanom. Csomó viszont nincs, csak fáj... :roll:

yuyu79

Yuyu! Ha elfogadod a tanácsom, én segítek neked, volt mellgyulladásom párszor még Danival és Dominiknál sikeresen elkerültem, pedig néha közel álltam hozzá. Csomót érzel a melledben? Írd le, hogy mit érzel, hol és akkor könnyebben megírom, hogy mit csinálj. Vagy meglesem a kismamás szopis könyvemben, ha olyan, amiben még nem volt tapasztalatom :wink:

dadomi

Köszi Dadomi! Csomó nincs, csak a jobb mellem belső oldalán van egy fájdalmas rész, olyan, mintha nem örülne ki rendesen... Lehet hogy szoros volt kicsit a melltartó ami éjszaka rajtam volt, és ez lehetett a gond. Azt olvastam, hogy használhat a káposztalevél, vagy az csak akkor ha tutira gyulladás van? Amúgy ha meleggel zuhanyozom szoptatás előtt, meg óvatosan masszírozom, az jó? Azt is hallottam, hogy gyakrabban kell szoptatni a problémás mellből... Neked mi a véleményed?

yuyu79

Esetleg négykézláb szoptatás? Ezt is olvastam valahol ;-)

yuyu79

Julcsi,én is megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánok Enikőnek sok boldog névnapot!!!

Kép
Kép
josi

Hát ha valakinek akkor nekem aztán volt mellgyulladásom........Rékababa nagyon jó tanácsot adott nekem többször is. Ami nekem bejött,hogy melegítettem,és mindíg abból a mellemből szoptattam előbb,amelyik fájt,és úgy helyezd Enikőt a melledre,hogy az alsó állkapcsa a görcs,vagy a fájdalmas rész felől legyen. Jól írod,segít még a négykézlábszoptatás is,nekem a z is bevált. Fárasztó,de megéri!!!

Kép
Kép
josi

A káposztalevelet én nem ismerem, nem próbáltam. De attól még jó lehet :) A melltartóra vigyázz, ne legyen szoros, mert az is okozhat gondokat, elnyomhatja a tejcsatornát és begyulladhat. Ha nincs csomó az azért jó jel. Igen a meleg (de nem forró, csak kellemesen langyos) zuhany szopi előtt nagyon jó, de a masszírozással vigyázz, mert ha rosszul csinálod, attól is elzáródhat a tejcsatorna! Nagyon óvatosan, körkörösen először majd a mellbimbó irányába történő masszírozás legyen. Jó lehet még a szoptatás alatti borogatás is a fájdalmas részen, de ez a borogatás se legyen se túl meleg, se hideg. A négykézláb szoptatás nálam bevált Daninál, bár nekem akkor már hatalmas majdnem fél mellnyi csomóm volt. Ha úgy érzed, hogy a melled felső részén, belül feszít, fáj akkor érdemes megpróbálni. Fárasztó meg irtó muris a dolog, de hatásos! És nekem elég volt anno 2-3 alkalommal így szoptatni. Ha inkább a hónaljad irányában érzed a feszítést, akkor meg a hónaljtartás segít, baba lábai hátrafelé legyenek, mintha a hónod alá vágnád a gyereket :lol: Ehhez viszont kell egy párna, ha van szopis párnád akkor az, ha nincs akkor valamilyen más, ami neked kényelmes.
Ha még kell valami más ötlet írjál nyugodtan.

dadomi

Ja igen, ahogy Josi írja, a baba alsó állkapcsa legyen mindig a fájdalmas rész felé, ő a legjobb masszőr!!! :lol: :lol:

dadomi

Köszi lányok, kipróbálok mindent, aztán meglátjuk... Az előbb kipróbáltuk a négykézláb szoptatást, Enikő eléggé csodálkozott, hogy most mi van, de azért rákapott. Igaz, nem sokáig, mert hamar bealudt... mikor kiköpte, akkor meg csöpögött az arcába a tej ;-) Majd még jelentkezem hogy hogy állunk! Köszi mindenkinek a tanácsokat és a köszöntést i s :-)

yuyu79

Melegíteni folyamatosan kell, vagy csak szopi előtt??

yuyu79

Yuyu! Ha a szopi alatt van melegvizes borogatás (én textilpelust használtam ehhez) a fájdalmas rész felett, az is nagyon hatásos. Csak ne várd meg míg kihűl!

Képzeljétek, az előbb nem is dicsekedtem, tegnap elvittem Danit fogorvoshoz, az egyik hátsó fogán volt egy kis luk, és ha láttatok már ügyesen viselkedő gyereket!!! Egy hangja nem volt a drágámnak. Igaz, hogy az ölemben ült (jó súlya van), de semm ellenkezés, semmi hiszti nem volt. Betömték a fogát, szerencsére nem volt nagy még a luk, még szuri sem kellett neki, pedig felkészítettem, hogy majd lehet, hogy kell egy kis szuri is és akkor majd zsibbadni fog a szája :D Mondjuk megígértem neki, hogy ha ügyesen viselkedik, kap egy pókemberes cipőt :wink: Amikor végeztünk a fogorvosnál teljesen fel volt dobódva, tőlem meg folyamatosan azt kérdezte, hogy milyen az új foga? :lol: :lol: Szerintem nem nagyon fogta fel, hogy maradt a régi foga, csak ki lett fúrva meg tömés került bele. De nagyon aranyos volt. :lol: A fogorvos meg az asszisztense is nagyon megdícsérték! A cipő mellé meg kapott még egy autót is :oops: Megérdemelte! Az első fogászati eseménye :wink:

dadomi

Ja még annyit Yuyunak, hogy a négykézláb szopinál Enikő feje a hasad felé legyen, ha a fájdalmas rész felül van! Úgy tudja masszírozni a kis állkapcsával. Én mondtam, hogy muris helyzet, látod még a lánykád is csodálkozott rajta! :D Egyébként ez a póz azoknak is nagyon jó, akiknek nehezen jön a teje, vagy a baba kicsit lustább és ha már nem ömlik a tej, akkor nem akar szopizni. Ugye így a gravitáció áldásos ereje segíti a tej kiürülését :wink:

dadomi

dadomi le a kalappal Dani elött. Engem nem akarsz elvinni fogorvoshoz? Nem kérek sem autót,sem cipőt,csak valaki jöjjön el velem...félek,mint a tűztől. Alapjában véve jók a fogaim,csak az egyik eléggé érzékeny lett,sokat fáj :cry:
Elizával voltunk méreckedni,meg doktornéninél. Csak a fogától taknyi,ahogy sejtettem is.
9740 g,és 75 centi a drágaságom.
Azt hittem,utoléri a Kristófot,de nem. Ő 79 cm volt 1 évesen,és kereken 10 kg. Pedig fele annyit evett,mint Eliza(sokszor még most is :? )
Vendég

Kép
Elizám eszik :lol:
Vendég

egyre több van a tálcán,de ő csakazértis egyedül próbálkozik a kanállal: Kép
Vendég

Cseriani! Elviszlek én, azon ne múljon! De nem hisztizel :P :P Nagyon édes rizsevő lánykád :lol: :lol: A méretei meg tökéletesek!

dadomi

Dadomi,ebből is látszik milyen nagy a fiad :) büszke is lehetsz rá!!

Kép
Kép
josi

Rékababa:attól ,mert bölcsibe adod a csemeteéd nem vagy rossz anyuka :wink:

Josi:nagyon sajnálom a tüdőgyuszit :cry: gyógysugik mennek!

Yuyu79:5 hetes a picikéd :roll:De jó neked.Egy kicsit visszapörgetném az időt.
Boldog első névnapot neki!

Én hónalj tartásban szoptattam.Meg a masszir + melegítés zuhanyzás közben .Az nagyon jól esett :wink:

Dadomi:gratu a jó eredményhez.
Nagyon büsze lehetsz a fiadra.

Ani:szép paraméterei vannak Elizának :wink:
A fogorvostól általában mindenki fél :?
berni611

Itt vannak a képek az új fürdönkről:
Kép
Kép Kép

Yuyu nekem is volt mell gyulladásom még Evelinnél. Akkor felment a lázam 39 fokra, augmentint kaptam. Nekem elég volt, hogy többet szoptattam abból a mellemből, de akkor már nagyon fájt, ha csak hozzá ért bármi akkor is. Rékánál egyszer kezdődött és 2-3X arra mellemre tettem és el is múlt láz és erősebb fájdalom nélkül.

Dadomi nem haragszom, és tényleg én azért viszem bölcsibe, mert nem engedhetem meg magamnak azt, hogy 30 ezer forint kiessen a kasszából Réka 2 éves kora után.

Cseriani Elizád gyönyörű.

Timesz mi újság? Mit mondott az orvos?
Vendég

Rékababa:nadon csecse lett a fürdőszobátok :wink:

Sajnos nem támogatja az anyukákat az ország :cry:
A magyar népesség fogy ,panaszkodnak ,hogy kevés a gyerek.
Na de így :?: a semmiből nem lehet eltartani őket tisztességesen(vitamin dús tálálkozás ,megfelelő életkörülmények,tanulás stb.) :cry:
Ahogy olvasom elég nehéz döntés lehetett ez számodra :cry:
Az ember lánya beválallan még 2 -3 gyereket ,(még a szülésen is túl tenném magam,annyira édesek :roll: )ha a gyes több lenne és a melóhelyeket is támogatnák.

Leki simi neked!!!
berni611

Az előbb volt a tévében egy riport a magyarországi bölcsődei helyzetről. Azt mondták, hogy több, mint 1 millió forintba kerül az államnak (egy része az önkormányzatok költsége) egy gyerek egy éves bölcsődei költsége. Hát könyörgöm, akkor miért nem emelik meg a gyest, és adnak többet az anyukáknak? Biztos kevesebben kényszerülnének arra, hogy bölcsibe adják a gyereküket! Nem szükséges, hogy alanyi jogon járjon a gyes (ugye a cigányok túl jól járnának), lehetne többféle gyes is (munkaviszonyban lévők ill. nem dolgozók alapján). Vagy adják 3 évig a gyed-et. Még mindig olcsóbb lenne állambácsinak, mint a bölcsőde.

Rékababa! Nagyon szupi lett a fürdőtök!!!! :lol: :lol: Gyerekeknek hogy tetszik a sarokkád? Én is azt szeretnék majd, ha sor kerül a fürdőnkre egyszer.... Most szörnyű, próbálom csinosítgatni, de ezen már csak a bombázás segítene igazán. :?

dadomi

josi most néztem,hogy elszállt a tegnapi írásom:szóval:nem irigyellek,te szegény!!!!Milyen gyógyit kaptál? Lázad van még?
Mikor érettségi után elkezdtem dolgozni,1 nyáron 4 tüdőgyuszim volt. A klímás helységben volt 24-25 fok, a másikban kb.30, a teraszon meg kb.40. Én meg a 3 között cikáztam,mint felszolgáló. Ne tudd meg,szörnyű volt.

rékababa szép lett a fürdőtök :wink:
Figyu,te nem jószántadból mentél el dolgozni,és nem is azért,mert már nem akartál otthon babázni...
A te indokod teljesen érthető.

Mostmár elárulhatom,hogy időközben meglett a mi fürdőnk is. Rékababa ne haragudjatok,hogy mégsem szóltunk a párodnak,de az az igazság,hogy a szennyvíz-,víz-,fűtésszereléstől kezdve minden volt. Jó 3 hétig tartott az egész. Kihívtuk azokat,akik a fűtést csinálták nálunk,és elvállalták az egészet. Le lett verve tégláig,mindenhol csőcsere,stb...vésés,fúrás 3 héten keresztül,nap mint nap. Sokszor kellett elvenni a vizet is,szóval,elegem volt rendesen. Szegény Elizát sokszor nem tudtam hol altatni,de ha végre elaludt szegénykém,akkorát tudott aludni a zajban,hogy csak na.
Aug.20 utáni hétvégén kezdték,és tegnap lett kész teljesen.
Rékababa mégegyszer bocsánat,remélem azért nincs harag.
Most megyek,légtelenítgtek,mert a fűtés még nem a legjobb, a felső szinten hidegek a radiátorok,gondolom tele van még a rendszer levegővel :?
Este még a klímával fűtöttünk,a fürdőben meg hősugárzóval,de ma már jó lenne rendesen fűteni.
Elizám ráadásul ritka hisztis.
És ma még 3-ra mehetek B.székre az okmányirodába is,ugye műszakin volt az egyik kocsi,anyué,meg az utánfutó :x
Vendég

Sziasztok!

Olyan ritkán tudok jönni,hogy már szégyellem magam ez miatt! :oops: :oops: De amikor tudok akkor jövök!

Na szóval! Mi jól vagyunk,munka az van még mindig!De a hőszigetelés majdnem kész,már csak a nemesvakolatot kell felvinni a falra,de mivel bejött ez a sz@r idő,így nem tudjuk csinálni! :(
Bencusom egyre zsiványabb,szalad ezerrel.

Ja,majdnem elfelejtettem! Ha minden jól alakul akkor Bencusnak májusban érkezik a kistesója!! :D :D Ma reggel csináltam tesztet és pozítiv!!!! :D :D Nagyon örülök!!!!!!!! :D :D :D

Cseriani!
Utólag boldog szülinapot Elizának!
Yuyu!
Utólag boldog évnapot Enikőnek!
Josi!
Jobbulást kívánok!
Dadomi!
Nagyon ügyes volt a fiad! Büszke lehetsz rá!!
Rékababa!
Nagyon szép lett a konyhátok és a fürdőtök!
Nekünk a fürdőnk tavaly lett teljesen felújítva,a konyhánk pedig idén februárban lett kész. De alig vártam hogy kész legyünk bent a házban,most meg már azt várom hogy kint is legyünk kész!

Mindenki gyerkőce nagyon aranyos!!!

Mennem kell mert Bencus felébredt!!!
Szép napot mindenkinek!!
dius02

Mindenkinek köszi a dícséretet Dani nevében :lol: Igen nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes volt!!!! :D :D
Dius! Jajj de jó!!! Egyenlőre még halkan, de gratula a kisesóhoz!!!!! Vigyázz rá! De jó, hogy van megint kismamánk!!!! :D
Josi! Gyógyulj meg gyorsan!
Rékababa! Nyugtass meg, hogy nem vetted magadra, amit a bölcsis dologról írtam!!!!!!!

dadomi

Dius! Kisesó = kistesó :oops:

dadomi

dadomi tuti magára vette,én meg a két autós dolgot vettem magamra,és mindketten meg vagyunk sértődve rád,és mostantól a többiekkel csak priviben beszélgetek :P :lol:
(bocsi rékababa,nem akartam helyetted lehordani dadomit :wink: )
Vendég

banoed Zsófijának boldog névnapot
Vendég

Cseriani! Akkor jól kiosztottalak benneteket ugye? :P :P És különben is tessék úgy csinálni, ahogy én mondom, irgum-burgum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Túl jó fejek vagytok ahhoz, hogy magatokra vegyetek olyan dolgot, ami nem rátok vonatkozik :wink:
No megyek autózni brrrmmm brrrrrmmm brrrrmmmm :lol: Kicsi fiam kiabál: anya, anya, nyanya :lol: És mutogat befelé a szobájukba. No akkor brrrrrrmmmm brrrrrrmmm brrrrrrmmmm

dadomi

Kicsit talán jobban aludtam az éjjel,már ha alvásnak lehet nevezni :?
Rékababa,nagyon szép a fürdőtök...is!
Dius gratula,már ha lehet ilyet mondani.Mikor mész dokihoz? Vigyázz magadra!
Zsófikának boldog névnapot kívánok!
Julcsi mizu? Tegnap is láttalak sétálni Enikővel :wink:
Mindenki vigyázzon magára,állítólag nagyon durva infuenza lesz :evil:

Kép
Kép
josi

Cseriani nagyon haragszom ám most rád a fürdő miatt! :lol: :lol:
Igazán nem nagyon tudta volna bevállalni párom a tiéteket. Nálunk 2 hétig ment a fürdőszoba project, de bőven elég volt. Utáltam, hogy pottyantós WC-t kellett rendelni, melegíteni a vizet, a sok port. Már azt hittem, hogy soha nem lesz kész. Nálunk is csövek lettek cserélve, a fürdőbe be lett téve padló fütés. Ha valaki szeretne otthonra hát kösse fel a gatyáját anyagilag. Pedig szerelői díjat nem is kellett fizetnünk.
Most jöttem rá igazán, hogy jó barátokra előbb számíthat az ember mint a saját családtagjaira.

Dadomi teljesen megharagudtam rád a bölcsi miatt. :D :D Nálunk talán szerencse az, hogy egy kis bölcsöde, jobban oda tudnak figyelni a csemetékre. Saját konyhájuk van és nekik megfelelő ételeket főznek. Szegény Rékám még mindig sírdogál, de azért már hamar megnyugszik és játszik, eszik jókat. Oviba tegnap volt szülői. Mivel nálunk is van már uszoda, ezért 15 fős brigádba viszik a gyerekeket. Az enyém is belekerült. Kedves egyik anyuka kitalálta, hogy minden alkalommal (heti egyszeri) egy-két szülő kísérje el őket az uszodába. Mivel Ő helyben dolgozik, egy órára el tud kéretőzni, viszont ha rám kerül a sor akkor kérjek szabit, ugye Szekszárdról nem tudok hazajönni egy órácskára. :evil:

Cseriani ha van kedved eljöhetsz ám ha végeztél az okmányirodában. Enyhén szalad a lakás, de megpróbálok némi rendet tenni addig. Hátha sikerül.

Josi remélem mihamarabb meggyógyulsz. Noémidnek még mindig tetszik az iskola?

Dius gratula a babóhoz. Gyere ám amikor csak tudsz.

Emma??????????????????????????

Banoed boldog névnapot Zsófidnak!
Vendég

Miután itt már mindenki kész van a lakásfelújítással, most jövünk mi :wink: Holnap jön a központifűtés szerelő. Hát por az lesz nálunk is dögivel, az tuti, lesz majd mit takarítanom :? Elvileg már a héten kész lesz, de legkésőbb hétfőn - legalábbis ezt mondta. Meglepődtem, hogy ilyen gyorsan, de párom szerint, ha jönnek 3-an, akkor hipp-hopp kész lesz, nem kell ezzel sokáig vacakolni, mindent készen hoznak ide csak fel kell szerelni. Na meg persze fúrni egy csomót. Kíváncsi vagyok Domi hogy fogja viselni, fog-e tudni aludni. Meg van a házban még egy féléves kisbaba, szóltam nekik, hogy bocsi kissé hangosak leszünk pár napig, de a nagyja zaj holnap lecseng. Csak azért, hogy tudják mire számíthatnak. Nem úgy, mint mikor az alattunk levő tavaly kicseréltette három ablakát és még véletlenül sem szólt volna, holott tudta, hogy pici baba van fölöttük, akkor még csak pár hónapos volt Dominik. Egész nap úgy zörögtek, hogy nem tudott szegénykém semmit aludni. Mondjuk nem értem, hogy az a pár ablakcsere miért tartott reggeltől estig, az erkélyajtót meg mellette az ablakot nem is cserélték. Az alattuk lakónál meg még azt is cseréltek, és fele annyi ideig sem tartott. De azoknak legalább eszébe jutott, hogy nálunk kisbaba van. Ez a hülye meg itt alattunk megszólt minket, mikor a gyerekszobába raktuk a laminált padlót, hogy már elege van abból, hogy mindig zörgünk. Mert aztán annyira hangos a padlórakás, főleg, hogy kézi fűrészünk volt, nem is motoros géppel vágta a férjem :roll: Amikor meg mondtam neki, hogy azért ők jóval hangosabbak voltak az ablakcserénél és én mégsem szóltam, azt vágta a fejemhez ,hogy a lakásfelújítást tolerálni kell! Ja, mondtam neki, akkor talán a mienkét is! Hülye bunkó nő!
Na szóval én rendes vagyok és szóltam a másik kisgyerekes anyukának a házunkban, bár a zaj ellen nem tudok semmit tenni, de legalább nem váratlanul éri őket.
Na léptem is, pakolászok, rendet teszek a holnapi felfordulásnak :lol:

dadomi

Sziasztok! Dius, gratulálok én is :-)

Josi, hol láttál? Én nem vettelek észre :-( Elég vacak iső van, de már muszály volt kimennünk, mert 3 napja nem sétáltunk előtte.... Most meg Enikő alszik, meg úgy volt, hogy jönnek 3 körül a nagybátyámék... de most lemondták...

A mellem szerencsére sokkal jobb már, beváltak a praktikák... Még egy kicsit érzem, de nem vészes. Köszi mindenkinek a tanácsokat :-)

Eni olyan édes volt, hogy hagyott aludni este fél 10-től fél 4-ig... Ilyen még sosem volt eddig, 4-5 óra alvás volt a maximum, az is ritkán fordult elő...

Rékababa, szép a fürdőtök :-) Cseriani, Tőled is kérünk ám képeket, ha már így titkoltad az új fürdőszobát ;-)

yuyu79

iső=idő
muszály=muszáj

yuyu79

Na mivan, sehol senki?

Vannak új képeim, de előre szólok, hogy sok lesz ;-)

yuyu79

Kép

alvós 1

Kép

alvós 2

Kép

pelenkázón alvós

Kép vállon alvós - azért se böfizek ;-)

Az első 2 kicsit régebbi... azt hiszem ebből is látszik, milyen ütemben hízik Eni :-)

yuyu79

Kép anyával

Kép apával :shock:

Kép Micimackó a barátom...

Kép uncsitesó odavan értem :-)

Kép ébredezek

yuyu79

Sziasztok!

Köszönöm a gratukat! :) Szülőknek már el is mondtuk,hogy lesz kistesó és örültek a hírnek. Remélem most minden rendben lesz,nem úgy mint tavasszal!
Felhívtam Bakó dokit és jövö kedden délelött megyek hozzá.Addig meg vigyázok magunkra.

Yuyu!
Nagyon aranyos Enikő!Szépek vagytok!
dius02

Köszi :-) ÉS drukkolok hogy minden rendben legyen!!!

yuyu79

sziasztok

Lebetegedtünk. Eliza még mindig taknyi,Kristóf éjjel lázas volt,a torka csúnya,kedden kell visszamenni a doktornénihez. Nekem is nagyon csúnya a torkom,én is kaptam gyógyit...
Úgyhogy képeletesen mondva,3-an nyomjuk az ágyat. Azért csak képletesen,mert ennek a két kópénak fél perc nyugta nincs. Kristóf még wlvan,mesét vagy mesekönyvet néz,de Eliza...NEM BÍR MEGÜLNI A PELENKÁS FENEKÉN. Én meg össze tudnék potyogni...
Vendég

Dius,boldog névnapot neked!!!!
Yuyu szép kisasszonyokból(meg persze uraságokból) semennyi kép nem sok :wink:
teszek majd képet a fürdőről,megígérem...
Eliza elaludt,kicsit le kellene dőlnöm,de Kristóf nem akar :?
Begyógyszereztem mindenkit,remélem használ...hármunkra 8000 ft-ot hagytam a gyógyszertárban. :evil:
Vendég

Eliza az ideiglenes fürdőben(a garázsba csináltunk egy zuhanyt),de Elibaba inkább a megszokott kiskádat választotta. Kép Kép
Kristóf alapozza az új fürdő ablakot... Kép
Vendég

Hol vagytoooook???
Vendég

Cseriani! Iiiiiiiitttt! :lol: Most épp a széken ülök. Eddig vasaltam :? Meg lapátoltam, söpörtem a törmeléket. Hűűűű van ám por rendesen. De nagyon szupi lesz az új fűtés :wink: De takaríthatok majd keményen.
Na lépek, eszek pár falatot. Meg szerintem lassan jön haza Dominik is, most a szomszéd házban van egy kedves szomszédunknál alszik, mert azért elég nagy a zaj nálunk jelenleg. Délelőtt itthon volt, hát láttátok volna, ő volt a fő segítség :lol: :lol: Nem kellettek ám az autók, a szerszámok, a fúrógép sokkal érdekesebb :lol: Igazi pasi :wink:

dadomi

SZIASZTOK!

Már megint jo rég voltam!

Dobhatok pár képet Mirkómról?

CSERIANI!

ELIZA CSODASZÉP!!
Utolag is ISTENKE ÉLTESSE!

Yuyu!
Enikő is csodaszép!!
Vendég

Rékababa!
Gyönyörűűű a fürdőszobátok!
Én is akarok már fürdöszobát szééépet gyorsan!
Sajna még várnom kell egy pár hónapot! :cry:
Vendég

Szia, Móni, várjuk a képeket! Köszi a bókot :-)

yuyu79

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sehol senki! :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?