Sziasztok!
Stanly: egyszerűen pofátlanságnak tartom, hogy mindenféle köszönés és bemutatkozás nélkül rémtörténeteket akarsz terjeszteni a a fórumon. Nincs elég baja egy várandós nőnek, végig izgulja, hogy jó orvost, jó kórházat választott-e és te mindenféle pletykákat írsz ide. Még ha saját történeted lenne akkor sem kell bizonytalanságot ébreszteni a még szülés előtt álló társainkban! Egyébként pedig ha vmi probléma van nem az egész kórházat kell leminősíteni hanem esetleg egy orvost. Mert ha egy 20. kerületi lakos lop akkor a kerület összes lakosa bűnöző??
szaboka76: hát szerintem mikor a lábat fel kell tenni az nem
kikötés, legalább is nekem csak simán fel kellett tenni, mint pl. rákszűrésnél. Igaz folyton begörcsölt mindenféle izmom, de nem kötöttek ki, egyébként csatlakozom lilla69-hez, hogy ez lesz a legkisebb gondod. Nekem rögtön odaadták a babát, pontosabban bábaildi a hasamra tette, aztán fürdetés után is visszahozták, emlékeimben nagyon rövid időre, de a videó szerint azért sokáig ott tarthattam a karomban
Akkor épp rengetegen jöttek szülni, úgyhogy engem kitoltak a folyosóra, de az a 2 óra is olyan gyorsan eltelt, szinte alig tudtuk a párommal felfogni, hogy megszületett a várva várt kis trónörökös, már toltak is osztályra hajnali 5-kor, 1/2 7-kor pedig már hozták is a babát.
Nem hiszem, hogy ez a tény, hogy a megfigyelés alatt már nem lehetett velünk meghatározná a szülés élményét, én legalább is annyira fáradt voltam, a szülésből is kimaradtak események, a párom felvette a fürdetést videóra, azt mutatta a várakozás alatt, de abból sem emlékeztem sok mindenre, hirtelen sok volt az élmény, a megbeszélni való. Az pedig nekem kifejezetten jó volt, hogy éjszakára elvitték őket, legalább is utólag, mert itthon az első hetekben megtapasztaltam a 24 órás szolgálatot segítség nélkül. Engem inkább megviselt, hogy 10 napig voltunk bent és azalatt apuka csak üvegen át láthatta a kisfiát, nem vehette kézbe, nem bújhattunk össze hármasban, de szerencsére ezen is túl vagyunk, nem is lenne jó, ha mindenféle emberek mindenféle bacikkal bemászkálnának, bele gondolni is rossz, így is lépcsőházba mi is kimentünk...
Kika szobában volt szerencsém szülni, a kád nagyon sokat segített! és ha van hely a gyermekágyon lehetőség van egy ágyas szobát kérni, aminek az a nagy előnye, hogy oda a párod bemehet
aztán ha társaság hiányod van átsétálsz egy másik szobába kicsit ismerkedni.
Nem írtad meg kislányt vagy fiút hordasz a szíved alatt?
Ne izgulj, nekem is elsőszülöttem piheg itt a kiságyban és minden rendben zajlott (igaz a végére már 3 szülésznőre emlékszem és két orvosra,) de mindenki nyugodt volt végig, nem éreztem magam és a babát sem veszélyben, folyamatosan ellenőrizték a szívhangot, vérnyomásomat, aztán mikor látták, hogy segítség kell közbeléptek és hipp-hopp megszületett a kisfiam
Mindenki a gátmetszéstől fél még, nálam Bábaildi próbálkozott a gátvédelemmel, de mikor végül is vágni kellett észre sem vettem, csak akkor tűnt fel, mikor a doki már varrt
, hogy itt történt vmi.
Örülönk, hogy csatlakoztál, írjál, csinálj vonalzót, hogy tudjuk mikor kell már nagyon drukkolni