Sziasztok!
Csöre!
azért nem semmik így kitolni az emberekkel
és még nem is szolnak előre
Jó utat
Rucik
Már én is bontogatom az eltett picirucikat
meg veszünk is, bár felesleges hisz rengeteg rucink maradt, több vadi új is, de olyan jó vásárolni őket
Azért túlzásba nem esünk
A Ricsi extra nagy volt és most is az, viszont korababától örököltünk rucikat anno amikor vártuk a Ricsit, úgyhogy van kicsi is meg nagy is. Mi is kb 2 hétig hordtuk az 56 ost és már fél évesen a 86-ost kellett ráadnom, most meg már növi ki a 92-est
Ez nagyon egyéni szerintem, nagyon nem lehet tervezni. Úgy csináltam mindig hogy az egyel nagyobb rucikból is legyen pár darab vékony és vastag és ha aktuális lesz a nagyobb méret akkor hirtelen van mit kiszedni a szekrényből és a többit meg menet közben szereztük be.
Hazahozatal: a Ricsit beöltöztettem, ugye a kezdő anyukák bakija, a kocsiban meg nem tudtunk fűteni mert szakadt róla a víz
Most nem viszem túlzásba, zokni, rövidujjú body, hosszúujjú rugi, vékonyka sapi és egy pléd, bele a hordozóba és megyünk. Persze ez kocsival, tömegközlekedéssel azért más... De azért szatyorban ott lesz az overál, sosem lehet tudni
Vera!
Ha tudsz próbálj meg pihizni
Már csak 9 hét és meglesz a babód
Kitartás a hátralévő hetekhez
Nekem a fenekem zsibbad
Bunny!
Szia!
Gratula Dóra babához, szép neve lesz!
Tegnap mi is voltunk dokinál, nem sok jót mondott
A jó hír hogy a cukrom tökéletes, sőt, túl tökéletes épp hogy elérte az alsó határt és a méhszáj zárt.
A vérképemmel nem igazán volt megelégedve, húzta a száját... nagyon határértéken vannak az értékek. streptococcus szűrésem pozitív lett még a múltkor de csak most ecsetelte hogy majd szülésnél antibiót kell kapjak vénásan, mondjuk ez nem izgat az viszont igen hogy koraszülést okozhat. Van még valaki akinek pozitív lett? Bár kaptam rá gyógyit, azért az ördög nem alszik... Aztán kiderült hogy novemberben egy hosszabb szabit tervez és dec. első hetében konferenciára készül
De majd szól időben, hát köszi, megpróbáltam jópofát vágni hozzá, de szivem szerint kiütöttem volna a székéből
Persze neki is jár a szabi de ne akkor amikor szülök
A vérnyomásomtól sem volt elájulva, szerinte ha már ekkora adag gyógyit szedek rá akkor tuti gáz lesz megint, és általában a második toxámia előbb jön mint az első, így nagyon figyeljek mindenre
hát tömören ennyi
Viszont már csak egyszer kell mennem 4 hét múlva a 31. héten ha nem lesz semmi gáz és utána a 35. héttől hetente ctgre. Elég közelinek tűnik, nem
Már mindenki elmondta a melóhelyén hogy jön a baba? Én most készülök
Már kiderítettem, hogy kihez kéne bemennem, sajnos a nagyfőnökhöz, a régieket kiebrudalták a cégtől vagy áthelyezték őket, így nem úszom meg egy telefonnal muszáj lesz bemennem. Csak hát nem egyszerű, időpontot kell egyeztetni a titkárnőjével, azt a tyúkot meg nem csípem, minden lében kanál okoska
Elég rizikós így is, felutazok pestre és lehet épp nem ér rá, hiába van megbeszélve, akkor meg mi lesz? Na mindegy, holnap fehívom a titkárnőcit, aztán meglátjuk, tovább már nem húzhatom
Na megyek, mert lassan kel a Ricsi én meg takarítani indultam és itt kötöttem ki
jók legyetek, és SOK NAPSÜTÉST AKAROK!!!!!