Új privát üzeneted érkezett!

Domo, arra gondoltam, hogy az I. sz. Női Klinikán, vagy a Bajcsyban szülök. :shock: Atya Ég! Szülni fogok :lol: :lol: (ezt még soha nem írtam le)
Két napja teljesen jól vagyok, nem görcsöl, nem húzódik, nem szúr a hasam. Már arra is gondoltam, hogy normális ez, hogy ilyen jól vagyok? Barátnőm szerint örüljek neki, szerinteteK?

Mágnes, nem semmi ez genetika. Teljesen egyetértek veled. Én sem engedném a magzatvízvételt. Az meg, hogy a te embered nem mehetett be, kicsit gázos húzás a klinikától. Nem szeretem az ilyen megkülönböztetést, bár szerintem annak csak örülhetsz, hogy nem az az embered aki bemehetett. :)

Zel, azóta nem volt rókakoma. Rájöttem, hogy az utrogestan is bűnös lehet. Jó, hogy végre hazajön a férjed, az enyém jövő héten megy el, mondjuk csak osztálykirándulásra két napra. :( Mostanában nem szeretem, ha nem alszunk együtt.

Ruhatár kapcsán ajánlom a következő honlapot: http://www.gportal.hu/gindex.php?prt=202327
Mi már vettünk nála cuccokat tesómnak, nagyon jók.

KépKép
trinky
 
 


Megjöttem uh-ról.
Szombaton este kell beadni az Ovitrille-t, hétfőn ovulálok, jövő csütörtök reggel ébrednek a babók és jövő héten pénteken lesz a transzfer. :D
Doki mondta, minden rendben. Ovulációtól minden megy úgy, mint a punkció utáni lombiknál. Szóval kapok Utrot, Magne B6-ot, immungyengítő szteroidot (persze ezt csak pár napig, talán 5 nap - 1 hét).

Zel,
nagy öröm Apa a háznál!! :D
Ti mikor tudjátok meg, hogy lány vagy fiú a babótok???

Mágnes,
na örülök a jó híreknek, de én is biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz. 8)
katata
 
 


Kata! Juhhhéjjjj!
Addig is igyááá! meg minden! Tudod! Mi az az immungyengítő szteroid?
Talán, kedden meglátja Dévai doktor, hogy ki lakik a pocakomban. de én most csak arra hajtok, hogy minden rendben legyen. Már megint elkezdtem izgulni...
Tényleg öröm Apa! Tudod, még aludni is rossz volt nélküle. MÉg a horkolását sem bántam most. Reggel meg frissen fürcsizve jött ébreszteni. Jószagú volt, és összepuszilta a pockunkat. És csak mondta neki, csak mondta, csak mondta, én meg majd bepisiltem már, de ők még beszélgettek...

Trinky! Ja, utro?! Az csinál cifra dolgokat! Nálun tegnap este benézett a róka, de ma reggel is találkoztam vel. Bár ismét csak vaklárma volt, de az émelygés, hányinger sem kellemes. De nem panaszképpen mondom, mert nem bánom!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

 
 

Kata, örülök, hogy minden oké. A péntek jó nap, nekem is akkor volt a beültetés. Szerintem majd folsavat is kezdj el szedni, vagy valamilyen vitamint, pl.: femibiont, mert abban meg van az egész folsavszükséglet, míg pl.: a gravidaban nincs.

KépKép
trinky
 
 


Zel, és neked sem görcsöl, meg szúr a hasad?

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukkra jöttem!

Kata!
Hát ennek a jó hírnek nagyon- nagyon örülök! Ha nem is tudok esetleg jönni, írni akkor is gondolatban veled vagyok és leszek! Szorítok pénteken!

Babszi!
Most tudtam visszaolvasni, hát bőgtem egy sort! Tudom, hogy ilyenkor semmi nem segít, csak az idő (én is átéltem, de én még a mai napig nem tudtam túltenni magam rajta) ! Erőt, és kitartást nektek!

Mágnes!
Egy jó tanács nátha esetére, a gyerköc ágyának fejvégét picit emeld, meg! Ágotánál mindig ezt csináltam, és bevált, Ja! És akár hiszed akár nem én amióta a gyerek megvan egyszer sem szívtam az orrát! Hogy miért? Minnél többször szívjuk a gyerköc orrát annál jobban bedurran, vagyis nehezebben fog levegőt kapni. Ha már szívást kell alkalmazni, arra kell vigyázni, hogy túl gyakran ne tegyük! Én pár napi sóoldat alkalmazása után rátértem a Nasivin orrcseppre, és gyönyörűen helyrejött a nózija!
Bocs, de a szakma szólt belőlem!
És örülök a jó híreidnek! :lol: :lol:

Ilona!
Drága, a tábla alján csak én fogok árválkodni, remélem legközelebb amikor benézek így lesz! :lol: :lol: :lol:
Jövő héttől Miskolcon leszek, Ágotának hétfőtől ovi, átszokás, beszokás. Most már biztos a munkahelyem is :lol: , okt. 1-től a Megyei Kórház, GYEK Gyereksebészetén fogok dolgozni. :lol:


Kismamik!
Remélem mindenki jól van! Vigyázzatok magatokra!



Pusszancs mindenkinek! Amint tudok jövök!
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
sapé
 
 


Zel,
az inmungyengítő azért kell, hogy a szervezetem nehogy kilökje a babókat, szóval ez segít, hogy ne legyek ellenálló, ők legyenek az erősebbek! :wink:
Neked is horkol a férjed?? Jajj és mit szoktál csinálni? Nekem néha az agyamra megy... :roll:

Még elfelejtettem, hogy ginzenges méhpempőt is kell innom, minden reggel reggeli előtt. Elég vacak az íze. :? De kit érdekel?? Ha ez segít. Mondom a dokinak, na megint egy újdonság, erre ő,hogy naná, mindig kell valami. :) Egyébként azt mondta, hogy a méhpempő azért is jó, mert a méhkirálynőnek szokták adni a méhek a kaptárban, a terményekség fokozására. Hát ha a doki mondja, meg adja!! 8)

Trinky,
nekem az előző is pénteken volt, ami akkor is szerencsés volt, hiszen legalább megtapadt a Drága, most bízom benne, hogy még szerencsésebb lesz!

Sapé,
köszi!
Klassz, hogy biztos a munkahelyed. Bár, ha belegondolok, hogy gyereksebészet! :shock: Hogy lehet azt lelkileg bírni????
katata
 
 


sapé:
Én is mindig megemelem az ágy fej részét, de folyton lemászik róla, nem tetszik neki...
Ha nem szívom az orrát, az a gond, hogy csorog neki hátra, és nem tud aludni, nem kap levegőt.. Borzasztó.. A Sterimart én is használom, ennek ellenére kell szívnom, fújni még nem tudja. Ha megtanulná, más lenne..
Ma még nem kellett szívnom, úgy tűnik, kilábal belőle.. :)

zel:
A könyv szuper.:) Visszaküldeni?? Nem baj, ha már írtam bele? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Nos:
Egy nagy tüszőm van semmi több. 19*20 mm a méhnyálka kb. 7 milis. Nem bíztatott nagyon a doki!
Kérdezte, hogy két lehetőség közül melyiket választom. Ma tüszőrepi és vasárnap inszem, de lehet, hogy nem reped meg, és a méhnyálka is vékonyka még, vagy a másik lehetőség, hogy szombaton repi és hétfőn inszem, de akkor fenáll a veszély, hogy elveszítjük időközben a tüszőt. Hát ezért én inkább a vasárnapot választottam!
Szerintetek jó döntés volt? :roll:

Azért csináltam egy optimista vonalzót, meg szeretném mutatni a dokkernak, hogy ez nem is olyan rossz eredmény. Ismerek olyat aki pont ezekkel a paraméterekkel lett babás! :wink:

Tehát vasárnapra kérhetek drukkot???
Köszipuszi! :lol:

dita75
 
 


KATA

Örülök, hogy visszatért az optimizmusod!
Valahogy érzem ez sikerülni fog neked.
Immungyengítő az jóóóóóóóóóó! Tök jó, hogy a méhpempő meg immunerősítő, de igaza van a dokinak, tényleg elősegíti a termékenységet, a méhnyálkahártya vastagítására kiváló! :wink:
Minden rendben lesz ezúttal. No para, áramoljon benned a csííííííííííííííí!!! :lol:

MÁGNES

Szegény Anna! Mielőbbi gyógyulást neki!

ZEL

Nagyon aranyos a férjed! Ma is ott volt a kis virágos sapkás kislány a dokkernél (kb. egy hetes)... hát az ő papája is fantasztikó volt... :lol: :lol: egyfolytában dumált a babához és hercegnőnek hívta! :lol:

TRINKY

Miért lenne baj az, hogy jól vagy??? :roll:
Én az égvilágon nem éreztem semmit. Egy alkalommal szédültem meg, de két perc múlva semmi bajom nem volt, és ezt babátlanul is tudom produkálni, ha esetleg levegőtlen helyen vagyok!
Szülni fogsz ám, de még hogy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
szerintem jó döntés volt, azt hiszem én is így döntöttem volna! a 19-20-as szerintem jó lesz, abból lazán lehet baba!!!És még nő is addig míg kireped!! :wink:
Nagyon drukkolok vasárnapra és azért utána ti is tegyetek rá egy lapáttal!!! :wink: 8)
A vonalzóddal nagyon bátor vagy!! Én ilyet nem mernék...
Na jó babásodást vasárnapra!!!!
katata
 
 


KATA
Ma már megkaptam mástól is, hgoy milyen bátor vagyok a vonalzóval.
Gondoltam megcáfolom a doki pesszimizmusát egy optimista vonalzóval. :roll: :D
Már csak azért is mert TUDOM hogy ezzel az eredménnyel is simán lehet babásodni!
A példakémem Viki ugyanígy 17, napon ugyanígy 20 milissel és 7 milis mnyh-val lett babás. Követem a példát! :P Visszatérve a vonalzóra!
Ha csak ezen múlna! Legfeljebb ha most sem hát lecserélem! Semmi nem múlik rajta. Én amit tehettem megtettem. A testem a parancsnok, és egy magasabb hatalom amit irányítani nem tudok! :roll: SAJNOS!!! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Dita!
Nem emlékszem, de talán nálunk is volt valakinek 7 mm-es nyh-ra inszem! Ezen ne aggódj! Meg még tudsz rajta sok folyadékkal vastagítani!
Örülök az optimista vonalzódnak. De igazad van, majd a természet eldönti! Lényeg, hogy te pozitívan állsz a dolgok elébe! Sokat nyom ám az is a latba! Megy a drukk vasárnaptól!

Mágnes! Én még nem írtam a naplóba. Megvárom, mi lesz kedden, aztán nekiállok. Addigra a kismama fotók helyére is tudok majd a babánkról sztárfotókat tenni!

Kata! Horkol, egyem azt a szép száját. Apukám azzal vígazstalna téged is, hogy nem horkolás az, hanem szeretetből még éjjel is dorombol neked! Szóval meglöködöm, szólok, hogy forduljon egy negyedet. Ő me, is emlékszik ezekre. Gondolkodtam valami fogtechnikai eszközön, valami harapásemelőn, vagy ilyesmin, de az fogcsikorgatásra való. Nem tudom, mit lehetne tenni. Inkább doromboljon, mint egyedül aludjunk Bébikével. Az immungyengítőd prednisolon? Csak mert az is szteroid, és nem értettük, miért kapom, de ha erre, akkor oké, máris többet tudok. Szedtem mellé káliumot is minden másnap. Az étvágyamat rendesen kicsinálta. Alig vártam, hogy abbahagyhassam.

Trinky! Néha szúr, ha sokáig nem pihizek. Olyankor le szoktam dőlni egy fél órára, vagy még el is alszok kicsit, de az használ. Múltkor este pár percre bekeményedett a méhem, furcsa volt, nem fájt, de tisztán lehetett érezni a hasimat fogva. Mondtam a védőnéninek, azt mondta, ez még nem gond, de ha sokszor, vagy sokáig csinálja, dokival beszéljek!

Én Gravidát meg folsavat is szedek, mellé még kaptam már vasat is.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jó reggelt lányok!

Dita, szerintem tök jó a vonalzód. Csak optimistán, nem szabad babonásnak lenni, mert úgysem azon múlik. A doki meg majd néz egy nagyot.

Zel, keményedésre MagneB6. Lehet belőlle 3X2-őt szedni, vagy a pezsgőtablettából napi kettőt. Szerintem jó ha van otthon. Én még nem tudom milyen az a keményedés, mert nekem egyfolytában kemény a hasam, de az biztos, hogy nem olyan, mint amikor a méhem keményedik. Akkor te is szedsz még a gravida mellé folsavat. Azért kicsit ledöbbentem, hogy egy kismama vitaminban nincs meg az összes olyan fontos vitamin, ásványi anyag abban a mennyiségben, ami ilyenkor kell. Szedek én is vasat (neoferrofolgamma) meg femibiont, meg utrogestant, meg napi 2 progiszuri is befigyel. (a két utóbbit már csak másfél hétig :) :) )

Lehet, hogy azért vagyok csúcsformában, mert nagyon sokat pihenek?? Ma azért ki kell vasalnom, mert már nem látok a hegytől. :oops:

KépKép
trinky
 
 


SZIASZTOK!

Ma megvolt a bűvös harmadik ééééééééééééés holnap lesz még egy! :shock:
A doki látott egy nagy tüszőt és nem tudjuk, hogy most az egy kisebb ami megnőtt, vagy az a 20 milis nem repedt meg! :roll:
Mnyh. egyik oldalt 10 másik 8,5 mili. Nem is tudtam, hogy ez különböző! :shock:
Belőtte a kettő közé 9 mm.
Amúgy nem volt most egyáltalán kellemes ez az egész! Először meggyötörtek az uhuval, aztán baromi hidegek voltak a műszerek. Fájt is kicsit, meg valahogy úgy éreztem, hgoy minden pillanatban ki akar jönni a kacsa!
Az ágy nagyon kényelmetlen volt, a fenekem a levegőben lengett, a derekam majd leszakadt. Alig vártam, hogy leteljen a fél óra és mehessünk végre haza!
Holnap pedig repeta!

Trinky
Én is gravidát szedek de mellé eszem még folsavat egy szemet!

Zel
A keresztapámék a tv shopból rendeltek asszem valami kügyüt és azóta tök jókat alszanak! No horkolás! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
sztem jó, hogy lesz még egy!!! És tuti biztosra mentek!! :wink:
Remélem a holnapi kellemesebb lesz!! Szorítok!!
katata
 
 


Dita,
Nekem is ilyen pocakos vonalzóm volt, és nagyon szerettem. Remélem neked is szerencsét hoz :wink: Drukkolok!

Zel,
Keményedésre MagneB6, nekem az első perctől szednem kellett. Van erősebb is, ha esteleg kevés lenne. Nekem ez kevés volt sajnos.

Kata,
Ezért is jó, ha pl. egy picit beteg az ember lombiknál, mert a szervezet azzal foglakozik, és nem a babák kilökésével. Csütörtök, péntekre mennek a drukkok neked!

Jövök még...
Vendég
 


KATA
Köszi!
Még két nap?
Baromi messze lax tőlem, de azé' igazán tolhatnánk együtt a babakocsit virtuálisan! :lol: :lol: :lol:

PANDÁCSKA
Én is remélem, hogy szerencsét hoz! :wink:
A mostani vonalzód ezerszer jobb, hisz egy csodaszép kiscsaj van rajta! :D :D :D

dita75
 
 


Sziasztok!

Köszike a Magne b-s infot. Tudom,már sokszor volt itt is róla szó, meg a védőnéni is modta. A hétvégén Apának is megmutattam a poci-púpot. Tényleg nem fáj, csak furcsa érzés. Vagyis kicsit feszül a medencém, de nem vészes.

Dita! Lehet, hogy nagyon le kellett csúsznod az ágyon, azért volt a popsid a levegőben, ezért feszül a poci és a belső dolgok is, naná, hogy könyen megkínoznak így! Egyszer én is túl csúsztam, és szólt is a doki, hogy menjek feljebb, mert így senkinek nem lesz jó! Lényeg, hoyg az első adag kissrác a célegyenesben van, holnap jöhetnek a többiek! Drukkolok!!!!

Kata! Igaza van Pandának, nekem is mondták, hogy jó, ha kicsit le van gyengülve az immunrendszer. Hááát én stimu felénél elkezdtem köhögni, nem mertem bevenni semmit. Ki is tartott a petezsákunk uh-jáig simán. Féltem is, hogy nehogy ezért ne sikerüljön,mert nagyon köhögök..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


dita, hajrá, szeretnék hamarosan veled örülni!

katata, nagyon szorítok!

zel, aranyos vagy. Minden jót a holnapi uh-hoz!

sapé, pusszantalak!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Szebb napot...
Jaaaj, de utáljuk az ilyen időt. Apát ráirányítottam tegnap a fűtésre. Már melegek a radiátorok. Fáztam, na. Féltem, nehogy megfázzunk Bébikével, nem szeretnék beteg lenni.

Ilonám, köszönöm! Már izgulok, félek. Ráadásul kaptam egy levelet, hogy ihaj-csuhaj, ha nem fizetek be most azonnal tegnap előtt 14 eft-ot, akkor leszedik az autónk kerekeit... Szóval januárban egy parkolót fizetőssé tettek Pécsen, ami tábla nélkül történt.. Én meg naivan megálltam, meglepődve, hogy vaaan heeely! 5 percet voltam kb távol, ezért fizettem csekken 1400 pénzt. Erre most jön egy kedves levélke, hogy nem fizettem, ez+az, és késedelmi stb, plusz ilyen ktg+olyan, 14 ezer. Vérnyomim felugrott tutti, mert biztosan tudom, hogy befizettem. Na csekkes doboz elő. Naná, hogy megtaláltuk a befizetést. De akkor is, nagyon begurultam, meg meg is ijedtem, valahogy nem hiányzik 14 ezer kidobása semmiért. Most levelezhetünk a parkolósokkal.

Panna kutyámnak is elmentek otthonról. Alig nyílik az előszoba ajtó, berongyol, kisgombócban, vihogó arccal futkározik a konyhában, előszobában, sáros lábnyomát hagyva mindenhol.
Szóval felénk bolondok háza. A változatosság kedvéért. Juhéjj.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, a humorod a régi, eső ide eső oda. Te én is gondoltam rá reggel, hogy hejj be kellene gyújtani. Minden ok-s lesz, és végre kép kerül a topikba. Egy zelfiú.

Képzeld lett egy pulink.
Már kb. 1,5 hónapja az utcánkban csövezik egy puli kutyus. Szombaton megyünk haza, hát bent van a kertünkben, mondom apának, "te ezt véletlen becsuktuk", nem baj kizavartuk, erre tegnap reggel mit látok, kutya a kertben. Na szóval a hátsó kapu alatt mászott be a lelkem, ez úgy 1 km kerülő az első kaputól, ahol csövezett. Szóval nem menekülünk, nálunk akar lakni. Most mehetünk doktorhoz, kellene egy bogáncstalanító fürdő.
Lakásba biztos nem jöhet, kizárt. :wink:
bbilona
 
 


Sziasztok!

ZEL
A parkolósok monnyanak le! :twisted:
Kismamával szórakozni! :twisted: :twisted: :twisted:

ILONA
Hát ez nemes gesztus. Akkor az örökbefogadás letudva a kutya képében, jöhet a lombikbaba, hogy legyen annak a szerencsétlen kutyának egy (2?) kisgazdija!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Velünk: Megvolt a repeta! Apa alig tudott valamit kipréselni magából, de mégis olyan szuper lett az eredménye...... 80 millió katona és mind csúcsszuper!
Szóval nekünk naponta kéne együtt lenni.......... a párom azt sem tudta hogy sírjon vagy nevessen......... dagadt a büszkeségtől, hogy ilyen ügyes volt, még a szeme is kikerekedett, és ott bazsajgott........ aztán arra gondolt, hogy naponta!!!
Ő mán öreg ehhez! :) :) :)
Az asszisztensek nagyon aranyosak voltak, mert végig azt hajtogatták, hogy nekem tuti lesz baba mert totál anyatipus vagyok, meg ilyenek..... annyira jólesett..... végig bíztattak! A dokker annál pesszimistább volt, mert kerek perec megmondta, hogy ez nem volt egy normális ciklus és nme tudja mi fog kisülni belőle! Nem is érdekelt, nem akartam, hogy elvegye a kedvem. A múltkor minden frankó volt nem sikerült mégsem, hát akkor!
Várom a csodát, mást nem tudok tenni! :roll: :?
Több mint 100 millióan harcolnak odabent nehogymá' ne találjon be 1 azaz EGY!!!! Ha mégsem hát akkor itt valami összetettebb baj lehet!

dita75
 
 


dita, én emlékszem amikor kicsiboris hasonló cipőben járt, az a fránya nyálkahártya, hogy is mondjam nem hozta az előírt vastagságot, a doki ugyanígy húzta a száját ha jól emlékszem, és láss csodát, ebből a nem éppen optimális helyzetből született legkisebb kicsiboris. Ne csüggedj, mi még hozzáadjuk a mi imáinkat, szorításunkat, drukkunkat + apa szuperkatonái, no meg a te tutijó petesejted és megvan a tuti recept a kisditához. Hajrá!

Szerintem is ez a kutyadolog hasonlít az örökbefogadáshoz, már a homokozós játékokat igénybe is vette, valamint megtalálta előző kutyánk labdáját, és gödröt ásott a fűbe. Érzem a vesztemet.
bbilona
 
 


Dita!

Eeeeeez aaaz! Ilyen a pozitív hozzáállás! Csak így tovább! Gratula Apának is! Ő is egy hőőős!

Ilonám! Örülök, hogy van kutyusod! Tudod, állatorvos, féregtelenítés, oltás, emlékeztető kombinált oltás! ha fajtatiszta, nézz rá, hátha van tetkója a fülcsijében, vagy a pociján. Lehet, hogy a tenyésztőt megtalálod, és kiderül, a kölyökkori kötelező oltásokat megkapta-e.

Lehet, hogy kb másfél hétig nem leszek. Holnap jön a parkettás, csiszolni, meg lakkozni három szobát, ami eltart 9-10 napig. A gépet is szét kell szednünk. Apa megpróbálja majd az alsó hálóban beüzemelni, de lehet, hogy nem jó hozzá az ottani csatlakozó.... Azt hiszem kiderül most mekkora a netfüggőségem... Már most xarul vagyok még a gondolatától is...

Jaaaaj, hiányozni fogtok!

Puszóka!

Ha nem jövök, vigyázzatok magatokra! ( meg különben is, csak ha jövök, akkor anyátok szeme előtt vagytok!)

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ja, Dita! Kicsiboris akkor még kerítést is festett!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ZEL
Azt én is folyamatosan!!! :lol: :lol: :lol:

Ime:
Kép


Óóóóóóóóóóó remélem sikerül beüzemelni a gépet másik szobában is! :roll:

ILONA
Neked is nagyon köszönöm a bíztatást!
Amúgy nagyon nem értem mit vár a doki, mert végül volt egy szép méretes tüszőm, a pém amúgy is a 17-18 napon szokott lenni hisz 32-33 naposak a ciklusaim. A nyálka is felzárkózott egy 9 milisre! A párom dohányzik ezerrel nem szed semmi vitamint, mégis egy tenyészbika. Nem tudom mit kéne még jobban produkálni. :roll:

dita75
 
 


Dita, szurkolok neked, és ne hallgass a dokira :lol:

Trinky, miért baj, hogy jól vagy? Nekem semmi fájdalmam nincs, nem görcsöl, nem szurkál, de szerintem ez így normális.

Zel, valahogy oldjátok meg az internetet :lol: A sok meló nem árt, szerintem érezném. És most már bent is tudják, végre nem kell takargatni

Szerdán megyek vérvételre, Afp-t is néznek, meg Hepatitist.
És már érzem a Mini mozgását, olyan fura, de már biztos, hogy ez ő :lol:

Kata, most minden rendben lesz :lol:

Ilona, eltűnt a 2. vonalzód, így nem tudom mikor lesz a 2. nap :?

Kép
domo
 
 


domo, kívánságod parancs. Azért nem tettem vonalzót, mert halvány dunsztom sincs mikor is indul a ciklusom, nekem azért 2-4 napot változik. Szóval ez olyan kb.
Klassz, hogy tudják a munkahelyeden, és persze mégjobb, hogy jól vagy. Megmozdult? Ohh :shock: :lol: az klassz lehet.
Voltál BMC-s okításon a lombikkal kapcsolatban?

zel, reméljük jó az a csatlakozó!

dita, szép a kerítés. Az ott mögötte az mind a ti házatok? Vagy az a szembe szomszéd?
bbilona
 
 


Sziasztok!
DOMO
Nekem pont tegnap mondta az asszisztens, hogy nem érti a kismamikat miért kell állandóan a tüneteket keresni, és hogy szerinte pont az a normális ha semmit nem érez az ember.
Sokan belebeszélik magukat a rosszullétbe. :roll:

ILONA
Lassan indul a mandula.... 2-4 nap ide vagy oda! +++++++++++++++

Sorházban lakunk, majd teszek fel képet, mert nemrég lett felújítva. Vóna még mit csinálni, de idén már úgy néz ki csak egy-két apróság lesz meg, folyt. köv. tavasszal! :D

dita75
 
 


Ilonkám, milyen okítás? Nekem nem is mondták, hogy van ilyen.

Dita, persze nagyon okosak az emberek, csak ők nem biztos, hogy annyit várnak arra, hogy legyen babájuk mint mi. Csakhogy mi a 3-4-5 év alatt sajnos elég sok mindenen mentünk keresztül, elég sok rosszat hallunk, úgyhogy biztosan ezért aggódunk jobban egy kissé. Sajnos elég egy kétértelmű szó a dokitól és máris kész van az ember. Látod téged is foglalkoztat, hogy mi a frászt vár a doki, amikor minden rendben zajlott.
Na mindegy, én letettem a nagyesküt, hogy nem internetezek a babával kapcsolatban. Csak ezt a topikot nézem.

Domo, örülök, hogy jól vagy, remélem jövő héten már én is dolgozhatok. Már hiányzik egy kis pörgés.

Zel, jó távol menjél a parkettalakktól, mert iszonyat büdös.

Ilona, gratulálok a kis pajkos kutyuhoz. Úgy szeretnék én is, csak hát emeletes házba nem igazán lenne jó tartani.

KépKép
trinky
 
 


trinky, ez teteszik, valóban az internet lehet áldás és nagy segítség, de akár az ellenkezője is. Örülök, hogy bennünket megtartasz! :D Kutya helye még nem stabilizálódott nálunk, apa nehezen viseli a koszt, gödröket és a reggeli sétáltatást. Kis gyagya gödröt ás magának és abban alszik, a kutyaház az valamiért nem okés. Majd meglátjuk ki mennyire kitartó.
Nem mondták? A legelső konzultációkor már idestova 2-3 éve, elmondták (akkor még havonta egyszer volt), hogy lombik előtt mindenképp ajánlott meghallgatni egy ilyen infos előadást. Most hogy voltam a recepciónál láttam kifüggesztve, hogy már minden héten van, mi ma elmegyünk ha sikerül. Majd elmesélem, ha gondolod.

dita, ha sorház, akkoris egyedül kellett a kerítést festeni, vagy azért volt segítséged? Te csak pihengessél, csak semmi festői, meg kőművesmunka!
Ja-ja jövő héten indul a buli :roll:
bbilona
 
 


Dita,
nem tudom mit akar a dokid, ennél jobb nem is lehet már!! Lényeg, hogy nagyon bízol és mi meg nagyon drukkolunk neked.

Zel,
nem értem ezeket parkolósokat. Nagyon durva, hogy kiszámlázzák a magas büntetést, közben jobb lenne, ha szét néznének a saját házuk táján. Ez azért is durva,mert valamelyik nap hallottam a tévében, hogy olyan tervezet kerül a Parlament elé, hogy aki nem fizeti be az ilyesmi szabálysértéseit az felkerül az internetre. És az ilyen téves dolgokkal mi van? Meghurcolják majd az embereket ártatlanul??? :evil:

Ilonkám,
nagyon örülök, hogy hamarosan indul a "buli". Csak pozitívan és tudod, veled vagyunk, nagyon szorítunk és amiben tudunk majd segítünk neked!! Milyen volt a mai előadás??
katata
 
 


Igértem képeket, nem tudom nem ismétlem - e magamat, mert nemrég tettem fel képeket pár topicba de lehet ide nem!

utcafront:
Kép
Kép
fürdő:
Kép
konyha egybe a nappalival:
Kép
Kép
apa nagy boros! :)
Kép
előkertecske:
Kép

MOST VISZONT CSAKIS ERŐS IDEGZETŰEK NÉZZÉK:
Gyerekszoba (ez csak egy fél napos kupi, ha most fotóznám le elájulnátok!)

Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1221596068.9965.jpg[/img] MajdnemÁron inkábbBence.. :)

[/img] Kép Ujjszopi

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


katata, holnap ébresztőőőőőő!!!! Izgalmas!
Az előadás férjem szerint érdekes, érdemes volt, bár nem győztem csikizni, hogy el ne aludjon, mégis jobban emlékszik a részletekre mint én :D Veszélyek, esélyek volt a téma. Megnéztünk az ICSi-ről AHA-ról, meg hm.. elfelejtettem.. egy kisfilmet.

sapé, végre megvan az új munkahely. Egy gonddal kevesebb. Remélem igazad lesz, de majd meglátjuk ki marad sereghajtónak.

dita, szép lakás. Jó sok munka van benne, látszik. Fiúszoba, semmi meglepő. Nem túl lakájos, de neki biztosan megfelel.
Majd ha jönnek a barátnők, lehet elszégyelli magát egy kicsit.
Úgyamúgy, hogy vagy?

mágnes, a te képeid szenzációsak! Kösönjük szépen!
bbilona
 
 


Dita,
nagyon szép kis házikótok van!! Nekem is nagyon tetszik a fehér kanapé, de mindig féltem tőle, hogy nagyon hamar koszos lesz. Nem így van? Ez bőr?

Mágnes,
ez az ujjszopi!!!! :lol: Nagyon kis drága.
Bocsi, hogy ilyen témával zaklatlak, de még mindig nagyon szarul érzem magam Anyum miatt... Neked jobb már apukád halála után? Vagy nem is tudom hogy kérdezzem. Enyhülni fog ez a fojtogató fájdalom? Ma jutottam el oda, hogy fel tudtam venni a nyakláncát, ami családi örökség. Most ettől kicsit jobb, úgy érzem jobban velem van, fogdosom néha. De még mindig nem tudok múlt időben beszélni róla. Ilyenre gondolok pl. hogy ez itt Anyu virága, ami itt díszeleg a nappaliban, nem tudom azt mondani, hogy Anyué "volt".
Bocsi tényleg a témáért, mindenkitől...

Ilonka,
jaja, holnap ébrednek, Már úgy izgulok!! Holnap 11-kor kell telefonálnom, hogy mi újság velük.
Majd, ha szükség lesz eszedbe fognak jutni a dolgok, ami az előadáson volt. Na meg szerintem olyan nagy újdonságot nem is mondhattak, nem igaz? Bár lehet párodnak több ujdonság volt, mert ő nem olvassa ezt a jó kis topikot,vahol mindent megtudhatunk erről a témáról.
katata
 
 


Katám, nagyon drukkolok nektek holnapra. Meglátod felébrednek a lurkók, utána meg befészkelődnek a pocidba.

A "témáért" meg miért kellene bocsánatot kérned? Természetes dolog, hogy így érzel, és aminek ki kell jönnie az jöjjön ki. Beszélj csak róla nyugodtan mi meghallgatunk. Ölellek.

KépKép
trinky
 
 


katata, hasonlóan gondolom, mint trinky, mi itt együtt örülünk, együtt szomorkodunk. Nagyon nehéz lehet, és azért azok a dolgok az anyukádéi. Szerintem ez így ok.
11-kor, hajajaj tényleg lehet izgulni. Mennyien is vannak?

No azért mondott egy két dolgot amibe bele sem gondoltam, de jobb volt az úgy. Mostmár mindegy :? :D
bbilona
 
 


MÁGNES
Na jó még van időtök akár még Tihamér vagy Balambér is lehet! :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos a hogyishivják kisfiatok!!!
:lol: :lol: Ebben még az lenne a legnagyobb poén ha a végén kiderülne, hogy nem is fiú hanem lány! :lol: :lol: :lol:

KATA
Fehér kanapé hát igen, sokat kell suvickolni, bár inkább csak akkor ha otthon van a kölök! Ja bőr, de azért vigyázni kell vele! A párom ki volt akadva mikor megvettem ráadásul horror összegért, de én imádom! Kényelmes és szép!

Látnotok kéne hogy nézett ki amikor megvettem a kecót, lehet van néhány képem itt bent is. Katasztrófa. Az egész házat kibeleztük!
Rengeteg munkánk és pénzünk van benne, már csak egy kisbaba hiányzik belőle! :wink: :D

Holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++
Másik téma pedig. A nővérem 16 éves koromban halt meg, és sokáig álmodtam róla. Néha még most is és amikor felkelek azt hiszem, hogy még él. Egyszer anyutól kérdeztem valamit róla, de valami olyasmit mintha még élne, és úgy nézett rám sápadtan, hogy mi van ezzel a gyerekkel hisz Ilonka már meghalt ráadásul jó régen. Elmondtam neki az álmomat, és ő is mondta, hogy szokott hasonlókat, főleg karácsonykor amikor még az átlagnál is többet gondol rá! A sebek begyógyulnak, az emléke nem múlik el sosem! De sztem ez így jó, és így természetes, még ha fáj is! :roll:

ILONA
Hú biztos jó lehetett, engem alapjáraton is érdekelnek az ilyen témák, minden ilyen jellegű dokumentumfilmet megnézek. A múltkor a Duna tévén volt egy kisfilm, még vicces is volt, mert a végén amikor megszületett a baba nem akart felsírni és a dokker megpaskolta a fenekét, ezt az apuka látta és mire a dokker visszafordult kapott egy jókora bal egyenes! :lol:

dita75
 
 


Kép
Kép Találtam a romról képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


dita, jót nevettem a pofonos sztorin, de tényleg hogy képzeli :D Vicces.
Mi fogott meg ezen a lakáson? Mert az elős képsor az nagyon klassz, ez a 2. már kevésbé. :D

Szomorú, hogy miket hagy az élet.

Újra és újra ráébreszt milyen szerencsés vagyok.
bbilona
 
 


Kata:
Azt kell mondjam, hogy idővel kicsit megnyugszik az ember. Apu fél éve ment el, sokáig, hónapokig nem volt olyan nap, olyan óra, hogy ne jutott volna eszembe, ne sírtam volna. A költözés után napokig rettentő rossz volt, mert az összes bútort ő vette, és nem láthatta berendezve a lakást. Aztán kb egy hónapja észrevettem, hogy van olyan nap, amikor eszembe sem jut, hogy elment.
Igaz, tegnap előtt nézegettem a gépen képeket, és egészen véletlenül Apuról is volt egy kép (nem jellemző, hogy róla sok kép lenne). Anna mellettem állt, és rögtön közölte, hogy Tati! Na elkezdtem bőgni, ugyanakkor csodálkoztam is, mert nem is tudom, hogy emlékszik rá Anna, nem szoktuk neki mutogatni a képeit...Egy évesen látta utoljára Tatiját.
Szóval idővel javul a helyzet, de még mindig friss a dolog.. Nekem az iszonyú, hogy nem láthatja az unokáját, ahogy jár, beszél, nevet..
Bocsi lányok, nem akartam depis légkört, csak nem nagyon tudom kibeszélni magamból..

dita:
hát a neme az már 100%-úgy lengedezett a magzatvízben a fütykös, hogy csak na :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


na csajok itt vagyok, már van tv, internet, anyóséknál vagyunk.
borka tegnap előtt leesett a kőre az ágyról (hozzáteszem mindketten ott voltunk, egy pillanat alatt legurult..)...nagy ordítás minden volt, iszonyatos..., kórházba rohantunk, bent akarták fogni, de hazahoztuk saját felelősségre. jól van, de most megfázott.
visszaolvasok ozt jövök még, annyit olvastam, hogy katám, kezdődik újból? nagyon-nagyon örülök!!!
dita, neked szurok :lol:

zelem, te nem vagy semmi, kezdjél el egy kismami regényt :P

Kép
kicsiboris
 
 


ILONA
Ez a 3. kecó amit felújítottam, mind egy romhalmaz volt, és akárki megnézte az elején azt hitte nem vagyok normális ........ bezzeg most meg csak néznek, hogy milyen szépen rendbe lett hozva!
6,3 M - ért vettem a házat, és most 15-öt ér! Imádom egyébként. Jó helyen is van! A munkahelyemtől pl. 5 percre! :P :lol:

KICSIBORIS
Szegény Borka, puszi a bibijére.

MÁGNES
:lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ilona,
2 fagyikánk van, remélem mindkettő ügyi lesz holnap és szépen felébred!!

Dita,
tényleg romhalmaz volt. Gratula,ügyes vagy!!

Mágnes,
köszi, hogy leírtad. Nekem sincs nap, hogy ne sírnék a hiánya miatt. A legborzasztóbb, hogy ebben az esetben a soha, az tényleg soha. Soha többé nem látom, nem beszélek vele, stb. És ez a soha, ami kikészít....

Boris,
mesélj!!!!
katata
 
 


Haliiiihóóó!

Kellett némi szaksegítség, de ma már van netünk a leendő "szivaros" szobában. "csak a padláson kellett a régi vezetékről átteni ide valmi szűrőt... Tudom én, nekem csak a járólapozás megy...

Édesdrágáim! Van egy fütyi a hasikámban!!!!! Lukácsom simán beterpesztett Dévai doktornak és már látszott is a kis fütyike. Még nem 100%-ra mondta, de hozzátette, hogy az a kis izéke ott nem hinné, hogy más is lehet... Gyermekünk ülőmagassága 7,7 cm, ehhez ha a lábikóit hozzáadjuk most kb egy 10-11 cm kisfiú icereg a pocikámban. Apa ragyogott. Eddig is, de tegnap komoly aggályaim adódtak arcszerkezetének egybemaradása miatt. Szóval állt a z ágy végében., nézte a monitort és csak egyre szélesebbre csúszot a szája. Gondolom, visszatartott magát, mert a szája csücske simán levite volna a füleit is! Egyébként minden rendben, fejenállva is megmutatta magát Kincsünk, láttam a gerincét, valami fantasztikus ez az egész. Ja, nagy a pocakja, mondta dokibá, hogy jól vam tartva, meg szép nagy lábfejeket is nyomott a képre! Hiába, apja fia! Imádom, van két szerelmem! Ő meg az apukája! Kell ennél több?!

Parkettalakktól két zárt ajtóválaszt el, de holnap nagyon bebüdiznek a fiúk, íg yátköltözök anyumékhoz. Napközben biztosan kóválygok itthon is, végre tudok veletek beszélni! Hiányoztatok tegnap!

Katám! Holnapra én is nagy adag drukkot, meg mindent küldök, amire csak szükséged van!

Ilonám! Jaaaaaj, a tankcsapdák!! Nálunk is rádöbbent Panna, hogy ásni jó! Jön a vakond, tol egy púpot, ő meg ,megcsinálja gödörnek. Sajnáljuk az udvart. Már kezdett kinézni valahogy, erre most szét van túrva. Mindjárt kezdetek! Kb egy hét!!!! Jihííí!

Kicsibé! Óóóó! Sajnálom az esést! De tudod, a legjobb családban is előfordul ilyesmi! Lényeg, hogy nem lett semmi baj! Okés, írok könyvet, ha gondolod, hamarosan időm is engedi! Csak legyen végre rend a lakásban!

Domo! De jó, hogy már érzed a mozgását! Már én is nagyon várom!
Milyen? Mire hasonlít? Jaj nagyon jó lehet!

Dita! Nagyon jó a lakás! Szép! Vegyél majd szép plédet, amit könnyen moshatsz! A fehér garnitúra, meg Picidita pici maszatos keze.......
Nagyon tetszik a fürdő is! Sirály!

Na majd, ha mi is készen leszünk, lakkozással, cserépkályhával, én is bemutatom a házat!

Mágnes! Nagyon jó képek! Szép kisgyerek! Cacám meggyógyult rendesen? Azt hiszem este elkezdem a pocisnaplót!

Kata, Mágnes! 10 éve lett öngyilkos a legjobb barátnőm. Kilépett a nyolcadik emeletről, egy 5 éves kislányt hagyva maga után, úgy hogy az apja még csak nem is törődött vele. Napom nem múlik el nélküle. Sokszor simogatom meg a fényképét. vannak ruháink, amiket cserélgettünk, nem hordom már, de a szekrényben vannak, minden szanálást megúszva. A mai napig hiányzik. Elég sok idő kellet, hogy mosolyogva is tudjak mesélni róla.
Aztán, lehet, hogy hülyén hangzik, de Egérről még mindig nem beszélek múlt időben, pedig ő "csak" egy kutya. Sőt első kutyám Zelda fényképét is sűrűn simogatom...
Biztosan hosszú időbe telik, mire az ember megszokja, hogy valaki nincs többé.
Katám, neked meg még túl friss az egész. Ne csodálkozz. Várj még. Inkább sírj, mint magadban tartod...

No, de inkább örüljünk a két kis fagyibabádnak, aki mindjárt beköltözik. Most legyen ez a fontos! Mamikád is így gondolja! Biztosan!

Oszt nem jövök egy napig máris kisregéééény... Jóóóvan.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ditus! Bocs, hogy beleszólok, de kerestem valakit, és beleolvastam az 1. inszemes topicba is. Szóval nekem az utro konkrét 8 óránkéntra volt írva. Kb fél órás csúszást engedélyeztek, de inkább pontosan, mert akkor előfordulhat, hogy "fedésben" van egymással a bogyó hatása, így nem egyformán jut a hormon, hanem van amikor erősebben, van amikor gyengébben.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ZEL
Kép
Kis magamutogató! :lol: :lol: :lol:
A szövegeden kifekszem, tényleg érdemes lenne naplót írni, de nem csak a babavárás örömére, hanem úgy általában az életedről, nagyon színes egyéniség vagy! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Kata,
Mennek a drukkok a babáknak az ébredéshez!!

Zel,
Gratulálok a fütyihez a hasikádban :lol: Na milyen fütyisnek lenni? :lol: Nevetek már van? Nekünk is 15 hetesen derült ki Dóri neme, teljesen jól látszott :wink:

Boris,
Gyógypuszi Borkának, ágyról egyszer mi is legurultunk, de egy vastag szőnyegre, így szerencsére nem volt baj. Ilyen balesetek mindig előfordulnak sajnos, hiába figyel az ember ezerrel.

Dita,
Ez igen, szép ház :wink:

Mágnes,
Nagyon édes Bence baba! Végül hogy hogy Bence lett?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?