MÁGNES
Na jó még van időtök akár még Tihamér vagy Balambér is lehet!
Nagyon aranyos a hogyishivják kisfiatok!!!
Ebben még az lenne a legnagyobb poén ha a végén kiderülne, hogy nem is fiú hanem lány!
KATA
Fehér kanapé hát igen, sokat kell suvickolni, bár inkább csak akkor ha otthon van a kölök! Ja bőr, de azért vigyázni kell vele! A párom ki volt akadva mikor megvettem ráadásul horror összegért, de én imádom! Kényelmes és szép!
Látnotok kéne hogy nézett ki amikor megvettem a kecót, lehet van néhány képem itt bent is. Katasztrófa. Az egész házat kibeleztük!
Rengeteg munkánk és pénzünk van benne, már csak egy kisbaba hiányzik belőle!
Holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++
Másik téma pedig. A nővérem 16 éves koromban halt meg, és sokáig álmodtam róla. Néha még most is és amikor felkelek azt hiszem, hogy még él. Egyszer anyutól kérdeztem valamit róla, de valami olyasmit mintha még élne, és úgy nézett rám sápadtan, hogy mi van ezzel a gyerekkel hisz Ilonka már meghalt ráadásul jó régen. Elmondtam neki az álmomat, és ő is mondta, hogy szokott hasonlókat, főleg karácsonykor amikor még az átlagnál is többet gondol rá! A sebek begyógyulnak, az emléke nem múlik el sosem! De sztem ez így jó, és így természetes, még ha fáj is!
ILONA
Hú biztos jó lehetett, engem alapjáraton is érdekelnek az ilyen témák, minden ilyen jellegű dokumentumfilmet megnézek. A múltkor a Duna tévén volt egy kisfilm, még vicces is volt, mert a végén amikor megszületett a baba nem akart felsírni és a dokker megpaskolta a fenekét, ezt az apuka látta és mire a dokker visszafordult kapott egy jókora bal egyenes!