Sziasztok!
Andi, orulok, hogy jol sikerult a kiruccanasotok. Ha jo idot szerettel volna, ide kellett volna jonnod hozzank, Angliaba.
Viszont holnaptol 2 napig ismet rossz idot mondanak. Holnap allitolag egesz nap zuhogni fog az eso. Igy ugy nez ki, nem is megyunk zenebolcsibe. Ha csak valami rovid zapor lenne, akkor amikor elall, elindulnank, de igy egesz napos esoben eselyunk sincs arra, hogy ne azzunk el.
Tudom, hogy a konnycsatornat minel korabban kell atmosatni, de az angolok ezt nem tudjak. Otthon mi is voltunk, de nem segitett, vissza kellett volna menni, de nem tudtunk. Itt allandoan azzal ervelnek, hogy kinovi a gyerek. Eddig mindig azt hajtogattak nekem, hogy 1 eves korara ki szoktak noni, most hogy betoltotte az 1 evet, erdekes modon, mar 18 honapos korukra szoktak kinoni.
Mi voltunk Debrecenben is a szemeszeten, mert az allitolag jobb, mint a bekescsabai es ott azt mondta a doktorno, hogy pont elottunk egy ket eves kissrac konnycsatornajat kellett atmosni es nagyon nehez volt, mert mar be volt csontosodva. Remek kilatasok, most en is retteghetek, hogy nalunk is ez lesz.
Nagyon edes Guz avatar kepe. Mekkorara kicsinyitetted es milyen progival? En az elozot leszedtem, azota meg egyszeruen nem tudom akkorara lekicsinyiteni, hogy elfogadja a rendszer.
Bogyo, tok jo lehetett a kirandulasotok! Gondolom, hogy a fiuknak nagyon tetszett.
Lolli mostanaban az allatokert van odaig. A kacsara mindig mondja, hogy duck, a kutyanak magyarul ugat, a macskat meg szinten angolul mondja. Eloszor nem ertettem, hogy en egesz nap magyarul beszelek hozza, akkor miert angolul kezd el beszelni, aztan rajottem, hogy valoszinuleg ezeket az alapszavakat konnyebb egy baba szamara kimondani angolul. Ma rajottunk, hogy erti magyarul is, csak nem mondja. Apa mondta neki magyarul, hogy cica, o meg egybol mondta angolul, hogy cat. Azt beszeltuk apaval, hogy el kene vinni valami farmra, ahol jo sok allat van. Az biztosan nagyon tetszene neki. Azert nem allatkertre gondoltunk, mert a haziallatokat jobban ismeri.
Szirwen, akkor szamolgass csak, aztan varunk!
Nekem nagyon esedekes lenne mar egy viznap, de nehezen szanom ra magam. Te regebben, amikor csinaltad, ilyenkor kifejezett csak vizet ittal vagy mast is? Hallottam, hogy mas esetleg ivott ures levest vagy ivott gyumilevet.
Cs-ne Katirol tud valaki? Regebben olyan surun irt, most meg mar ezer eve nem hallottunk feloluk.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli