Köszi mindnkinek a "bugyolálós" ötleteket.
Iricc - jó az uh kép, gratula a kis fütyishez
rozsaag - Míra tündéi, ahogy ráncolja a homlokát
Ambi is szokott néha ilyeneket. Meg nagyokat cuppog. Főleg, ha puszilgatom. Nem tudom, hogy tudatosan utánoz-e és ő is puszil, vagy "csak" reflexből jön.
Betty - jó a csütörtök, és nekünk mindegy mikor, itthon vagyunk egész nap. Max sétálni megyünk, ha nem lesz ilyen esős idő, de azt bármikor meg tudjuk tenni. Szóval Te mondd meg Neked mi a jobb. A legegyszerűbben úgy jutsz el hozzánk, hogy az új 30-as busszal (ami kijön Káposztásra) eljössz az utolsó előtti megállóig (HOmoktövis óvoda). Onnan 1 percre lakunk.
Szalamandra - Róziról is szívesen néznék (de szerintem mindenki
) képet.
Danan - köszi a linket! Áttanulmányozom. Egyelőre a velem szemben ülős póz azért nem jó nekünk, mert ebben a helyzetben folyton cicit keres, akkor is ha nem éhes. Ha így tartanám, egész nap cicizni akarna
Büfiztetni is nehéz néha.
Susy - Kristóf nagyon helyes kisfiú, és édesek a fogacskái
Szentpyr - köszi a dícséretet. remélem hamar helyreáll a szopi nálatok
kingeri - a kórházösszevonások óta nincs külön szoba, mert sokszor ígyis kevés a hely.
tündérlili - nagyon édes a nagylány!
Pepitanna - nagyon köszönöm a tippeket. A köményteát ki akartam próbálni, de sehol nem találtam meg, hogy milyen koncentrációban kell, ezért nem mertem. De ki fogom próbálni, én sem szeretek gyógyszert szedni, csak végső esetben, Ambinak meg pláne csak végszükség esetén akarok.
Erről jut eszembe, én nem vagyok nagy homeo szakértő, úgy vagyok vele, hogy ártani nem árt, hátha használ, szedtem is becsülettel, meg most is a tejserkentőt, de képzeljétek. Anyósom mikor itt volt, elolvasta, hogy melyikben mi van, és azt mondta, hogy ő nem szedné, mert méreg van bennük. Igaz, hogy nagyon nagy hígításban, de akkor is. Hm... Hát nem tudom. De ennek ellenére ezért becsülettel szedem, hogy nehogy ezen múljon a tejmennyiség. A Laktoherbtől Ambinak fájt a pocija, ezért azt nem iszom.
mtünde- most jutott eszembe, hogy a múltkor írtad, hogy raktál fel képeket, csak akkor nem volt időm megnézni. Most megnéztem. Nagyorn szépek vagytok!!
Márti - hajrá