Új privát üzeneted érkezett!

Lusie, cickó rendben?
Vendég

Kacika, nem semmi sztori :? Nem tudtam, hogy a Korányi a férje...mindenesetre mi eljöttünk tőle!

Judit, nem tudom milyen az az üveges orrszívó! :?: :?: :?: Nekünk olyan van, ami elektromos mellszívó és annak van orrszivattyús adaptere, szerintem nem túl nagy a szívóerő, talán ez lehet a baj. De hálistennek ma már nem kellett szívni!!

Petramama, CAlcimusc (ez receptköteles), Fluimar orrspray(állítólag jobb mint a Sterimar mert annak túl nagy a hajtógáza picibabáknak, legalábbis a dokink ezt mondta), Normaflor (ez a bélflóra tisztítására), TAntum Verde (száj és torokfertőtlenítő) és Cebioncsepp, napi 3szor10. Remélem Boróka is minél hamarabb helyrejön!

KépKép
kmanna

Pepi és Alizka Kép

Kacika kedvéért!

Kép Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Hát igen,a hétfőtől kezdődő rossz idő csak visszaterel minket majd a babanetre.

Addig is én is hoztam egy képet.

Féléves születésnapomra ilyeneket vett nekem anya:

Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jóóó reggelt!

Marci (Szilvánusz) jól tette anya hogy ilyeneket vett, hamarosan használhatos is, mert nagyon lehűlt az idő. És nagyon jól is áll!! :lol:

Pepike, Édi a kutyu! A lányok meg szépségesek!

Tegnap estefelé kivittem sétálni a gyerekeket. Na most Petra a következőben volt: Hosszú ujjú body, plüss kantáros nadrág, egy kardigán rá, és egy átmeneti overál. Nem téli, hanem plüss, és egy pléddel le volt takarva. Ja fejére pamut sapi, és az overál sapija ráhajtva. Apósom gunyósan kérdezte, hogy és a kesztyű hol van, mert így meg fog fázni....szerintem nagyon hideg lett.
Ti mennyire öltöztetikek fel mostanában?
Fűt valaki? Anyósom meg após ellentéte, ő már este befűtene.
Elképesztőek.
Nehogy azt higgye valaki hogy ha már 2. gyerek akkor mindent tudunk. Lóf..sz.
Pláne hogy kislány, a fiú után, más évszakban voltak kicsik....nem tudom mennyire öltöztessem melegen.

Szép vasárnapot!
Vendég

Sziasztok!

Kacika, jól tetted, hogy beöltöztetted! Én tegnap nem adtam sapit Vikóra (igaz napsütés volt délután), de a szél megfújta, ma meg folyik az orra. :( (Nem sokat aludtunk éjjel. :roll: )
Szilvánusz, Marcinak is el fog kelni a csini új ruci! :wink: Sajnos vége a nyárnak! :cry:
Juditk, nem semmi, mit nem bírsz!!! :shock:
Pepike, köszönjük mégegyszer a pelust! :D
Vendég

Jó reggelt!

Nekem is vacak éjszakám volt, jól megfáztam én is olyan gyenge vagyok hogy csak na.

Kiszazsu!

Jobbulást Vikónak, a pelus meg használjátok egészséggel!!!!

Kacika!

Hasonlóan mentünk tegnap nagyihoz, és én estére befűtöttem már és most is 23fok-ra van állítva a termosztát.
Főleg hogy tök lázas voltam és nagyon fáztam.
Köszi a dicséreteket! (a kutyi nagyon cuki csak én meg akartam várni míg átköltözünk a másik házba, de ez már mindegy!)

Szilvánusz!

Hasznos kis ajándék és nagyon jól áll Marcinak! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Kacika, én most hoztam be Pankót az udvarról, mert bár betegecske picit még, de musz levegőn lennie (egész nyáron kint laktunk, nem érti szegénykém ezt a szobafogságot :oops: ). Szóval a köv. volt rajta, bár állítólag én is hajlamos vagyok a túlöltöztetésre:
hosszúujjú body, pamut kantáros gatyesz, erre még egy melcsi alsó, plüss kardigán, és egy jó kis bélelt átmeneti kabi. Plusz plüss sityka és mamuszka. Ja és polár takaró! A kesztyű télleg lemaradt most hogy mondod! :wink: :D
Az átmeneti overál nagyon tuti, nekünk tavasszal volt, de már sajna kinőtte és egyelőre sehol nem láttam csak azokat a vastag télieket. Na majd délután lefotózom a kisasszonyt!

Lépek, mert iszonyú a kupi és délután vendégeink lesznek!!

KépKép
kmanna

Pepike!
Nagyon aranyosak és szépek a kislányaid!!!

Marci is nagyon jól néz ki az új szerkóban...

Zsu, és aki még azt írta, hogy mi mindent bírok.
Nem bírom, épp ez az ki vagyok készülve...
Halasztani nem lehet, nem fizetné az állam akkor a félévenkénti 140 ezer Ft-ot.

Ráadásul végképp én vagyok a topic fő szerencsétlensége. Tegnap elhagytam a telefonom, viszonylag új volt és drága, és megfáztam mert egy szál rövidujjúba meg egy farmermellénybe mentem suliba Szegedre...Elromlott mára a mosógépünk is, végleg felmondta a szolgálatot.
Az eladott házunk árát nem kapjuk meg mert pont egy héttel előtte halt meg a szomszéd, és az örökösödési tárgyalásig (amíg le nem mondanak az elővásárlási jogról) nem lesz pénzünk. A jegyző szabin, most visszajött, de az egyik örökös nem ment el. A forint meg romlik és nekünk ez súlyos pénzekbe kerül.
A derekam becsípődött. A gyed helyett csak gyest kapok végleg. A tárgyaimat egy múlasztás (szülés körüli) nem tudom felvenni. Még sorolhatnám (van még dögivel) csak nem akarlak Titeket untatni.

Viszont Kacika és Anna!
Nagyon beöltöztetitek a babókat. Pont úgy kell, ahogy mi vagyunk felöltözve. (na nem úgy ahogy én tegnap).
Nimón egy hosszú ujjú body van, egy kicsit vastagabb tipegő, egy polár mellény és egy sapi. Vékony takaróval betakarva. Ha túl melegük van az sem jobb. Megizzad, aztán meghül. Leventével én is ebbe a hibába estem folyamatosan...
Mit adtok rá, -20 fokba?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Egy hete még bícseltünk, most meg már ilyen hideg van:

Kép

:lol:

feri (mni)

Vendég

Rima, ha még olvasol minket: (kis késéssel :oops: ) Boldog névnapot Neked!
Kép
Vendég

Zsu! De ügyes!!! Petra még a kezeit nem pakolja ilyen ügyesen.
Rima Boldog névnapot!

Feri, Lilla de aranyos! Nagyon szép kis színes együttest sikerült venni neki!!!

JuditK, nem akármi vagy!!! Kitartás, jön jobb is, remélem hamarosan! Valszeg igazad van a túlöltöztetéssel, csak olyan hirtelen jött ez a hideg, hogy még magamra sem tudom hogy mit vegyek fel, nemhogy a gyerekre mit adjak :P

Nem volt ma nagy forgalom :(

Ma először lehet hogy Peti ott alszik a mamánál.
Eddig ott van, kíváncsi leszek tényleg marad-e, vagy este 10 kor csak meggondolja magát, és haza akar jönni. Haza tud, mert közel laknak anyósék.
Ill. ha nem bírnak vele, mert nem akarna aludni, akkor szólnak és hazahozzuk....még nem szóltak, kíííváncsi leszek! :D
Vendég

Jó estét csajszik!

Juditkmét!

Nagyon sajnálom hogy megint rosszul sikerülnek a dolgok. Ha valaki te megérdemled hogy végre kicsit jobb idők jöjjenek!
(én aztán átérzem a helyzeted)

Zsu!

Nagyon ügyes Vikó! SŐT! :shock: Az én lányom 10 hónaposan mászott! Lizának meg még eszébe sincs.

Kacika!

Kiváncsi vagyok ki bírja nehezebben, Petike vagy te!?? :wink: :lol: :lol:

Mni/Feri!

Jól áll Lillának ez a színes együttes nagyon édi!

Jó éjt!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Halihó!

Valamivel fel kellene pörgetni az eseményeket! Úgy látszik, hogy rossz időben sem tölt senki sem több időt a gép előtt... Vagy sutyiban olvas csak és mindenki arra vár, hogy írjon már vki olyat, amire jó sokat lehet reagálni?????

Patti, Jim! Gyertek elő!!!!!!!!!!!!!! Nélkületek pangás van!

Pepike! Jók a fotók.
Szilvánusz! Nagyon jó ez a Marci együttes. Hol vettél ilyen jó kis kötött cuccot?
Zsu! Na, akkor már semmi nyugtod nem lesz... Remélem nálunk még nem mostanában jön el a mászás. Dorka és Petra is 8 hónaposan másztak.

Niki! Aranyos Lilla ebben a szerkóban! Olyan jó színes!

Kacika! Nekem ennyi idősen már simán aludtak anyuéknál a gyerekek, pedig ők 200 km-re laknak. :oops: Borókát is így szeretném szoktatni. Visszük is mindenfelé, hogy a máshol alvás ne okozzon majd neki gondot.

Kép
Kép
Kép
petramama

Rossz híreket hozok :( :( :(

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ÜGYNÖKNŐ ANDRISA (anyukájával) KÓRHÁZBAN.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Röviden: Andrisnak 1 hónapja megy a hasa, a doktornőjük nem igazán volt a helyzet magaslatán :evil: :evil: . Konkrétan semmi használhatót nem tett... Pénteken Andris hányni is kezdett, Eszter dokit váltott, a gyerek jobban lett, de ma reggeltől folyamatosan, sugárban hányt :( :( :( :( :(
A Lászlóban vannak, kicsi Andris csibe infúziót kap, kettőjük közül ő viseli jobban....... csak az idegesíti, hogy nem játszhat a csővel és nyugton kell(ene) lenni, addig a röpke 8 óráig, amíg lemegy az infúzió :roll: :roll:
Egyelőre nem tudni, mi okozta a bajt. :?

ÜGYNÖKNŐ ÜZENETE:
ne hívjatok, mert le van halkítva a telefonom. Arra kérek mindenkit, aki nem szoptat, hogy igyon és dohányozzon helyettem is. Sokat. :roll: :!: :!: :!: :!:

Eszter, drága kicsi Andris! MENNEK A DRUKKOK EZERREL NEKTEK!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jesszusom, Eszterxx, jobbulást nektek.
Kicsi fiamért most megy az apja...
Vendég

jajj, szegény Andris!!! gyors jobbulást Neki!!!
biztos nem lesz semmi baj, drukkolok!

szerintem van most hányós-hasmenős vírus, én is benyeltem hétvégén és végig rettegtem, hogy Eszter ne kapja el..... ő is hányt, de szerencsére csak egyszer-kétszer

lehet, hogy rota? Andris vajon kapott oltást? bár az nem tartana ennyi ideig...

Zsu! szuperügyes Vikó, és hogy egyből mászik! érdekes, hogy van aki csak kúszik (ld Eszter) először

Judit, sajnálom, hogy megint ilyen pechszériában vagy, de csak nem tarthat örökké!!

Kacika, ezek szerint nem akart hazajönni Petike :) ?

Pepike, olyan szép kis Pepike, azt néztem, gyönyörű arca van. szerintem hamar ledobja azt a kis felesleget és majd döglenek utána a fiúk a suliban :)

Niki, Szilvánusz,
tényleg jók a kötött cuccok, hol vettétek? én is most realizáltam, hogy csak az alap téli cuccok hiányoznak mint sapka meg hosszúújjú body...ma elugrom valahova shoppingolni

hát... nem tudom hogy megyünk Normafa kirándulásra csütörtökön ha ilyen nyál idő lesz...bár szerintem a hideg nem baj, csak ne essen....ugye még áll a terv?

KépKép
judit18

Eszerxx: ++++++++++

Van valami, tuti, mert szombat éjjel én is hánytam. Szerencsére a család többi tagja nem. Terhes nem vagyok. Rosszat meg nem ettem. (vagy lehet, hogy titokban így fogyózok... - na jó, ez rossz vicc volt)

Normafa: hát mi vasárnap voltunk fenn. Nagyon szép minden. Egy valami van, hogy kb. 5 fokkal hidegebb van, mint a városban. Amúgy csütörtökre már nem mondanak esőt, szóval jó lenne azért elmenni. Ja, és babakocsival nyugodtan lehet menni: Fruzska elaludt, és úgy tologattuk egy órán keresztül. De tényleg nagyon fel kell öltözni, és öltöztetni a babókat.

Judit18: mi is most döbbentünk rá, hogy nincs hosszú ujjú body-ja a kisasszonynak, meg sapkája, kesztyűje, meg ujjatlan body-ja, szóval tegnap elmentünk bevásárolni. Egy dolgot nem kaptunk: ujjatlan body-t. Meg rájöttem, hogy mindenképpen kell hálózsák, mert a kisassszony lerúgja magáról a takarót, leszedi a zokniját, és így meg bőven megfagy éjjel. Szóval még az van hátra. Ja, és olyan disznóság, mert az összes üzletben, ahol jártunk, csak 74-es hosszú ujjú body volt hiánycikk. Minden méretben volt, csak az nem, ami nekünk kellett volna.
Ja, és gratulálok a kúszáshoz!!!

Petramama: láttam a sztárfotókat a iwiw-en! Nagyon sportosak vagytok!!!

Juditkecskemet: most már tényleg rátok (rád) férne egy kis jó!!!

Zsu: nagyon ügyes Vikó!!!

Szilvánusz: tegnap találkoztam a mellénykével egy boltban ;) De tényleg nagyon csinos. Még azon is elgondolkodtam, hogy veszek Fruzskának, de rájöttem, nem fér bele a rózsaszín-image-be ;)

Feri, Mni, Lilla: nagyon jó ez az együttes! Annyira jó színei vannak!!!

Kacika: hűha, jól beöltöztetted a babódat! Mondjuk tegnap a Normafán mi is adtunk Fruzskára kesztyűt, meg betakargattuk, meg volt rajta polárkabát, meg füles sapka... És még így is hideg volt a kis arca.

Rólunk: a kisasszony imádja a sütőtököt!!! Tegnap édesapja adta neki (lehet, hogy ez is számít ;) ), és úgy kellett leállítanom őket, hogy most már elég legyen!!! Mégis csak másodszor kapja, és nehogy baj legyen belőle. Szóval egyelőre az őszibarack, sütőtök sorozatból ez utóbbi a nyerő.
És lehet, hogy igaza lett a dokinőnek, amikor azt mondta, hogy a hozzátáplálástól megjön a kiscsaj étvágya, mert a kisasszony nagyon éhenkórász lett. Szombat reggel szoptattam az ágyon fekve, aztán kicsit kúszott mászott az ágyon. Én addig háton fekve figyeltem a lánykát. Aztán egszer csak meglátta a csupasz cicim, és odastartolt, és úgy négykézláb rábukott :) Persze úgy meg nem kapott levegőt, de nem adta fel...
linocs

Linocs, van egy szép (rózsaszín :)) hálózsákom, szerintem méretben jó lenne Fruzsinak, ha még nem vettél szívesen kölcsönadom, mert én előre bevásároltam, de Eszter nem használja, nem forgolódik annyit, takaróval alszik

nálunk is nagy sztár a sütőtök. majd próbáld ki almával, úgy is nyerő, meg később krumplival, egyedül azzal hajlandó megenni (a krumplit)

én is hasztalan vadásztam tavasszal az ujjatlan body-t amikor sehol nem lehetett kapni mert én pizsama alá azt adtam. és szerintem most is azt fogom télen. a hosszúujjú sok, a rövidujjúnál meg kényelmesebb - hosszúujjú poló alá is jó (ami nem body)
nekem még van a nyári bevásárlásból az Intersparban volt- persze az is 3-6 hónapos ki tudja meddig lesz jó

KépKép
judit18

ja, most néztem meg és 0-6 hónaposnak írják a hálózsákot, de Eszter még bőven belférne, azért nézd meg ha gondolod

KépKép
judit18

Judit18: én is azért hajtottam az ujjatlant, mert azt adnám minden alá (pizsi, póló stb.), de nincs. De még ma körbenézek turkeszban, meg még a Next-ben
linocs

Eszterxx! +++++++++++++++++++ Gyors gyógyulást kívánok Andrisnak!

Patti! Nem ilyen bejelentkezésre gondoltam...

Linocs! Nézd meg a H&M-ben. Én utoljára ott vettem ujjatlan body-t. Húú, nekem is kell még egy csomó mindent venni. Dorkáról származó téli cuccok már nincsenek meg, Petra meg télen pár hónapos volt. Hogy a Húgom lánya mit hordott nem tudom, mert nem sok téli ruhát kaptunk. :shock: De lehet, hogy még nem hoztam el mindent.

Nálunk a hozzátápi egyelőre halasztva. A nátha miatt nem akarom még azzal is kínozni. Szerintem majd 6 hósan újra próbálkozunk. :) Addig van még 1,5 hét.

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit18: Köszi, de Fruzskának is van egy hálózsákja, ami pár centivel nagyobb nála, és emiatt nem szereti, mert nem tud megfordulni benne, úgyhogy inkább veszek neki egy számmal nagyobbat
linocs

Petramama: voltunk tegnap a H&M-ben a Vörösmarthy téren, de ott nem volt ujjatlan :( Lehet, hogy elnézek majd az Arénába, vagy az Árkádba, hátha ott lesz.

Gyógyulgassatok ti is!!!
linocs

Sziasztok!

Nálunk búcsú volt a hétvégén, az idő nem volt túl meleg, de legalább nem esett. :) Nagyon jó programok voltak szombaton is meg vasárnap is. Voltunk Cotton Club Singers koncerten, volt Dumaszínház, Babicsek Bernát harmónika koncert, felléptek helyi tánccsoportok szóval igyekeztünk minél több programot megnézni. :) Ezért kicsit lemaradtam itt az írással.

Eszterxx, jobbulást Andrisnak!
Juditkecskemét, sajnálom ezt a pechsorozatot, remélem mihamarabb rátok mosolyog a szerencse. Kitartást a sulihoz, én tuti nem vállalnám be. :( Sajnálom a telefon elhagyást, milyen volt? nem próbáltál rácsörögni, bár nem jellemző, hogy visszaadják... Igazad van az öltöztetéssel kapcsolatban. :)
Judit18, ez a színes szerkó a C&A-ból van, de tudod jól, hogy honnan vannak a Lilla szerkók... :D
Kacika, ezek szerint Peti jól viselte a mamánál alvást. :)
Linocs, örülök, hogy visszatért Fruzska étvágya. :)
Kiszazsu, szuper a videó, nagyon ügyes Vikó! :)
Szilvánusz, aranyos kis cuccokat vettél Marcinak! :)

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt!

Extra sz@r idő van...az nem baj hogy hidegebb,hisz ősz van,de ez az eső... :(

Kacika!

Sztem is túlöltöztetted a kicsajszit egy kicsit...ugyanúgy kell őket öltöztetni mint ahogy mi is felöltözünk,max még egy vékony réteggel többet, mert ők nem mozognak úgy mint mi.

Én is úgy szoktattam a srácokat hogy már fél éves koruktól jól elvannak anyunál még éjjelre is.Imádják anyut bármikor bármeddig szívesen ott vannak.Olika is simán elvan anyuval egy napot is...még éjjelre nem ment,de hamarosan bevetjük h megszokja.Nekem azért is kellett így tenni mert a srácok mellett csináltam a fősulit és könnyebb volt a vizsgákkor vagy ha tanulnom kellett az h ők aludjanak ott mint anyunak jönni ide.

Szerencsém van az őszi és téli cuccokkal mert a középső fiam is tavaszi születésű és mindenünk van!!Semmit nem kell vennem :wink:

Én is hálózsákban altatom Olikát,a takarót simán lerúgja,a zsák meg jó melegen tartja.A srácok is abban aludtak..varrattam gyapjú zsákot amit 3 éves korig használtak...nagyon szupi volt mert éjjelre nem nagyon fűtünk mert nem is egészséges,viszont a zsákban jó melegen maradtak és egészséges pihentető alvást biztosít.

Ja,reggelre én is benyeltem egy hasmenéses nyavalyát :( ..vagy az is lehet, hogy- tegnap a Lázár lovasparkban voltunk egy egész napos bullanáson- ahol a kaja volt romlott??...csak mert a Márk fiam is éjjel 3x ment wc-re hasmenéssel...szal most mi ketten itthon lábadozunk,apa elvitte a kis "pisiseket"anyuhoz délutánig. :wink:

Pedig ma a barinőmmel a Széchenyi fürdőbe készültünk áztatni magunkat, meg szaunázni meg tornázni..na ennek lőttek... :(

Amúgy Olika is náthás egy kicsit,reggel ki is szívtam a nózti, meg Krizsinek is)..szegényeknek nem jól indult a nap :(

[Andrisnak jobbulást!!

Na szófosásom lett....bocs

Panni

:oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

ESZTER!!!!!!!
Andrisnak jobbulást! Anyujának sok erőt!!!!! Ilyenkor nem szabad sírni, majd csak utána. Emlékszem, én is mindig utána omlottam össze!!!!
Drukkok mennek!!!

Linocs!
Corában átlapolós, rövid ujjú body van 500 Ft-ért! Hajrá!

Judit!
:( További erőt a gondokhoz!!

Feri!
Lilla tündér!!!! Nagyon szép az a kis kötött együttes!!!!

Zsu!
Hihetetlen, mennyire ügyes Vikó!!! Csak lesek! :shock: :shock:

Pété Livikéje után, a következő fogas csaj Nóri lett szombat reggelre! Ennek örömére, rágja a bimbómat............... Végem van, csillagokat is látok néha!
Vendég

Sziasztok!

Szegény Andriska, mielőbbi gyors gyógyulást kívánok neki. Átérzem min megy keresztül Eszter, nekünk is szörnyű volt az a pár nap, aztán szépen minden visszaállt a régi kerékvágásba.

Remélem csütörtökön már jobb idő lesz, mert jó lenne egy nagyot sétálni, bár mondjuk péntek óta Marcival kb. 10 kilómétert mentem magamra kötve, szal edzésben vagyok.

Szóval és tettel akinek van kedve kirándulni egy kicsit, azt terveztük, hogy csütörtökön sétálunk egyet a Normafánál. Mindenkit szeretettel várunk.

Petramama, Jim, Potyka hozzátok mind közel esik, nincs kedvetek jönni?

Petramama, Judit: én a Brendonban vettem ezt a szerkót. Judit, a Váci utca környékén hol van a Next? Jól emlékszem te írtad, hogy ott van külön baby-részleg is?Kinéztem a westendben egy tökjó együttes MArcinak, de nem volt az ő méretében, gondoltam hátha ott van.

Kmanna: én is egyetértek Judittal, én sem öltöztetném még be így a piciket, hiszen mi lesz akkor télen?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Andriskának villámgyors gyógyulást kívánunk!

Szilvánusz, és mindenki, aki a Westendben jár és ráér kicsit, szóljon, mert nekünk öt percre van.
Monácska, kitartást az új fogával gyakorlatozó Nórihoz! :wink:
Judi18, Vikónál sem maradt ki a kúszás, csak mindenről nem akarok feltenni videót, nehogy sok legyek. :oops: Egyébként továbbra is jóval Alexa előtt jár: ő hét hónaposan kezdett el mászni.
Vendég

Zsu Még nem írattam be magam, mert 1 héttel elötte is ráér, de 28-án fogok menni. Majd időben bejelentkezem.
Kevés ideig leszünk Nálatok?! Pénteken megyünk du. és hétfőn az ötös vonattal jövünk haza. Nem elég? Még meg is unsz bennünket :)

Kép

Kép
rszg

Szilvánusz! Köszi a ruha infót! Azt hiszem Judit18 írta, hogy a Parisi utcában van a Next. De nem esküszöm meg rá! én még ott nem voltam.

Normafa! Ugyan itt lesz anyukám, de ha jó idő lesz lehet, hogy felmegyünk egyet sétálni. Bár délelőtt babatorna is van..., de után mehetünk... fél 1-re ott tudnánk lenni. Az idokep-en nem írnak esőt csütörtökre. :lol: De tuti, hogy jó nagy sár lesz. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Igen, Peti jól elvolt a mamánál, csak egy órával aludt el később mint itthon, így 10 körül, meg kissé hamarabb kelt, de nem baj, majd ma az oviban elfárad, és jót alszik itthon ebéd után.

Amúgy én szívesen vittem volna már korábban is a mamákhoz aludni, de nem kifejezetten invitálták :shock: :oops: :?
Régebben anyunál aludt ebéd után, úgy, hogy ott volt délelőtt, ebéd, lefektette, és du-amikor felkelt- mentem érte. De amikor elkezdett nyűg lenni a du-i alvás, anyu nem bírta ágyba rakni, így elmaradt.
Anyós meg mindig azt mondta, hogy majd ha nagyobb lesz, majd ha ő akar...hát most akart :wink: :P Anyós végképp nem szokott bírni Petivel, teljesen hülyére veszi, úgyhogy így kicsit nehéz neki.
Pedig neki kéne parancsolni ott neki, de nem teszi.

Mona, gratulálok a fogacskához, nekünk még nincs, még a láthatáron se nagyon....
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.15 12:04-kor.
Vendég

Mona, mindjárt szavazok!
Gabica, jól elbeszélgetünk. :wink: Az egyik topicon kérdezek, a másikon válaszolsz. :lol:
Vendég

Mona, valami nem stimmel. Bejelentkezek, megkeresem Nóri képét és az van fölé írva: Réz Bence. :shock: A te linkeden meg (ahol az ő neve van a kép fölött) nem lehet szavazni, mert ott nem lehet bejelentkezni. :?
Vendég

Ja, és vigyázzatok!!!!

Nóri fotója a sor elején és a sor végén is fent van a galériában, de az egyik felett Réz Bence neve szerepel!!!! Ami a legvégén van, az a jó!!

Hogy nekünk semmi nem megy simán................ :( :x :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.15 11:45-kor.
Vendég

Egyszerre küldtük! :D Már én is megtaláltam a másik képet!
Vendég

Mona!

Szavaztam!!!!
Nóri képe 2x van fent és egyszer Réz Bence név jelenik meg! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama

[quote="kiszazsu"][ írta:kiszazsub]Mona, valami nem stimmel. Bejelentkezek, megkeresem Nóri képét és az van fölé írva: Réz Bence. :shock: A te linkeden meg (ahol az ő neve van a kép fölött) nem lehet szavazni, mert ott nem lehet bejelentkezni. :?

Nem tom.............
Írtam a babavilág szerkesztőségének, dehát......

Ááááá, hagyd csak!

Majd októberben esetleg újra felteszek egy fotót....

Szomorú vagyok! :cry:
Vendég

Na, látom mindenki észrevette!!! :lol: :lol: :lol:

Én tudtam szavazni!

Kép
Kép
Kép
petramama

Előre is köszi a szavazatokat.............. :)
Vendég

De csak egyszer enged! Pedig újra beléptem!

Zsu! Én simán a www.babavilag.com -ra léptem be.

Kép
Kép
Kép
petramama

Én is tudtam szavazni!
Vendég

Mindkét képet törölték..................

Hát lányok, komolyan!

Hagyjátok afenébe jó???
Vendég

Nyah................

Végül e-mailban kellett küldenem egy fotót, és újra feltöltik!!!

Ha meg van, teszem fel a linket!!!!!

Sajnálom ezt a cirkuszt............... :?
Vendég

Andrisnak jobbulást! Eszterxx! Te olyan stramm vagy ezen is túllesztek!

Linocs!
Aushanban vettem múlthéten 4 ujjatlan bodyt pont ilyen céllal. :wink: Meg nyárról maradt egy-két nagyobb, de sokat kinőttünk mi is.
Nálunk is volt már ágyban cicibecserkész hasonfekve (én meg persze hanyatt.
Panny!
Nekünk is volt olyan gyapjúhálózsákunk, most égen-földön nem találom, pedig tényleg annyira jó a hőszabályzása. :wink:

Monácska!
Regizek és szavazok. :wink:

Zsu!
Viko is szuperügyes. :wink:

Nálunk is meglett a 2-es számú fogacska! Kicsit könnnyedebben.
Elkezdtem tegnap az almát. Nuku lelkesedés. Tök meglepődtem, szóval mégis inkább cicifüggő a fiam. :wink: :wink: Fog ez még változni.... :wink: Aztán újra visszatalál ehez az igényéhez. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Andrisnak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Linocs, én a tescoban vettem fehéret, de az auchanban most akciózzák a nyári cuccokat és az 5 darabos ujjatlan valami 800 ft, de színesek. Szerintem ez a bolt Hozzád közel van, nem tudom ismered-e: http://bebibolt.hu/bababolt/ itt elég nagy választékot láttam.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka: simán adtad az almát, vagy megsütötted? Mintha az írtad volna, hogy sült almát adsz előszörre... Merthogy arra én úgy felkaptam a fejem, hogy milyen jó ötlet!!! Hisz először csak kóstoltatni szeretném, meg szoktatni az ízekhez, arra jó a sültalma is...
Úgy látszik csak el kell mennem valami nagy bevásárlóközpontba (Auchan, Cora), hogy beszerezzem az ujjatlanokat.

Mona: gratulálok a kis fogacskához! No meg kitartást hozzá!!! Fruzska már így a csupasz ínyével is jó nagyokat harap mostanában, szóval el bírom képzelni, milyen lehet most neked...
Szavazni megyek ;) !

Zsu: nem is szoktál "sok" lenni!!!! Szóval csak hajrá azokkal a videókkal!!!!
linocs

Bosek: köszi! ismerem, persze. Egy gond van velük, hogy hiába újították fel a boltot, és a bejáratot is, azért sikerült úgy csinálniuk, hogy minium egy lépcsőt le kell vinni a babakocsit, aztán elég nehézkesen lehet rátolni a "lejtőre"... De tök jó ötlet, ha eláll az eső, megyek is.
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?