Eszerxx: ++++++++++
Van valami, tuti, mert szombat éjjel én is hánytam. Szerencsére a család többi tagja nem. Terhes nem vagyok. Rosszat meg nem ettem. (vagy lehet, hogy titokban így fogyózok... - na jó, ez rossz vicc volt)
Normafa: hát mi vasárnap voltunk fenn. Nagyon szép minden. Egy valami van, hogy kb. 5 fokkal hidegebb van, mint a városban. Amúgy csütörtökre már nem mondanak esőt, szóval jó lenne azért elmenni. Ja, és babakocsival nyugodtan lehet menni: Fruzska elaludt, és úgy tologattuk egy órán keresztül. De tényleg nagyon fel kell öltözni, és öltöztetni a babókat.
Judit18: mi is most döbbentünk rá, hogy nincs hosszú ujjú body-ja a kisasszonynak, meg sapkája, kesztyűje, meg ujjatlan body-ja, szóval tegnap elmentünk bevásárolni. Egy dolgot nem kaptunk: ujjatlan body-t. Meg rájöttem, hogy mindenképpen kell hálózsák, mert a kisassszony lerúgja magáról a takarót, leszedi a zokniját, és így meg bőven megfagy éjjel. Szóval még az van hátra. Ja, és olyan disznóság, mert az összes üzletben, ahol jártunk, csak 74-es hosszú ujjú body volt hiánycikk. Minden méretben volt, csak az nem, ami nekünk kellett volna.
Ja, és gratulálok a kúszáshoz!!!
Petramama: láttam a sztárfotókat a iwiw-en! Nagyon sportosak vagytok!!!
Juditkecskemet: most már tényleg rátok (rád) férne egy kis jó!!!
Zsu: nagyon ügyes Vikó!!!
Szilvánusz: tegnap találkoztam a mellénykével egy boltban
De tényleg nagyon csinos. Még azon is elgondolkodtam, hogy veszek Fruzskának, de rájöttem, nem fér bele a rózsaszín-image-be
Feri, Mni, Lilla: nagyon jó ez az együttes! Annyira jó színei vannak!!!
Kacika: hűha, jól beöltöztetted a babódat! Mondjuk tegnap a Normafán mi is adtunk Fruzskára kesztyűt, meg betakargattuk, meg volt rajta polárkabát, meg füles sapka... És még így is hideg volt a kis arca.
Rólunk: a kisasszony imádja a sütőtököt!!! Tegnap édesapja adta neki (lehet, hogy ez is számít
), és úgy kellett leállítanom őket, hogy most már elég legyen!!! Mégis csak másodszor kapja, és nehogy baj legyen belőle. Szóval egyelőre az őszibarack, sütőtök sorozatból ez utóbbi a nyerő.
És lehet, hogy igaza lett a dokinőnek, amikor azt mondta, hogy a hozzátáplálástól megjön a kiscsaj étvágya, mert a kisasszony nagyon éhenkórász lett. Szombat reggel szoptattam az ágyon fekve, aztán kicsit kúszott mászott az ágyon. Én addig háton fekve figyeltem a lánykát. Aztán egszer csak meglátta a csupasz cicim, és odastartolt, és úgy négykézláb rábukott
Persze úgy meg nem kapott levegőt, de nem adta fel...