Vikóka
A gyerekek annak hisztiznek a leginkább, akiben a legjobban megbíznak.
Én kérek hamit este az tuti.
Már alig várom!
Vkorsival leveleztem, ö is jön.
Edit
Csak október végén megyünk karácsonyi portyára, de beszámolok lego ügyben. Én is ezt a vödröt néztem nekik.
Ovibefizetés: 6700 Ft/gyerek/hót fizettem most, plussz a csoportpénzt. Horror!!! Pedig junior eteti öket. Ami nem tetszik az az, hogy sokkal kevesebb a fözelék mint a bölcsiben volt. Van viszont helyette piskóta csokiöntettel, bukta stb.
A junior viszi a kaját. Lehet, hogy én vagyok parás, de én baromira félek az ételmérgezéstöl. A böliben helyben föztek, sosem volt semmi gond.
Kata
Itt a Duna Plazaban a Játékboxban jó nagy választék van Duplobol és Bruderböl is.(vesztemre) Ha gondolod megnézem neked a tüzoltó autót. Nekünk mindjárt 2 db-ot kellett vennünk belöle, mert 1-n összevesztek.
Detti
Pont tegnap este beszéltük az urammal, hogy milyen jók a fiúk az ovi óta, nem volt hiszti, még Olinál a hisztigépnél sem. Erre tegnap éjjel rosszat álmodhatott, és akkora hisztit nyomott, dölt a vér az orrából, ordított velünk, hogy "tünjetek innen" és verte magát mindenfelé. Szörnyü volt.
Nem hagyhattuk magára, mert összevérez mindent, így gyakorlatilag erövel lefogtuk és tamponáltuk az orrát. Na ettöl teljesen kiakadt és én is.
Szóval mindenhol van hiszti és baromi rossz. Gyakorlatilag tojáshéjon jár az ember, hogy ne törjön ki, próbálja elkerülni,de nem mindig sikerül.
Ovi: Tegnap azzal fogadott az ovónö, hogy baromi elevenek a fiúk, és hárman a Laurával (volt bölcsis csoporttárs) a leghangosabbak a csoportban. Bepörgetik egymást és akkor rendetlenkednek.
Mondtam neki, hogy oldja meg, válassza szét öket, ez nevelési feladat, én nem tudok mit csinálni a munkahelyröl velük. Elmondhatom nekik ezerszer este meg reggel, de nem segít a dolgon.
Viszont megdícsért minket, kérdezte, hogy kinek az érdeme, hogy ennyi mondókát és dalt ismernek a fiúk, és szeretnek szerepelni, szívesen kiállnak a többi elé és elöadják. Mondta, hogy hallott tölük egy mondókát amit ö sem ismert, és nagyon jópofa, így majd megtaníttatja velük.
Dagadt a mellem bevallom.