Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Marci koplal,így most csak reggel volt széklete.Igaz,az teljesen híg.Amúgy jó kedve és így,hogy nem eszik,a hasa sem fáj.Remélem,2nap elég lesz neki,hogy kipucolódjon a maradék vírus belőle.Persze az antibigyót toljuk bele.Amúgy náthás nem lett,a köhögés is műr múlóban.

Brigi!
Én is kíváncsi vagyok rá,hogy milyenek az oviban a gyerekek,hogy telik a napjuk.De akkor ezt megkérdezem!Igaz,nem teszem minden nap,mert feleslegesnek érzem.(Szerintem most még sok minden nem történik velük)És nem igazán szimpi,ha csak a negatívumokat hallom.
De remélem,csak én túlzom el ezt a dolgot!

Vikóka!
Csak a DUPLO ilyen macerás?Vagy a többi lego termék is?
Mi már nem duplózunk,inkádd a 4+-os legókra hajtunk.De abból tuti kapnak karácsonyra valamit,csak még nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel.

Judyt!
Szuperek aképek?A fiúk szeretik ezt a fajta úszógumit?Enyémek csak a sima hagyományos kerek gumit használják,mert az ilyen "fejesek"-ben nem tudnak úszni.
Ovit hogy viselik a fiúk?Sírás?Tetszik nekik?Neked mik a benyomásaid?

Detti!
Majd mesélj Toys-os tapasztalatokról,mert karácsonyi ajándék ötletem nem sok van.Én sem szeretnék már nagy méretű játékot (bár Cat konyhája szuper),de hogy mit lehet 3,5éveseknek venni autón és legon kívül,azt nem igazán tudom.

Edit

Kép

Kép
edit73

Judyt!
A "szuperek a képek" mondta után !!!!! (felkiálltó jel)akart lenni.

Edit

Kép

Kép
edit73

Judyt :)

Nagyon klasszak a képek, föleg a marcona harcosok! :P

Az enyémek sem bírják a fejes úszógumit, pont amiatt amit Edit leírt.

Edit :)
A Normaflort itatod Marcival? Vagy ilyenkor nem tanácsos, hogy ürüljön ki belöle a cucc?

Az enyémeket sem érdekli már a Duplo, és pont Auzstriában kapható a 4+-os lego, lehet azt megnézem.

Detti :)
A konyha amit a fiúk kapnak nem olyan nagy ám. Én is elámultam amikor megvettem, mert akkora kb mint egy Bruder nagy autó. Az ára viszont jó nagy volt. :evil: A tavalyi Smoby pénztárgép akkora siker volt nekik, hogy a legjobb játék vételünk volt amit valaha megejtettünk. Ezért mertem ezt megvenni.

Szerelöst karácsonyra kaptak a fiúk, de csak porfogó. :evil: :twisted:

Vikóka :)
Mi is kértünk színházjegyet a szülijükre, mert ök is nagy program fanok.

Kellett ágyat húzni reggel? :wink:

Holnapi tali: Aki kért ruhát tölem azt viszem holnap.

Vkorsi :)
Jösz a talira?

Cat
Kép
cateye

Ladies! Foglaltam asztalt a Cactus Juice-ba, 8 főre. Tali 19:30 Oktogon Burger. Hirtelen kaptam kérdést a foglaláskor, hogy vacsizunk-e, én azt mondtam, hogy nem tudom tutira, de lehet, hogy igen. Úgyhogy... ha gáz, akkor szóljatok, mert akkor átszervezem.

Cat!
Igen kellett lepedőt húzni, de nem bánom, mert rögtön mondták, hogy előfordul az ilyen, de azért még próbájuk meg majd ma este is. Annyira lelkesek, hogy nem akarom őket visszafogni. Ha egy hétig mosok, akkor is hagyom!

Edit!
A többi legoról nincs infom.

Babáról viszont igen: felhívtam ma reggel. Minden Ok velük, csak beszippantotta őket a nyár.

Jaj, képzeljétek, ma voltunk sétálni az egyetemi parkban, szedtünk gesztenyét, és csináltunk figurákat. Olyan büszke vagyok magunkra...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka,

Ha más is vacsizik, akkor én is. Én inkább amellett vagyok, hogy igen.

Edit,

Nekem is az a legnagyobb gondom, hogy mi a fenét vegyek? Autójuk van már száz darab, mesekönyvük úgyszintén. De legjobban meg az autónak örülnek :roll:

Judyt,

Jók a képek!

Én ma teljesen kikészültem: Bernát két oltári nagy hisztit vágott le :cry: Mostmár ott tartunk, hogy nem napi vagy kétnapi egy, hanem napi két hiszti van???? És persze a semmiért kezdett neki az ordításnak. Képtelen vagyok kezelni az ilyen helyzeteket, és ma már én is kiborultam és bőgtem :(

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Jól néz ki a konyha, Cat!

Edit

Akkor még mindig jobbulást Marcinak! Hát, az csoda lesz ha többiek megússzák. Nálunk 3.napon minden kitör a másikon. :evil: Tök jó, én is marha boldog vagyok, Nikinek már megint folyik az orra- kb 3 napot volt egészséges. :evil:
Milyen az a 4+-os legó? :oops:

Vikó

Tőlem kajcsizhatunk.... piálni úgyse fogunk, nem? :wink:

Ágyhúzás: igen nálunk Dávidnál még mindig előfordul ilyen. 2 hétig semmi, aztán 2 nap egymás után. De úgy volt, mint nálatok- ő szeretné nagyon, mert Niki szólt, h nem kell és neki megy is. Azóta Dá is szeretné, de még nem tökéletes. Úgyhogy most van egy lányom, aki nappal pisil be és egy fiam, aki éjjel. :roll: :wink: :lol:
Azért vigyázz, mert most már könnyebben megfáznak pisisen. Tipp: mi mielőtt mi lefekszünk még félálomban megpisiltetjük őket-nem zavarja őket, simán visszaalszanak.

Holnap talizunk!!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Holnap ott leszek, én is vacsizom, ha már lehet.... :D :D

Lego Duplo, kiakadtam..., az enyémek imádják. Én szülinapjukra a Tűzoltóautót néztem ki. Viszont akkor a jövőben majd jól el lehet adni... :wink:

Lilla!
Gondolom a 4+-os lego, az a hagyományos méret, nem? Az a pici.

Nálunk a nappali pisivel semmi gond, de alváskor csurig a pelus...Mondjuk sokat is isznak alvás előtt. Gergő pl. ma reggel is totál pisisen ébredt reggel, átázik a pelusa. Nappal simán pisilnek szó nélkül is, lehúzzák a gatyót és el is intézik. Nálunk az ágytisztaság még odébb....

Hiszti: Ma én is totál kiborultam, reggeltől nyomták felváltva. Amúgy Gergő a nagy hiszti levágó és vinnyogó. Kikészít. Detti! Én megértelek...., néha én is sírás határán vagyok.

Edit!
Jó, hogy már jobban van Marci, talán nem kapják el a többiek. Nálatok milyen jó, ha egy beteg, akkor sem megy egyedül a másik oviba... :wink:

Judyt!

Jók a képek!!!!!!!! Oviról írj egy kicsit, ha lesz időd.

Ja amúgy az enyémek mennének már oviba, mindig megállunk az ovi keritésénél és be akarnak menni, moondják hogy szeretnének oviba menni. Na, a bölcsire már tiltakoznak.....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Cat!
Látod,ez eszembe se jutott!Pedig a Tamás is azt mondta,hogy a hasmenés szerinte az antibigyótól van.Mondjuk,én nem hiszem,mert ma nem volt széklete (csak reggel),pedig kapta a gyógyszert.Igaz,enni csak 2db háztartási kekszet (1db-ebéd,1db-uzsonna) meg egy fél vajas zsemlét evett.
Ha mész lego-nézőbe és látsz valami jót,infózol?

Detti!
Nálunk Marci a hiszti-man!Néha őrjítő tud lenni.Ha itthon vagyunk,akkor otthagyom,ahol van és ez szokott segíteni.De ha elmegyünk!!!
Félek is a jövő héttől,mert tuti tolja reggel az oviba a bömbit.Pedig most nem sírnak a többiek,de ha ő ott lesz!!! :shock: :roll:

Lilla!
Köszi!
A 4+-os lego a hagyományos méretű (szerintem),de nincs annyi apró frin-franc benne,mint a nagyobbaknak valóban.Ilyen pl. a Creator.Mi vödrös legot vettünk nekik már ebből,olyat,amiből autókat lehet építeni.Imádják,de még sok segítség kell hozzá.Persze így is lenyúlják a Dávid legoit.Ő meg tök ideg tőle,mert mindig eltűntetnek valamit vagy összeöntik a különböző típusú legokat.

Kata!
El ne add az istenért a megunt legokat!!!!Tudod,hogy fognak neki örülni az unokáid!!!!Enyémek már a Dávidtól megörökölt legot is nagyon szeretik.Van olyan is közte,ami már most nincs forgalomban!!!!Ezzel 20év múlva is frankón lehet játszani.Bedobozolni,azt be a padlásba vagy más tárolóba.20év múlva meg elég neki egy kis szappanos melegvíz és olyan lesz,mint az új.(na meg ki tudja,hogy álünk 20év múlva,lesz-e pén játékra)
Nálunk ha 2 lesz beteg,akkor is megy aki egészséges.Nekik is szükségük van az önállosodásra!

Intim kérdés,de ha nem titok: ti mennyit fizettek ovis/bölcsis étkezésért???
Nálunk ma volt kajabefizetés.Már nem igazán voltam képben a dologgal,mert Dávid csak ebédel a suliban.De azért a napi 1kajáért "kedvezményesen" 3-3.400Ft-ot szoktunk fizetni. Most a napi 3szori étkezésért az oviban 3.500Ft/főt fizettünk.

Edit

Kép

Kép
edit73

Vikóka,

Kintre vagy bentre foglaltál asztalt?

Detti

KépKép
kiliman

Nálunk napi 300 ft/fő a három kaja, nagycsaládosoknak ennek a fele. Csak mi még nem vagyunk azok. :wink: :wink: :wink:

Ma volt szülői az oviban. Elég érdekes volt. :roll: Nem is tudom mire számítottam. De valahogy nem arra, hogy elmondják, hogy otthon hogyan neveljük a gyereket. Na mindegy. Végülis nem konkretizálták a személyeket, hogy kire mit vonatkozik. Csak így sajnos fogalmam sincs, hogy ránk mi. Na mindegy. Bizti lesz családlátogatás, és akkor majd gondolom az enyémek lesznek a téma.

Ma mindkét gyerekem nyalt a biciklivel és üvöltöttek mint a veszedelem. Artúr egyedül akarta elvinni őket bicóval fagyizni. Hát kiderült, hogy fékezni még mindig csak sík terepen tudnak. Az első lejtő kifogott rajtuk. Egyébként tipikus "női vezetők", ha gáz van elengedik a kormányt és visítanak. :lol: :lol: :lol:

Na mék és folytatom a takarót. :D

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Detti!
Én a Cactus-ban még nem voltam soha kint. Nem is tudom, hogy van-e kinti részük. Mondjuk pincehelyiség, úgyhogy szerintem nincs. Szóval bentre foglaltam. Én is vacsit tervezek...

Hiszti: nálunk mostanában vannak jó napok, meg sz.. napok. Ez azt jelenti, hogy vagy angyalok, vagy egész nap megy a nyígás. A múlt héten valamelyik délutáni elalváskor már elsírtam magam...azt láttam, hogy elgondolkodnak rajta...Engem az zavar, hogy velem a leggenyóbbak (bocs a szóhasználatért). Tudom, tudom, hogy ezt írja a szakirodalom is, de azért megélni egész más...Ugye ez nemcsak nálunk van így?

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Edit,
kaja napi 330 Ft/fő, illetve ennek a fele lévén nagycsaládosok vagyunk. Még nem kellett fizetni, így nem tudom a végösszeget, összeszorozni meg lusta vagyok..

Háát, amilyen idő van, szerintem eszünkben sem lesz ma kint lenni!!!

Kép
nettke

Úgy néz ki, hogy ezt a hidegfrontot is átvészeltük egyben. Kop-kop-kop. Ha minden igaz, akkor holnap már tényleg jönnek az asztalosok is.

:lol: :lol: :lol: Nyugi, nálunk is én vagyok kipécézve. Az anyósom nem is érti, hogy miért mondom, hogy hisztis a gyerek, mikor pedig aranyos, kedves és egyet sem hisztizik egész nap. :roll: Azért ne csüggedj, hatéves korra általában elmúlik a dackorszak. :wink:

Egyébként eddig téged csodáltalak, hogy mennyire jól bírod idegekkel, biztos a tieid nem is szoktak hisztizni. :lol: Nem vagy az a panaszkodós alkat. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

A gyerekek annak hisztiznek a leginkább, akiben a legjobban megbíznak. :wink:

Én kérek hamit este az tuti. 8) Már alig várom!

Vkorsival leveleztem, ö is jön. 8)

Csak október végén megyünk karácsonyi portyára, de beszámolok lego ügyben. Én is ezt a vödröt néztem nekik.

Ovibefizetés: 6700 Ft/gyerek/hót fizettem most, plussz a csoportpénzt. Horror!!! Pedig junior eteti öket. Ami nem tetszik az az, hogy sokkal kevesebb a fözelék mint a bölcsiben volt. Van viszont helyette piskóta csokiöntettel, bukta stb.

A junior viszi a kaját. Lehet, hogy én vagyok parás, de én baromira félek az ételmérgezéstöl. A böliben helyben föztek, sosem volt semmi gond.

Kata :)
Itt a Duna Plazaban a Játékboxban jó nagy választék van Duplobol és Bruderböl is.(vesztemre) Ha gondolod megnézem neked a tüzoltó autót. Nekünk mindjárt 2 db-ot kellett vennünk belöle, mert 1-n összevesztek.

Pont tegnap este beszéltük az urammal, hogy milyen jók a fiúk az ovi óta, nem volt hiszti, még Olinál a hisztigépnél sem. Erre tegnap éjjel rosszat álmodhatott, és akkora hisztit nyomott, dölt a vér az orrából, ordított velünk, hogy "tünjetek innen" és verte magát mindenfelé. Szörnyü volt. :shock: Nem hagyhattuk magára, mert összevérez mindent, így gyakorlatilag erövel lefogtuk és tamponáltuk az orrát. Na ettöl teljesen kiakadt és én is.

Szóval mindenhol van hiszti és baromi rossz. Gyakorlatilag tojáshéjon jár az ember, hogy ne törjön ki, próbálja elkerülni,de nem mindig sikerül.

Ovi: Tegnap azzal fogadott az ovónö, hogy baromi elevenek a fiúk, és hárman a Laurával (volt bölcsis csoporttárs) a leghangosabbak a csoportban. Bepörgetik egymást és akkor rendetlenkednek.
Mondtam neki, hogy oldja meg, válassza szét öket, ez nevelési feladat, én nem tudok mit csinálni a munkahelyröl velük. Elmondhatom nekik ezerszer este meg reggel, de nem segít a dolgon.

Viszont megdícsért minket, kérdezte, hogy kinek az érdeme, hogy ennyi mondókát és dalt ismernek a fiúk, és szeretnek szerepelni, szívesen kiállnak a többi elé és elöadják. Mondta, hogy hallott tölük egy mondókát amit ö sem ismert, és nagyon jópofa, így majd megtaníttatja velük. :P Dagadt a mellem bevallom. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat!
Dagadjon is!!!!
De legalább a rossz mellett a jót is felfedezi a gyerekekben!
Nálunk-szerencsére- helyben főznek,ami nálam is fontos.És sokszor van főzelék!!!!(2 vagy 3 hetente)Nekem nagyon szimpi az ovis kaja.Tegnap pl sárgarépakrém leves volt.Én rengeteg krémleves főzök itthon,de sárgarépából még nem csináltam sosem.A fiúk pl nagyon szeretik ezeket és a sárgarépás is nagyon ízlett nekik.Az evésüket mindig megdicsérik az oviba,mert szépen esznek és mindent!
Ezzel szemben a Dávidékhoz 2éve valami szutyok budaörsi cég hordja a kaját.Na azóta az én fiam még annyit se eszik,mint előtte (pedig akkor is válogatós volt).Minőségben ésmennyiségben is sokkal rosszabb ez a cég!Ráadásul ott főzött kaja helyett hoznak.Pedig szuper konyhája volt helyben (az iskolában)az előző cégnek.
Október végén bő jó az infó ajándék ügyben.Még most nem tervezem a vásárlást,csak ötletet kellene merítenem!

Brigi!
Mindjárt 38!!!!!

Nettke!
10.000Ft+/- pár száz - attól függően,hogy vagytok-e egész hónapban.Igaz,nem tudom,hogy tudják kihozni ennyiből a kaját.
Azért ez így elég emberbaráti nem???Mert hétközben már csak a vacsiról kellgondoskodni.
Bár engem néha az is megőrjít!A Beni totál ki tud akasztani a "csipkedjem össze" dumával.Kérdeztem az oviba,simán megeszi a fél zsemlét.Itthon meg az istenért nem akar harapni,bármilyen dumát bevethetek.Igaz,a marcinak is volt egy ilyen időszaka.De már totál ki vagyok sokszor a 3/4órás vacsorázástól.Miért nem éhesek ezek este???!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit,
kb ennyi volt a bölcsis befizetésünk is. Nálunk helyben főznek az oviban, hála istennek. Úgy tűnik, a gyerekeim itt jobban esznek, mint bölcsiben, talán mert kevesebb a főzelék.. 8)
Vacsorára csak olyat adok már, ami gyorsan megy!!!!! Palacsinta, tejbegríz, rántotta, vajas kifli (harapva!!), egy kakaós csiga. Ilyesmik. És akkor nézhetnek közben 1 mesefilmet, ami azért jó (lehet, hogy pedagógiai hülyeség, de eddig működik), mert amíg bámulnak, betömik a kaját. Sokkal kevesebbet nyammognának mese nélkül..

Ha tudok menni este, én is vacsizom!! Naná.. :lol:

Kép
nettke

Sziasztok :)

Kérdésem van: kész a takaró eleje, meg hátulja, sőt össze is varrtam, de most kicsit tanácstalan lettem, mert eddig úgy gondoltam, hogy szépen teszek bele vatelint és az adja a vastagságát. Most, hogy beletettem, úgy érzem, hogy túl vastag. Nem fog kelleni ilyen tömény paplanszerű takaró. Főleg, hogy azt tervezem, hogy kezdettől zsákban altatom, hogy ne legyen ez a kitakarózik mizéria. Sztetek??
Tök hülyeség, hogy két gyerek után még nem tudom eldönteni, hogy mire van szükségem, de már nem is emlékszem arra, hogy mit csináltam, amikor még egész kicsik voltak. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Hello

kaja: mi 11e körül fizettünk szept-re. Nálukn is hozzák és nálunk is nagyon kevés a főzi. És az se annyira tetszik, h reggelire és uzsira is mindig kenyérrel tömik őket. Itthon az enyémek sose kívántak tartalmasabb reggelit, nem ették meg a kenyeret, péksütit, virslit, felvágottat. Csak joghurtot, sajtot, krémtúrót kértek. Uzsira 1-1 gyümölcsöt meg kellett enni és csak utána adtam nekik kekszet v csokisgabonagolyót. A héten már láttam is, h ki vannak éhezve a tejtermékekre és a gyümire. Dávid reggel követelte a sajtot a kakaó mellé! Tegnap este megevett 3!!! doboz joghurtot, Niki 2-t és még csomó sajtot mellé. Uzsit elvileg mindig esznek azt mondják bent, mégis tegnap még 1-1 őszibarackot benyomtak itthon és tukmálni se kellett!

Másrészt azért örülök, mert azt mondják, h szépen esznek az oviban, nincs velük gond. Szóval maguktól hajlandóak menni reggelizni és uzsizni- itthon hiába is próbálnám, hogy ennyit egyenek. Főleg, h még mellett itthon megeszik azt is, amit szoktak. Hátha Dá hízik egy kicsit tőle. :wink:

Nettke

Én elveimet félretéve uzsiztatni szoktam őket már tél óta a mese előtt. Egyszerűen máshogy nem tudtam őket rávenni a gyümölcs-evésre. És az nekem nagyon fontos, hogy napi szinten kerüljön beléjük ilyesmi. Mese előtt szépen megeszik, de amúgy elfordítják a fejüket, vagy órákig nyammognak rajta. Többi étkezés viszont szigorúan az asztalnál.

nevelés: na, eddig nagyon nem panaszkodtak rájuk, ma meg azzal fogadtak, h Niki mindenki tányérjába beleeszik és én otthon mondogassam neki, h nem szabad. Mondtam, h itthon nem eszik bele a mienkbe, max kér belőle. Nehogy már ezt nekem kelljen megoldani itthon!!! :shock: Javasoltam, h állítsák fel az asztaltól, ha olyat csinál, ami nem tetszik nekik. De hogy azt nem lehet, hogy ennie azért kell. :roll: Erre mondtam, hogy nyugodtan próbáljanak ki más eszközt, amit jónak gondolnak. Most mégis nekem mit kéne csinálnom?!! Azért remélem nem fognak minden hülyeséggel engem nyaggatni. :?

amúgy én is büszke vagyok rájuk: ma az eső miatt festettek bent, almát és körtét csináltak. Teljesen szép lett, ki van biggyesztve mindenkié a faliújságon. Tetszik, h foglalkoztatják őket. :)

Cat

Tényleg tök jó, h nemcsak tudják, hanem mondják is a mondókákat. Itthon enyémek is sokat mondókáznak, énekelnek, de nem hinném, h bent előadnak. :)

Brigi

Akkor most mire is csinálod a takarót? :? Végülis ezt kell eldönteni: mikor és hova akarod használni? -ettől függ, h milyen vastag legyen. V varrj hozzá még egy kicsit és jó lesz nagyobb korában, ha már nem zsákban alszik. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :)

Mi pont ezért, mert bent az oviban gyümölcs is és tejtermék is kevés van, reggelire és itthoni uzsira megkapják a korábbi tízórai/uzsi anyagot, joghurtot, gyümölcsöt.
Sztem oviban csak tej van (ízesítve esetleg) reggelihez. De Ré pl. azt egyáltalán nem issza. Nekik muszáj mást is adni. Én sem kiflit, péksüteményt adtam nekik a két kiegészítő étkezésre, de ennyiből tényleg nem hiszem, hogy meg tudja az ovi oldani, hogy dobozos joghurtot, vagy krémtúrót vegyenek. (mást meg nem adhatnak sztem :roll: :roll: :roll: ) Ezt mindenképpen nekem kell kiegészíteni. Így a vacsi, ami eddig azért nálunk inkább főétkezés volt, mint nem, lement egy kicsit, mert kétszer uzsiznak.

Én azon is ki vagyok akadva (bocs Cat, lehet ez is ételmérgezéses), hogy a szülinapjukra nem lehet saját készítésű süteményt vinni, csak boltit. Mert ott mindig minden friss és üde!!!!! A hócipőm tele az szabványokkal, előírásokkal, meg nyavalyákkal. Egy anyuka kérdezte, hogy a gyümölcsnapra azért vihetünk saját kertben termett gyümölcsöt, vagy azt is venni kell valahol??? És teljesen igaza volt!!! Attól, hogy valami "igazoltan" eu szabványos szarból és eu szabványos műanyagból van, nem lesz egészségesebb és nem lesz jobb megenni!!!!!

Takaró: arra gondoltam, hogy a pléd helyett, ami a lányoknak van, varrok valami flancos kisnőciset, de valahogy paplan lett és nem takaró ezzel a töltőanyaggal. Lehet, hogy egyszerűen valami vékonyabb töltőanyag kell bele???

Lefényképezem, hogy lássátok, mert nagyon helyes, csak lehet, hogy soha nem lenne használva. :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kép

Még steppelni akarom, hogy jobban összefogjam a rétegeket.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :)

Nekem is van ilyen vatelinnel töltött kispaplanjuk, szuper édes, és a mai napig játszóplédnek használják. Leterítik és henteregnek rajta. Takarónak sosem használták, mert ahhoz túl meleg és merev, na és mi is hálózsákoztunk.

De azért a vatelin összeugrik arra figyelj, és lehet akkor már nem lenne olyan vastag.

Torta: Nálunk vagy bent kell megrendelni a juniortól a szülinapi tortát, vagy számlát hozni róla, hogy vettük. Gyümölcsnél ha saját kertben termett, akkor a szülönek kell nyilatkozatot írnia, hogy saját termés.

Hát pont Nikire nem jellemzö, hogy beleeszik más tányérjába. Biztos eleget kap bent enni? :shock:

Nekünk teljesen jó a reggeli és uzsi, az enyémek szívesen eszik a kenyeret, pont az édes ízekért nincsenek oda.
Mondjuk a sajt hiányzik nekik is, így este mindig sajtot esznek, Oli meg kefírt iszik. :D Gyümit mi is viszünk, meg ebéd után is kapnak, de még este 9 fele is szoktak egy gyümölcs pótvacsit csinálni. Inkább nekem a zöldség hiányzik, nekem ebböl rengeteget esznek. Krémlevesekbe is ahogy Edit írja, meg imádják a fözelékeket, zöld köreteket.

Tegnap pecsenyezsíros kenyér volt uzsonnára paradicsommal. Samu mondta, hogy ö nem kapott paradicsomot, mert hiába kért nem hallották meg. :roll:

Cat
Kép
cateye

Brigi!
Szuper lett!Nekem nagyon nőcis!!!! :lol: Én tennék belke akkor vékonyabb anyagot.Bár enyémek első télen nem aludtak hálózsákban,csak takaróval.Így én az ilyesmit nagyon ki tudnám használni. :lol: :lol: :lol:
Ez a bolti-süti tényleg nagy marhaság!!!Akkor inkább ne legyen szülinapozás az oviban.Százszor inkább egy kis házi piskóta megydzsemmel és csokival leöntve!!!!HMMMMMMM!

Ovis kaja: joghurt,krémtúró szerintem sem lesz ennyi pénzből.Bár nálunk múlt héten pénteken uzsira tejszelet volt!!!!

Lilla!
Pont az ilyen sz..ságokról beszéltem a múltkor!Ezek az óvoda problémái,nem?Én se szólok az óvonőnek,hogy mit csináljak a gyerekkel,ha itthon szitkozódik 8mert ott meg nem).Ugye,ezt nekem kell megoldani!!!vagy rögötn feltételezték,hogy otthon egymás tányérjából esznek a gyerekek.Miért nem ültetik Nikit külön asztalhoz?Vagy állítsák fel és csak a többiek után ehessen,hanem tud viselkedni!Legyen e az ő gondjuk!

Nettke!
Na az enyémek a tv előtt sose kajálnának meg.Oli kb. 10perc alatt végez a konyhában.De ha bent enne :roll: !Még sokszor levegőt is elfelejt venni a tv előtt!
Mondjuk én már gyümölcs evési elveimet régen feladtam!Ez hiba,de ezzel nem tudtam megküzdeni.

Megyünk ovis tornára.Kíváncsi vagyok,milyen lesz!

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat!
Enyémek meg az édes ízeket ették itthon reggelire.Azt hittem,ez gond lesz az oviban.De nagyon szépen megeszik azt,amit ott adnak.Igaz,ők is ennének joghurtot,sajtot.De kapnak krémsajtot a kenyérre (és az csak rozskenyér!) illetve mivel rengeteg a tejfölös dolog,ez azért kicsit pótolja,ha kimarad a tejtermék reggel.
A zöldköret illetve a rizs+zöldség variációk husi mellé nekünk is hiányoznak.

Edit

Kép

Kép
edit73

Brigi,

Nagyon jó lett a takaró! Én nem értek hozzá, hogy mit kellene még vele csinálni, de így nagyon tuti :lol:

Kaja:

Bernát két éve nem evett zöldséget és gyümölcsöt :shock: :evil: :roll: :( És nem is tudom hogyan belétömni. A tejet nagyon szereti, de ha már gyümölcsturmixot adok neki, akkor már nem issza meg. Gyümölcsjoghurt csak-csak, de inkább olyan, amiben nincsenek gyümölcsdarabok. Már túl vagyok azon, hogy izgassam emiatt magam, beletörődtem. Végülis egész kevésszer beteg, a súlya 16 kg, tehát elfogyni nem fog, az immunrendszere is okés. Merthogy normális kaját is nehezebben eszik meg, mint Ambrus.

A bölcsiben viszont mindent (kivéve a kőrözöttes kenyeret és a gyümölcsöt) megeszik, sőt, általában repetázik is. Úgyhogy nem görcsölök ezen.

Ambrus minden evő: bármilyen gyümölcs, zöldség, húsféle jöhet, megeszi. Bernát mondjuk eléggé édesszájú, Ambrus nem annyira.

A bölcsi kaja szempontból tök jó, mert ott készíti el az ételt, és nálunk pl. tök egészséges kajákat adnak. A budapesti ovikba (még a magánovikba is) a junior szállítja a kaját, ami viszont tök gáz szerintem. Íztelen és nem feltétlenül egészséges. Ráadásul nem mindig tudják megoldani a különböző allergiások kajáját (lisztérzékeny, tejérzékeny, stb).

Edit,

Mi tegnap voltunk ovis tornán. Ambrus tök ügyesen végigcsinálta az egészet, Bernát megunta hamar. Amikor rohangálni kellett, akkor ő is bekapcsolódott, de pl. a lábujj torna nem annyira izgatta fel. Még elmegyünk néhányra, aztán meglátom. De megint el voltam keseredve, hogy miért pont az én gyerekem képtelen odafigyelni és a feladatokat megoldani. Örömmel olvastam Cat hozzászólását :lol:

Mostmár akkor többen is láthatjátok, hogyha "gond" van a gyerekkel a bölcsiben/oviban, akkor az ott, annak a nevelőnek a feladata megoldani. Szóval hiába mondogatták nekem, hogy Bernát megharapott valakit délelőtt, és csináljak valamit a gyerekkel, én nem tudtam ezzel a problémával mit kezdeni délután.
Engem nap, mint nap azzal fogadnak, hogy "ma megint elevenek voltak a gyerekek"...

Akkor fél 8 BK!

Detti

KépKép
kiliman

Akkor Bernát renitens viselkedése kapcsán elmesélem este a mi tegnapi show tánc óránkat. Úgy égtem mint a Reichstag. :oops:

Nagyon szép a pléd!

Nálunk túró rudi volt, de nem a pöttyös. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Egy kicsit belekotyogok az ovis kaja témába.

Ha délután még egyszer uzsizik otthon a gyerek, ha 2x vacsizik, szerintem ne csodálkozzatok. Láttátok vagy elmondják, hogy mekkora 1 adag kaja az oviban? Nálunk pl. 1 brióst minimum 4 felé vágnak. Egyszer Gréti azt mondta, hogy 5x repetázott. :roll: :lol: Htalamas adag lehetett akkor :cry:
Olyan jó olvasni, hogy mindenféle tejterméket, sajtot, joghurtot tudtok etetni-itatni a gyerkőcökkel. Mennyivel változatosabban tudnak enni így, mint az enyémek a tejérzékenységükkel. Én rizstejből szoktam nekik palacsintát sütni, vagy kakaót abból isznak, de hát egy Túró Rudit azért nem pótolhat :roll: :cry: (kalcuimpótlásként marad a kalciumkapszula)
Ráadásul a gyümölcs sem egy nagy sláger náluk (bár, ha azt nézem, hogy az apjuk sem eszik meg a banánon kívül semmit .... :roll: )
De hál' Istennek nem betegesek, alig hiányoztak az oviból tavaly. (kopp-kopp-kopp)

Brigi! Nagyon szép a takaró :lol: Ügyes vagy! És már csak 2 hét van hátra :lol:

Jó mulatást estére annak, aki megy :lol:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Visszaolvasni csak keveset tudtam, így reagálni sem nagyon tudok.
Megjöttünk a nyaralásból. Mi mindenhová viszünk esőt, szerintem a Szahara is kizöldülne körülöttünk, itt is esett esténként, szerencsére nappal jó idő volt.
A szálloda maga jobb volt mint tavaly, de a kaja nem, és csúszdás medence sem volt sajnos :(
De azért jól éreztük magunkat :)
Képekben:

indulunk végre:

Kép

ide érkeztünk:

Kép

a játszótéren a mászófal volt a menő:

Kép

és a lényeg a medencézés: (mert a tenger tavalyhoz hasonlóan még mindig koszos, hullámzik, sós és mindenütt az a sok fránya homok...)

Kép

a sláger a karúszó volt. Idén már sokkal bátrabbak voltak :)

Kép

Kép

Na jó, a parton azért elvoltunk

Kép

Kép

Minden este rendbeszedtük a gyűjteményt:

Kép

Hazafelé nem volt gond velünk a repülőn:

Kép

Na, most csak reménykedem, hogy nem száll el ha elküldöm :roll:
ditke62

Ditke,

Mi is ebben a szállodában voltunk, csak ha jól látom, ti a régi részlegbenk kaptatok szobát, mi az újban - szerencsére :) A képek visszahozták nekem a nyaralásunkat :roll: Az esti gyerek dizsit szerették? A fiaim minden nap megnézik az esti műsort dvd-n...

Találka: jól sikerült a tegnap esti míting. Szerintem rendszeresítsünk egy ilyet!

Detti

KépKép
kiliman

Ditke :)
Olyan nagyok már a csajok! Hihetetlen. Hosszú lábak, karok. De azért Petra magasabb, nem?

Most én is vágyom elutazni a képek alapján.

Igen, igen, igen. Rendszeresítsük a talikat. Csak ezt a helyet ne rendszeresítsük. Menjünk mindig máshová. :)

Nos. A következö?

Cat
Kép
cateye

Köszi csajok a szervezést. Örülök, hogy összejött végre egy ilyen dumcsiparti. Én szépen hazaértem és nem kellett útközben sem mentőt, sem férjet riasztani. Igaz kicsit fáradt vagyok hasilag, de annyi baj legyen. Jobb már nem lesz ez csak, ha vége.

Ditke :)
Nagyon jó kis képek, és a lányok is annyira helyesek. Sztem Pepe nagyon hasonlít Rád!!
Ré is ilyen kis gebusz, nem tudom felhízlalni. :wink:

Andi :)
Az enyémek is repetáznak, ha valamit nagyon szeretnek, többször is. De engem nem zavar, hogy többször kapnak. Ha sokat adnának, akkor meg ott maradna a fele, mert ki tudja, hogy egyáltalán megkóstolják-e. De nálunk azért egy pogácsa, egy mákos búrkifli jut egyszerre.

LIlla :)
Akkor vasárnap délután? Olyan 3-f4 körül???

Szép napot!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Csajok,
egy élmény volt!! :lol: Dög fáradt voltam reggel, de ezt a napot valahogy már túlélem..
A hely jó volt, ..csak kicsit kiabálni kellett a vége felé..
Miért nem megyünk mondjuk bowlingozni legközelebb? :roll: az sportos is.. mondjuk én nem tudok, de próbálkoznék..

Andi,
én is szeretem, ha repetáznak, ha keveset kapnak, többet esznek, mindig újra-meg újra-meg újra kérnek. Ha sokat kapnak, valahogy mindig ott hagyják. De tény hogy a briósnegyedelés durva!!! :shock:

Brigi,
éljen, ez már a 38.hét!!! :D

Ditke,
szenzációs képek!! De irígy vagyok megint, legszívesebben felülnék egy repülőre!! Micsoda medence!! Biztos jól éreztétek magatokat. Csodásak a kislányok!! És már nem is olyan kicsik..
Elfelejtettem, ez most Tunézia vagy Egyiptom?? Kajával nem volt gond?

Kép
nettke

Jaj, Brigi, elfelejtettem, a takaró gyönyörű!!!!! Milyen ügyes vagy Te!!! Nem lesz jó téli napokra így, vastagon, ha mondjuk esetleg nem hálózsákot adsz néha..?

Kép
nettke

Sziasztok!

Nagyon jó volt este, én is benne vagyok az ismétlésekben. :D

Nettke

Legközelebb azért nem bowlingozni megyünk, mert berúgunk- emlékszel? :wink: :lol: :lol:

Megjöttünk a BHRG-ről. Hú, nem értem, a nő miért mondta, h simán elleszünk ketten a 2 gyerekkel. Rém fárasztó volt és hát nem tudom, h mennyi maradt meg abból amiket mondott. Sztem este még felhívom, mert pl %-os eredményről nem is volt szó, engem meg érdekelne.

A lényeg: NINCS SEMMI GOND VELÜK!!!!!! Dávid elvileg totál oké, Nikinél mondta, hogy lát némi csecsmőkor reflexmaradványokat, meg még valamit. De max a csoportos tornát ajánlotta, azt is csak azért, mert lehetne 1-2 dolog még jobb, meg, hogy ne is jöjjön elő semmi gond az iskoláig. Végül azért rávettem, h írjon néhány gyakorlatot itthonra, már csak a móka kedvéért is. Fel kell majd hívnom egy másik nőt, hátha vmi 5 órás csopiba beférünk. Mert oviból nem akarom h lógjanak. De alapvetően nagyon megnyugodtam. :D Nőci azt mondta, hogy csodaszámba megy, hogy ilyen korán és ilyen pici súllyal született manók ennyire jó állapotban vannak. :D

Érdekes amúgy, a feladatoknál sokszor azt hittem, h Niki csinálja jobban, mert az elején ő annyira lelkesen csinálta.( Egészen addig, amíg a gördeszkával bele nem száguldott a trambulinba és az orrával tompított. Na, utána már nem volt túl nagy kedve az egészhez.) Szóval, én azt vártam, h Dávidnál fog mondani néhány dolgot, de nem.

Most fél perc alatt elaludtak, már totál KO voltak.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ditke

Jók a képek! De tényleg: Petrával vagy lefényképezve ugye? Tényleg hasonlítotok. De a farsangos képen meg mintha még Cseni hasonlított volna rád, nem? :? Kár, h koszos volt a tengerpart.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Szuper hírek. Ügyesek a gyerekek.

Nálunk ma van végül a galériaépítés, úgyhogy jó, hogy nem beszéltünk meg semmit. Ráadásul Vácon a műv. házban valami rendezvény volt, ezért az udvaron volt a tánc zene nélkül. :roll: Réka be sem állt. Borka élvezte egy darabig, de az ugrálós gyakorlatok nem mentek annyira neki, és elbátortalanodott. Csalódott volt, hogy a többeik ügyesebbek. Látszott rajta. Sajnáltam is szegényt, de így a 9. hónapban nem álltam be megmutatni neki, hogy mit csináljon. :wink:

Úgy tűnik, hogy menni fog a cuminélküliség is. Most mentek el apjukkal babát venni. Az oviban ma már oda sem adták alváshoz azt hiszem a cumit, hanem választott valami plüssállatot. Így lehet, hogy szépen és minden kín nélkül oldódik meg ez a dolog. Remélem. kop-kop-kop

Rám még rémes nagytakarítás vár este, mert ahogy kinéz a ház itt a szerelés miatt. :roll: :roll: :roll: De legalább meglesz ez is. JÓ, hogy hétvége jön és Artúr talán segít megcsinálni a nagyját.

Mindenkinek jó hétvégét. Most elkezdtem nagyon izgulni a szülés miatt. Már annyira közel van, és annyira nem tudom mi lesz. Be vagyok sz..va. :oops: :oops: :oops:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi

Nyugi, nem lesz baj, no para! Nemsokára túl vagy rajta. Persze azt hiszem, én is nagyon izgulnék már. :)
Nagytakarítás miatt nem irigyellek. :roll:

vasárnap legyen inkább f 4-4, jó? Addigra rendbeszedem őket, meg uzsi is csak addig van, amíg nincs itt senki. különben inkább játszanak. Amúgy lehet, h le kéne fújni az egészet, mert most már Dá és én is taknyosak vagyunk. Gondolom nem hiányzik nektek most még ez is. :roll: De ha be mered vállalni, várunk. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ez nagyon remek hír, hogy semmi gond nincs!!!! Azért tornázgassatok otthon, hátha lesz kedve a kölköknek játékosan csinálgatni a feladatokat.

Ha lesz 17 órás csoportos torna, akkor az engem is érdekel. Mit mondtak hol lesz helyileg? Talán odaérnénk az oviból.

Biztos neked kell ezt a mai nagytakarítást megcsinálni 9 hónaposan ? Artúr nem tudja a munka dandárját elvégezni?

Cat
Kép
cateye

LIlla :)

Már késő! :( :( :( Benyaltam ezt a jó kis takonykórt. Kicsit sztem hőemelkedésem is van, de ezt lehet, hogy csak beképzelem.
Utálom ezt az egész napot. Úgyhogy lehet, hogy tényleg nem mennénk. Holnapra vagy elmúlik, vagy rosszabb lesz. Én az utóbbira számítok. :roll: :roll: :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!!!

Én is az ismétlésre szavazok!!!! Csak közben forogjunk, hogy mindenkivel tudjunk beszélgetni.... :D :D :D

Brigi!

Drukkolok Neked! Már én is izgulok! Reméljük azért nem leszel nagyon taknyos, most nem lenne olyan jó.

Cat!

Tök jók a rucik, köszönöm.

Ditke!

Jók lettek a képek, mint mindig.... :D :D Furi ez a rövid haj.... Most nyaralhatnékom támadt.

Lilla!

Tényleg szuper hír a BHRG-től!!!!

Edit!

Ovis torna milyen volt?

Képzeljétek, most hogy hétfőtől bölcsi + tök hideg, elromlott az autóm indításgátlója ma!!!!! Csak egy alkatrész kéne, na de ilyenkor minden zárva!!!! Tisztára kész vagyok, hogy hogyan viszem bölcsibe a gyerekeket. Tudom, ez hülyén hangzik, főleg, hogy csak pár hónapja vezetek, de már babakocsival nem tudok menni, annyira nehezek, emelkedőn nem bírom tolni a kocsit. Ja és gyalog 3/4 óra. Gondolom ha ők is a lábukon mennek, az legalább 1,5 óra. Szóval már szervezkedem, talán a reggelt megoldom úgy, h megkérem a nagybátyámat, h vigyen le minket (ha ráér és remélem, h igen) és utána van 2,5 óra alkatrész után menni. A hazajövetel csak azért gázos, mert 12 óra után én már nem szeretek velük tömegközlekedni, mert nehezen bírnak magukkal. Persze kénytelen leszek.
Na de ez legyen a legnagyobb problémám!!!!!!! Ennél nagyobb ne legyen. Remélem keddre minden oké lesz.

Bölcsi kaja: Nálunk nagyon szuper volt tavaly, ott helyben főztek és nagyon jókat, változatos és egészséges is volt. Gyümölcs is volt minden nap. De sajnos a szakácsnéni 36 év után nyugdíjba ment és most valaki új lesz. remélem lesz olyan jó, mint a régi.
Amikor kezdtek járni, durván 300,- Ft volt egy nap, de azt hiszem emelték kb. 70,- Ft-tal évközben, de majd most megtudom mennyi.

Jó éjszakát Mindenkinek!!!!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Még az jutott eszembe a bölcsi kajával kapcsolatban, hogy nekem az nem tetszik benne, hogy nincs tízórai. Reggeli 8 -tól 1/2 9-ig van, addig nem is lehet gyereket bevinni. Ezután 3/4 10 körül kapnak inni valamilyen gyümölcslét. Az ebéd pedig 1/2 12-kor van. Bár lehet, hogy jó ez így, végül is 3 óra telik el a két étkezés között. Az enyémek így mindig jól esznek. Persze mi ált. csak 9-re mentünk, úgyhogy itthon ettek valamit indulás előtt, de reggel mindig rosszul esznek. Az ebéd az első jó evésük és egész délután jó evők. Gondolom akkor pótolják be a délelőttöt.

Végül nem voltam egyedül a hétvégén, Attila nem ment szörfözni... :wink: Mondjuk szombat délelőtt dolgozott, de addig meg anyuhoz elmentünk. Akkor még jó volt a kocsim.

Kata

Kép
kateduo

Olyan hideg van, azt sem tudom, hogy öltöztessem a fiúkat......, nekem mindig olyan nehéz ez az átállás. A saját öltözködésemnél is.

Kata

Kép
kateduo

Én is szeretném ha ismételnénk. Én ülök Kata mellé!

Ami az időjárást illeti: no comment. Egyetértek Katával ilyenkor mindig gondolkodom a ruhákon.

Mindenkinek szép hetet!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Kata!
Mi előszedtük a bélelt nacikat,termo pulcsikat,vastag mellényeket!Ilyenkor derül ki,hogy mennyire nincs a gyerekeknek téli cuccuk! :roll: És ennek,hogy tud apa örülni! :shock: :wink:
A kocsi is mindig a legrosszabb időpontban döglik be! :evil:
Torna?Jó volt!!! :) Annak,aki beállt! :shock: :twisted: Merthogy az enyémek a tornaterem széléről lesték a gyerekeket (kb. 20gyerek volt 2 tanárra).De kb. erre számítottunk.Annak örültem,hogy felvették a tornacipőt,lejöttek a terembe és nem sírtak.A végére még labdáztunk is egyet (ott kaptuk).
Amúgy tényleg jónak tűnt.Sokrétűek voltak a feladatok és láthatóan szívesen csinálták a gyerekek.
Mondjuk mi 3évesen kicsik vagyunk hozzá - állítólag.Adunk nekik 6-8 alkalmat.Ha az alatt hozzászoknak annyira a körülményekhez,hogy beállnak a többiek közé és csinálják a feladatokat,akkor maradunk.Ha nem,akkor 1év múlva újra próbálkozunk.

Nálunk most 2nap kényszerpihenő van.Oli pénteken délutánra belázasodott.Igaz,azóta nem volt lázas.De mind3 ugat,mint a kutya.Így hétfő.kedd még itthon maradnak (tovább már nem hiszem,mert nem bírják az idegeim)

Brigi!
Hogy vagy?Takarítás?

Lilla!
Ezek szuper hírek!Ügyik voltatok!

Ditkw!
Szuperek a képek!Hogy mekkorrák ezek a csajok!Kész hölgyek!Irtó sokat nőttek (igaz,régen láttam róluk képet).Tudtál valamit pihenni mellettük?Férjed hogy bírta a "kis családot"?

Edit

Kép

Kép
edit73

Sajnos tényleg rosszabbul lettem mára. Alig élek, de még nem szülök. Remélem addigra kikúrálódom, mert így nem lehet szülni sztem. Folyamatosan az orrom fújom. Bobó is eléggé le van robbanva, bár ő jobban viseli, mint én. Sztem holnap nem lesz ovi.

Nekem sem meg az öltöztetés! REggel a lányokra adtam altétát, hosszúujjút, egy pulcsit és egy mellényt, hogy így menjenek a boltba, de fáztak szegénykéim.

Megvan a galéria!!! Majd teszek fel képet. Sztem egész jó lett. De még mindig elég nagy a rendetlenség. A játékok helyét még nem sikerült kitalálnom. A lányoknak is nagyon tetszik, csak az alvás nem akar menni. Bár mindig mondják, hogy szeretnek fent aludni, valahogy mégsem úgy alszanak el, mint a kiságyban. De remélem majd megszokják.

Most megyek és egy kis alvással kúrálom magam. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Attila most olvasta el az irományom és közölte, hogy nincs is indításgátlóm...., szóval a gyújtáskapcsolóm romlott el. Kinevetett!!!!

Edit!

Na igen, alig van valamint és fogalmam sincs mi jó, mi nem.

Brigi!
Galériára nagyon kíváncsi vagyok!
Még van egy heted gyógyulni.

Vikó!

Oké!!! Én is erre gondoltam.. :D :D :D

Kata

Kép
kateduo

nos, kinek milyen a hangulata ma reggel????:twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Hangulat: :evil: :twisted: :x :( :twisted:

Otthon akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jajj jobbulást! Pont ezen a napon szültem az ikreket, ahol te tartasz. :D

Várjuk a képet a galériáról! Meg fogják szeretni, olvasss nekik Anna, Peti Gergöt. Bezzeg az enyémek imádnák, a Bartos Erika könyv miatt. :D

Én is tanácstalan vagyok az öltöztetésnél. Zoli szerint túlöltöztetem öket, szerintem meg inkább vegyenek le pár darabot. Én fázós vagyok, aszerint lövöm be.

Tegnap egyfolytában levettem meg feladtam rájuk a dzseki mellényt. Néha meleg volt, néha hüvös. Utááálom. Miért nem lehet szép öszünk?

Ráadásul nem jöttek még meg a bélelt naciink a Nexttöl, amiket rendeltem, így erös nadrághiányban szenvedünk. Vannak még hiányosságaim nekem is a téli ruhatárukból, ezt ilyenkor látom.

A következö talin szembe ülök veled!

Szerintem kicsik még az ilyen szervezett tornához a fiúk! Én a show táncon mértem fel. Még nekünk is jó lenne kb fél év, hogy beérjenek rá.

Cat
Kép
cateye

Idő: Brrrrr....... :cry: :cry: :cry:

Végül mégis elvittem őket oviba. Annyira nem látszik, nem érezni, hogy betegek lennének. Sztem csak az én szar közérzetem mondatja velem, hogy egyáltalán bajuk van. Borka éjjel kicsit köhögött, de még az orra sem folyik. Ők már túl vannak az egészen.

Itt vannak a képek a galériáról:

Kép

Kép

Kicsit azért hasonlít az Anna és Petisre :oops: Az ablakot pl. onnan koppintottam.
Amúgy az enyémek is nagyon szeretik. Szombat délután fent dübörögtek, és nem voltak hajlandó aludni, mert annyira felpörögtek tőle, hogy van nekik ilyen. Pont ez a baj az alvással, hogy minden mást csinálnak, csak nem alszanak. Meg azért még nincs bejáratva, hogy mi hogyan legyen. Nekem is bele kell jönni a rendbe.

Mindenkinek szebb napot, mint amilyennek indult!!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!!!!

Pfújjjjj, undorító idő!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ráadásul egész reggel , mint két papagáj, "nem akarok bölcsibe menni!!!! " Egymást hergelték és zokogva mentek be. Így rossz őket otthagyni, remélem pár nap múlva simán megy. Pedig tök rég készítem fel őket erre a napra. Azt mindig mondták, hogy nem alszanak ott, én meg mondtam, h nem is kell, ebéd után értük megyek. Ilyenkor minden oké, szépen beleegyeznek. Erre ma reggel, mintha semmiről nem tudnának.
Pedig előbb-utóbb ott fognak aludni.

Cat!

Oké, szemben ülünk.... :D :D :D Ma a ti melegítőtökben mentünk. Annyira jó!!! A polók még nagyok egy picit, de nyárra tök jó lesz.

Húú, ez az öltöztetés!!! Én sapkát is adtam...
Át kell nézni mink is van, mert már nem férek el a szekrényekben, sztem a fele kicsi...
Akartam kérdezni, gondolom már ti sem bodyztok, helyette atléta trikót adtok vagy mit? Én ma azt adtam nekik, persze csak 1-1 Thomasos van még nyárról. Szerintem abból kéne vennem egy jó pár darabot.

Kata

Kép
kateduo

Húúúú Brigi!!!!!!

Ez nagyon szuper lett!!!!! Nagyon tetszik!!! Elvileg fent csak aludnának?
Nem csodálom, hogy tetszik a csajoknak, az enyémek még a sima franciaágyon is felpörögnek, ha épp valahol nyaralunk vagyis ha nem otthon vagyunk.

Kata

Kép
kateduo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?