Tündérlili, szerintem sem kell tápszer, ha van tejed, attól lesz kevesebb, ha a baba nem szopik annyit, amennyit szeretne! Nálunk sem volt egyforma teljesítménye a két cicinek, mert amelyikből könnyebben jött, azt Samu jobban szerette, lelkesebben szívta, így ott több lett, de azért ő mindig kérte a másikat is
És ebből határozottan semmi baja nem származott se neki, se nekem!
Szalamandra, ezeket elfelejtettem neked írni, tök szenilis vagyok, hiába, a korral jár
Lehet kapni drágább meg kevésbé drágább kiegészítő ruhákat a hordozáshoz. Pl. itt egy ú.n.
kengurutakaró, amit a pántokra vagy a kendő szárára lehet rászerkeszteni, és teljesen betakarja a babát, vagy itt van egy (mocsok drága)
pulcsi, aminél kép alapján sosem jöttem rá, hátra hogyan lehet beletenni a babát. Külföldön kaphatóak (azt hiszem, itthon nem)
BabyLegs néven végülis lábfej nélküli hosszú zoknik, de szerintem ezek nem télre valók, csak hűvösebb időkre, pl ma már tuti nem lenne elég. Egy ügyesebb rokonnal simán lehet köttetni ilyesmit
Pandácska, még mindig jók a képek Dóriról
Bejött neki a hinta? Mi is nemrég próbáltuk Samuval, neki tetszett nagyon, sőt, amin ledöbbentem, hogy ösztönösen hajtja a hintát! Sosem hittem volna, hogy ez megy csípőből, azt hittem, majd ha nagyobb lesz, meg kell tanítani neki...
Rózsaág, a lelkesedés első nap még jó hogy megvan, de majd térjünk vissza rá a 3. szombat után, mondjuk egy Samuval átvirrasztott éjszaka után
Az előző egy évben én is mástól szereztem az anyagok nagy részét, bár amire lehetett bejártam, csak pl könyvtárba nem volt időm eljutni, így azokból az anyagokból behozatalra szorultam. Itt viszont csak kb 12-13an vagyunk, így muszáj lesz mindenkinek rendesen dolgoznia.
Majd meglátjuk, Samun múlik javarészt, meg hogy én hogy bírom majd az éjszakázást
Az első vizsgaidőszak talán OK lesz, de aztán tényleg szeretnék terhes lenni, és az előző tapasztalatok alapján álomkóros leszek...
Iroko, az én férjemet, mikor a jelenlegi munkahelyére felvételizett, kb 14 ember 'vizsgáztatta' nagyjából 8 alkalommal összesen, ennek egy része telefonos interjú volt, szóval a 3 kör még nem is olyan rossz
Igaz, ez eddig tényleg a negatív csúcs, amit hallottam, és csak ennél az egy cégnél, szóval ő nagyon beletenyerelt
Ehhez képest anno én két kellemes hangvételű beszélgetés után kerültem a munkahelyemre, igaz, nem olyan felelősségteljes helyre mint ő
Panndi, rosszul hangzik, de a hányás most tényleg jó
Kitartás, mert a jutalom szép lesz