Sziasztok!
Tündi, nemrég beszéltem keresztanyámmal és mondtam neki, hogy dicséretet kapott
Azt mondta, tudhatnám, hogy ő mindenkivel ilyen
Pedig nem is tudta, hogy ismerlek...egyébként emlékezett rátok!
Szilbee, nagyon örülök, hogy végre személyesen is megismerhettem a családotokat! Azta, ez a Dávid micsoda kis mosolygós, husis, ennivaló
Levi nem nagyon találta a helyét...lehet, hogy féltékeny volt
Remélem jó lesz a cipő és elégedett leszel vele!!!!
Katlina, teszveszen nem nézted még az ágynemű huzatot?
Linda, csatlakozom Elinhez... jobb, ha még most tesztek valamit a kézben elalvás ellen, mert idővel egyre nehezebb lesz.
Én már írtam, nálunk elalvással nem volt gond, kiságyba be, simi-simi, elmondtam, hogy anya itt van, csak még dolga van (egész pici korától), és így szokta meg. Később jöttek az esti rituálék, fürdés, meseolvasás, de persze ti még ettől messze jártok.
Szerintem legyen egy helye, ahol tudja, hogy ott alvás van. Nem fog könnyen menni, de el lehet érni, hogy magától elaludjon!
Ja, jut eszembe, ma Csongi tanítónői dicsérettel jött haza a suliból. Állítólag ő az asztalfelelős (ami annyit jelent, hogy ebédkor az asztalnál ő figyel a rendre, hogy ne legyen röhögés, meg idétlenkedés) és ezt a munkáját példásan teljesítette, ezért dicséretben részesül
Na, tudtam én, hogy jó főnök lesz belőle
És a másik, hogy énekből hozott 3 piros pontot.
Ja, és az egyik kisfiú "hintőt" kapott. Folyamatos nem figyelés, dumálás, majd kártyázás és mobiltelefonnal
szórakozás az órán. Hát nem tudom, talán ebben a szülőnek is van egy kis felelőssége