Új privát üzeneted érkezett!

Rékának Boldog 9. Hónapot! :D
Kép
szilbee

Jóuuu reggelt!

Tündi: Csini a cipő, de bakker....7 ezer az baráti? :shock:

Katlina: Bocsi, igen, a jonatán az már elállós.
jaimee1

Tündi! Nekem is tecc a cipe!

Erika! Siestában mindenféleképpen baráti az ár 7000-ért. De emléxel, a Falcon-t Leventének én is akciósan vettem 6000-ért... Hát borsos ára van a minőségi cipőknek. :?
szilbee

Erika,Rékának nagyon boldog 9ik hófordulót kívánunk! :) 9 hónap...az nekem "olyan más" volt :)
Kép

Szilbee,Dév hogy van?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hát édeseim, írtam már egy párszor, hogy a keresztanyám csinálja a szolnoki Siesta márkaboltot :wink:

Az utca neve Szigligeti. De úgy a legkönnyebb, hogy a régi 60-as abc-nél (most COOP) menni a kisutcában a Tisza felé.
Lesz most is valami akció, hirdetik az iwiw-en, de ha gondoljátok rákérdezek.

És igen Erika, sajnos ez tényleg baráti ár! De nehogy azt higyjétek, hogy őrült árréssel dolgozik, iszonyat mennyi a beszerzési ára egy ilyen cipőnek.
Viszont mivel mi ebben nőttünk fel, azt el kell mondjam, hogy tényleg nagyon jó minőségűek! Míg nekünk kitartott minimum egy szezont, addig a barátnőim kinai cipőből hármat vettek.

Évi és
Kép
csongianya

Erika,szerintem baráti érte a 7000ezer,8600lett volna,(csak engedett belőlle a nénike,mert vmi mintadarab volt!!) és attól felfelé..a 101 kiscipőben is hasonló árak uralkodnak,sőt az egyik 11900lett volna :shock:

Köszönjüka dicséreteket egyébként! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee, még tegnap kérdezted, hát Réka nem alszik el egyedül :? illetve az annak számít, amikor porszívózás közben alszik el??? egyébként kézben altatom. nem mi szoktattuk rá... hanem ő minket :lol: :lol: :lol:

ha már itt tartunk: írjatok már, kinél hogy megy ez az elalvás dolog?

Rékának boldog hófordulót kívánunk! :)

Tündi, csini kiscipő! :D a járástanulás időszakában nem is szabad a cipőn spórolni!!!

Kép
pimelinda

Évi,nagyon kedves segítőkész volt a keresztanyukád!!Interneten néztem ,és ott sem olcsóbbak..sőt drágábbak...de 8600ért is megvettem volna.

Kép
Kép
tundi24

Hát ha kijövünk majd a cipőboltból, kezünkben Réka cipijével....azt hiszem, Apa első mondata az lesz, hogy: "Egy gyerek elég lesz." :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Na persze nem muszáj minőségi (méregdrága) cipőt venni, nem is kötelező....de amíg nem omlunk össze ktgvetésileg (mármiint nem országosan, hanem családilag) én is illllyet vennék.

Évi: abban biztos voltam, hogy nem a kiskeres gazdagszik meg a bizniszen....

Még Martfűn is keresgélek (tudjátok, ott a Legero)....Téli, majd tavasszal új cipi ügyben.

Egyébként én főleg kocsicipőt keresek még. Az még a Brendonban is kapható 6000 körül.

Na megyek, megint a könyveimnél tombol a lyáááány. Jáááájjj....
jaimee1

Erika! Kivéve ha kiscsaj lesz a következő is! ;)

Mi azért is ruháztunk be anno minőségibe, mert úgy voltunk vele, azt még a tesója is hordhatja. És mivel nem tuduk kiscsaj, vagy kissrác lesz a köv. igyekeztünk unisex-et venni belőlük. És bevált a dolog... mert ugye 3-4 hónap különbség van köztük, de pont jól jön ki a dolog, mert Levente (anno) tavaszi cipéje, most jó lesz Dávidra... 8) No meg örököltünk uncsitesóktól is. Szóval jó dolgunk van.

Linda! Nálunk Leventénél volt gond alvás terén. 2 hónapos korára olyan kimerült lettem, hogy elhatároztuk, na most már megtanítjuk ágyban elaludni, legalább éjjelre. És bejött! Azóta nincs gondunk az önálló elalvással.
Dávidnál már okosabb voltam. Jobban tudtam már, hgy mi minek a jele... no meg ugye nálunk nem se hasfájás, se más... szóval könnyű dolgom volt.
szilbee

Erika,okt.10től állítólag szolnokon is lesz Brendon :) Csak egy kocsicipőrt elég drága a 6000ft.Mondjuk én a Nike-ot 7000ért vettem,de a másikat már csak 2ezer kürül,ha jól emlékszem :oops:
Martfűiről hallottam jókat,és hogy kedvezményesen is meg lehet venni,csak protekció kellene..
Könyvek épségben maradtak?

Linda,én már elmondtam,hogy nálunk,hogy történik az alvás :? Katasztrófa...mondjuk most délben egy hang nélkül aludt el,a reggeli alvása kimaradt,nem akart aludni,most meg kidőlt..remélem alszik vagy 2óra hosszát.

Nóri,hogy haladsz az oldalatokkal?Mennék már töltögetni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Rékának Boldog Hófordulót!!!!!

Siesta ügyben köszönöm a tájékoztatást!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Popinak boldog hófordulót!!Kép

Melinda! Jobban jártok mindannyian, ha minél hamarabb megtanítod, hogy kell egyedül elaludnia Rékának!

Erika. Hol akarsz keresgélni Martfűn? Mert ami volt Superfit mintabolt, ott most kocsma van már.... :cry: Ismimnek a rokonáé.

Tündi! Folyamatosan töltögetek fel-leKépDe még mindig kevésnek gondolom mind tartalmilag, mind külsőleg ahhoz, hogy beengedjelek benneteket.

Ja, nem is mondom...tegnap találkoztam Hajnival. Nem is utolsó Franci...meg tudja oldani, hogy a 3/4 4-es busszal jön el, így 1/4 5 körül már ott is van érte.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Szerintem kell alma,de ma még mindenképp írok róla!

Ha valaki lát traktoros ágynemühuzatot(Robikának kellene :wink: )akkor szóljon már!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi, nemrég beszéltem keresztanyámmal és mondtam neki, hogy dicséretet kapott :wink:
Azt mondta, tudhatnám, hogy ő mindenkivel ilyen :wink: Pedig nem is tudta, hogy ismerlek...egyébként emlékezett rátok!

Szilbee, nagyon örülök, hogy végre személyesen is megismerhettem a családotokat! Azta, ez a Dávid micsoda kis mosolygós, husis, ennivaló :lol: Levi nem nagyon találta a helyét...lehet, hogy féltékeny volt :wink:
Remélem jó lesz a cipő és elégedett leszel vele!!!!

Katlina, teszveszen nem nézted még az ágynemű huzatot?

Linda, csatlakozom Elinhez... jobb, ha még most tesztek valamit a kézben elalvás ellen, mert idővel egyre nehezebb lesz.
Én már írtam, nálunk elalvással nem volt gond, kiságyba be, simi-simi, elmondtam, hogy anya itt van, csak még dolga van (egész pici korától), és így szokta meg. Később jöttek az esti rituálék, fürdés, meseolvasás, de persze ti még ettől messze jártok.
Szerintem legyen egy helye, ahol tudja, hogy ott alvás van. Nem fog könnyen menni, de el lehet érni, hogy magától elaludjon!

Ja, jut eszembe, ma Csongi tanítónői dicsérettel jött haza a suliból. Állítólag ő az asztalfelelős (ami annyit jelent, hogy ebédkor az asztalnál ő figyel a rendre, hogy ne legyen röhögés, meg idétlenkedés) és ezt a munkáját példásan teljesítette, ezért dicséretben részesül :lol:
Na, tudtam én, hogy jó főnök lesz belőle :wink:

És a másik, hogy énekből hozott 3 piros pontot.

Ja, és az egyik kisfiú "hintőt" kapott. Folyamatos nem figyelés, dumálás, majd kártyázás és mobiltelefonnal :!: szórakozás az órán. Hát nem tudom, talán ebben a szülőnek is van egy kis felelőssége :?

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Én is örülök, hogy végre személyesen is megismerhettelek. Hát nálad nem volt az az "ismeretlen ismerős" feelingem... hanem az az "mintha ezeréve..." ;)
Első alkalommal láttam nála ilyen reakciót! mikor odahajoltál Dávidhoz és Levente rögtön mellette termett és simizte a fejét. :lol: Ez most tuti féltékenység volt... De nekem ez nagyon megnyugtató, bármily furán is hangzik. Kell egy kis egészséges féltékenység... meg már attól tartottam, hogy bezárkózik és azt hiszem az lenne a rosszabb megoldás a részéről.
Ja a másikba már írtam, hogy nagyon jó a cipő! A nagyiéknál rá is adtam és tetszett neki nagyon. Kényelmes volt és nem lötyögött a lábán, szóval pont jó a méret! :D

Gratula a dicsérethez! :D
szilbee

Évi!
tesz-veszt végig nyálaztam ott nincs De focistás van :wink:
Dicsérethez meg már nem is tudok mit írni,ez egy igazi elismerés!
Mobil elsős gyereknek.....hát elgondolkodtató a szülőre nézve

Erika!
Nekünk kellene alma!ha még nem későn szóltam,és akkor elmennénk hozzátok érte,ha megoldható!?

Kép

Kép
katlina

Hali!

Szilvi: A szép kis családod én is megismerném már. Voltam vagy 10 hetes pocakos, amikor először írtam neked privit? Már biztosan nem is emlékszel rá....Hát nem tegnap volt... :wink:

Tündi: Igazad van, tényleg, kocsicipinek drága... :roll: Nem gondoltam át.

Katlina: Oksi, jövő héten jön a "szállítmány" , úgy tudom. Hány láda kellene? Tudod, nagyjából 18 kg/láda. Vagyis doboz.

Nóri: Valami homályos emlékem van, hogy a régi gyár területén van egy boltféle....gondolom, nem az lett kocsma. :shock: :lol: :lol:

Hajni hiányzik ám... :( :( jó lenne, ha néha írna...

[quote]M írta:elinda! Jobban jártok mindannyian, ha minél hamarabb megtanítod, hogy kell egyedül elaludnia Rékának!

Agree, agree...Sztem minél kisebb, annál könnyebb. Vagy nem? :roll: Legalábbis engem Réka könnyei mostanában jobban meghatnak, mint amikor kisebb volt. :oops: :oops:

Évi: Csonginak gratula!

Csajok, keresztöltést műveli valaki közületek????? Úgy beleszerettem.

Kellemes hétvégét, hétfőn jövök! Pussz!
jaimee1

Szebb napot!

Jaj, de fúj ez a szél...

Ma 6-kor keltünk :? Csonginak bedugult az orra, egy fél óráig fújta, aztán már nem tudott visszaaludni. Úgyhogy a kisszoba kitakarítva...mondjuk nem tudom, minek :wink: Már itt is van a haverja és előkeresték a szekrénybe eldugott játékokat :lol:

Katlina, ezt találtam neked (bár az ára elég húzósnak tűnik)

http://www.quelle.hu/hu/q4r/kinderwelts ... ndex.html#

Szilbee, az érzés hasonló :wink: Egyébként nálam ez genetika, talán az a legjobb tulajdonságom egyike a kiváló kapcsolatteremtő képesség :lol:

Na, folytatnom kellene a takarítást, őrület milyen por-szösz van ebben a lakásban. Meg főznöm is kellene (gyrost csinálok), de ehelyett inkább megnéztem itt a termést :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nóri,majd szólsz ha készen lesz az odlal,de tuti,hogy jó lesz,mert te ebben zseni vagy :wink:

Évi,gratula Csonginak az újabb dicsérethez! :) Én sem igazán értem,hogy miért kell egy elsős gyereknek mobil,de ha már van neki,akkor a szülőnek legyen annyi esze,hogy odaadja a tanító néninek reggel,és du-tán meg visszakéri,vagy egyáltalán ne is legyen nála az iskolában.

Erika,a Maya bababoltba szép kis kocsicipőket láttam anno,szeritem ott is nézd meg :)

Rólunk:tegnap Luca délben 2.5 órát aludt.A reggeli alvása kimaradt,és ma is.Jó lenne ha szépen átállna a napi1x déli hosszú alvásra!De még így is nyűgösködik fürdés előtt.Tegnap a mamival fürdött,mert keresztanyámmal elmentünk az aquafittnesre,jó volt,de inkább 45körüliek voltak,a nőci aki tartja ő sem fiatal már,de rendesen megmozgatott bennünket!Szóval tetszett :) Ha minden igaz szerdán+pénteken fogunk menni.
Ma viszont nem mentünk úszni,mert engem is utolért a nátha..Most tömöm magamba a teát ezerrel...

ALtatásról egy kicsit még,nálunk Luca még a mai napig a kezemben alszik el.Sajnos ehez lett hozzászoktatva,nem is tudom mikor fog róla leszokni..ha egyszer lesz kistesó biztosan okosabbak leszünk :roll: Ahoz meg nincs szivem,hogy felveszem-leteszem...és hagyom sírni....
Abban reménykedem ha elér ez bizonyos kort,akkor magától is el fog szépen aludni!

Szülinapra nincs vmi ötletetek,hogy mit is vegyek neki ?

Kép
Kép
tundi24

Luca egyedül eszi a májkrémes kiflit,érdemes megnéznetek :P :P Kép

Még a haja is olyan volt :roll:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Apával minden rendben? Ez a mai hír a rádióban, eléggé aggasztó volt...

A Superfit üzlet bent van a gyár területén

Első szülinapra ezer és egy ötlet, legfeljebb az ár korlátoz
FP játékok szerintem nagyon jók, a sütifaló bödön, a zenélő csigusz, kockabedobáló zsiráf elfánt, halacska, fürdőkádas játék, pl. micimackós csúszdás, esetleg játszóasztalka, golyócsúszda, kockafaló víziló, FP tanuló telefon, de nekem a Kid's-es (Júlia)jobban bejött, motor, bébitaxi, babakocsi persze babával, jobb fajta állathangos zongora, kreatívok közül is rengeteg féle van forma berakós, forma rendezős, építőjátékok, könyvek, mágneses rajztábla, LP család, ladából nálunk sosincs elég,
Ha nagy helyetek van, egy ugrálóvár (kb 1,50*150), vagy sátor vagy házikó amibe bebújhat

Évi! Csongi nagyon ügyes kisfickó, lazán veszi az első osztály első heteinek akadályait.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Véletlenül ellküldtem.

Bocsi, egy kicsit elragadtattam magam :roll: Ötletem van még, de szerintem a többieknek is :lol:
Esetleg egy kisasztal székkel, amihez oda tud ülni mint a nagyok? Az Ikeának vannak nagyon szupi, meg persze máshol is.
Na és valamilyen jó kis belül is mozgós búgócsiga, bogyóhúzogató, vagy már egy továbbfejlesztett változata, tekerő számlapos telefon, szánkótok van már?
Na jó inkább megyek....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Ja! még az FP tanulókutyust akartam írni, és én Kingának első szülinapjára fonattam egy kis hintaszéket vesszőből. Tényleg és kiskosara van? Hintaló?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok,hogy nem írok,de rohanás lett az életem! Gép elé nem is nagyon kerülök!
Arról nem is beszélve ,hogy a hét első felében mikor hazajöttünk a bölcsiből Franci olyan nyűgös volt,már fél 6-kor aludt volna ha hagyjuk,a korai kelés nem nagyon jött be neki! :( De muszály! :( De a hét másik fele már egész jó volt!
Hiszti az mindennapos lett mióta bölcsibe járunk,napi egy örjöngés mindíg akad,akkor aztán van minden toporzékolás,torka szakadtából üvöltés, sikítás,verekedés ha közelébe megyünk,úgyhogy a hidegvizes mosdás nálunk is használatos,de úgy látom,hogy az 1-2 perces szobába becsukás az hatásosabb ellenszer!Utána megnyugszik,közli,hogy mostmár nem hisztizek tovább anya,megnyugodtam! :D
A munkahely,hmm. :? Szerintem ha nem mennék be fel se tünne senkinek!Majd lehet kipróbálom! :wink: Reggeli tesik Pfúj!!! :evil: Egyszer voltam a héten ,azóta menni is alig tudok olyan izomlázam van! :roll: Hát röviden ennyi magunkról!

Mindenkinek puszi! A gyerkőcök továbbra is tündériek,és nőnek mint a gomba! :D
Jók legyetek! Ha tudok jövök!
Vendég

Jjudit,apa köszike jól van."szerencsére" én ép nem hallottam a híreket,hanem magától telefonált,hogy ne idegeskedjek,mert jól van ő is és a többiek is.Viszont most este-éjjel kint lesz,úgyhogy kevésbé vagyok nyugodt..és ilyenkor este rámjön vmi és alig kapok levegőt,tuti az idegtől van,előtte sosem volt ilyen problémám.

Köszike az ötleteket,van is köztük ami a mi tartsolyunkba is szerepelt :) :wink: Már majdcsak dönteni kell :)

Hajni,reggeli tesi..hm..hát nem írigyellek érte!!De az jó ha észre sem vesznek :) ha nem mész be max a belépőkártya miatt lehet bibi :? amugy meg elképzelhető,hogy tényleg nem keresnének :P
Az jó,ha Franci ilyen szépen lehiggad!

Megyek,mert lassan fürcsi ,vacsi és csicsika.

Kép
Kép
tundi24

Erika!
Egy doboz almi kelne!

Hajni tesi??
szerintem én nagyon lemaradtam valamiről?
Hiszti,biztos nehéz lehet Francinak is és így adja ki a gőzt

Tündi!
Én már nem is sorolnék játékötleteket mert szerintem,én is hasonlókat írtam volna!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi! Végülis nem jöttetek gulyásozni? Jövő szombaton meg szüreti felvonulás lesz itt a Jubileum téren :wink:

Lili meg lebetegedett :cry: . Csak nem tudom, hogy ez a BV mellékhatása, (mert írja is ezeket a tüneteket, hogy lehetnek), vagy valami rendes takonykór?
A porszívóm meg leégett :evil: Jó lenne már, ha fújná az orrát....

Kaptam egy linket....csak erős idegzetűeknek és nemfinnyásoknak ajánlom, mert A SZÜLÉST MUTATJA natúr mivoltában.

Tovűábbi szép vasárnapot!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri,de beszaladtunk apa haverjáékkal fél4 körül,és már 5kor indultunk is haza :) Betértünk a Mc-ibe ,itthon ettük meg,és Luca megtanult szívószállal inni,csak úgy gyürte be a shaket:)
Én is betaknyosodtam egy kicsit...
Megnéztem a videót...hát elég durva sztem...Nem tudom,hogy igaz lehet-e... :roll:

Kinek,hogy telik/telt eddig a hétvége?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Erika!

Boldog hófordulót Rékának!

Holnap tudunk találkozni hogy odaadjam a pampers kupont? Hányat vigyek? Mikor talizzunk?

puszika mindenkinek

Kép
kbernadett

jah a linkről!

Hát igazinak tünik csak ugye se gátvédelem meg semmi hát, meglátszik nem Magyarországon készült :roll:

valahol még láttam hasonló linkeket hogy hogy szülnek majd ha megtalálom belinkelem

Kép
kbernadett

Tündi!
tegnap nem is írtam annyira zabálni való csajszi!!!!

Évi!
Köszi!
De kaptam a Corában,igaz nem pont traktor van rajta de markoló meg hasonló munkagépes 2500ft,majd rakok képet!!!

Többiek??????

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Huuu de hideg van..és még esik is :? áááá...én meg náthakórban szenvedek... :?

Kinek,hogy telt a hétvége?

Katlina,köszike a dicséretett! :) Majd muti meg az ágyneműt :)

Kép
Kép
tundi24

Imike!
Boldog Születésnapot!! :D

Kép
szilbee

Imikének nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!! :) :) Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Imikének boldog 4. szülinapot!!Kép

Hát én is csak köpködök erre az időre :evil: . Egy halom ruhát vittem a bölcsibe is, mert azt sem tudtam, mi lesz a jó? :roll:

Csajok! Olcsó esőkabátot merre árulnak? Mert a Corában anno néztem, de 3000Ft-ot nem vagyok hajlandó adni érte :?

Tündi! Mi azt beszéltük Zsúval, aki küldte a videó-linket, hogy jó, jó, hogy nem kiabál össze-vissza, de hogy még mosolyog is???? :shock: Az is furi volt, hogy magától csúszott ki a baba, nem segítettek neki.
Meg én spec el is ájultam volna, ha odanyúlok és egy fejet tapogatok ki, nem a "szokásosat" :oops:

Luca ügyesen eszik :P Még mindig nyűgös a másik tojás hiánya miatt? :lol:

Mennem kéne kérdezősködni :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Imikének nagyon boldog születésnapot!
jaimee1

Imike! Sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Hali

IMIKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT

Huu csajok,de car idő van :evil: .én fázok itthon-úgyhogy ki is takarítom a parapettet 8)
Tegnap búcsúban voltunk.a gyerkőcök kisergőzték magukat alaposan +vettek búcsúfiát maguknak (jópár helyről kaptak most pénzt)

Elin.gyerekesőkabátot én tavaly a kínaiban vettem 5-600 Ft-ért,de tán a hangárban is van.én most gumicsizmát keresek nekik.csajok tippek???? eddig amit probáltak-mindből kijárt annyira a sarkuk,hogy futás közben elhagyták volna :twisted: -ha meg nem jár ki akkor végigéri...minden gumicsizmi ilyen?????!!!

A videjo...nem semmi :shock:

Tündi.jobbulást neked :) Apánk is titta nátha már 1hete :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!!
Jó hírt kaptam ma csajok felvettek a tanfolyamra most már készíthetem magam tanulni :) Szeptember 25-n indul ...hú azért egy kicsit tartok tőle ám,hogy tudok e még tanulni...de hát muszáj lesz neki ülni a könyveknek. Andi majd segítesz ha elakadok :wink:
Kép

Imike!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok neked!!
Kép

KépKép
diÁcska

Imike!
Boldog Szülinapot!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Itt az új szerzemény! Kép

Hát ez az ídő kikészít!
Robikám üti az ajtót hogy Pá-Pá,dehát nem mehetünk :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! Minden szuper volt!!! 8)
Csak hazajönni ebbe a hideg esőbe.... háááát :(
Majd jövök a beszámolóval, csak most végigolvasok!

Üdv
judit_79

Nóri,még érezhető,hogy nincs itthon a másik tojás :(
voltál kérdeződkösni?

Katlina,nagyon vagesz az ágynemű :)

Andi,hát mi is nagyon szenvedünk a taknyakórtól, 16.40re megyünk is doki nénihez.Mert ez nem állapot...

Vali,gratula,hogy sikerült a suli! Éljen!!!És menni fog a tanulás ne aggódj :) Mennyi ideig fog tartani?

Judit,várjuk a beszámolót!Üdv újra itthon :)

Én majd megfagyok..a konvektorokat meg nem tudom begyújtani :? Tesóm majd megsasolja,a szerelő meg jöv hét kedden jön átnézni,de azt mondta addig nyugodtan gyújtsak be ha tudok :shock:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Vali: Gratula, jó tanulást! :P

Linda: Hogy vagytok? Kézben van még sokat Rékus?

Judit: Gondoltunk rád, milyen jóóóó lehet nektek. Várjuk a beszámolót. 8)

Évi: Csonginak tetszik a suli továbbra is?

Tündi: Én is megnéztem reggel begyulladnak e a konvektorok, de szerencsére nálunk még jó meleg van. Nem kell fűteni.

Katlina: Oké, 100 Ft/kg. Átvehető a Vízpart krt 8 alatt, vagy ha vártok egy kicsit, akkor a hétvégén nálunk. Jóízű az almi, még érni fog, de finom. Jó lett a frizkód akartam mondani. Láttalak benneteket szombaton ott kb. a CBA-nál, mi már úton voltun Nyíregyre, de azért integettem. :D

Nóri: Hogy vagytok? Porszívó?

Szilvi: Hétvége hogy telt?

Betti: Hát mi most nem megyünk sehová....esik az eső....

LJudit: Sajna jonagold és idared is lefagyott.... :( :( :( :(

Szülésről: Én már hallottam olyanról, aki azt mondta, hogy neki a kitolás egyáltalán nem fájt. Irigykedtem is, mint a fene, mert én meg aszittem, ottmaradok, úgy elhúzódott és folyamatosak voltak a fájások. Bár már egyre kevésbé emléksze rá, még jó hogy van szüléstörim. :D . :lol: És tényleg fura, hogy "magától" születik meg a baba, mert engem meg hárman nyúztak, húztak vontak minden irányból. :lol: :lol:

Na megyek, mert a hercegnőm vádlón néz rám, hogy el van hanyagolva. Egyem is meg....

Volt valaki a gulyás fesztiválon? Láttam a híradóban, jól nézett ki a 4000 adagos babgulyás.

Rólunk: Dejóvolt egy kicsit kiruccanni. Írtam, hogy Nyíregyre megyünk? :oops: :oops: Jót tett a levegőváltozás, nagyokat ettünk, ittunk és Réka is jól aludt az idegen helyen. Hála az égnek....Mondjuk a 3 órás utat nem bírta túl jól, hazafelé már Karcagnál kikéreckedett az üléséből és onnan kezdve sűrűn ki kellett vennem. :? :? De a lényeg, hogy hazaértünk egyben. Híztam 2 kilót. :mrgreen: :shock: :? :lol: Fotók i s lesznek majd a blogon.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.15 14:22-kor.
jaimee1

Hű, aszta, jó hosszú ez a hozzászólás. :oops: :oops: Meg szerkesztésben is rekordot döntök.

Most hallgatom a Roma magazint, azt mondják, nagyon félnek a romák és lassan ott tartanak, hogy el kell hagyniuk az országot félelmükben. Lást Magyar Gárda. :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.15 14:23-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Hm...én fázok :? Reggel be kellett üzemelni az autót suliba menni, mert pont akkor esett a legjobban az eső, és nem akartam, hogy Csongi vizesen üljön ott egész nap!

Én is megpróbálom a konvektort bekapcsolni, mégha tartalékon van, az is jó!

Judit, üdv újra itthon! Gondoltunk ám rátok sokat!!! Majd mesélj, és képeket is kérünk!

Katlina, nem ugyanilyen volt a Qeulle-n 4.500 ért??? De legalább is nagyon hasonló! Mármint az ágyneműről beszélek...

Vali!!! De örülök :lol: :lol: :lol: Nyugi, tökre élvezni fogod, hogy emberek között lehetsz! És a tanulás csak az első pár hétben lesz nehéz, utána rááll az ember agya! Minden délelőtt lesz oktatás?

Andi, hát sajna én másmilyen gumicsizmával még nem nagyon találkoztam. Bár Csongi nem nagyon használta, de ha belegyűrtem a nadrád szárát, akkor viszonylag jól tartotta.
Van egy 27-es focimintás eladó nálam, kb. 2x volt a gyereken, ha érdekel... (vagy már kicsi lenne Zsoltinak?)

Nóri, nekiindultál kérdezősködni?

Tündi, jobbulást Lucának! Éééédes a májkrémes képen! Én is egyből rátok gondoltam, amikor hallottam az afganisztáni hírt.... hm, hát a helyedben sem lennék most szívesen! De biztos nem lesz semmi baj!!!

Erika, jó hosszú utatok volt! De jó, hogy Réka is élvezte! Onnan hoztátok az almát?

Ja, én meg szombaton bulizni voltam. A barátnőm hívott, hogy itt vannak az élettársa francia kollégái, és egyedül van nőci, menjek már én is. Hm... először olyan volt, mintha Kínában lettem volna, annyit hablatyoltak. Aztán rájöttem, hogy angolul-németül még mindig értek valamennyit... aztán tánc közben meg ugye nem kell beszélgetni :wink:
Nos, összefoglalva, jó buli kerekedett belőle :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hm... Erika, én nem bánnám, ha még jobban félnének... és mennének! De miket nem hallgatsz Te :wink:

Ja, még a szülős videó. Háááát nem azért de nekem olyan volt (bocsi), mintha a csaj éppen az orgazmusát élte volna át...
Azért érdekes volt a másik oldalról szemlélni a folyamatot, én ugye odáig nem láttam :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Van fütésünk :) Olyan jóóóó :) Tesóm megcsinálta,vmit a gázóránál kellett benyomni,én oly hüyle vok ezekhez :oops:

Erika,sztem nem írtad,hogy mentek Nyíregyre,de lehet csak az én agyam a felejtős :? De örülök,hogy jól éreztétek magatokat! :) Képecskét,részletes beszámolót kérünk szépen :)

Évi,hát nem csodálom,hogy kocsival vitted Csongit,itt reggel önlött az eső...Pont mentem a boltba mikor mentek a gyerekek esőkabátba a suliba..sajnáltam szegényeket,mert tekerték a bringát az eső meg verte őket...
Én bízok benne,hogy nem lesz baj,és hogy épségben átvészeljük ezt az egészet...

Lassan megyünk doki nénihez..újabb adag bogyeszért..meggyógyulhatnánk már végre!!

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Judit.várjuk ám a beszámolót+képeket :)

Erika.de jó volt nektek. merre jártatok Nyíregyen? de jó volt nektek.
Kivi vagyok a képekre is ám,majd megkukk ha fenn lesznek :) :)

Tündi.én is reggel kitakarítottam a parapettet,de bekapcsolni én sem tudtam-de Apánk gyorsan el is intézte.úgyhogy már nem fázunk.17-18fok volt idebenn előtte :(
Majd gyere,hogy mit mondott/írt dokinéni

Évi.köszi a lehetőséget.bevallom őszintén már Sziszire is lehet kicsi lenne :lol: :lol: :lol: .Alapban Zsoltinak -31-32.Sziszinek 27-28 :lol: .nagy lábon élünk...mondanám...(én nem annyira) ...csak a maradék :lol: :lol: .Én csak lesek néha...a nagycsopisok között van olyan aki tuti vagy 130cm és 34-35-ös lába van.na...ahhoz képest kicsi Zsolti. :shock:

Vali mégegyszer: GRATULA!!!!!!!!!!!! Aha majd segítek,majd vízsga után meg Te nekem.okesz????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?