Sziasztok!
Ikreket szülni boldog kiváltság!!!!! Bárki, bármit mond, boldogság és fantasztikus dolog! Különösen manapság. Nem tudom egyszer leírtam-e már, de egyszer régen, amikor a lányaim még babakocsisok voltak, találkoztam egy idősebb nénivel, aki egy 8 év körüli kislányt vezetett.
Megállított, látván az iker-babakocsit, és elkezdett belőle dőlni a szó. Panasz volt minden gondolata. Neki is ikrei voltak ezelőtt 35 évvel, az egyik lányának gyermeke az a kislány, akivel sétált. Akkoriban kútról húzta a vizet, tüzelős kályhában forralta, mosta mosószappannal a pelenkákat, a párától dohos volt a ház. Pürésített, főzött az ikrekre,stb. Akkor arra gondoltam, mennyivel más a mi életünk, automata mosógéppel, eldobható pelenkákkal, központi fűtéssel és bébiétellel; és ha fáradt voltam, nyűgös és türelmetlen, mindig erre az asszonyra gondoltam, aki nem is tudta mennyit sgített nekem a nehéz napokon.
Kinga!
Őszinte részvétem!!!! Persze rossz, ha beteg(ek)ek), a gyermek(ek), de szerintem a legrosszabb, ha az anya beteg. Ilyenkor tényleg "megáll" az élet. Gyors gyógyulást mindnyájatoknak!!!
Vadvirág!
Neked sem első babáid, így tudod mit kell érezni, így biztos előbb is megtalál az élmény! Én az ikreket teljesen időben éreztem, talán kicsit előbb (18.-20.hét), de Stefit már a 15. héten, mert tudtam, hogy mit kell figyelni. Úgyhogy dupla mozgás, ismerős érzés, isteni-boldog gondolat, hogy ketten mocorognak.... IRIGYELLEK!!!!!!
Vikics!
Nekünk a 3 éves oltás zűrős volt, de ez van. Stefi is mindjárt kapja, kíváncsi vagyok, mert ez télen lesz, a lányokkal meg tavasz végén volt.
Stefi olyan édes, pisil, kakil WC-be, én már nem is szoktattam máshova. Lányokal más volt, ha az egyik pisilt, rögtön kellett amásiknak is, így biliztünk. A legkisebb már WC-kompatibilis, kezdetben szűkítővel, de aztán már az sem. Néha szégyellem magam, még 3 éves sincs, bezzeg az ikrekkel ilyenkor még....
Ez van. Remélem Ti is megtapasztaljátok!!!!!!
Már hogy a következő, egyedüli gyermekkel!!! Tényleg.Terveztek harmadik babócát??
Tündi