szió,
megjöttünk! szal:
1. nem gennyes (ahogy tűnt a védőnéninek is), csak íny besárgult, ahogy törik át
2. még csak 1x látott ilyen csúnyán áttörő fogat, azt is egy maradandó őrlőnél, 7 éves kisfiúnál
3. nem kell semmit sem tenni vele, várni, míg teljesen áttörik
4. ne együnk savas gyümit, mert marja neki
5. fájd.csill. mehet, mert biztosan nagyon fájdalmas lehet
6. talán genetika, hogy ennyire nehezn törik át, és tarajos az ínye tőle (passz, asszem én nem voltam nagyon foggal szenvedős, meg tesóm se - Talán Apa
)
Szabi is csak picit sírt, de ez kellett is, mert így nyitva volt a szája...
És amúgy le a kalappal a dokinéni előtt, mert pár perc "felvezetés" után nézte meg a fogát, kedveskedett Szabinak, körbenéztük a rendelőt (nehogy később egyből üvöltés legyen, ha csak egy ellenőrzésre megyünk)
Bocsi, kicsit sokat írtam róla, de szétaggódtam az agyam!
Rami, jobbulást Gabónak!!! Tényleg nagyon rossz nekik, hogyha el van dugulva az orruk! remélem nem lesz lázas!!!
Niki, nektek is jobbulást!!!
Kata, nekem nem is a hazajövetel volt parás, hanem este tört rám, hogy úristen, most mit is csinálunk vele???? HOgyan altatom?? ÉS mit tegyek, ha sír?????? amikor hazahoztuk, mi is csak néztük, hogy ő a miénk, mi ő vagyunk, és ő pedig mi..... nah, érted....
Judit, kösszke, télleg, a Kika honlapja a car, de az Ikeát már én is lesegettem régen!!! Újra meglesem, Szabi most aludt el, én meg még az adrenalinlöket hatása alatt vagyok, szal addig netezek!
Szilbee, du. megyünk!!!! Olyan 5 után indulunk, kb....
Kitten várjuk ám a híreket!!
Nah, nosztalgia még egy picit:
Szabitörpe hazaért