Új privát üzeneted érkezett!

Anikó! tényleg szenvedés helyett, ah már nagyon gázos 2-3 ml nurophen estére. a baba sem szenved, meg Te sem.

Niki!
váljék egészségedre!

Judit!
megnyugtattál, már tényleg azt gondoltam, hogy protkó lesz a vége! de nem a térdem fájt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Igen, persze, tudom én, h. nem csodaszerek... Vhogy úgy vagyok én ezekkel, mint a hasfájásra valókkal... :roll: Emlékeztek, azokból MINDEN LÉTEZŐT kipróbáltunk, ill. a papaverines kimaradt, attól elzárkóztam ( ópiátszármazék ). Na persze egyik sem segített. Csak a masszázs, a tornáztatás ( kipukizta magát ), meg az IDŐ. Igen, Nurofent is akarok venni, hadd legyen az is itthon vészhelyzetre.

donkoaniko

http://www.flpseeu.com/magyar/index.php?inc=probiotic

még ezt is ajánlották ennek az ára 5400.- ha valakit érdekelne, kétszer annyi cuccos van benne, mint a normafloreban, de ennyi pénz a világon nincs!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó, mi Dologélt használunk, én féltem a Lidocain tartalma miatt a Dentinoxot adni, de hát meg is szenvedünk a fogzással, nem mondanám, hogy észervehető lenne a javulás, ah bekenem Szabinak. Nurophen, Panadol, ha fáj neki (vagy egyik, vagy másik)

Judit, mi most Protexin restore-t adunk Szabinak kúraszerűen, 15 napig, mivel sokat ment a hasa a fogzás miatt, ez is bélflóra-helyreállító. 3.500 Ft volt, de 7 féle probiotikus baktérium csírát tartalmaz. "Különösen csecsemők és kisgyermekek sérült bélflórájának helyreállítsára ajánlott" - írja a doboz.
De ezt nem kell minden nap szedni.
Evca még nem jött?

Szilbee, hát csak gondoltam a szakadó esőben nem mentek...
De lehet kimegyünk mi is, taliznánk, odaadnám a Falcon 19-es alig használt cipellőnket.
Nah, még kiderül!
Fél 3-ra ménk a fogorvoshoz.

Judit, sokfajta ágy van az Ikeában? Vagy Kika? Megyünk majd Pestre, lehet, ha lesz időnk, elmennénk az Ikeába-Kikába, csak úgy szétnézni.

Kép
Kép
dorkáék

Anikó!
Nekünk Kin baby-ink volt ez elég hatásosnak tünt!
Ladányon nem ismerik a patikában mert venni akartam,Szolnokon kaptam kinn a szecskán!
De amúgy ha nagyon fájt neki Nurofent kapott ő is!

Kimondottan nem tervezzük a kistesót de nem is teszünk ellene semmit!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

A két Nikinek így megkésve,de nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kutyafüle:Hogy vagy?Lement a lázad?Voltál dokinál?Adj életjelet,mert itt izgulok,hogy minden ok veletek!?

Rólunk:Sajnos nagyon rossz éjszakánk volt,én kb.fél 3 óta nem aludtam,mert szegény kicsikémnek ezerrel folyik az orra.Nem tudom mitől lehet,eddig láza nem volt és nem köhög.Tegnap este felé elkezdett sorozatba tüsszögni,mondom az apjának ebből megfázás lesz és este 10 óta szörcsög szegénynek az orra.A porszívózás két emberes,mert úgy tekeredik,hogy majd kitörik a dereka.Hál Istennek ez a második betegségünk még (az első novemberben volt),szóval már elfelejtette az orrszívózás "élményét".Remélem nem esik jobban bele,most egyenlőre C vitamint kap,aztán meglátjuk.

Szebb napot mindenkinek!

Kép
pné rami81

Jaj, Niki, elfeledtem válaszolni! :oops:
nem mehetek be a dominóban a gyerkőccel? ezt jó, hogy írtad, akkor egy ideig még kilőve...
Dr. Nagy Gabriellához viszem, annyira kedves, aranyos dokinéni.

Kép
Kép
dorkáék

Judit! Anyumat megkérdeztem, de nem szoktak tőlük rendelni. Apjukkal megdumálom a dolgot és jelzem, ha szeretnénk rendelni! :)

Dorka! Köszi a szandit! Szakadó esőben is mennénk/megyünk. Drukkkkkk! A fodokihoz!!!!

Rólunk: Dávid a gyógyulás mezejére lépett... most már egyértelműen. :D
szilbee

Dorka, az Ikeának nagyon jó honlapja van, minden termékük fent van, ellenőrizni is lehet az aktuális készletet az adott áruházban - listával a kezemben mentem vásárolni :mrgreen: Érdemes szétnézni ott vásárlás előtt. A Kikának nincs :?
Amúgy mindkettőben van választék.

Judit
Kép

Kép
balwin

Rami, jobbulást a nagyfiúnak! :(

Szilbee, dejó, hogy Dávid helyrejött! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Javítok: az Ikeásoknak ha nem is minden, de elég sok cuccuk fent van a honlapjukon :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Megérkeztem... ebéd utáni saját magammal csetelős műszak... 1 órácskát azért elaludtam :lol:

Anikó: szerintem a krémek, gélek fogzásra nem sokat érnek, mert (egyébként doki néni is mondta)y a lenyalják rögtön, így rögtön a gyomrukat fájdalom csillapítja, inkább Nurophen (nekünk ez vált be) vagy esetleg a Korona patikában valami homeos bogyót vagy kúpot kérjél. Egyébként kúpnak lázcsillapítónak, gyulladáscsökkentőnek a Germicid-c vált be, mert abba egy kis nyugtató is van. Amikor védőoltást kapott B., mindig kapott mellé egy ilyen kúpot is. Sose volt semmi baja az oltásoktól.

Dorka: én is kivi vagyok, mit mond a doki néni.

Jaimee: Te is éppen elméleteket gyártasz? :D :? 8) :shock: :lol: :oops: :cry: :roll: :wink: :?: :!: (ez csak vicceskedésből volt hi-hi)

Kép

Kép
szolkata

Ugyan Kittenék hazamentek-e már...? Úgy emlékszem, amikor mi hazajöttünk B.-vel leültünk a nappaliba, anyám kezében a gyerek, ő halálosan boldog és büszke nagyanyó... látszott rajta, hogy ő a világ legboldogabb embere, elsőként fohatja a kezébe... mi meg ültünk a kettes ülőkén Pistivel és néztük.... annyira fogalmunk sem volt, hogy oszt akkor mit kellene most csinálni... Fájtam alul, majd szétdurrantam felül a tejtől, ömlött belőlem... Amikor meg hazament anyám, kétségbe estem...

Szóval Kitten.... ha otthon vagy és egy kicsit is visszatérsz a földi világba... azért jelentkezz!!!

Kép

Kép
szolkata

szió,

megjöttünk! szal:
1. nem gennyes (ahogy tűnt a védőnéninek is), csak íny besárgult, ahogy törik át
2. még csak 1x látott ilyen csúnyán áttörő fogat, azt is egy maradandó őrlőnél, 7 éves kisfiúnál
3. nem kell semmit sem tenni vele, várni, míg teljesen áttörik
4. ne együnk savas gyümit, mert marja neki
5. fájd.csill. mehet, mert biztosan nagyon fájdalmas lehet
6. talán genetika, hogy ennyire nehezn törik át, és tarajos az ínye tőle (passz, asszem én nem voltam nagyon foggal szenvedős, meg tesóm se - Talán Apa :?: :idea: )
Szabi is csak picit sírt, de ez kellett is, mert így nyitva volt a szája...
És amúgy le a kalappal a dokinéni előtt, mert pár perc "felvezetés" után nézte meg a fogát, kedveskedett Szabinak, körbenéztük a rendelőt (nehogy később egyből üvöltés legyen, ha csak egy ellenőrzésre megyünk)
Bocsi, kicsit sokat írtam róla, de szétaggódtam az agyam!

Rami, jobbulást Gabónak!!! Tényleg nagyon rossz nekik, hogyha el van dugulva az orruk! remélem nem lesz lázas!!!

Niki, nektek is jobbulást!!!

Kata, nekem nem is a hazajövetel volt parás, hanem este tört rám, hogy úristen, most mit is csinálunk vele???? HOgyan altatom?? ÉS mit tegyek, ha sír?????? amikor hazahoztuk, mi is csak néztük, hogy ő a miénk, mi ő vagyunk, és ő pedig mi..... nah, érted....

Judit, kösszke, télleg, a Kika honlapja a car, de az Ikeát már én is lesegettem régen!!! Újra meglesem, Szabi most aludt el, én meg még az adrenalinlöket hatása alatt vagyok, szal addig netezek!

Szilbee, du. megyünk!!!! Olyan 5 után indulunk, kb....

Kitten várjuk ám a híreket!!

Nah, nosztalgia még egy picit:
Szabitörpe hazaért

Kép
Kép
dorkáék

Judit, nem is mondtam, hogy csini voltál :D

Niki, neked pedig élőben is jó a frizud :)

A lányok meg tündériek :D

Dorka, érdekes, hogy ilyen nehezen áttörő foga van Szabinak... de legalább nem gennyes/bacis! Majdcsak kijön mán... Szegény Szabika :(
Deédes ez a hazaérkezős fotó! :D

Én meg megnyugodtam, amikor hazaértünk :) A kórház után felüdülés volt...ez az érzés agyonnyomta egy időre a félelmeket :) Aztán meg attól tartottam, hogy ha ébren van a gyerek, hogyan fogom lefoglalni - szinte rettegtem, ha felébredt :oops: Ez a hülyeség eltartott az első hónap végéig...akkorra kecmeregtem ki a szülés utáni depiszerűségből...

Kata, már a 30. hétnél tartasz :D Én anno nagyon vártam, hogy idáig eljussunk :) Onnantól már jobban telt az idő...gondolom mert nem voltunk türelmetlenek :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!
nagyon édi Szabi! egy kis nosztalgia nekem is....

na akkor hátha mihamarabb kitolakszik az a fog, addig csillapítsátok a fájdalmát szegénykének! még hány fog van hátra? mire számítsatok a többinél, mit mondott a dokinő?

amikor Grétivel hazajöttünk, akkor nálunk még nagy volt a fejetlenség, még mesteremberek rohangásztak, anyáék akkor takarítottak fel....

Aztán Letit leraktuk a franciaágyra, Gréti össze-vissza puszilgatta, simogatta, annyira édesek voltak, nekem meg potyogtak a könnyeim, hogy ilyen könnyen befogatta az új kis porontyot!

Judit!
köszke!
Annalucus tündéri egy fazon, nagyon barátságos, látszik, hyog sokat cipelitek magatokkal

és Niki haja, tényleg király! holnap én is megyek birkanyírásra, de nekem még rövidebb lesz, mert már a reggeli szárításom több mint 2 perc, és az már nem fér az időmbe :wink: :lol: nem vagyok hajlandó még egy perccel hamarabb kelni emiatt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bocsi, hogy csak most, de most tettük le a kölköket, előtte 14 óra óta úton voltam...

Kitten izent, hogy ma még bent kellett maradniuk, mert Lara besárgult.
szilbee

Judit Egy Kis Nosztaligia!!!!!

[quote="bbj"]S írta:bbjziasztok!

Már régen írtam, de volt egy alapos okom, mely szerint Leti baba megszületett, 2007. 02. 14-én, igazi szerelem babaként, 49 cm, és 2510 g-mal.
Ja, és milyen kicsi a világ, Vicával egy szobában feküdtünk!

Judit

Kép

Kép
katlina

Katlina!
de édi vagy! :lol: :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj

He-he .... ezt tök jó! :lol:

És azóta Vica is újra babásodott! ;) :D Már kb. a 15. hétnél tarthat... asszem.
szilbee

Bocs! Pont 16+0 hetes most!
szilbee

Jó reggelt!

Azt hiszem, a héten megint nagyon behavazódtam, de a sulikezdés ezzel jár :roll: :lol:

Először az elmaradt köszöntést szeretném pótolni: Nikinek és Kutyafülének (ha megkésve is), de nagyon boldog névnapot kívánok!

Niki, nagyon jó lett a frizurád, olyan szépen keretezi az arcodat. Annának nagyon tetszett a Belles ruha, no meg a kopogós cipő is :lol:

Dorka, nem irigyellek ezért a fogzásért... Gyors javulást Szabinak, biztos nagyon megviseli ez a fájdalom.

Judit, hozol képet az új frizuról? Te jó ég, én már tükörbe se nézek, s el se tudom képzelni, mikor tudok bjelentkezni valahová is - előre - időpontra... :roll:

Rami, Gabónak is gyors gyógyulást kívánok!

Jaimee, hiányzol ám...

Kata, úúúgy irigyellek a délutáni alvásért... Amikor Jázmint vártam, kb 11-ig tudtam nem vízszintesben lenni, utána olyan szinten voltam rosszul, hogy feküdnöm kellett. Azt hiszem, utoljára a második trimeszterben aludtam ki magam... :roll: :oops: :lol:

Bocsánat mindenkitől, akinek nem írtam (Judit, az ágyas kérdésekre valamikor fogok írni- nem felejtettem el) vagy nem reagáltam, de hulla vagyok.

A nagyokat keltem rögtön, mennem kell. Most megint pesti programjaink vannak mára - holnapra, de nem tudom, mit enged az idő: vidámpark, visegrádi bob-pálya van a tervben. De majd meglátjuk...

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!

Túl vagyok az ablakpucoláson, a rendrakáson, már csak a függönyt várom ( mindjárt lejár a program ).

Rami! Gabónak jobbulást!

Katlina! Ezt a Kin Baby-t megnéztem a neten, elég szimpi, holnap úgyis megyünk Szolnokra, majd veszek akkor ezt. Tegnap csak Nurofent sikerült venni, itt a patikában még a Dologélt sem ismerik. Jellemző. :roll: Nem is tudom, hogy gondoltam én, h. majd lesz miből választani... Akartam a múltkor is, házzal hogy álltok? Évikének lánya lesz, de gondolom, hallottad már.

Judit! Tudnál nekem pontos koordinátákat megadni Árkád-féle babaturiról? Holnap benéznék oda is. Én is hajat akarok vágatni, tegnap láttam a Valkó Eszterét, nagyon tetszik!

Nosztalgia: én a gyerekágyon voltam úgy, mikor Pisti hazajött, én meg bementem Dorkáért az őrzőbe, és kitoltam, annyira jó volt, h. innentől a MIÉNK. Komolyan, mintha "megkaptuk" volna a sok várakozás után. :shock: Azelőtt úgy képzeltem mindig, ezt a kórházból kilépve fogom érezni, mikor felöltöztetve kihozzuk. (Na hát akkor csak azzal voltunk elfoglalva, h. hogy takargassuk, nehogy huzat érje a liftben... ) Na de mikor kitoltam a gyerekágyra, a szobában leültem az ágyra, és kb. 20 percig néztem, gondolkoztam, merről fogjam meg, hogy is kellene kivenni... :D Sose felejtem el.

Szami! Jó kirándulást Nektek,legyen hozzátok kegyes az időjárás!

donkoaniko

Dorka! Ma reggel megmutattam Dávidot Ádámnak a zöld sapiban... Mikor Levente is meglátta az öccsét, kijelentette, hogy "Görödinnye!"... :lol: És tényleg olyan!

Nem akar más is nosztalgiázni ilyen hazaérkezős képpel??? Olyan érdekes látni, hogy milyenek voltak és milyenek Levette a törpék. :)

Szami! További képeket teszel majd?
szilbee

Anikó!
Mikor keltél???????????? :shock:

Judit! :wink: :wink: :wink:

Szami jó kis programok!!!!!

Dorka!
Szegény Szabo jól megszenved ezekkel a fogakkal,de majdcsak túl lesztek már rajta!

Niki!
Jó a friszkó,az enyém is ilyen! :wink:

Kép

Kép
katlina

Na függönyök is feldobva.

Katlina! 5-kor kelt Dorka, megetettem, fél 6 után visszaaludt, aztán én már keltem. Néha rámtör a takarítási láz. :oops: Bár mostanában nagyon néha... Aztán majd jön az eső, én meg bosszankodok, h. "a frissen pucolt ablakok". Na mind1, kész van ez is.

Tegnap nézte valaki a Fókuszt? Az SMA betegségről volt szó, úgy mondták be, fél éves korban derül ki. :( Na mondom nekem is ilyenkor kell tévét nézni. Apa jön be, én hüppögtem az ágyon, kérdi, mi a baj, mondom neki, mit hallottam-láttam, h. izomgyengesége van az ilyen gyerekeknek stb., erre ő rámutatott a mellettem sergő-forgó Dorcira... Na nem is kellett semmit mondania, egyből észhez térített. :) Azért csak megkérdezte. "Nézz már Rá, szted ilyen egy izomgyenge, beteg gyerek? " Tud kezelni már, na. :)
Szörnyűséges betegségek vannak. Tegyük össze kezünket-lábunkat, hogy egészségesek a gyerekeink. Higgyétek el, semmi nem számít, csak ez. Katlina, Te biztos hallottál Beáékról...
Na jó témát hoztam így korán reggel. :oops:

donkoaniko

Jó reggelt,

Kitten, reméljük mielőbb otthon lehettek, kicsi Lara baba elfoglalhatja szupi kis birodalmát!

Szilbee, gondolom volt nagy nevetés Levente megszólalására!!! Miylen találó, tök ügyes!!! Esetleg teszel képet kissapkás Dévről?

Judit, télleg, most hog írod, nekem is eszembe jutott, hogy volt ám para, mikor felébredt a gyerek! :) Addig oké, hogy peluscsere, szopi, és aztán??? :lol: :lol:
Tessék igen képeket tenni hazaérkezésről!

Judit, de kedves üzenetet küldtél másfél éve! :) (Csak nem tom, ki az a Vica? a régiek biztos tudják...)
Te minden reggel hajat szárítasz?? Huh, az igen!!!

Anikó, milyen valkó E. haja? Olyanra vágatod? Mindenkin kitört a fodrászláz? Én is agyaltam rajta, aztán mindig megbántam, ha rövidre vágattam. Nah, ha összejön egyszer a kistesó, majd akkor!
Én láttam a Fókuszt, megborzongtam én is... Én akkor sírtam, amikor a láb nélküli kisfiú volt, aki leforrázta magát a fürdőkádban.
Ilyenkor tudatosul, hogy tényleg seperc alatt megvan a baj...

Köszi az együttérző reagokat Szabi fogára. Ma is átaludta az éjjelt, remélem a nahezén túl vagyunk!!

Szami, nincs túl jó idő... azért remélem, sikerül tartalmas kirándulást összehoznotok!(nincs suli? Vagy csak a csajok mennek?)

Ditke, ilyen borulásban otthon maradtok?

Évi, végül nem mentünk felétek, majd csörgök, ha kilátásban lesz egy lehetséges könyvátadás! :)

Katlina, Robika átalussza továbbra is az éjjeleket?

Anna, mizujs? Továbbra is halad minden a megszokottak szerint?

Kép
Kép
dorkáék

Anikó! Azt én is láttam... :cry:

Katlina! Szőke Éviékről tudsz vmit?

Dorka! Csinálok majd, ha felébredt... és magán hagyja legalább 5 mp-ig. :lol:

Állítólag tök meleg lesz ma! De én per pillanat fázok... úgyhogy menek is inni egy meleg teát, míg a törpe alszik.
szilbee

12.-e van!

Réka!!!!!!!! Boldog 9 hónapot!!!!!!!!!!!!

Kép
Még egy negyed év, és szülinap! :lol:

donkoaniko

Judit!
nagyon sok boldog szülinapot! Kép

Réka babának boldog hófordulót!

Anikó!
Te nagyon friss vagy! bérmunkát nem vállalsz? :wink:

jaj, énis olyan pityogós vagyok, ezt konkrétan nem láttam (na nem is baj) de a leforrázott kisfiút igen az apukával a végén egyetértettem!

Szilbee!
dinnye, hát ez jó volt! :lol:

Vicát én is megkerestem pár hete, és láttam, hogy babát vár. olyan furi, én most nem lennék rá képes

nálunk is bejött a takony mindkettő. ca meg c vitamin meleg tea, aztán meglátjuk.

Dorka!
ja, én minden reggel hajat mosok, a rövid haj átka, úgy nézek ki, mint aki a 220-baa nyúlt, és a fésűnek ellent áll, így muszáj. de gyors vagyok mint a villám, max 5 perc tupírozással együtt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin!
Boldod Születésnapot! :)

Kép

Íhmol a "görögdinnye".... :wink:
Kép
szilbee

De fura! Mióta Dávidon rajta van a szandi (Szabi első szandija szokstás céljából), azóta nem kúszik, hanem mászik! He-he.. tök jó... De hát tényleg, nem tudja úgy kúszásban tolni magát a lábujjaival, mert rajta van a cipe a lábán.
szilbee

Szami!
jó szórakozást a hétvégére! remélhetőleg arra jobb idő lesz!

szilbee!
:lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin!

Isten éltessen ( 18., ugye? :wink: )

Kép

donkoaniko

Áve.

Popinak Boldog 9. Hófordulót! :D Jaimee, nemsokára tortáztok :wink:

Kitten, remélem Lara baba mára jobban van!

Judit, jobbulást a lányoknak :(

Köszi lányok a köszöntést, aranyosak vattok :) Há mától nem csak az aláírásom a XXX :shock: Szép kerek szám :mrgreen:

Szilbee, neked van a legédesebb görögdinnyéd :lol:

Én nem néztem a Fókuszt...de ezexerint jobb is :(

Dorka, a hajam rövidre vágását én is mindig megbántam :lol: De olyan szinten, hogy éjjel rémálomként jött elő a fodrászkodás... pár év alatt meg kifejlődött bennem, hogy ha nagyon elgondolkodtam a rövidre vágatáson, akkor már az akció előtt álmodtam vele, és reggel mázsás kő esett le a szívemről, hogy még megvan a loboncom :roll: Ma már meg sem fordul a fejemben... hosszú hajú a lelkem, evvan.

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó :mrgreen: :lol: Jah, pont annyi :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali,

Balwinjudit, hát nagyon sok boldog szülinapot!!!!! Terveztek valami ünneplést, esetleg vacsit-bulit-partyt-parádét?

Réka baba, nagyon boldog hófordulót! Majd szólj már léccike az anyukádnak, hogy ha van ideje, írjon ide! :wink:

Szilbee, de édes, van egy párja ennek a sapinak, az piros, anyósom Tommyboy sapinak hívja (ő kötötte mindkettőt), az meg a paradicsom... Lassan azt is kinőjük, szal lehet az is Dévé!!! :)
Du. megen megyünk mi is Rf-ra, jó???

Kép

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Igen! Megyünk mi is... :D Hú! Anyósód nagyon ügyes! Megrendelésre nem köt???

Én meg várom per pillanat a védőnőt... Dév meg már nagyon fáradt...
szilbee

Szilbee, nem vállal, nincs rá ideje, de esetleg mondd meg, mit szeretnétek, hátha...
A piros paradicsomsapi ilyen: Kép

Kép
Kép
dorkáék

Paradicsom! Hehe.... :lol: vagy a görögdinnye belseje! :lol: Tök aranyos!

Mekkora fejmérete Szabinak?

Dávidnak 47, Leventének meg akkora mint az enyém. :shock:
szilbee

HálóPista!

A BALWIN JUDITNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI INNEN ITTHONRÓL!!!!!!!!!!

POPI-Réka BOldog Hóferdülőt! :wink:

Dorka!
Hálistennek, örülök hg túl vagytok rajta és kiedült hg semmi gond....gondolom lefolyt rólad mostanában pár liter víz..... :(

Szilbee!
Ez jó....gdinnye!!!! :lol: Dávidnak barnább a bőre mint leventének ha jól látom....? Igazi masszív fiú, jó tömör csontokkal!!!!!!! Ő is el el fog agyabugyálni 1-2 embert ha balhé lesz.......bocsi csak jó értelemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nálunk minden ok. Egyelőre ha egyedül vagyok itthon időnknént hallom Nimi hangját a másik szobából...és még a TV-t is lehalkítom hg fel ne ébresszem.... :?: :shock:

csatlakozom...másfél éve....:
Kép
Én még most is bőgök rajta.........vagy majd mindig is fogok...?

fanna3

Balwin!
Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!

Dorka!
Mostanság nem alszunk csak hajnalig 5-6utána tejcsi és horpaszt még 8-9-ig :D

Nagyon szép dinnyécskéd van Szilvi!
Klasszak ezek a sapik!!!
Szőke Éváról írt Anikó is,de ezt tudtam én is hogy leány lesz,Éva nagyon rosszul viselte minden este hányással feküdt le,a házukat átalakítják,sima kocka sátortetős házból lesz emeletes,így kívülről is nagyon szép gondolom a belseje sem lesz külömb!

Én is láttam tegnap a Fókuszt,láttam a lábcsonkított kisfiút is,azóta mindíg úgy elzárom a melegvizes csapot hogy msnak is nehéz megnyitni nehogy az én poronytyomnak!

Kép

Kép
katlina

Kép
Ilyenek voltunk.... :wink:

Kép

Kép
katlina

Anna! Nimi kisbabaként is nagyon cukker volt! Aranyos a kisember a nagy zokniban! :wink:

Szilbee, Dorka! Dinnye vs. Paradicsom is nagyon édesek!

Ja, melegvizes csap... Nekünk a fősulin a ped. tanár az első konzultáción elmondta, h. "mit kell megtanítani elsőként a gyerekkel??? Különbséget tenni meleg-és hidegvizes csap között!!!" És tök igaz. Rengeteg baleset volt már emiatt... :cry:

donkoaniko

Azta, Robika is milyen stramm kis újszülött volt! Rakok már én is, meghoztátok a kedvem. :wink: Bár nálunk még nem olyan rég volt...

Sajnos nem a legjobb minőségű fotó. :oops:

Kép

donkoaniko

Ha valaki lát traktoros ágyneműhuzatot(Robikának kellene)Akkor szóljon már!!!!!!

Kép

Kép
katlina

na akkor mi is....
Kép Gréti első napja itthon Kép Leti első napja itthon

Judit,
Kép
Kép
bbj

a hajam
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
tényleg mi lesz este? vacsi? torta? vagy majd a szülőknél?

Jók ezek a sapik! én is a múlt héten rendeltem a kötős csajtól, talán szept. vége, okt. eleje....

Fanna!
erre a képre emlékszem! de jó!

Katlináéknál meg a köldökzsinórosra, merthoyg oylat még azelőtt sosem láttam. én végig csukva tartottam a szememet, lemaradtam mindenről :oops:

Anikó!
a tiéteken sajnos semmit nem látok, tudod a monitor... már csak hetek kérdése...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszike, köszike, cupp nektek!

Tegnap este én is nosztalgiáztam, visszaolvasgattam/képnézegettem a szülések környékén :wink:

Igen, Robika köldökzsinóros fotójára nagyon jól emlékszem, mert én sem láttam a madzagunkat :oops: Még írtam is anno, hogy nagyon irigyes vagyok arra a képre :lol:

Judit, tutti lett a hajad! Hjaj, ilyenkor én is úgy levágatnám :lol: Csakhátugye a lelkem...

Nimiről meg a kedvencemet nem találtam :? Arcközeli, cumival a szájban, szigorú tekintettel :)

Olyan jó újra megnézni a pöttömkéket :D
Asszem Hunciról nincs ilyen kép, kameráztunk :oops:

Most fejeztük be a "bulinkat", kaptam Apa anyujától szép könyvet, babás csomagot, Apától meg egy fehérarany láncocskát, levél medállal, aminek az elejébe egy "30"-as van gravírozva, a hátuljába meg mindhármunk neve az aktuális korunkkal - hónapokban :mrgreen: Jameg egy mini fincsi Marcipános gyümitortát...isteni! ... volt :oops:
Szüleimhez hétvégén megyünk, gondolom ők is megemlékeznek rólam :oops: Egy karóra erejéig biztos, mert Ancim nevében/kérésére oda rendeltem meg az ajándék órámat :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?