Új privát üzeneted érkezett!

Emma drukkolok nektek holnapra az ovihoz.
Gyerkők megygógyultak?
josi te hogy vagy?
Rékababa holnap ismét bölcsi?
Kristófnak akartam adni tegnap kenőmájast-azt tízóraizott egyik nap az oviban. Erre közli: Én ezt csak az oviban eszem meg,itthon nem szeretem.
Na,hirtelen nem tudtam,mit mondjak :evil:

Jó idő volt ma is,mi?
Vendég

Csilla már meggyógyult,de nekem továbbra is kapar a torkom :? nem vészes,inkább csak reggel.
Nekünk most vendégeink vannak,még 1 hétig itt lesznek a mamáék.
Unatkozni,azt nem fogunk,minden napra van program,tegnap pl horgászni voltunk Kiskunlacházán.
Én is vettem már Bobbi cipőt Noéminek,nagyon jók szerintem. Csillának most járás segítő cipőt vettem a Vackorba 6000-ért,nagyon ügyesen megy benne.

Kép
Kép
josi

Ja és ilyen nálunk is van,hoyg csak az oviba eszem meg,mert az más :roll: ilyen a paradicsomleves,meg a tojásleves.
Most a suliba is arról a konyháról kapják a kaját.

Kép
Kép
josi

Kérdés: ti hogy vagytok a májjal? Most lehet adni,vagy nem? Egyszer azt hallom,hogy nem,mert sok méreganyagot választ ki,egyszer meg azt,hogy igen,mert sok a vas benne :roll:

Kép
Kép
josi

én adtam már,eleinte csak üvegeset,majd olyant is,amit én készítettem. Sőt,muszáj is volt adnom,a vas miatt.
Vendég

Cseriani! Ezt még sokszor fogod hallani Kristóftól :lol: Dani is van, hogy közli velem, hogy ő ezt a kaját csak az oviban szereti :?
Josi! Hát ez a máj dolog nehéz ügy. Én disznómájat nem eszek, nem is adok a gyerekeknek. Csirkemájat néha, viszont nekünk vannak nyulaink, ugye ezeket tudjuk, hogy miket esznek, így a nyúlmájat szívesen adom a fiúknak, meg már csináltam belőle magunknak is kaját, finom.
Emma! Nagyon messzi van a házatok a főúttól? Nem látszik teljesen? Mert én néztem egy házat, ami nagyon hasonlított arra, ami képet egyszer ide beraktál, amikor Ármin a füvet nyírta. De akkor ezek szerint nem az lehetett. Mert ez egy szélső sorban volt, utána már nem voltak házak. Meggyógyultatok?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

én is házi csibemájat adok,voltak tyúkjaink,már levágtuk őket :? ,és azoknak a máját. De Eliza evett már disznómájat is.
Vendég

Sziasztok lányok!

Megjöttem tegnap, de olyan fáradt voltam, hogy nem jelentkeztem be. Felraktam a gépre a szülinapos fotókat, íme néhány belőle:

Kép A piros Ferrari tortám

Kép De szép a tűzijáték!

Kép Nem csináltam semmi rosszat!

Kép
timesz

Én sem eszem disznót :? és csirkére gondoltam,csak ezt nem írtam,bocsi :oops: tegnap csináltam szalonnába tekerve és adtam neki pár falatot. Ízlelgette,de nem igazán jött be neki.
Timi,nagyon jól nézel ki a képen :wink: látszik,hogy sokat fogytál..... fincsi torta lehetett :)

Kép
Kép
josi

Köszi Josi, az a sok 7 kg eddig, de nem is bánom, mert a terhesség után maradt is rajtam. A torta feketeerdő volt és az elmondások szerint finom, de én ugye semmit nem kóstolhattam az ünnepi menüből!!! :cry:

Holnap megyek CT-re, kíváncsi vagyok, de tuti kell még kemót kapjak. Képzeljétek, már a 3.-ik doki utasítja vissza a B-17 vitamin injekció beadását, mindegyik fél a felelősségtől, mert itthon nem törzskönyvezett és őt feljelenthetik ezért. Megáll az eszem, megvettem egy vagyonért és nincs ki beadja, az idő meg sürget!!!

Kép
timesz

Timi hívtalak,de nem vetted fel...beszélnünk kellene.
Vendég

http://www.b-17.hu/index.html

Timi azért beírom ide is,és majd akkor hívlak.
Vendég

Haliii!
Itt vagyok, csak tegnap banzáj volt nálunk, meg amúgy zajlik az élet, gyerekek hálaégnek meggyógyultak, holnap megyünk az oviba! :lol: Ma pedig túlestem életem első szülői értekezletén, 2 órán át tartott de roppant tanulságos volt... :D Höhh, nem gondoltam volna, hogy ennyi fintorgós, pofavágós, mísz anyucival hoz össze a jó sorsom... 8) :? Nyamindegy. Ovinénik jó fejek, meg azé az anyukák többsége is; Hannám lelkesen csomagolta az ovis cuccait, én is izgulok, holnap még ott leszek vele, de aztán... :roll: Meg közben küzdök az asztmámmal, majd megfulladtam az oviban is, néztek rám, mint a véres rongyra, dehát nem írhatom ki magamra, hogy nem tbc, csak asztma... Cseriani, te hogy vagy allergiailag? Milyen volt a szüret?
Nagyon szép kis cipellőket vettetek! És Eliza is mekkorát nőtt!
Dadomi, nem azt a házat láttad :lol: , a miénk a hatosra merőleges, kilátszik ugyan, de nagyon kell nézni... Az utolsó házsorban aszongyahogy aaa... hatodik a hatos felől nézve. Nincs bevakolva.
:)
Josi, jobbulást!
Yuyu, csodaszépséges a lánykád! (Vagy már asszem írtam, nade nem győzöm hangsúlyozni...) :lol:
Rékababa, fotókat plííízzz a kész házikóról! Majdcsak a végére értek...
Timesz, annyira édes Olivér a képeken, mekkora nagyfiú! És te is nagyon-nagyon csinos vagy! :D Mostmár ne fogyj tovább! :wink: Drukk a CT-hez, majd írdd meg, mi az eredménye, jó? Mennek az energiák: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stb...
Hallod, de ezen nagyon felháborodtam, h nem vállalják, h beadják a B-17-et. Hova megy egyébként, vénába, izomba? Nagyon ki vagyok ezen akadva... :evil:

been

Timi! Írtam privit neked!
Annyira szép a kicsi fiad, és hihetetlen, hogy már egy éves!!!! Nagyon hucut szemei vannak neki is! :)
Emma! Hát akkor nem a ti házatokat láttam, ennek már színe is volt :lol: Meg ez amit néztem, ez totál látszik a 6-osról. Jól mellénéztem :oops: Bár már annyira nem emlékeztem, hogy milyen is volt azon a képen, amit ide tettél fel. Feledékeny vagyok - bár nem csak én, van egy közös ismerősünk, aki szintén feledékeny, igaz? :wink:

Csajok, az én fiaim tegnap becsajoztak de rendesen :lol: Volt lenn a játszótéren egy másfél éves kislány, nagyon aranyos, szép kiscsaj. Hát ücsörög a drága a csúszda lépcsőjén, megy felfelé az én drága nagyfiam, lehajol körbepuszilgatta a kislányt, aztán még meg is simogatta a fejét :lol: :lol: Egy negyedóra múlva meg Dominik nézte ki magának, odament hozzá, átölelte és már ment is a puszi. Én nem láttam pontosan, de a kislány anyukája mondta, hogy még a nyelvét is kidugta az én drágám :oops: :lol: :lol: :lol: Mi olyan jót nevettünk rajtuk, annyira édesek voltak :lol: Hát semmit nem lehet korán kezdeni :wink:

dadomi

dadomi lehet,hogy nem rám gondoltatok,de én felejtettem el valamit? Bocsi,lehet önző vagyok,és azt hiszem,minden percben rám gondoltok :P ,de magamat ismerve,meg az elmúlt 3 hetemet ismerve lehet én felejtettem el valamit... na,nem ragzom tovább....

nagyon édesek lehettek a fiaid :lol:
Jó példát mutathattok nekik :lol: :P

Elizám szédület,lapátolja örökké a homokot a szájába. Már nem szeretem betenni a homokozóba,mert elöbb-utóbb megeszi a homokot :? Kép

És ezt a pofit nézzétek meg: itt már szabály bírkózás van :shock: Kép

dadomi csak a te kedvedért tettem fel a képeket :P :wink:
Vendég

Cseriani! Nem te vagy a mi feledékenyünk :wink: A dokibácsink az.
Köszi a képeket :lol: Megyek tolvajkodni :P :P Jó példát mutatunk a gyerekeknek? :wink: Hát azért az cikisebb lenne, ha ütnék vágnák a többi gyereket, mi? :D

dadomi

hú,megnyugtattál. Épp nemrég szólt rám az egyik anyuka,hogy még nyár elején igértem neki pár dvd-t,megkerestem már? Még a címekre sem emlékeztem :? :oops:
Csajok,egy kérdesem lenne...kellene valami vitamint szednem,de Eliza még néha-néha szopizik,nappal már nem,csak időnként éjjel,ha úgy ébred. Viszont nem akarok már méregdrága dravidát meg elevitet szedni. Szerintetek szedhetek már rendes vitamint?

dadomi gyere,lophatod,nekem már leszakad a kezem a cipelésétől :?
Vendég

Cseriani! Nekem a gyerekdokink a Béres Aktival-t ajánlotta egyszer, akkor még szopizott Dominik, de ő is már csak néha néha. De még nem jutottam el addig, hogy vegyek magamnak :oops: Domit is sokat kell még cipelgetni, a vállam már nagyon odavan tőle, néha szinte begörcsöl. :?

dadomi

elhiszem hallod. És akkor ne is hasonlítsuk össze a te alkatodat az enyémmel :?
Vendég

Aranyosak a rosszcsontjaid, Cseriani... :lol: Homoknál meg nincs finomabb a világon. Sztem szedj nyugodtan sima vitamint. Nekünk a gyerekorvos azt mondta anno, hogy Gravidát szedjek Elevit helyett (tudom, mindkettőt aranyárban mérik :? ), mert az Elevit nagyon meg tudja terhelni a májat.
Dadomi, azé szólj ám, ha lagziba köll menni!
Voltunk ma az oviban, egyelőre 10-12-ig, tetszett a kisasszonynak, alig akart hazajönni, de azért már most attól parázik, hogy majd ott fogom hagyni...
:?
Jövő héten lesz szüreti felvonulásuk, kapnak pártát, kiskötényt, kismellényt... Már én is nagyon várom! :lol:

been

Timi! Itt egy másik link, amit Cseriani beírt jelenleg szünetel :? http://b17online.hu/

Emma! Hát azért a lagzival még várjunk csak!!! :lol:

dadomi

dadomi, köszi a linket!

A tegnapi CT-m nem lett valami jó, már amennyit én kivettem belőle, mert sok latin kifejezés van benne. Szóval a nyirokcsomók még ott vannak és nyomják a húgyhólyagomat is, ezért ég állandóan, mintha pisilnem kellene. Az eredménnyel a héten kell visszamenjek az onkológushoz, de tuti kell még a kemó.

Viszont a jó hír, van orvos, aki beadja a szurikat!!! Már nagyon el voltam keseredve, hogy nincs senki. Ma is 3 dokit kérdeztünk meg, és akinél nem is számítottam rá, azt mondta ő ismeri a szert és jónak tartja, ezért persze hogy beadja. Örömömben sírva is fakadtam, mert már annyira reménytelennek láttam a helyzetet. Ma már kaptam is az első adagot. :wink: :wink: :wink:

Kép
timesz

timesz,ismét sírtam veled. Nagyon örülök,hogy találtál valakit. Nagynéném még nem hívott,de szólok,amint mond róla valamit.
Vendég

Kép a sütő alatt lesz a mosogatógép, csak még nem sikerült megvenni, majd nemsokára
Kép
Kép
Kép Mikor szét volt szedve a fürdő Réka így fürdött
Kép Nagylány koszosan
Vendég

Most van egy kis időm írni is.

Dadomi megnésztem a felvételt. Nagyon sajnálom, remélem összejön nekik a pénz és sikerül meggyógyulnia.

Timesz jól nézel ki a képen Olivérrel. Örülök, hogy végre van valaki aki beadja neked a szurit. A CT leletről mikor fognak neked valamit mondani?

Cseriani én is ilyen kis cipőt akartam venni Rékának, de apának a barna rózsaszín szívecskés jobban tetszett, maradtunk annál. Szerinte nem kell minden ruhadarabnak rózsaszínnek lenni. Eliza tünemény a képeken. Nagy szívtipró lesz a leányból, bár Kristófodat sem kell félteni. Ovi hogy tetszik a nagylegénynek?

Emma örülök, hogy jobban vannak már a gyerkőcök. Látod feltettem a képeket. Fürdőről majd akkor, ha már kész a festés is. Már csak 1-2 nap. Végre. Lánykád mennyire élvezi az ovit? Az elején biztos nehéz lesz otthagyni, de szépen hozzá szokik ám.

Rékát már minden nap ott kell hagynom fél-egy órára a bölcsiben. Ma megpróbálják megebédeltetni. Szegénykémtől úgy kell elszöknöm. Olyankor egy pici sírást hallok, de azt mondják, hogy hamar megnyukszik és szépen játszik. Remélem most már hamar megszokja. Majd még az ott alvástól fogok egy kicsit tartani, de arra még van 1-2 hetem, hogy felkészüljek. Most már azért kicsit én is jobban viselem, hogy ott hagyom a bölcsiben. Múlthéten és a hét elején nagyon rossz volt.

Josi kicsi lányodnak mennyire tetszik a suli? Kezdtek már tanulni? Most már nem felejt el bemenni mikor becsöngetnek?

Többiek mi újság?
Vendég

Sziasztok csajok!
Sajnos már az egyetemen nyomom. Zsombi meg a bölcsibe(de nagyon jól viseli; nem úgy mint én :( ). Olyan jó lesz ez a félévem, hogy szerdán meg vasárnap vagyok itthon, a többit itt fenn Pesten vagyogatom.
Timesz én is örülök, hogy végre van, aki beadja a szurikat :) . És mostanába a hőkezelésről is sok jót halllottam.
A talival mi újság, nagyon nagy a csend?
A szüreti fesztiválra jöttök?
Na megyek mert 10 perc és mikrotechnika, megmég a beszámolómat is le kell adnom.
Vendég

Rékababa! Az alsó képen Evelin van? Hogy ezek a lányok mennyire hasonlítanak egymásra!!! :lol: Ugye nem néztem Rékát Evelinnek? :oops: Haláli a mosogatóban fürdős kép :lol: Szép lett a konyhád, már én is nagyon vágyom egy új konyhára, majd egyszer lesz nekem is. Amerikai konyhásra (annyira hülyén hangzik ,dehát így hívják) csináljuk majd meg a lakást. Így lesz három kisebb szoba, a nappalink meg jó nagy (lakótelepi lakáshoz képest) és az egyik része konyha lesz étkezővel a másik fele pedig nappali. A fejemben kialakult terv szerint naggggyon jó lesz :D Elvileg jövő héten meg jön a központi fűtés szerelő és csinálják a fűtést, végre megszabadulunk ezektől a borzalmas konvektoroktól és helyettük szép radiátorok lesznek :lol:
Devcsa! Te most nappalin tanulsz? Hogy bírod Zsombi nélkül? És ő? Ez már az utolsó éved, ugye? Kitartás!!!!Teljesen átérzem a helyzeted :wink: És tudod milyen jó túllenni az egészen? Egyébként most kezdem érezni, hogy vége a sulinak, most, hogy nem kezdődött nekem új tanév. Mert ugye eddig is szabadak voltak a nyaraim. Hosszú évek után ez lesz az első nyugis, vizsgamentes karácsonyom :D
No lépek, mert kisfőnök benyomta a szunyát, miután hadiállapotot csinált a lakásban, és most megpróbálom eltüntetni a csatateret amíg tűzszünet van :lol: :lol: :lol: Ja és mikor toppant be ma a védőnő? Hát a legnagyobb rumli kellős közepén :oops: :oops: , még jó, hogy a gyerekszobában rend volt (mert az összes játék a nappaliban volt) :roll: , így legalább oda be tudtunk vonulni. Még az a jó, hogy nálunk nagyon aranyos védőnő van, és ilyeneken nem akad ki, csupán nekem kellemetlen :oops:

dadomi

Dadomi a koszos lányzós képen Evelin van. Én nem látom őket egyformának. Sőt. Gondolom más is így van a sajátjaival.
Akkor még egy kis ráadás képekből:
Kép Réka is tud koszos lenni
Kép Így alszik együtt a két lányzóm
Vendég

Hali!
Timesz, drukkolok, hogy ne kapj rossz híreket az onkológusnál, és nagyon-nagyon örülök, hogy megkapod végre a B-17-et, meglátod, segíteni fog! Én nagyon sok biztató történetet olvastam a hatásairól, némelyik csodaszámba ment! Minden rendben lesz, meglátod!
Rékababa, hűűű, csodaszép a konyhád! (nekünk is ilyen mikrónk van ) :lol: Nagyon szép, tényleg, öröm lesz itt főzőcskézni! A lányaid is nagyon édesek, Réka mekkorát nőtt, csak lesek... Az alvós kép is nagyon tetszik! Majd a fürdőről is kérünk fotókat! :wink:
Devcsa, basszus, jó tanulást... nagyon nem irigyellek... Fent vagy akkor ilyenkor végig szinte Pesten? Tali: egyelőre baromira be vagyok havazva, de remélem, még a rossz idő beállta előtt összehozzuk... :)
Dadomi, szép lesz a lakásotok így!
Cseriani, na, voltam én is a paksi Deichmannban és úgy döntöttem, ezentúl ott veszek mindig cipőt... :D LÁttam azt a rózsaszín szívecskéset is, amiről Rékababa beszélt, hát, nekem is nagyon-nagyon tetszett! Árminnak nézegettem amúgy, és véletlenül láttam meg a szívecskéket rajta, nagyon szép kis cipő! Magamnak vettem amúgy alkalmi cipőt, meg hozzá táskát, mert keresztelőre megyünk vasárnap és nincs normális cipőm - vagyis mostmár van -, és 1990-re volt leárazva a táska 4000-ről, a cipő meg 5000-ről... De volt olyan cipő is, amit 990-ért el lehetett volna hozni 4000-akárhány helyett... :shock: Azt hittem, rosszul látok. Szóval, jó bót, na, bár a pénztárost, aki épp akkor volt, nem emberek közé szánták... :roll:
Köszi kérdést, Hanna okés eddig az oviban, még szoktatás van, jól eljátszik, tegnap főzőcskéztek, meg rajzoltak; de nagyon tart attól, hogy otthagyom - jövő héten azt hiszem, már muszáj lesz. Ovinéni szerint "nagyon aranyos", és "jól beilleszkedett a közösségbe"... Hát, majd meglátjuk. Ma is megyünk, 10-re. 10-től délig viszem egyelőre.

been

Hallottátok? Fizet a kórház a babáját és méhét - jesszusom - elvesztett lánynak... Elismerték a felelősségüket. Ez is ritka azért...

been

Emma,azért kiváncsi lennék,ki volt a doki-dokik...
Nekem is tetszett az a cipő,csak Elibaba méretében nem volt.
rékababa először lánykáidat dícsérem,majd a konyhád :lol:
Nem vagyok ám irigy :oops:
Tegnap voltunk Elizával a wellnesben,ringató sajna nem lesz,elmentünk oda a foglalkozásra. Jó volt,tetszett,csak sokan voltunk. De tuti megyünk majd még. Ma meg babaklubba megyünk.
Az oviban lesz,remélem nem futok össze kicsifiammal :?
Emma tuti nem lesz semmi baj az oviban.
Tegnap elvittem Kristófot logopédushoz.12 hangzója nincs meg,de azt mondta,korai lenne még bármit csinálni,jövő aug.ban jelentkezzem,ha addig nem javul a dolog. Egy nagyon aranyos csajnál voltunk,de az én szófosásban(bocsi)szenvedő fiamból alig lehetett kihúzni pár szót.

Timi hogy vagy? Tegnap hívott a nagynéném,egy csajról tud,aki használta a B17-et. Neki az első adagtól hirtelen nagy láza lett,de utána jobban lett,az eredményei is jobbak lettek. Ennyit mondott egyenlőre.
Vendég

Cseriani, hát, én is kíváncsi lennék... :roll:
Milyen foglalkozáson voltál Elizával? MI az a wellness? (Lehet ám, lemaradtam így olvasás közben... :D )
Hanna se beszél tisztán, j-t mond az r és az l helyett, a többi oké, de olyan kicsik még, bőven javulhat Kristóf beszéde.

been

Hát csajok én úgy hallottam, hogy a Bakó volt a doki...

Danit is szerintem el kell vinni logopédushoz, nagyon sok betűt pöszén mond még :cry: Amin viszont kicsit kiakadtam, hogy még úgy a tél végén - tavasz elején beszéltem az óvónővel, hogy én úgy érzem, hogy Dani rajzolás terén le van maradva (ugye kissé szakmai szemmel is látom a dolgokat), mivel még mindig a firka szinten van. Az óvónők megnyugtattak, hogy áááá dehogy, legyek nyugodt, még ráér. Hát mondom oké. Erre ma az új óvónéni félrehívott egy kicsit, mert akart velem beszélni. Hát azért, mert Dani még mindig nem fogja a ceruzát rendesen, és nem is nagyon akar rajzolni, valószínű kudarcként éli meg, hogy nem sikerül neki a rajzolás, meg ugye nem kényelmes úgy rajzolni, hogy marokra fogja a ceruzát. És majd megy a csoportba fejlesztő pedagógus, és megmutatnák neki a Danit. Mondom rendben, én már az előző "tanévben" is jeleztem ugyanezen problémát, de akkor még nem volt gond :roll: Hát bakker kiakadtam, miért kellett eddig várni????? Most két hete járunk oviba, és az új óvónéninek egyből feltűnt, az ami nekem már réges régen? Kíváncsi vagyok a logopédust mikor mondják, mert amikor kérdeztem, még az is korai volt :roll: Ja és mondta az óvónő, hogy vegyek háromoldalú vastag ceruzát, mert az segít rávezetni a gyereket, hogy hogyan kell fogni rendesen a ceruzát.
Én nem akarok piszkálni senkit, meg semmi bajom az óvónénikkel, de én úgy godnolom, hogy már akkor kellett volna kicsit vele többet foglalkozni ábárzolás területén, amikor én jeleztem a problémát. Nem azokkal kell foglalkozni, akik már szépen rajzolnak ilyenkor. :? Azt hiszem nekem is keményebben kell vele foglalkozni - de gondoltam az ovi ezért is van, különben minek járunk oda? Na mindegy, előveszem szakmai tudásom és én leszek a harmadik óvónénije a fiamnak... :evil:

dadomi

váá tudok ám írni :oops:
godnolom = gondolom
ábárzolás = ábrázolás

Kisebbik fiacskám fél órája ücsörög a járókában és olvassa a mesekönyvét és nem hajlandó kijönni :lol:

dadomi

Dadomi jól hallottad. Bakó doki volt az ügyeletvezető, az ügyeletes orvost nem tudom, hogy ki volt. A nővérke pedig rászólt, hogy ne játsza már meg magát a WC-ben és menjen pihenni végre. Az volt a gond, hogy nem szólt az ügyeletes orvos az ügyeletvezetőnek (aki ugye ilyenkor alhat, nem akarta felébreszéteni).

Köszönöm a dícséreteket. Fürdőről is lesznek képek, ha minden igaz akkor párom ma ki is festi és végre kész lesz.

Emma még nagyon sokat fog javulni lánykád beszéde. Evelin is az l és r betűt mindig j-nek ejtette, most pedig nagyon szépen tisztán kimondja. Nálunk már csak a c betű nem megy (cica helyett sziszát mond).
Vendég

Sziasztok lányok!
Bendolino vagyok, most csatlakoztam a babanethez.
Van egy kislányom, Luca, 5 éves lesz, és egy kisfiam, Benedek, ő egy éves lesz hamarosan.
Mindkettőt Szekszárdon szültem.....Vidánál.
Engem is nagyon megvisel ez az ügy, ami történt.

Csatlakozhatok hozzátok?
Várom válaszotokat, csak el kell mennem az oviba...
B.
bendolino

Szia Bendolino! Üdv kösztünk. Gyere nyugodtan és meséj magatokról, hol laktok stb.
Vendég

á,bendolino,kizárt,hogy csatlakozz. :lol:
Na,viccet félretéve,üdv köztünk,szeretettel várunk bármikor.
Mikor lesz 1 éves Benedek?
Elizám vasárnap :D
Merre laksz?(csak ha publikus)...

Hallottam én is,hogy kapnak 20 milliót. Köszönöm szépen. ÁÁÁ,szörnyű ez az egész. Nagyon-nagyon sajnálom őket.
Vendég

nna,rékababa,ugyanaz foglalkoztat,mint engem,mi? :lol: :wink:
Hogy ki hol lakik :roll:
Vendég

Dadomi, lehet, tavaly még normális volt, h úgy fogja a cerkát a nagyfiad, idén meg már nem az... áááhhh... Még jó, hogy óvónő - is - vagy.Tudsz otthon foglalkozni a gyerkőddel... :lol: Nem is kéne oviba vinned, hallod...
20 millió? :shock: Atyanagyúristen... És ezzel most ki vannak segítve szegények? :? Gondolom, peren kívüli megegyezés volt.
Bendolino, üüüdv! Ha te vagy az a Bendolino, akkor mi már váltottunk pár szót erről a szekszárdi esetről egy másik fórum üzenőfalán... :lol: Én voltam a szöszi. :lol: :lol: :lol: 8) Tök jó, hogy ránk találtál! :D

been

Húúú, remélem, Bendolino, nem ijesztettelek el... :roll: :D
Timesz, mit mondott az onkológus?

been

Cseriani, mi lesz a szülinapi program Eliza kiskirálylánynak?

been

Sziasztok csajok!

Bocs ,hogy így hívatlanul.
Vannak itt olyanok akiket ismerek.
Na nem ezért írok ,hanem a szülészeten történtek miatt.
E.M.Áginak(Én úgy tudom) a fogadott orvosa Dr. Kun Attila(iwiw ismrősei között van)
Cseriani és én is a Kunnál szültünk.Szóval nem értem miért nem értesítették őt :?:
Azt már én is megfejtettem ,hogy a Bakó volt az ügyeletes(Blikk-honlapja a forrás,elég érdekesek a témához hozzá szólók véleménye + E.M.Ági is ír illetve válaszol)

A lényeg ,hogy egyszerűen nem tudom megfejteni ,hogy Atist miért nem hívták be hisz ott lakik a szomszédban+ mobilon is el lehet érni -E.m.ÁGI MIÉRT NEM HÍVTA ,HOGY GÁZ VAN :?: :?: :?:

Cseriani,te mit mondasz erre???

Bocsi,de eléggé felkavaró ez a téma,mondjuk én nem tudnék sem Tv-nek ,sem újságnak erről nyílatkozni....... :cry: Persze nem vagyunk egyformák.
berni613

Szia, Berni!
Te is bagoly?
Én is itt kotlok még, éppen a történtekről néztem át a cikkeket a neten és én is nyomoztam, mint te, ugyanúgy az iwiw alapján jutottam arra a következtetésre, h Kun lehetett a csajszi orvosa... Aki a Blikk szerint sírt, mikor megmondta, h meghalt a baba...
Jajj...
Mondjuk a Blikkben a hszeket nem néztem, melyik cikknél volt?
Iszonyatosan felkavaró egyébként ez az egész, én sem tudnék se nyilatkozni, de még perelni sem, bár érthető az ő nézőpontjuk is, gondolom, példát akarnak statuálni, hogy mással ne forduljon ez elő, illetve, hogy kerüljön nyilvánosságra, annak nem feltétlenül a szereplés a célja, sőt, gondolom, ez az utolsó, ami miatt ezt teszik.
Na, ezt jól idezagyváltam...
A kórház lépését egyébként "becsülöm", ha lehet ezt mondani, tehát, hogy hajlandó fizetni. Ezzel nyilván elismeri a felelősségét.
Nem lennék a dokik helyében... :roll: Sem.

been

Csá :wink:

Nem Tudok aludni ,nálunk dörög villámkil a pici fiam felsír jönnek a szem fogai :?

Na ez jó kérdés hol találtam meg :oops:
Beütöttem a google kersesőbe "szekszárdi szülészet kártérítés"

Kunt sírni.......de miért pont ő mondta meg??
A másik ,hogy én úgy tudom hogy az osztályvetező főorvos közölte vele a dolgot,aki Répási.

Nagyon zagyva az egész :?
berni613

Kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle.

Most már bánom,hogy hétfőn nem mentem el rákszürésre :oops:
Akkor láttam volna mi a helyzet ,mert ha a dokim sírt emiatt ...szóval ezen nem teszi túl magát az ember egyik napról a másikra :cry:
berni613

Ovi:hiddel anyuka jobban izgul ,mint a csemete,addig sírnak amíg ott vagy .Ahogy kiteszed a lábad 5 perc és már játszik is. :wink:
berni613

Na asszem tentire veszem a figurát.Remélem reggelig csend lesz szeretnék egy jót aludni ..........mondjuk 7-ig :roll: erre mondják-álmodik a nyomor :twisted:
berni613

hali Berni :wink: :D

Ez nagyon durva. Mikor én Kristófot szültem,akkor még a Wallnerhez jártam. Megkérdeztem már vagy háromszor,hogy hívták már a dokim? Mondták,igen,majd jön. Hívták ám a nagy büdös...végül mi hívtuk fel,utána meg szépen lecseszett mindenkit,hogy miért nem szóltak időben neki. Szóval,ilyent símán el tudok képzelni,hogy most is ez történhetett. Nekem a Kunt sem hívták,mindig azt monták,hogy reggel úgyis jön. Végül,mikor már egyre erélyesebben szóltunk nekik,hogy márpedig hívják fel,akkor végre hívták,és kb.5 perc alatt ott is volt.

Berni,ismerjük mi egymást személyesen is esetleg??
Mekkora a pici fiad?
Csinálj vonalzót :wink:
Vendég

Cseriani:igen ismerjük egymást.

Ma is találkoztunk Szekszárdon a Plusz parkolójában :wink:
A lánykámmal jöttünk a piacról,most szöke hajszinnel próbálkozom ,de valahogy a fodrászom nem találja el a színt :evil:
Meg persze le kéne szívatni a hajam és úgy befesteni ,de nem akarja :(

Sőt iwiw-en is te találtál ránk :D

A kisfiam hétfőn(14-én) lesz 13 hónapos.

Doki téma:én nem szoktam megvárni még szólnak neki,mert sz...nak az egészre.

Csinálok ,majd vonit.

Bár túl sokat nem tudok netezni,a lánykám most kezdte a sulit ,a fiammal is sokat kell már foglakozni.
Játszótérre szoktunk menni.Nagyon sok 1 éves korú(nyári- őszi születésű) babóval találozunk.
Meg keresem a téli jó programokat a fiamnak:baba-mama klub stb.
A honvéd oviban tudom ,hogy van ,meg a védőnők is szoktak csinálni.A katolikus baba klubb is jó szokott lenni-érdekes témák vannak.
Tavaly volt gyerekorvos ,gyógytornász ,kedvenc mondókánk dalocskánk bemutatása,babakonyha-mit,főzől ma?
Meg ehhez hasonló dolgok és közben játszanak a picik a szönyegen .

Na most zárom göcsörtös soraim ,mert gyakorolni kell a lánykával.

Sziasztok!
berni613

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?