Hali!
Timesz, drukkolok, hogy ne kapj rossz híreket az onkológusnál, és nagyon-nagyon örülök, hogy megkapod végre a B-17-et, meglátod, segíteni fog! Én nagyon sok biztató történetet olvastam a hatásairól, némelyik csodaszámba ment! Minden rendben lesz, meglátod!
Rékababa, hűűű, csodaszép a konyhád! (nekünk is ilyen mikrónk van )
Nagyon szép, tényleg, öröm lesz itt főzőcskézni! A lányaid is nagyon édesek, Réka mekkorát nőtt, csak lesek... Az alvós kép is nagyon tetszik! Majd a fürdőről is kérünk fotókat!
Devcsa, basszus, jó tanulást... nagyon nem irigyellek... Fent vagy akkor ilyenkor végig szinte Pesten? Tali: egyelőre baromira be vagyok havazva, de remélem, még a rossz idő beállta előtt összehozzuk...
Dadomi, szép lesz a lakásotok így!
Cseriani, na, voltam én is a paksi Deichmannban és úgy döntöttem, ezentúl ott veszek mindig cipőt...
LÁttam azt a rózsaszín szívecskéset is, amiről
Rékababa beszélt, hát, nekem is nagyon-nagyon tetszett! Árminnak nézegettem amúgy, és véletlenül láttam meg a szívecskéket rajta, nagyon szép kis cipő! Magamnak vettem amúgy alkalmi cipőt, meg hozzá táskát, mert keresztelőre megyünk vasárnap és nincs normális cipőm - vagyis mostmár van -, és 1990-re volt leárazva a táska 4000-ről, a cipő meg 5000-ről... De volt olyan cipő is, amit 990-ért el lehetett volna hozni 4000-akárhány helyett...
Azt hittem, rosszul látok. Szóval, jó bót, na, bár a pénztárost, aki épp akkor volt, nem emberek közé szánták...
Köszi kérdést, Hanna okés eddig az oviban, még szoktatás van, jól eljátszik, tegnap főzőcskéztek, meg rajzoltak; de nagyon tart attól, hogy otthagyom - jövő héten azt hiszem, már muszáj lesz. Ovinéni szerint "nagyon aranyos", és "jól beilleszkedett a közösségbe"... Hát, majd meglátjuk. Ma is megyünk, 10-re. 10-től délig viszem egyelőre.