Sziasztok!
Gyors életjel
Vasárnap megjöttünk Gyenesdiásról, az egyik legjobban sikerült nyaralásunk volt, bár pihenni természetesen nem sokat pihentünk
Holnap megyünk nagybevásárolni az IKEA-ba, szóval reményeim szerint kb. 2-3 hét és tényleg költözhetünk!
Zitacicu
Máténak boldog szülinapot kívánok, neked pedig gyors gyógyulást!
Szilcsi
Sajnálom anyukádat, jobbulást neki! Babakocsi: Retrust én sem vennék, sztem is nagyon nehéz lehet. Ha átfordíthatót akarsz, próbálj meg sztem PP Veneziát vagy Milanot keresni (ezt már csak használtan fogsz találni), vagy újonnan PP Uno is kapható. Nekünk egy Bébé Confort Loolánk van, azt nagyon szeretem, de az nem átfordítható, hanem az ülés tehető fel 2 irányból.
Az első fogacskák tisztítására mi a Nenedentet használtuk, az ujjadra kell felhúzni a fogkefeszerűséget és fogkrém is van hozzá.
Gira
Nagyon szép kiscsaj Enéh
Nagyon sok enerdzsit küldök, gondolom, milyen nehéz lehet most...kitartás...
A tejes sztori teljesen ledöbbentett
Enikő
Én voltam a névjegyküldő
Örülök, hogy bejött Vius ovija, klassz, hogy ilyen rövid idő alatt is már szembetűnő a fejlődés!!
Anna
Nekem is rengeteg hajam kihullott Krizsi kb. 3 hós korában, én a Vichy hajampulláit használtam, amik drágák ugyan, de egyetlen doboz megállította a hajhullást
Zsuzsu
Drukk, hogy megforduljon Konstantin! Ne hari, ha megkérdezem, de ha esetleg faros marad, miért lenne azonnal császár? 2. szülésnél lehet faros babát simán megszülni, ha az első is simán született. Ez tuti.
Bea
Drukk a beszokáshoz! Pár hét múlva komolyan érdekelne a véleményetek az oviról, egy ismerős kisgyerek menne oda jövőre.
Szilde
Gyönyörűek a gyerkőcök és te is nagyon csini vagy!
Norus
Hajvágás: mi fodrászhoz szoktuk Krizsit vinni, az Isten mentse meg attól, hogy én vágjam le a haját
600 pénzért levágja.
Csajok, én is kiváncsi lennék gyerekülés témában a véleményetekre. Krizsinek nemsokára kell majd egy nagyobb ülés és most a Brendonban kuponakciós az egyik 2008-as tesztgyőztes. Az egyetlen bajom vele, hogy a fejtámla magassága ugyan állítható, de a vállrész lent marad. Tehát nemcsak hogy nem védi a vállat, de lehet, hogy még zavaró is??? Tulképp 2 ülés között hezitálunk, az egyik ez a kuponakciós:
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=198629
A másik ez:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
Előre is köszi a válaszokat!