Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta :)
Képeim nincsenek sajna.. :( De ha kijutnék egy félórára mondjuk hétvégén - és akkor még Nektek nem késő, csinálnék párat.
De ne számíts nagy durranásra, mert épphogy addig jutottunk vele, hogy rendberaktuk, kitakarítottuk.
Nincs nagyon berendezve, mert végül Apa sok munkája miatt nem költöztünk ki a nyáron. De nagy ritkán nappal lent voltunk.
Az emeleten van egy nagy szoba, amiből nyilik egy kicsi, ott altattam a gyerekeket, még gyerekágy, meg utazóágy is van benne (pontosabban csak az van benne...).
A nagyszobában pedig a mi ágyunk van, ill. egyellőre csak az ágybetét, a keretet még össze kell szerelni, nem nagy kunszt, csak Apa még nem jutott el odáig.
Szekrényeket még nem vittünk, ill egy régi kis szekrényt ott hagytunk, apróságoknak jó, de nem ruhás szekrény.Fürdőszoba van, Wc-vel persze, mosógép csatlakozó van, szóval még egy mosógépet is betudunk tenni - eredetileg is az volt a cél, csak mondom, nem jutottunk végül el odáig.
Főzési lehetőség is van, csak az nem az emeleten van, hanem lent, teljesen külön helység. De minden van benne, gáztűzhely, mosogató, hűtő, meg edények is. Párszor főztem ott még nyár elején.
Szóval gyakorlatilag addig jutottunk ,hogy kitakarítottunk, leszőnyegpadlóztunk, és rázártuk az ajtót. :oops: :oops:

Szóval szívesen csinálok képeket, de ne számits nagy dologra.
Persze a hangulat megvan, rálátni a Tiszára, és pont szembe velünk van az Öreg Kőrössy halászcsárda. :)

Kép
Kép
zituska28

Zituska: ez nagyon nagyon nagyon jol hangzik......nekunk pont jo lenne....ha tudnal mondani esetleg egy napi vagy heti arat.... az lenne meg a csudijo!!!! Egyaltalan ki akarjatok adni....????
Pusza

sziasztok
matteo0808

Szívesen kiadjuk Nektek, ha tényleg tetszik, igyekszem minnél hamarabb képeket csinálni! :)
Hát árat én nem tudok mondani, majd apával megdumcsizzuk. Oké? :)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok,

Zitus, annyira de annyira bejött a túrós lepény recepted, hogy már másodjára csinálom a héten, az lesz ma az ebéd valami leveskével. Egyik este csináltam vacsi utánra, amíg apa etette Lalit, addig én lopkodtam a tálcáról, amíg szoptattam, addig apa lopkodta. :mrgreen:
Ez a krupp nagyon rosszul hangzik, én Enikő Bogijánál láttam párszor, de borzalmas volt. :( Ez kinőhető?

Kriszta, látod csak megoldódik a dolog, és hamarosan találkozhatunk! :lol: Az a javaslatom, hogy majd akkorra szervezzünk talit, ha jövő hónapban itt lesztek ti is! Az már úgyis csak pár hét. :wink: Útlevél kérdés megoldódott?

Hajhullás: terhesség alatt gyönyörű dús volt a hajam, szülés után kezdett hullani, Lali 2-5 hónapos kora között volt brutális, mostanra alig hullik.

Mindenkinek köszi a babakocsis tippeket! Már elkezdtem utánajárni, hát ami tetszik és minden funkciójában jó lenne, az 44 e ft, úgyhogy egyelőre hanyagoljuk és reménykedünk, bírja még a régi egy darabig. :roll:
Lali 4 napja átalussza az éjszakát (koppkopp), reggel 6-7-ig, annyira örülök neki! :D Úgy tűnik, a fogacskák viselték meg ennyire, most nem bújik újabb.

Bea, Levi majdnem 80 centi??? :shock: Nem 69,5? Döbbenet, hova nő ez a gyerek??? Lali most 73 cm. Nagyon szép súlyban van! Újabb fotó a csemetékről? Rég láttuk őket. :wink:

Bibi, örülök, hogy jó a meló és hogy sikeresen beszokott Barni a bölcsibe. :D Te is tehetnél képet!

Edit, képet!!!

Kíváncsi vagyok, Gira hogy bírja a kiképzést. 8)

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Girára én is kiváncsi vagyok nem könnyű a nagycsaládos élet...

Bea!
Máté még most is sír ha oviba kell menni,bár ma nem volt hiszti.Most azt találta ki hogy készít nekem valami meglepetést.Úgy látom ez lelkesedéssel tölti el várja hogy menjek érte és odaadja nekem a "meglepetést"

Iszonyat szarul vagyok tegnap 39 fokos lázam volt nem bírtam felkelni apa vacsiztatott fürdetett hozta nekem a kaját.Szuper pasi volt .Mindezt kb 12 óra meló után.
Mostmár igazán rendbejöhetnék bár az arcommal most nincs gond jó sokat lámpáztam,de a torkom....áááááá

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi! Örülök hogy Lali megoldótta a gondot:) A követ amugy nem láthatod, ezek parányi szemcsék, csak a hólyag ahogy nöl lehet tudni hogy a tej utját eltömte.
Igen, a krupp 6 éves korra kinöhető. Legalábbis engem ezzel vigasztaltak Norbinál.

Gekkó hol van? Még nem is hallottam róla

Szilde! EKO parkban irtam nemrég hogy 1e ft/óra, de időarányosan kell fizetni. Anyu szerint viszont sokkal jobb mint a Játékdzsungel.

Bea! Remélem hamarosan megint szeretni fogja az ovit!

Enikö! Nagyon örülök hogy Viusnak tetszik az ovi!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi: De, 10 centit növeltem a fiamon véletlenül :D Szóval "csak" 69,7 cm :)

Zitacicu: De rosszul hangzik...jobbulást neked! Ma ment nálunk is a hepphaj, hogy nem akar oviba menni. Alig lehetett leválasztani apáról az oviban, sírt 10 percig még majd utána egyáltalán nem. És rajzolt nekem :) Egy gyönyörű piros pacát :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Én vagyok az egyik elveszett madárka..remélem emlékeztek még rám :wink:

Férjecském új operációs rendszert tett a gépemre ami "nagyon szuper" csak az az 1 baja hogy nem tudok vele üzenetet küldeni. Hiányoznak alulról az elküldési lehetőség "gombok". Most félig megjelentek,remélem sikerülni fog.

Kitti is elkezdte a bölcsizést hétfőn. Akkor már 1 órára kijöttem ( elmentem pisilni és nem mentem vissza). Kedden már majdnem 2 órát voltam kint és így tovább. Ma már be is mentem a munkahelyemre. Eddig egyetlen egy könnycsepp sem volt ( Kitti részéről :P ). Jövő héten kezdjük az ott alvást. Megjegyzem, tegnap már ki volt akadva hogy nem aludhat ott. :shock: Írtóra szeret oda járni. Lehet hogy ő lesz az a típus aki akkor kezdi a balhét amikor pár hét múlva leesik neki hogy ezentúl mindig így lesz... Majd kiderül.
Ma amikor meglátott, boldogan mondta hogy " anya jött értem" azzal visszafordult hogy neki pisilni kell. Imádja ott a kiswc-t :P
Röviden ennyi..hamarosan én is beállok a dolgozó nők sorába..

Itt van pár kép Kittiről,csak hogy emlékezzetek rá kiről is van szó :lol:

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!!

Nikinek boldog névnapot !!!!!

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánunk!!!!!!

Köszönjük a dícséretet!!!!!!!!

Kármen!
A kicsi ágya karnyújtásnyira lesz mellettem. Ábinál bevált..... Ábel matraca is valószínűleg a mi szobánkban lesz, legalábbis eleinte. Mostanában sokszor megjeleni nálunk, na meg a tesóféltékenységet sem szeretném, így összehúzzuk magunkat a közös szobában. Később különszoba. Két kicsi szoba van, így külön lesznek a srácok. Vagy cserélünk velük mi...még elválik. Nálatok hogy alszanak?? Mit tapasztalsz???

Enikő!
Köszi a kérdést, megvagyunk. reménykedem, h megfordul a kölök-bár lehet, h már megtette-, mert nem akarok csaszit. Kedden CTG-n más babákat kelteni kellett, az én fiam lerúgta a tappancsot... :shock: :D
Megvan a tenyésztés eredmény, találtak streptococcus B-t..... hiányzott, mint púp a hátamra....... Kaptam antibogyót, aztán a jövő héten ujabb mintavétel. Kicsit beparáztam emiatt is, de asszem leszokom a netes utánnaolvasásdiról :) :oops: :wink:
A doki annyit m,ondott, h várunk türelemmel, semmi sem utal a szülésre. Hetente CTG.

Ábel beszéde nem az igazi, nem mondja a szavakat, hanem mindent megmutat. Sokat dumál, változtatja a hangszínét, de babanyelv.... Amit tud, azt ismétli, de új szavak nincsenek.
Bence szerint ne aggódjak...

Örülök Viusodnak, én hiszem, h meggyógyul, behozza a lemaradást és járhat rendes oviba!!!!

Szegediek!!!!
A media Markt közelében van egy bababizományi a "GOMBA". valami kölyök....-re emlékszem. Tud valaki elérhetőségüket???????
Nem voltak kint a börzén. Szeretnék pihenőszéket, de pár hónap miatt nem akarok komolyan rákölteni. Gondoltam ott megnézem, de nem szeretnék feleslegesen menni. KÖSZI!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsii! Nem ismerem ezt a bizományit. Nálunk mindig is saját szobában aludtak, csak Orsinak szükségböl volt velünk közös szobája amig épitkeztünk, másfél éves korától. A tesok sem alszanak egy szobában, még. Nekem bevált igy.
Esetleg teszvesz-en, vaterán keress rá a pihenöszékre hogy csongrád megye, lesz biztosan sok szegedi is. Árak változóak, de szerintem találhatsz az elképzelésednek valót is.

Kinga! Örülök hogy Kittinek tetszik a bölcsi! Csak igy tovább!

Kép

Kép

Karmen
karmen

:?: Ovisjel: ez micsoda, amiről írtok? Vasalható, vagy be kell varrni a ruhába?

A.T.Zita: nekem is kb 4 hónappal szülés után kezdett el hullani mind a kétszer, úgy tudom, ez normális (terhesség alatt meg sokkal kevésbé hullott, mint a szokásos), pár hétig tartott csak. Köszi a tippet, még nem rendeltem, holnap megnézem, és ha lesz, nem is rendelek!

Zituska, szilcsi: nekünk pont ilyen színű kocsink van (PP Pliko), még nem szóltak érte, hogy miért tolok benne kislányt! :lol: De a PP tényleg nagyon jó, én a mostani tapasztalataimmal nem is vennék másikat. Ha van kis korkülönbséggel tesó, a Pliko fellépője jó szolgálatot tesz, nekünk még mindig nélkülözhetetlen.

Matteo: A Sárgán lakni tényleg hangulatos, de hozzatok soksok meleg ruhát! Mi egyszer voltunk okt. végén Zebegényben ilyesmi helyen, hát, határeset volt…

Oviügyben csatlakozom jégvirághoz, én se nyilatkozom még pár hétig biztosan… :?

:?: Aki 2éves korig nem adott tejet a gyerkőcnek, az írja már le a tapasztalatait! Milyen tápszert adtatok, elsőre megitta –e, érdemes –e többfélével próbálkozni, mennyit adtatok naponta? Marcsi elsőre megitta a Milumil HA-t, és azt itta 2 és fél éves koráig, de Dóri köszöni, nem kéri. Dokinéni szerint napi fél litert meg kellene innia (egyéb tejtermékek mellett), én ezt rengetegnek tartom (ez 15 evőkanál port jelent!), M. sose ivott ennyit, max. 2x2 decit.

:?: Van ötletetek arra, hogy hogy vágjuk le Dóri haját? Ollóval nem nagyon merünk nekiállni. Próbálta valaki géppel? Ebben sincs tapasztalatom, M. kopasz volt ilyen idősen, meg még sokáig, de Dóri frizurája már olyan rendezetlen. :D

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok Csajszik!

Anna: koszike....

Zituska: Nagyon szupi lenne (lehet telhetetle vagyok, jo lenne egy tv-is....nekem hianyzik egy kis magyar kultura).....orulnek ha raknal kepeket....aztan varom....az arat is...... Mar uuuuugy otthon lennek!!!!!
Bocsi, lehet tudatlan vagyok, de mi az a krupp...olyan rosszul hangzik....a nagyfiad jobban van....?!

Zitacicu: Jol belehuztal ezzel az arcureggel...(altalaban nalam is hasonlo szokott lenni a helyzet....tudom mit erzel)....gyogyuljal nekem...mire hazamegyunk..... Rendes volt a parodtol, hogy besegitett...vannak jo napjaik is, mostanaban az en oldalbordam sem ,,menstrual"! Gyogyuljal te lany!

Zsuzsu: Hajra, remenykedjunk, hogy megfordult a kiskrapek! A streptoccoco miatt ne aggod, idejeben eszrevettek, adnak ra antibigyot.....es ha jol emlekszem szulesnel fertozhetted volna meg....de szeded a gyogyszert igy nincs miert aggodni!
Abi miatt sem kell felni, a pasik kesobb szolalnak meg.... pusza nektek!

Szilcsi: gratulla az ataludt ejszakahoz....remenykedjunk, hogy meg sok ilyenben lesz reszed!!!!! Nalunk is nagy szam ha atalusszuk az ejszakat a min. 1 ebredes garantalt....de mar megszoktam!

Karmen: Felhaborito az Orsi fogorvosa....meg szerencse, hogy ilyen hosiesen viseli a nagylany!

Kinga: Nagyon ugyi a Kitti....az en pici fia is most szokik a bolcsihez, es o sem ejtett konnyeket...nalam viszont a ,,sarkon tul" eltort a mecses, ma maradt eloszor egyedul 3 orara....es ott is ebedelt!

Jegvirag: azert igy is jo nagy a Levi....

Girarol mit tudtok....????

Toncsi:....???

Hamarosan otthon...laaaaanyok, el sem hiszem!

Ezer pusza Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Matteo!

Igen vannak jó napjaik is.Ma pl hozott 3 szál sárga rózsát én meg néztem rá bután hogy miért kapom.Eltelt vagy 10 perc miure rájöttem.Ma van a 3 házassági évfordulónk.18.án meg veheti a 10 szál rózsát mert akkor a megismerkedésünk évfordulója lesz. Mit fogtok csinálni itthon??

Bea!
Máténak is az az "új" szokása hogy mindennap készít nekem valamit.Holnap lesz a szülinapja jönnek vendégek.........nem tudom hogy fogom bírni,bár édes(kivételesen édes)anyósom van és megfőzi az egész szülinapi menüt tortástól együtt.

Kép
Kép
zitacicu2

SzszKinga küldtem iwiwen privit, fontos kérlek olvasd el.

Megvan valakinek Kinga száma? Átlőné nekem privibe, léccccci :) ???
Nemtom olvassa-e a fórumot....

Kitti nagyon cukker :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Képek rólunk.:)
Kép Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi!
Kívánságod számomra parancs!:)

Bea!
Kis vasgyúrom méretei Leviéhez nagyon hasonlók. :wink:
:lol: :lol:
Raksz fel képet?

Toncsi!
Köszi a segítséget!Férjem segítségével megtanultam kicsinyíteni.Ezentúl egyedül is menni fog.:)
Hát eddig is eljutottunk....
:lol: :lol: :roll:

E.

szilde
Szeged

Zitacicu: elofordul...marmint, hogy elfelejtjuk a dolgokat....de edes a parod!
Matekanak nagyon boldog szulinapot!!!!!!!!!!
Tenyleg rendi az anyos....te jobban vagy mar egy kicsit?

Szilde: Nagyon edik a tesok....es a Kevin is mekkkkkora!!!!!

Mindenkinek jo ejszakat!

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Karmen!
Gekkot én anno a buszról láttam a körúton,túl a Kendergyáron..csak a másik oldalon.
Most a neten a Rákóczi utcánál írja..Csak nem a Kapcába költözött?

Zsuzsu!
Aztaaa!!!Nagyon a végét járod...
Gombát én amit tudok az nem bizományi,tudtommal új dolgokat árulnak.Amúgy tényleg jó.

Zitacicu!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!!A sárga rózsa nagyon szép és beszédes!!! :wink:
Gyógyulást neked!!

Zita!
Mi volt a szülőin?

Gira!
Hogy vagytok?Van segítséged?

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Köszi Kriszta!
Neked is jó éjt!! :lol:

E.

szilde
Szeged

Ja igen!Bocs,hogy lemaradt.
Zitacicu!
Isten éltesse Mátét!Jó bulizást!

És aztán kérünk képeket is!! :lol: :lol:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!
Szilde! Én mindig az EKO parkba viszem a fiamat, imádja. 18 forint percenként. Mivel még nem túl bejáratott, nincs olyan rengeteg gyerek (ergó kisebb az esélye, hogy valakitől valamit összeszed), nagyon igényes játékok vannak, és van kinti rész is, szóval ha jó idő van, nem kell feltétlen a zárt térben maradni vele, van ugrálóvár, meg trambulin, meg egy csomó akkumulátoros járgány.
Nórus! Én nem adok még tejet, helyette a Milupa junior italát választottam, ami 1 éves kor felett ajánlott. Még mindig szoptatok, ami állítólag kizárja, hogy megigya a műtejet a gyerek, de nálunk mégse. :) Imádja, napi két bögrével is legurít belőle. Igazából jó volt a reklámja, azért választottam, dehát szerintem ezzel mindenki így van. :)

Kép
tita80

Sziasztok! :)

Egésznap nem tudtam a netre feljönni, mert a tűzfal nem engedett...:evil: :evil:

Igyekszem képeket csinálni, és küldöm egyből! :wink:
De sajna Tv-t nem tudjuk megoldani, mert nincs kint se kábelTV se UPC.. :( Meg csak az itthoni TV-nk van!
De azért küldök képeket, aztán majd látjátok! :wink:

Szilcsi :)
Örülök, hogy ízlik a túrós süti, nálunk is nagy kedvenc, egy adagnak neki se állok, minikum két adagot kell sütnöm! :D
De jó, átaludt éjszakák!!!! :D :D Jóóóó is az! :D
A krupp kinőhető, de nem emlékszem pontosan hány éves korra... azt tudom, hogy minnél nagyobb a gyerkőc, annál nagyobb a légcső átmérője, ésakkor már nem szűkül le annyira az ödéma miatt..
Babakocsi: milyet néztetek? Újat?
Én 23000-ért árulom az enyémet Fent van a Vaterán, de gondolom, már nem használtat szeretnétek... :oops:

Norus :)
Na én se úgy gondoltam, hogy ciki lenne a kék-fehér kockás kocsi a csajnak! 8)
Csak találtam egy csajosabbat, ami mellesleg PP Pliko P3 :wink: , és pont a testvérfellépő az egyik dolog, ami miatt beleszerettem.

Zita :)
Jobbulást Neked!!+++++++++++++++++++++++++++
Máténak pedig nagyon boldog szülinapot!

Edit :)
Jaj de édipofa Kevin!!!!!!!! :D :D
Nagyon szépek együtt a tesók!!!!! :D

Bocsi, most csak ennyire futi, Apa itthon VÉGRE!!!! :D :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zitacicu: Isten éltesse Mátét!

Nórus: Gréti is tápszert kapott 2 éves koráig miután már nem szopizott, de már nem HA-sat, hanem a Corából leemeltem a polcról egyet és azt. Mivel nem nagyon csúszott neki váltogattam, próbálgattam, kisérletezgettem. Végülis a Milupa Milumil 3 volt az amit úgy ahogy megivott. Bár nem volt megrögzött tápszerrajongó. Itta, mert muszáj volt...:) Kb. 2 deci volt a napi adagja.

Szilde: Szépek a gyerekek nagyon! Hatalmas baba Kevin is!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Halihó! :)

Még élek. A legkisebb királylány is sírós, miint a nővérei voltak, úgyhogy nem unatkozok. Korán bevetettek a mélyvízbe, mert itthonlétem 3. napján már a férjemnek menni kellett dolgozni. Azóta már lehúztam egyedül egy éjszakás műszakját is. Segítségem nincs, de mindenki idegesítene ;) Valahogy az esti cécót is megoldottam egyedül, de ne kérdezzétek, hogy hogyan :lol:
Éjjel sincs mindig alvás, ilyenkor nappal pótolja a kisasszony :roll: Az nekem nem olyan frankó.
A nagyok eddig ótvarosak voltak... elkapták a szomszédtól, így Réka csak ma kezdte az ovit. Persze nekem kellett becaplatnom a 3 gyerekkel. Sírás az volt, de nem Réka sírt... én... mint az apaszamár :lol: Persze csak miután kijöttünk. Aztán hazaértünk, és Hajna sírós hangon megkérdezte: - Rékát nem hoztuk? - szegénynek akkor esett le... na megint egy sor bőgés :) Próbálom feldolgozni.
Rékát tegnap bevittem előzetesbe. Meghallgatott egy mesét, aztán mondtam, hogy most már megyünk... sírásba tört ki. Ma meg az én hétalvó kislányom, akit 8-kor alig lehet felébreszteni, fél hétkor felült az ágyában, és utasított, hogy hozzam, a ruháját, mert megy az oviba. Kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen lelkes.
Amíg ezt írtam Hajna folyamatosan azt kántálja: - Anya, légyszi, menjünk Rékához! Anya, légyszi, menjünk Rékához...
Szép napunk lesz :?

Igyekszem gyakrabban jönni!
Vendég

Sziasztok!!

Csajok SzszKinga telefonszáma még mindig nagyon fontos lenne, ha valakinek megvan.... :oops:

Köszi!!!!

ceniko
Szeged

Na és írok is....
Ma extra korán kellett kelni, mert 8ra mindkét csajjal be kell érni az oviba. A Viust legalább 20-25 perc mire elviszem (kocsival) olyan lassan lehet haladni, totális dugó.... :(
Na mindegy megoldjuk, ahány gyereked van annyiszor + fél órával kell hamarabb kelni :D és tök kész vagyok attól, hogy már mindenki kész van, pisilés, pelenkacsere, fésülködés, felöltözés, de Bogi még áll a szekrény előtt pizsibe és hisztizik mert nem tudja eldönteni mit vegyen fel... :twisted: Tőlem kérdezi mit húzzon fel, de amit kirakok neki az persze nem jó :lol: Hihi há evvan :D

Gira: Kitartás, menni fog ez csak bele kell rázódni :D

Szilde: gyönyörűek a ygerekek, nemtom mé hittem azt hogy te szőke vagy :lol: :lol:

később folyt köv...

ceniko
Szeged

Enikö! Nekem Kinga iwiw-en mindig válaszolt 1 nap alatt. Telefonszámot sajna én sem tudok

Zitacicu! gyógyulj mielöbb!! Máténak boldog szülinapot!

Nórus! Amit én irtam 80 ft-azt az textil ovisjel. Én a 4 sarkát szoktam csak odavarrni. Tápszert én 1 éves kora után kezdtem el adni, Norbi ahogy mindent megeszik ugy meg is iszik, többfélét veszek, mikor mi akciós

Edit! Nagyon szépek a gyerekek! Kevin szépen gyarapszik!

Zituska! Enyém is hasonló kocsi, kék-fehér kockás, én Orsinak vettem anno, engem nem zavart hogy nem igazi csajos:) Én is gondolkozok eladáson, de még néha jo hogy van nagykerekü kocsim is, nem csak az esernyökocsi.

Tegnap voltunk majoretten, tetszett Orsinak, arra is járni fog.:) (jazzbalett a másik)

Lányok, én most irtó mérges lettem.
Megfelel a 2009. jan.1-től érvényes előírásoknak is!!A gyermeküléseken elhelyezett jelek utalnak az előírásokra: a jól látható helyen, jól olvashatóan elhelyezett jelölésben szerepel egy kör, benne „E" betű, illetőleg a jóváhagyó országra utaló szám, ezek alatt pedig a jóváhagyási szám: 2009. január 1-től csak a 03, illetőleg a 04-es számsorral kezdődő jóváhagyási számmal jelzett gyermekülések használhatóak!

Ezt ugye irtam korábban is, azt hittem a mienk jó. Szoval 3 éve vettem Brendonban a Concord Trimaxot és tegnap vettem észre mert amugy biztos voltam benne hogy megfelelő, hogy csak E1 jelőlése van. 50e ft volt akkor, hát most irtó mérges vagyok hogy ha ki kell dobni. AZt hittem a Concord megbizható:( Amugy szerettem is nagyon, bevált. Erről ennyit hogy mi a biztonságos.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő, Bogi már kész nagylány, naná hogy nem jó neki, amit kiteszel, majd ő eldönti! :lol: Édes pofa, imádom. Nem válaszoltál az estével kapcsolatban. Lakással hogy álltok? Mikor mentek alkudni? :wink: Figyuka, van egy doboz felbontatlan erdei gyümölcsös tejpépem, Zaza megeszi? Mert akkor este elviszem magammal, Lali nem ehet tejeset.

Zitacicu, Máténak boldog szülinapot, Nikinek utólag boldog névnapot! És boldog házassági évfordulót! Nektek is jól egy helyen vannak, nálunk is egy kupacban (apa-fia névnapja, anya-nagymami szülinapja két héten belül). :D

Zitus, végre pároddal lehetsz egy kicsit! :D
Nem akarok még egyszer használt kocsit venni, amúgy jó a tiétek, ilyesmit keresek én is. Noémi meggyógyult?

Edit, jók a képek, végre tettél fel. Kevin nagyon szép kis kerek baba, és ez a frizura, hát csúcs. :lol: Lánykád is nagyon szép. :wink:

Gira, hát nem irigyellek egyelőre, ez az összeszokós időszak elég kemény lehet. :? Tök jó, hogy így szeretik egymást a csajok! Képet nem teszel a legkisebbről (is)?

Elkiabáltam az átaludt éjszakákat, másfél óránként felsírt Lali. :? Most bezzeg ezerrel nyomja a szunyát, még horkol is. :D

Zsuzsu, én vásároltam a Gombából, amikor márciusban kint voltaka börzén. Hosszú ujjú bodykat vettem, hát nem egy minőség sztem. Pár mosás után teljesen elvesztették a formájukat, keresztben kinyúltak, Lalit kb kétszer bele tudnám tenni, a hossza persze már kicsi.

Kérdés: ha már nem szopizik a kölkinc, tápszert kell neki adni? Miért? Hány éves koráig? Nem elég a kaja, amiket kap? :shock:

Kép
szilcsi

Fogtisztító kendőt használ valaki? Fogkefével nem lehet még normálisan megmosni Lali fogát, arra gondoltunk, veszünk ilyet, csak marha drága. :?

Zitus, én ezt néztem most:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=9
Nekem fontos, hogy két irányból tolható legyen, Lali nem szereti, ha nem lát engem menet közben.

Kép
szilcsi

Karmen!
A Trimax jó!!! Nem kell kidobni!!!!
Nekünk is az van, én is beparáztam ugyanezen, de állítólag nem azt a számot nézik, hanem van egy másik, több számból álló (most nincs előttem, ezért nem tudom pontosan leírni, annak kell 03 vagy 04-el kezdődnie!
Babakocsit én se kifejezetten azért veszek másikat, mert a régi "nem csajos", nem is adnám el, ha nem szerettem volna bele abba, amit végül most megveszek... :oops: :oops: :lol:

Sajnálom az éjszakázást. :(
Elméletileg 3 éves korig reggel este kell a gyerkőcnek vagy tápszer, vagy 2 éves kor után tej, vagy kakaó.
Én így tudom... :oops:
Boti se volt nagy tápszeres, 1-1,5 decit ivott, viszont amióta tejet (házi) adok neki, 2,5-3,5 decit lehúz! :shock: :shock:

Kép
Kép
zituska28

Ez a kocsi sztem baromi nehéz..
És ha megfordítod a tolókart, a fix és nagyméretű kerekek lesznek elöl, gyakice irányíthatatlan lesz a kocsi... Szerintem.
Amúgy szép, meg elég kényelmesnek is tűnik, de sztem nem annyira praktikus.. :oops:
De nehogy hari legyen, nem kötöcköni akarok!! :lol:

Én ez veszem most a csajnak, csak rózsaszín-feketébe, és használtan (1 hónapot használt, 20ezerrel ólcsóbb.)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=2&whid=9

Kép
Kép
zituska28

Zituska! jaj hát jól megijedtem! Alatta ott van hogy 03xxxx akkor köszi megfelel. De most én is paráztam mert azért vettünk ilyen drágát hogy biztonságos legyen és a 2 gyereket is kiszolgálja.
Eladni ugye már nem lehetne ha mindenki tudja hogy jövöre kuka lenne :o Én (és a család is) félreértettük a kört néztük csak.

Szilcsi! Enyém CAM Apollo, annyi hogy 1 irányból tolható. Viszont használtan max. 15e ft, azért nézd meg hátha beéred olcsóbbal is. Sulya 9kg alatt van kicsivel. Eleinte minden gyerek anyát szereti nézni:) De ahogy kicsit nagyobb lesz Lali is a környezetet fogja bámulni, élvezettel hidd el! Én a 9kg is alig birom megemelni ha benne van a gyerek, még Orsival aki pehelysulyú volt sem igen ment. Zitusnak igaza van, ha nem bolygos a kerék szerintem is nehéz irányitani, de sokan meg szeretik az olyat is.
Kendöt nem használtam, hanem amig kisebb volt vizes pelust.
Tápszer hasznos lenne ha megissza, elfogadja. Orsi nem volt hajlandó, Norbi szereti. Több benne a vitamin mint a tejben és egyes ásványi anyagok meg a tehéntejben túl sok egy kisgyermeknek, ezért 2-3 éves korig javasolt a tápszer. Mivel elég drága én azt csinálom hogy pár hete már a napi 2x 2,5dl tápszer helyett egyszer tehéntej van, meg reggel tejpépet eszik az is vitaminnal dusitott.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Valaki elküldte nekem névjegykártyába Kinga számát de nemtom ki volt az, mindesetere KÖSZÖNÖM neki, már beszéltem is vele :wink: :D

Ilcsi mél ment!
Gyümipép jöhet köszönjük :)

Mindekinek pusza, időm semmi, bocs.... 8)

ceniko
Szeged

Kármen!
Ki ne dobd azt az ülést!! Nekünk is ilyen van. és természetesen mi is majdnem beleestünk a csapdába... 50e-ért :)....

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Szilcsi!

Ő az :)
Kép

Képzeljétek!

Én soha az életben nem voltam allergiás semmire, aztán most marhára megkívántam a tejet, de csak ultra tartósat sikerült szereznem - egyébként ilyet nem szoktam venni (házitejet iszunk). Hát basszus, nem gondoltam volna, hogy ennyit számít az az ultra-tartósítás, de az egész testem teli lett viszkető kiütésekkel :shock: estére már annyi volt rajtam, hogy egybefolytak :shock: Ez jó lecke volt, hogy soha ne adjak ilyet a gyerekeimnek... de a bolti tejet is kerülni fogom... csak a tápszerről jutott eszembe... eddig nem láttam nagy jelentőségét, de bizonyára sokkal jobb alternatíva, mint a bolti tej, ha nem is a vitaminok miatt, hanem ezért :)
Vendég

Szilcsi!
Mi használunk fogtörlő kendőt,a Brendonba veszem,meg fogkefét is vettem,én tudom hasznáálni azt is,Málna kinyitja a száját,tetszik neki a dolog,sőt,a kefével egyedül is dörgöli mikor én is fogat mosok.Még csak 4 fogunk van,abból 2 épphogy kint,de én már az elsőnél vettem kendőt,fogtisztítás ügyben könyörtelen vagyok! :D

Zitacicu! :D
Mátét Isten éltesse szülinapja alkalmából!
Nikinek utólag is sok boldog névnapot!
Nektek boldog évfordulókat!
20140113113746

Norus!
Márk is a Milupa Milumil 3 gyümölcsös tápszert itta. De a Beba Vaniliás is biztos finom.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilde!
Apa volt a szülőin. Azt mondták, hogy 5 csoport van, és 5 dada. De mivel reggel 7-től este 5 ig nem lehet ott mind, és ráadásul nekik kell takaritani, mosogatni, igy végül is, hol van, hol nincs. :roll:
A fenék törlésre azt mondták segitenek, ha kéri a gyerek. De ha Ők bent vannak a terembe a gyerek meg egyedül a vécén, hogy hallják, hogy kéri a segitséget?! :shock:
Kevin nem semmi kis húsigomboc!!Szerintem Szandi 1 évesen lesz ilyen súlyba! :wink:

Szilcsi!
Nekünk hasonló babakocsink van, csak Pierre Carden.Nehéz az biztos, kérdés, hogy neked kell e emeletre cipelni vagy hasonló? A tolás szerintem nem gáz, kormányozni kell kicsit, de megszokható. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Gira: a 3. klón :lol: Nagyon szééééép :D

ceniko
Szeged

Gira!
Látom Enéh is hason alvos!
Nagyon aranyos! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszönjük a dicséreteket!:)

Enikő! :lol:
Méghogy szőke... :lol:
Asszem gyerkőcök mindketten azok lesznek,legalább annyira mint az apjuk minyimum..
Az én hajszinem gyárilag sötétbarna.
Régebben mikor Hannát toltam babakocsiban-feketére szineztem a hajam-roma asszonyok nagyon mosolyogtak rám,de mikor meglátták a szőke babámat nagyon elkomorultak,és hablatyoltak vmit..
Egyszer meg egy írószerben néztek ferdén rám..
Na azóta nem fekete a hajam.
Pedig nincs bennem egy hegedűvonás sem... :roll:

Szilcsi!
Lalika tejérzékeny?
Ja,Kevin haját kezdhetem zselézni..

Gira!
Hatalmas és gyönyörű Enéh!Jól bírod a strapát,nem mondom.
Tartósítószer.?:(

Zita!
Szülőin mi volt?
Hogy van Szandika?Milyen tápit kap végülis?
Én most gondban vagyok Kevinnel,mert amit eddig újszülött korától elfogadott tápit,most nem fogadja el.Kapott tegnap másikat,azt se igazán,csak keveset.Kicsit költséges ez a próbálkozás.
Most azt csinálja,hogy óránként szopizik inkább.Kivagyok már.

E.

szilde
Szeged

Zita! Igen, nálunk is igy van. Erre irtam, hogy 1 dada kevés, nem várhatjuk el mi sem hogy 10 órában dolgozzon.:(
Na aki Orsit nem hallja meg amikor kiabál a wc-ről hogy "Kész vagyok" az nagyon süket lehet :lol: :lol:

Cseppek! Köszi, akartam válaszolni már, hogy persze szólok, de mi csak okt. megyünk bölcsibe, miután megkapta a Prevenart Norbi. Ugy volt szept. lesz, közben tudtam meg okt. Igy várunk addig.

Gira! Tündéri!!:)

Nóri! Nekünk müködött és müködik a géppel hajvágás. Ugye Te irtad, hogy a Karitáshoz lehet ruháhat vinni? Hol vannak pontosan és mikor lehet? Sürgösen szabadulnánk tölük! Esetleg van telefonszámod is?

Szilde! Én vöröses hajra emlékeztem:) Hát szégyellem de nöi arcokat nem könnyen tudok megjegyezni :o

Mi van azzal a talival akkor? Nekünk jövö héten a csüt. péntek nem jó, orvoshoz viszem öket. Ja és hol lenne végül? (nekem csak ha nem kell parkolócédula akkor tudok elmenni, kiszámolni előre sosem tudom mennyit lyukasszak)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát ez nem az én napom. :(
Anyukám beteg, lehet, kórház lesz a vége (és ma van szegénynek a szülinapja). Eddig azt hitték, trombózis, de talán nem az, csak nem tudják, mi. :shock: Lehet, nem tud jönni vasárnap a keresztelőre. :cry:
Bátyám is most hívott, ő sem tud eljönni, a hülye főnöke behívta, pedig egy hónapja megcsinálta a beosztását és direkt kihúzta a vasárnapot. Így is alig látom. :cry: Hát elbőgtem magam. :cry:
Lali is hipernyűgös, most végre bealudt.
(bocsi a panasznapért) :oops:

Anett, most jöttünk a Brendonból, megvettük Lali keresztanyujával a keresztelős ruhát, meg vettem olyan fogkendőt is, kíváncsi vagyok.
Váltottam pelust, a Pampersből állandóan kifolyik a pisi, nem vicces hajnalban átöltöztetni+ágyneműt cserélni minden éjjel. :? Tegnap mind3 lepedője pisis lett + 5 body. Vasalóval szárítgattam gyors mosás után, hogy este fel tudjam húzni az ágyára. Most kipróbáljuk a Huggiest, használja valaki???

Karmen, taliügyben megakadtak a tárgyalások. Nem várjuk meg Krisztáékat? Vagy legyen előtte is egy? Nekünk a délután jó, délelőtt semmiképp nem.

Gira, édes nagy baba Enéh. :lol: Én tartósítószer allergiás vagyok. :? Tesók hogy bírják? Féltékenység?

Edit, Lali pöttyös volt 5 hetesen, de nagyon csúnyán, meg aztán kb 3 hónaposan megint, ugye csak szopizott, ez csak tipp volt, hogy tejérzékeny, mivel szigorú diétát tartottam, de tejes dolgokat módjával, de ettem. De nem kockáztatok, hogy kipróbálom. Majd. Egyelőre várunk a tejes dolgokkal. Elképzeltem Kevint felzselézett hajjal... :mrgreen:

Köszi a babakocsis hsz-okat, még meggondoljuk.

Kép
szilcsi

Karmen!
Nem, csak a sapkám volt bordó.. :wink: :lol:
E.

szilde
Szeged

Sajnálom, hogy így összejött minden... :(
Remélem, Anyukádnak nincs komolyabb baja!
Én egyszer próbáltam Huggies-t, nem rossz! De végül a Tescos pelus mellett kötöttünk ki, nagyon jó, és jó áron is van! :wink:

Tejjel jobb vigyázni, megértelek...
Boti egyáltalán nem érzékeny, mégis 2,5 éves koráig tápszert kapott, csak utána próbáltuk óvatosan a tejet.
Noéminek találtam a Humana-nak tejmentes pépet, finom, szereti! Meg Sinlac-ot írattam fel a doktornővel.
Ha tejérzékeny a gyerkőc, akkor van is rá támogatás! :wink:

Gira :)
Végre,véééégre! :D :D
Gyönyörű, nagy baba Enéh!! :D
Elhiszem, hogy nehéz most az eleje, pláne, ha egyedül vagy! :shock:
Hú, kiütéseket sajnálom!! :(
Én hallgattam Rád, mi is házitejet veszünk, és azt isszuk. Azon kívül, hogy tartósítószer mentes, ezerszer finomabb, és hát ugye TEJ!! Ami a boltiról nem elmondható... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Köszönöm a dícséreteket :)

Zsuzsu!

Nekem is + lett a strepto teszt, én is utánaolvasgattam, először megijedtem, de aztán végül is az csengett le, hogy egészséges, időre született babáknál nagyon minimális az esély, hogy gondot okozzon. Még akkor is, ha az anya hordozó, csak 2% betegszik meg, és azok nyilván nem a jó súlyú, érett babák. Ha meg szeded is az antibogyót, akkor biztos nem lesz gond.
Farosság: Enéh a 38. héten fordult meg végleg menetirányba, pedig 4 kg-san született... Szóval fő a nyugalom (mondom ezt én, aki végigdepizett pár hetet :lol: :lol: )

Szilcsi!

Féltékenység nincs, örülnek, hogy végre nem vagyok állandóan a sarkukban :? Lehet így cementtel homokozni, meszeszsákot lyukasztani, macskát kínozni... :shock:
Az ótvar miatt tilos volt megközelíteniük a kistesót, ez először sok szomorúság forrása volt, főleg Rékánál, aki nagyon várta már. Sajnáltam nagyon, hogy így alakult :cry:
Most már hozzá lehetne érni, de Hajna pl. fél tőle :shock: Amikor közelítem hozzá Enéh-t, húzódik el, látom a rémületet a szemében :roll:

Zituska!

Jövő héten végre lazíthatok, mert a zuram kiveszi az 5 nap ajándékszabit. Jobb későn, mint soha ;) Bár valószínű akkor sem én leszek a porondon, hanem a felújítás, de több az esély, hogy kicsikarjak néhány szabad órát :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors életjel :)

Vasárnap megjöttünk Gyenesdiásról, az egyik legjobban sikerült nyaralásunk volt, bár pihenni természetesen nem sokat pihentünk :)
Holnap megyünk nagybevásárolni az IKEA-ba, szóval reményeim szerint kb. 2-3 hét és tényleg költözhetünk!

Zitacicu :) Máténak boldog szülinapot kívánok, neked pedig gyors gyógyulást!

Szilcsi :) Sajnálom anyukádat, jobbulást neki! Babakocsi: Retrust én sem vennék, sztem is nagyon nehéz lehet. Ha átfordíthatót akarsz, próbálj meg sztem PP Veneziát vagy Milanot keresni (ezt már csak használtan fogsz találni), vagy újonnan PP Uno is kapható. Nekünk egy Bébé Confort Loolánk van, azt nagyon szeretem, de az nem átfordítható, hanem az ülés tehető fel 2 irányból.
Az első fogacskák tisztítására mi a Nenedentet használtuk, az ujjadra kell felhúzni a fogkefeszerűséget és fogkrém is van hozzá.

Gira :) Nagyon szép kiscsaj Enéh :) Nagyon sok enerdzsit küldök, gondolom, milyen nehéz lehet most...kitartás...
A tejes sztori teljesen ledöbbentett :shock: :shock:

Enikő :) Én voltam a névjegyküldő :lol: :wink: Örülök, hogy bejött Vius ovija, klassz, hogy ilyen rövid idő alatt is már szembetűnő a fejlődés!! :)

Anna :) Nekem is rengeteg hajam kihullott Krizsi kb. 3 hós korában, én a Vichy hajampulláit használtam, amik drágák ugyan, de egyetlen doboz megállította a hajhullást :idea:

Zsuzsu :) Drukk, hogy megforduljon Konstantin! Ne hari, ha megkérdezem, de ha esetleg faros marad, miért lenne azonnal császár? 2. szülésnél lehet faros babát simán megszülni, ha az első is simán született. Ez tuti.

Bea :) Drukk a beszokáshoz! Pár hét múlva komolyan érdekelne a véleményetek az oviról, egy ismerős kisgyerek menne oda jövőre.

Szilde :) Gyönyörűek a gyerkőcök és te is nagyon csini vagy! :D

Norus :) Hajvágás: mi fodrászhoz szoktuk Krizsit vinni, az Isten mentse meg attól, hogy én vágjam le a haját :oops: :oops: :lol: 600 pénzért levágja. :wink:

Csajok, én is kiváncsi lennék gyerekülés témában a véleményetekre. Krizsinek nemsokára kell majd egy nagyobb ülés és most a Brendonban kuponakciós az egyik 2008-as tesztgyőztes. Az egyetlen bajom vele, hogy a fejtámla magassága ugyan állítható, de a vállrész lent marad. Tehát nemcsak hogy nem védi a vállat, de lehet, hogy még zavaró is??? Tulképp 2 ülés között hezitálunk, az egyik ez a kuponakciós:

http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=198629

A másik ez:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Előre is köszi a válaszokat!

KépKép

KépKép
timika

Ja, ülés témához még annyit, hogy a második is 2008-as tesztgyőztes (ketten osztoztak az 1. helyen) és annak viszont a váll része is emelkedik, ha a fejtámla magasságon állítasz.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Tegnap voltam a 12 hetes ultrahangon, Pöttöm egészséges, Nucha rendben, végig élénken mozgott. Megnyugodtam, kicsit paráztam előtte, nem tudom miért, Dénessel tök nyugis voltam minden vizsgálat előtt. Öregszem. :)
Dénes szerint a doki azt nézte meg, hogy jó-e a tesó. :):)
Nőttünk is 4 napot (nem mintha sokat számítana), így ma már 12 hetesek és 3 naposak vagyunk.

Tud valaki kismamaruha turit Szegeden? Kéne pár dolog, és semmi kedvem horror összegeket kifizetni...

Gira! Gyönyörű baba Enéh! :) Csatlakozom Timikához, sok energiát küldök a 3 gyerkőchöz! :)

Zitacicu! Jobbulást, és Máténak boldog szülinapot, Nikinek boldog névnapot kívánok! :)

Bea! Levi méretei tényleg szépek, még akkor is, ha 10 centivel kisebb!

Enikő! Örülök, hogy Viusnak tetszik az ovi! Remélem már te is nyugodtabb vagy, és kicsit tudsz néha pihenni... az öltözködős jelenet ismerős, Dénes is csinálja néha törpe kivitelben! :):)

Szilcsi! Sajnálom anyukádat, tényleg vannak napok, mikor minden összejön... Pelusban nekünk anno a Huggies nagyon bejött, és a Tesco minőségi is nagyon jó!

Zsuzsu! Szép nagy a poci! Édes Ábi, ahogy átöleli! :)

Karmen, Zituska! Jó, hogy mondtátok ezt a gyerekülés dolgot, én is megsasolom a mienk számát! Köszi!

A babák és nagyobbacskák nagyon szépek, képeket még!!!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Szeretném elhessegetni a félreértéseket. Nekem nem hullik a hajam, hanem ekcémám lett és vegyszerallergiám és ennek néznek utána. Csak a doki, akihez mentem kérdezte miért kell góckutatás , tán a hajam hullik???? Ebből gondoltam, hogy a hajhullás lehet valami gyulladástól.
nekünk a vérképből derült ki hogy valami nem OK, sok nagyon rossz eredményem van, és nem csak egyszer, hanem nem is akarnak javulni...

Szilcsi: Sajnálom, hogy ennyire összejöttek a dolgok. Sok- sok duracel elemet küldök, hogy kibírd :)

Gira: Ez a kics manóka nagyon cuki :) Sok sok puszi neki.

Zsuzsu: kitartás, már nem sokvan hátra. Nóri nagyon szereti, amit kapott tőletek. :)

Gyerekülés kérdés: Nóri kb 9 kg most. Szerintetek mikor érdemes hordozóról másik ülésre vátani?

Szép hétvégét mindenkinek. Élvezzétek ki az utolsó meleg napokat.

Anna

Kép

Kép
sznanna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?