Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi: én a kislányommal voltam nagyon édesszájú és kívános, onnan jöttem rá, hogy babát várok, hogy egy ebédkor befaltam egy egész csirkét!!!Kép Híztam is 23 kg-t vagy még többet! Persze ahogy abbahagytam a szopit, szépen rendeződött a súlyom, de szüléskor rögtön 13 kiló lement. A mostani babócával egyáltalán nem vagyok kívánós, sőt nincs étvágyam. Szóval minden más. Persze eljön az idő, mikor nagyon éhes leszek. Kép
Szerintem nyugodtan egyél, amit megkívánsz és a lényeg, hogy jól érezd magad, ha lesznek is a végén fölös kilók, azok nagyon jól jönnek a szopinál, aztán szépen lemegy, ahogy a gyerkőc rohangálni kezdKép

Képzeljétek tegnap kislányommal 2 órát szánkóztam és csak a végén ijedtem meg, hogy talán nem szabadott volna nekem, hiszen dombról száguldoztunkKép Szerencsére semmi baj nem lett, de azt hiszem legközelebb csak húzom a szánkót.

Üdv:
Zsuzsi (13)
zsu26

sziasztok!

Nanda: én a szt Jánosba járok a Molnár Lászlóhoz.
De akkor te ide jársz tőlünk nem messze dokihoz! (Kosztolányi D. tér)
Igen tudom, én mázlista vagyok, de éppen ma monta a házidokinénim, hogy vigyázzak azért magamra!

Orsi: az a 15 cm szerintem 15 mm nem?
Amúgy az a 10. hét első babánál a terheskönyvre teljesen oké.
Én hamarabb kaptam, és minden hamarabb volt, de nekem a 2. babóm!
A csokit én sem kívánom most, de a lányommal faltam. Akkor a pizza is ilyen volt, most az sem annyira. Most talán nincs is annyira kedvenc. Talán a sós chipsz.

Zsuzsi: ez tényleg nem túl jó ötlet volt most!
Akkor neked is fiad lesz? Kép

Nos, mára csak ennyi.

Zsuzsa
17+0
zerko

Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata, hogyan lehetne korabbra tolni az esti alvast ? Mar megint csuszunk bele az ejszakaba, vagyis ejjel 2-3-nal elobb nem hajlando elaludni a kiscsaj . Igaz utana 7-8 orat alszik egyhuzamban, de mire reggel (delben) felkelunk mar elmegy a fel nap. Probaltuk mar, hogy kesobb vagy korabban furdunk. Napkozben nem igazan akar aludni, kb. 2x fél, egy orat, de este mindig kihuzza a vegsokig. Olyan mindha tudná, hogy most alvasido jon es az olyan rossz lenne. Karacsony utan visszaalltunk ejfel koruli alvasra, de most megint hajnalozunk.
Gyonyoruek a babak !!!
Az uszas engem is erdekel a Rubinban, nem tudjatok kb. hany fokos a viz ?
Folrakok en is egy mosolygos kepet, mert Niki mikor nem alszik tunderien vigyorog mindenkire ! Kép
Dorki Kép
Dorki

Zsuzsa!

Miből gondolod, hogy fiam lesz?
Én annyit emelgetek, szegény babócámra nem nagyon vigyáztam. Most jobban odafigyelek, ígérem, de hát Dorka nem nagyon érti, hogy nem tudok ezt-azt csinálni és én is jól érzem magam!

Ma voltunk a Velencei-tónál, szépen bevan fagyva, lehet forraltborozni és forró teát inni, csomóan korcsolyáztak vagy hokiztak!Kép Szóval, aki teheti egy kicsi relaxálásra nagyon jó a hely kispapával!Kép

Jó éjt!

zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Babanyúl!Részvétem.Sajnálom,ami a nagyiddal történt,de biztos vagyok benne,hogy figyel benneteket.

Chello!Köszi az érdeklődést,hisztis a babám.Megnéztük uh-val csütörtökön,de úgy látszik,neki ebből elege van,mert amint a kép megjelent,eltakarta a kis kezével a szemeit és hátat fordított nekünk.Annyira röhögtünk a dokimmal! Kép És azt mondta a dokim,hogy nyugodtan igyak akár minden este egy pohár vörösbort.A cigi nem jó ötlet,de így is büszke lehetek,hogy 10 évi gyárkémény szerepkör után egy pillanat alatt lemondtam róla.Majd febr.2-án megyek AFP-re,meg uh-ra. Veletek mi a helyzet?

Zsuzsa!Az egyik barátnőm most harmadéves,ha befejezi,átmegy pszichiáternek,úgyhogy azért még gondolkodom ezen az orvosin.Anyáék támogatnak,azzal a feltétellel,hogy itt lediplomázom. Kép

Ma megnéztem a Gyűrűk Urát,annyira fantasztikus,hogy tökjó,holnap is megyek és megint megnézem.Ki is találtam gyorsan,hogy az lesz az esküvői meghívómon,hogy: "Egy gyűrű mind felett,egy gyűrű kegyetlen, egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."
Bocs,most már magamnak is elegem van magamból,megyek tanulni,mert holnap is vizsgázom.

Puszi,Kinga 13+5
nyinike

Vera. nálunk a szabin cseppeket a doki vízzel adta be, de akkor éppen nem volt tea főzve neki(nem mindig adok teát). Szerintem nincs fanyarabb íze, mint a K vitaminnak. Robó nem húzta el a száját, mikor megkaptaKép.
Harisnya: nálunk apa külön kiköti, hogy mindig öltöztessem fel jól Robót. Látni kéne, néha sokkal jobban odafigyel rá, mint én. Mindig mondogatja, hogy nem szeretné, ha izületessé válna később. (bírom, az ilyen észrevételeit, hogy honnan veszi??Kép) Így nálunk nem kérdéses a harisya. Azért Robónak a fülébe súgja , mikor szexi harisnya van rajta, hogy csak a csajoknak nem mutassa megKép.Szopinál biztosan nincs kényelmesebb dolog. Néha én is belegondolok, hogy mi lett volna, ha nem lenne tejcsi??Edste még melegítgetni, aztán vagy iszik belőle vagy sem, meg sorolhatnám...Természetesen ez csak a kényelmi oldala, mert amúgy meg mindenképpen elsőbbséget élvez az anyatej. Én imádok főzni, remélem lesz is "sok" időm majd, vagy legalább annnyi, hogy Robónak készítsek vmit. Nálunk jó ilyen téren, mert van kert, minden megterem, tuti, hogy nincs vegyszerezve. Jaaaa!!!Nagy nagy gratulka a megforduláshozKép. Nem is írtam még, hogy mekkora fiú lett Bencéből. Akkorát nőt. Minap néztem bele én is a volt topikunkba, nosztalgi gyanánt. olyan jó volt látni a pindurkákatKép.Nameg olvasni a szülésekről, meg azt a nagy nagy izgalmat, ami akkor körülvett minketKép.

Hanzika: örülünk, hogy idetaláltálKép. Biztosan nagyon aranyos MarcusKép(közben nyugtázom, hogy aranyos, megnéztem a fotókatKép)Nálunk is Robó kis súllyal született 2500 grammal hoztuk haza és mostanra 7600gramm, szóval pl akivel egy napon szültem és 3500 volt a babája, őt már simán utolérte Robó. Szóval emiatt ne aggódj. Amiatt se, hogy nincs tejcsid. vannak ilyen anyukák is. Tápszeren is fel fog nőlni, és kiegyensúlyozott baba lesz, úgy is. Csak te ne idegeskedj és na aggódj semmin.Örülök, hogy már jobban ézred magad. Ugye?

Barbi: olyan jó, hogy teszel fel nekünk is tájképeketKép. Biztosan nagyon gyönyörű arra. de ami még gyönyörűbb az a hegyek alatti képKép. Micsoda tüneményesen eszik. Látszik, hogy annyira élvezi a kajálástKép.A szemei még mindig huncutok.Én is gondoltam rátok, mikor a -40 fokokat mutatta a tévé, de látom addigra már írtál is róla. Azért szerencse, hogy nem ott vagytok.

AnnAnn: nem hiszem ám, hogy ordítani is tud HannaKép. Kakika már volt azóta, igaz már egy kis barackot is adtam Robónak. Az pedig lágyító.
Tündéri lehet ahogy gagyarászik.

DBarbi: milyen teát adsz Fanninak? Mi most kaptunk Hipp mintát , édeskömény teát, de az nagyon izlett neki, bár két adagba főztem meg, mert Robó nem nagyon ivott eddig folyadékokat. Most sem igazán sokat, inkább játszik vele.Anyós maradt, vagy csak bekukkantot??remélem azért hasznossá tette magátKép!

Zit: amint olvasom, nem unatkozol már beni mellett. Attól tartok én is, hogy mi lesz ha beindul egyszercsak Robó is. Bár most várom, de akkor jaj nekemKép. Biztosan édes a négykézlábas pózKép.

Docka: hát annyira meglepődtem, hogy Andris mennyit nőtt , rengeteget!!! Arról meg már nem is beszélve, hogy gyönyörűűűűűű! Annyira szép fiú, azt hiszem lassan zárhatjátok a kaput a csajok elött!Egyszerüen olyan formás. Gratulálok hozzá.Kék szemeit kitől örökölte?
Alvás: ne aggódj, nem vagy egyedül a nermalvást illetően. Már lassan kezdek én beletörődni , hogy nem alszunk rendesen .Együttérzek veled nagyon.Tudom milyen fáradtan kezdeni a mindennapokat. Sok erőt ad Robó, de annyit energiát el is vesz. Biztosan majd el jön az az idő is , mikor ők is valamelyest átalusszák az éjszakát. Nálunk Robó még sűrűbben kel mostanában.Pár korty szopi, majd alszik tovább. Jobbulást neked!!

Marcsi: köszi a könyv címét/íróját. Vizsgáidhoz drukkolunk. Lefgyen időd felkészülni rá.Én is pont minap nosztalgiáztam, meg a régi időkbe olvastam bele, mikor vártuk a babákat és amikor szültem. Olyan jó érzés kerített a hatalmába. Közeb meg itt van már Robó, és annyit fejlődik napról napra. nekem minden időszak gyönyörű, nincs kivétel. Persza vannak estek amiket kitörölnék: hasfájósság....De a világ legszebb napjait élem át, attól függetlenül, hogy ilyen fáradt még soha nem voltam.

Cory: jó, hogy néha bekukkantasz. Jól vagytok? Picit írj Zsombiról is légyszi. Biztos óriásbébi már azótaKép.

Dorki: nagyon édi Niki. Huncutka mosolya van.Mekkora haja vanKép. Édes kiscsajKép.Nálunk alvás terén nincs rendszer, de a fürdetés mindig egy időben van kb. próbálok azért a nappaljaiban kis rendszereket bevezetni, hogy szokja. Evészet, öltöztetés, séta, zenehallgatás, játszás....Már annyira tudja Robó, hogy mi következik. Persze néha mindent felborít, de mit várhatnék még tőleKép?
Nálunk napközben Robó csak kint alszik több órát. próbáld meg kint altatni.Ezt csak tanácsként írom.Nálunk bevált.

Minden hófordulós babának sok boldogságot!

Gabik, Zsizsa, Kata, zsófi, batkamao, Judit, Susie, Diti, Edit, Meme merre vagytok????

Ma egy fokkal nyugodtbb éjszakánk volt az egy óránkénti ébredés helyett két óránként ébredtünkKép. Kaki is volt egy adag, szóval most nyugi vanKép. Képzeljétek: Robónak annyira belelógott már a babahaja a szemébe, hogy vágtam le belőle. Kép. Majd teszek fel képet róla, ha itthon lesz a gép(kölcsönbe van egy hétre..)Olyan érdekes, hogy nől a haja, de csak középen van még egy csík babahaj. Nem akartam, hogy a szemébe lógjon. Látni kéne mennyire édes ígyKép. Most meg, hogy megmostuk este kissé fel is ugrott elöl, szóval kicsit megmosolyogtatóan néz ki a kis drágámKép.El is tettem a hajtincsétKép.Bár én ilyen gyűjtögetős vagyok, mindenből tettem el egy kicsit. Tegnap ettünk egy kis barackot is, nem nagy érdeklődéssel ette, de azért pár kanál lecsúszottKép. Bár a fagyasztott barack nem olyan mint a friss, de ez van...ilyen szempontból kicsit rosszabb, hogy fagyasztott dolgokat kell adni majd neki.Habár az alma, körte, szőlő, az van mégKép. Nálunk esett reggelre ismét egy kis hó, így öröm tologatni Robót a hóba. A babakocsi kereke úgy csúszik ha tele megy hóval, mint a szánkó...de azért megyünk levegőzni.

Megyek is mert ismét hosszúra sikeredett a beszédem.
Még annyit, hogy jó hétvégénk volt. Most apa csak velünk foglalkozottKép, semmi kinti ezt azt teszek- veszek , hanem kizárólagosan csak velünk volt, olyan jó Kép. szeretem az ilyen "nemcsinálunk semmit" együttléteket.Igaz ritkán van rá lehetőség.

Szép napot mindenkinek:

Anita
anita77

Kinga, nem hisztis a baba csak egy kicsit szégyenlős. Kép

Mi 19-én megyünk uh-ra és akkor tudom meg mikor kell mennem AFP-re. Gondolom valamikor január végén. Már nagyon várom, hogy láthassuk a picurt feltéve ha megmutatja magát.

Chello
14+1
chello

Sziasztok!

Anita: Zsoma már 6020g, 57cm. Szóval kis puffancs. Azért nem írok, mert nincs mit. Itt minden gyerek már forog, mászik.... Zsoma meg még semmit. Holnap lenne 3 hónapos. És csak stresszelem magam a dolgokon Kép
Ez tegnapi kép róla:

Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: még hogy nincs mit ,erről a tüneményes vasgyúróról???? nagyon édes, mennyit hízott, őrületKép. Akkor én mit szóljak, Robó sem mászik még, még messze van nálunk is a mászás. egyenlőre a forgást gyakoroljuk...Előre is gratulálok és boldog három hónaposságot nekiKépCukorfalat.

Anita
anita77

Sziasztok!

Cory!
Te is bekalkulálod ugye hogy Zsoma koraszülött volt? Én is valahogy így gondolkodom. Két nap van Zsoma és Bence között, és ugye már 4hó 10 / 12 naposak, de valahogy én is mindig mellészámolom hogy ők 5 héttel korábban jöttek és ezt nem kéne elfelejteni. Sajnos a dokink (sőt, leginkább a védőnő) ezt nem veszi figyelembe és mindig stresszel hogy ilyenkor már mit kéne csinálnia.
Majd forognak ha lesz kedvük, én nem sürgetem a dolgot.

Anita!
Képet kérünk a rövidhajú RobórólKépKép

Ádám, Andris, Niki mind-mind nagyon gyönyörűek!!!KépKépKép
Docka! Andris hatalmasat nőtt, és nagyon nagyon szép szemei vannakKép

Sajna bennem is bújkál valami, mert már éjjel is fájt a torkom, de reggelre úgy is ébredtem mint akit leütöttek, gyenge vagyok, levert. Már ittam ma egy csomó forró teát, nem szeretnék beteg lenni.
Nem tudja valaki hogy az Echinachea D4 homeobogyót hogy kell ilyenkor szedni? Ann? Te ebben profi vagyKép

Holnap ráadásul megyünk a 4hós oltásra, na az is nagyon hiányzik a lelkiállapotomnakKép Remélem Bence nem kap el tőlem semmilyen nyavaját!

Bocs a többiektől, de most többre nincs erőm.
Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera

Csak bekukkantottam olvasni, mert rohanok.....megyünk vendégségbe "pasizni" Kép

Nem bírommegállni, hogy ne írjam be : Cory: Zsoma valami gyönyörű Kép Jóég! Mekkorát változott! Picúrnak is tündi volt, de most milyen ki gömbölyű! Gratula! És ne parázz a fordulás miatt!
Lányok: még Ti nyugtattatok engem anno, mikor ez volt a problem Kép Eljön az ideje mindennek Kép

Pusszok: DBarbi

UI: du. válaszolok a kérdésekre, írok hosszabbat!
DBarbi

Cory:
megnyugtatlak,mi sem csinálunk "semmit" egyenlőre, de hát Domi baba is koraszülött volt, úgyhogy én ezzel " vigasztalom " magam.
Szóval ne csüggedj én is pont ezen aggódok...Kép
gregina

Chello!
Már miért ne mutatná meg magát?Te igazán türelemmel vártál.Az enyém nem csoda,hogy kicsit dinnye,mert mostanában elég sokat nézegették.Aztán intim szféra is van a világon. Kép
Ráadásul a tiéd nagyobb is lesz már,mint az enyém,talán több,mint 8 cm.
Dolgozol még?Nem fárasztó nagyon?
Hát a pocód látszik már?Az enyém rettentő nagy,magamhoz képest.Mindenki azt mondja,hogy nem is látszik,csak a bennfentesek tudják,hogy nálam csoda,ha kiemelkedik a hasam a két csípőcsontom közül.

Kinga
13+6
nyinike

Sziasztok!

Zsuzsa!Tudod,hivatástudatom az van az ápolónőihez,tavaly fél évig ingyen dolgoztam a gyerekosztályon,csak idén nem jött össze a húzós tanrend,meg a babavállalás miatt.De még ahhoz is kellene nekem papír,csak álmodozom egyelőre.

Ramcsi!Te pontosan egy évvel és 4 nappal vagy idősebb nálam.Íme,egy vízöntő. KépKismama csomagot bármikor átveheted.

Egcsi!Végre egy szoc.munkás, "élőben"! Kép

Orsi!Üdv itt és grat! Kép Nekem már 5 hetesen volt kiskönyvem,meg akkor voltam először védőnőnél is.És a www.babapont.hu-n tudod követni a babát.

Kinga
nyinike

Kinga, én tényleg türelmesen vártam de most már szeretnék 1 héttel öregebb lenni. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt az utolsó uh óta mert a pocim az bizony nőtt. Még dolgozom januárban, utána februárban kiveszem a szabimat és márciusban bejövök még pár napra. Reggel nehezen tudok felkelni de valahogy kibírom. A hányingert viszont már nagyon unom azt hittem elmúlik mostanra.
Valamelyikünk elszámolta magát 1 nappal, nem?

Lányok, jár valaki kismama tornára? Érdemes menni? Jó lenne már egy kis mozgás. Nem emlékszem már ki volt még közületek Schöpf-Méreis de járhatnánk együtt csak meg kellene érdeklődni mikor van.

Chello
14+1
chello

Sziasztok Kép
Cory, naggggyon jó, hogy végre láthatjuk Zsomát!!! Hogy mekkora lett!!!! Tényleg ne parázz, bőven van még idő! És mérd a 3 hónapossághoz, jóideig még úgy kell. Szerintem az lenne a csoda, ha már csinálná. Nem értem a dokikat, hogy miért nem így viszonyulnak.. Kép

Vera, mi most Echinacea C5öt szedünk megelőzésképpen - én 2x5öt. De ezt kúraszerűen kell, max 2 hétig, utána szünet.

Anita, ekkora hibát, kölcsönadni a fotoaparátot ... hmmmmm Kép gyosan visszaszerezni és lefényképezni és felrakni!!!!!!!!!!!

Dorki, Niki nagyon édi. Nem irigyellek az éjszakai nem alvás miatt. Minden nappali nehézségünk ellenére óóóóóriási szerencsénk van, h 1 hetes kora óta (mióta van tej) Hami alszik éjjel és csak 1-2x kel fel szopizni, akkor viszont eszik rendesen, úgyhogy jogos. 9-1/210 körül elalszik, a max asszem 11 volt.

Docka, hű, de ari Andris!
Hanzika, Marcus édi, tényleg kicsit vékonyka volt, de az utsó képen pl már kis sonkás Kép

Zit, risza Kép nagyon megindult Beni!

Szép Kép -ot mindenkinek!
Ann
annann

Ja, DBarbi, még elfelejtettem, h felháborító módon Hami haját nem igazán fésülöm, mert fél perc múlva úgy áll, ahogy akar. Van egy lenyalt hajú képe - vicces KépKépKép Az anyukűmnak viszon naon tecc, mert így rendezett a gyerek...hmmmm...KépKépKép
Egyébként a kopás megállt, akkoriban vettem észre, h kijött pár szál, azóta semmi.
annann

Halihó!

Elment a védőnéni, nem is mondott rosszakat, az egyetlen, amivel nem értettem egyet, az az, hogy szerinte 5 hónaposan kell elkezdeni gyümölccsel a hozzátápit, mert 6 hónaposan már főzeléket kell enni. De még ez sem vészes. A mozgásfejlődésről meg egész jókat mondott.Kép

Nekünk is azt mondta a védőnéni, hogy primőr répát ne, csak öreget adjunk, mert a primőrben sok a nitrát a gyors érlelés miatt.

Képzeljétek Gabi tegnapelőtt ötször fordult hasról hátraKép, mondjuk azóta egyszer sem, sőt azóta hason sem hajlandó megmaradni, max. egy percigKép. Kész talány ez a kiscsaj, legalábbis én nem értem. Majd teszek fel a fordulásról képet, meg arról, hogy tegnapelőtt még szeretett hason lenni (5 percig legalábbis).

Harisnya: mekkorát kell venni egy 63 centis babára?

Anita,
az az igazság, hogy én nem is kerestem mást a honlapon, kifejezetten a tornát kerestem, úgyhogy nem tudok válaszolni.Kép

Vera,
fogalmam sincsen, hogy miért teában adták a szabincseppet. Lehet, hogy azért, mert sok baba teázik, ezért ismerik az ízét, és így könnyebben lenyelik. Egyébként Gabi sem iszik teát. A "Friss babák" topic egy része nagyon sokat tud a homeopata szerekről, szerintem kérdezd meg tőlük.

Hanzika,
üdv itt.Kép A védőnő most nyugtatott meg, hogy az nem jó, ha a hat hónapos baba nem forog, szóval az sem gáz, ha öt hónaposan nem teszi. Szerintem 2500g alatt kissúlyú egy újszülött. Gyere, amikor tudsz!Kép

Barbi,
gyönyörű a táj!Kép Az ország tényleg nagy.Kép

Zit,
Beni nagyon édes lehet segget riszálva!Kép

Docka,
nem vagy egyedül, én sem alszom már jó ideje (én terhesen sem aludtam jól, éjjel állandóan pisitúráztam, mondjuk legalább a gyomorsav nem bántott). Gabi körülbelüli ébredése éjjel: 22, 1, 4, 7. Ettől nagyon ritkán tér el, pl. tegnapelőtt, de azóta visszaállt, sőt most 7 után nem is alszik vissza, pedig eddig az volt.Kép Nem baj, majd kinövi.Kép

Marcsi,
ez nagyon jó hozzáállás, hogy mindig azt a kort szereted, amiben Ákos éppen van.Kép Általában én is így gondolkodom, de néha visszasírom a nyugisabb időket.

Dorki,
nem nagyon van ötletem az alváseltolásra, esetleg reggel (délelőtt) hamarabb felébreszteni? Vagy jól lefárasztani nap közben? Remélem találtok megoldást!

Anita,
remélem fog Robó még ritkábban is ébredni!Kép Hajvágás.Kép A nemcsinálunk semmit együttlét tényleg nagyon jó!Kép Irigyellek a napirendért, Gabi újabban nagyon összevissza eszik és ébred (meg ugye az ünnepek is bezavartak, pedig már alakult a dolog), így mostanában nekünk nincs ilyen.

Cory,
Gabi már négy és fél hónapos, időre született, és két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fordult hasról hátra, és nulla kezemen, hogy hányszor hátról hasra.Kép És ezt mind az utóbbi pár napban, szóval semmiről nem vagytok lemaradva.Kép

Gabi az utóbbi három napban irtó nyűgös, már kezdek nagyon lefáradni.Kép Néha viszont olyan tündibündi mosolyt villant rám, hogy mindjárt elfelejtem az egészet. Például most is olyan édesen dumálgat magában.Kép Képzeljétek, megtalálta a hüvelykujját, most már nem az egész öklét rágja, hanem a bal keze hüvelykujját. Olyan pici az az ujj, teljesen elveszik a szájában.Kép

Szerencsére elmúlt a hasmenés és a hányinger, valószínűleg valami rosszat ettem, ki is dobtam a currys rizst, pedig nagyon fincsi volt, de úgy tűnik, a gyomromnak nem tetszett.

Bocs, ha nem írtam mindenkinek, de az édes gügyögés kezd átmenni panaszkodásba, sőt!Kép

Betegeknek jobbulást! A babók tündériek, mint mindig!Kép

Futok, úrnőm szólít.Kép

Zsizsa

Kép Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Mu voltam uh.n. Tök jó volt látni a babót. Eddig minden rendben. Most a hasija miatt voltunk kontrolon, de kialakult minden rendben egyenlőre. 2 hét múlva lesz a genetikai uh. Már örültem az uh-nak, mert túl jól éreztem magam és gyanús volt, hogy terhes vagyok e még. De a babóca nagyon élénk szerencsére. Pocim sem nagyon van még. Most már azért megnyugodtam.

Puszi Mindenkinek!
Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

sziasztok

Zsuzsi:
Hasonlók a tüneteink, és a lányainkkal más volt. Vagy nem? Szerintem nekem fiam lesz, és akkor neked???
Amúgy nekem még valami totál más. És tiniként ugyan csúnyán serdültem, de ez régen volt. Zsófival a terhesség idején nagyon szép volt a bőröm. De most! Kép Teljesen el vagyok keseredve... Kép Kép Kép
Hála az Én Zsófim már felfogja...
Sőt, most amióta ugye az ő hasában is van Kistesó, esténként hiába mondom neki, hogy forduljon a hasára, és aludjon (úgy jobban megy neki), közli velem, hogy nem szabad, mert az nem jó a Kistesónak. No, ehhez mit szólsz?

Kinga: azért szerintem annyi bor sok lesz! Pl az én dokim az elejére azt mondta, ne igyak semmiképpen.
A cigi tényleg komoly fegyvertény.
Te is pszihiáter leszel? Kép
Amúgy a babaosztály csak előnyödre lesz majd.
A babád meg csak szégyellős. Van ez így Kép
Amúgy a hasadnak előbb-utóbb nőnie kell, mert a babónak nincs elég hely odabent! És ez a folyamat sokáig tart még!

Zsuzsa
17+1
zerko

Mucska, gratula a szép babóhoz. Kép Ezek szerint a 20. hét környékén van a genetikai uh? A nemét még nem tudták megmondani?

Mióta nem vagy rosszul?

Chello
chello

Sziasztok Lányok!
Olyan sokat irtatok, hogy a végére már elfelejtettem, hogy mit akartam egy-egy dologra irni...azt mindenképpen, hogy gyönyörüek a babák! Ákosról nem is emlékszem ilyen jó képre és Ádiról is remek az a kép! Lehet hogy már csak Boti pattanásos? És ez az átfordulós sorozat Gabiról...nekünk sajna nagyon lassan fényképez a digitálisunk, ugyhogy esélyem sincs ilyen sorozatra. Irigykedem.

A Rubinban tudomásom szerint 28 fokos a viz. Mi csütörtökön megyünk a 3hós oltásra, utána jó lenne elkezdeni járni, ha van jó idöpont. Még nem beszéltem velük, de ugy hallottam, hogy vannak délután is úszások, az jó lenne, mert akkor jöhetne Apa is. Kicsit félek én is a megfázástól, de mondjuk mi autóval mennénk-jönnénk. Mondjuk a fürcsiviz még csak 34 fokig ment le...no nem Boti miatt, én fázom a hidegebben. Ö birná, ahogy látom.

Cory, tényleg hihetetlen, hogy Zsomi milyen nagyot nött. Tartok töle, hogy csak azért nincs róla mesélnivalód, mert már második baba, mert ha megnézed a forgáokról csak egymondatos tudósitások szólnak. Szóval nincs kibúvó, mesélj! Meg én a magam részéröl Baluról és egyáltalán a mindennapjaitokról is szivesen hallok.

Hát igen, a semmittevös hétvégék...de rég is volt utoljára! kicsit irigykedem Anita. Bár az is igaz, hogy valahogy mostanában én nem birok megülni a fenekemen.

Többen irtatok a szabin cseppröl. Mi az? Ismerös a neve és mégsem tudom hova tenni.

Ez az éjszaka átalvás állandóan visszatérö kérdés. Ha Boti fél 10töl 5ig alszik az számomra átalvás, a sógornöm szerint nem. De én már 3tól nem tudok aludni annyira fáj a cicim, meg fürdök a tejben és ettöl fázom. Ti ezt hogy oldjátok meg? Fejtek este? Én már ezen töröm a fejem...

NO nem szaporitom tovább a szót, akinek nem irtam, arra is gondolok...cska (szerencsére) jó sokan vagyunk!
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Szia Chello!

Szegeden a 19-20. héten csinálják. Először volt időpontom a jövő hétre, de áttolták egy héttel későbbre. Azt mondta az uh. orvos, hogy korán van még.
Most csak kontrolon voltam a hasa miatt és nem is foglalkozott mással.Kérdeztem, hogy az apuka mikor jöhetne be egyszer legalább megnézni a babót. Hát csak délután a 3D uh-n fizetés ellenében. Fizetés nélkül apuka ne akarja látni a babát. Hát itt ez a helyzet. Persze mindig van üröm az örömben. A múltkor a hasijával volt probléma, most a belei látszanak jobban, mint kéne. Remélem rendesen kifejlődik a hasfala. Doki bácsi azt mondta, hogy minden rendben a genetikai lesz a legfontosabb.
Én már december közepétől tök jól vagyok. Gyanúsan jól. Nincs kívánósság, hasfájás, álmosság, mell feszülés. Ha egy halovány hasim nem volna azt hinném, hogy terhes sem vagyok.
Remélem a genetikain már meg tudják mondani, hogy Anna vagy Gergő lakozik a pocimban.

Puszi Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Mucska, ne ízgulj biztos minden rendben lesz a babával. Én is szeretnék már túllenni az AFP-n és genetikai uh-n. Van valami megérzésed, hogy Anna v. Gergő lesz?

Puszi,
Chello
chello

Chello!

Én Annának hívom a pocakomat, de mindegy volna csak egészséges legyen. Viszont mindenki rajtam kívül Gergőre szavaz.
Soha nem gondoltam, hogy egy terhesség ennyi stresszel jár, ennyit kell izgulni, hogy minden rendben legyen!
Ti mit szeretnétek?
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Chello!Természetesen megint én számoltam el,nem is kellett volna kérdezni. KépMost már szép nagy lesz a babód. Én járhatnék terhestornára,meg lehet is már,de mivel az orvosom megengedte,inkább a saját edzésemet csinálom.Ez kicsit keményebb,de kihagyom a hasizomgyakorlatokat és akkor nem gáz.

Zsuzsi!Á,nem leszek pszichós,mert én nagyon magamra veszem más lelki baját,és ha ezt hivatalból tenném,akkor pár év alatt én is kezelt lennék! KépJobb szeretnék gyerekorvos vagy sebész lenni.

Mucska!Grat!Mekkora már egy majdnem 16 hetes baba?Szerintem minden rendben lesz,nem feltétlenül az a gáz,ha minden rendben van.Az orvosom azt mondta,mikor aggódtam,hogy számoljak:Én is egészséges vagyok,a barátom is.A családjaink is,ráadásul semmi nehézséget nem okoz a terhesség,akkor mi akadálya van,hogy szüljek egy egészséges babát.És igaza van.Úgyis mindenhol azt olvasni,hogy még a gondolataim,érzéseim is befolyásolják a baba hogylétét:ha idegesítem magam,bizonyára egy kis dilis(ideges)babám lesz.Ez meg megint túl nagy kockázat.Inkább élvezd!Én már előre várom,hogy kimehessek óriáspocakkal,bikiniben a strandra.Kép

Kinga13+5
nyinike

Szia Kinga!
Most vagyok 17+5 napos. Kb. Olyan 18 cm hosszú. Most nem mérték meg, mert kifejezetten a hasára mentek. Bpd: 41 mm, mozgás élénk, szívműködés szabályos, köldökzsinór 3 ér 6,6mm . Ami most izgat: Hyperechogen belek. Orvosom annyit mondott, hogy jobban látszik ,mint kellene. Ilyenkor persze az ember lánya keresget a neten és talál valamit, erre elkezd pánikolni. Én csak attól vagyok kiakadva, hogy a klinikán van saját orvosom, ( aki szuper, már az inszeminációkra is hozzá jártam), de nem ő csinálja az Uh-t, hanem az a doki aki épp oda van beosztva. Általában a legfiatalabb kezdő orvosok ultrahangoznak. Ami nem is volna baj, csak mivel nem az ő betege vagy olyan közönnyel vágják oda a dolgokat és mire visszakérdeznél addigra másik kismama fekszik az ágyon.
Egyébként igazad van, pozitív hozzáállás kell. Nálunk a páromnak kilukadt már egyszer a gyomra, műtötték és ezért izgat jobban a kelleténél, hogy mindig a gyerkőc hasával foglalkoznak. Le sem tagadhatná, hogy az ő csemetéje!
Egyébként pedig azt szoktam mondani, hogy ennek a gyereknek erősnek kell lenni, ha meg bírt foganni és létezik minden orvosi leletünk ellenére!
Strand óriás pocakkal engem is izgat! Nyáron kint lakunk a Tisza parton a nyaralónkban, hogy ne kelljen a panel friss szagát szívni. Bizti mulatságos leszek, mert ott az embereknek teljesen természetes, hogy nem öltözködsz, hanem elő a fürdőruci és gyerünk. Szupi lesz már várom!
Pusz: Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Lányok!

Huhh, szép termés Kép

Anita77: sokféle teát adok. Először HIPP almateát adtam neki, ami szomjoltó (ezt adom most is épp)...és kamilla ill. édesköményt, de ezek hashajtó hatásúak a védőnőm szerint. Úgyhogy tartunk itthon. Aztán kapta a Milupának a gyümölcsteáját, és az őszibarackot...ezek 4 hótól vannak Kép
Anyósom csak jött, megmérte Gábor új gatyájából mennyit kell felvarrni, ment Kép Nem szokta hasznossá tenni magát....tulképp olyan, mintha vendégségbe jönne ha jön, nem érzi itthon magát Kép

Fanni most épp a hintájában csücsül...már jó ideje, és kuncog nagyokat Kép Végre tetszik neki Kép

Megjött Gábor, megint nem tudom befejezni...Kép

DBarbi
DBarbi

Most csak gyorsan újságolni jöttem:

Robó forogKép. Már nagyon megy neki. Sőt kedvenc pozició a hason fekvés. Úgy képes a habtapi szőnyegen sorra írni a 360 fokos köröket.
Majd jövök még, csak vacsit készítek, meg fürdés meg....stb.

Anita
anita77

Szia Mucska!

Látod,itt a pozitívum:még véletlenül sem lehet másé a babátok! Kép Dejó,hogy már annyira nagy az Anna!Akkor már majdnem akkora,mint egy Barbie baba!Az én Johannám még csak kis pisis hozzátok képest a 7 cm-jével.
Ha nem is túl erős a pici hasfala,akkor is gondolj arra,hogy a párodnak sem okozott sokáig semmi problémát.Ha igazán baj lenne,hidd el,hogy még a lökött kezdő doki is felhívná rá a figyelmet és muszáj lenne valamit csinálni.Ez olyan,hogy mikor a nyaki redőt mérték nálam,egy szót sem szólt a doki,úgy kellett megkérdeznem,hogy mi van.Közölte,hogy annyira rendben,hogy nem is látszik,majd szólt volna,ha baj van. Kép
Én itt a Balcsin pocakozok majd,meg a termálban,mert a Balcsiba semmiképpen nem mehetek bele,tavaly elég erős allergiás reakciót váltott ki nálam a fantasztikus vízminőség. Kép

Puszi,Kinga
nyinike

Szia Kinga!

Nagyon érdekes és szép nevet választottál. Hidd el a Te kis "pisis" Johannád úgy fog most már nőni, mintha húznád. Igazából 2 hét múlva lenne a genetikai, de most gondolkodok rajta, hogy előtte elmegyek 3D uh.ra.(Jövő héten). Leginkább most a pocaklakó pocakja érdekelne. Este fellépek még a Schering doki bácsihoz és meglátom, hogy mit mond erre a leletre. A múltkor tök rendes volt. Te mit csinálnál a helyemben?
JA nyáron azért a BAlatonon se kutya babát várni!

Pusz: Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Hali!

Edit,
úgy emlékszem, hogy a szabincsepp az a gyermekbénulás ellen van (lehet, hogy nem jól emlékszem). Ha Gabi fél tíztől ötig aludna, az számomra is az éjszaka átalvását jelentené.Kép A sógornődnek van gyereke? Nekem nincs betoncici problémám, mert Gabi gyakran ébred. Szerintem fejjél inkább egy kicsit, mert akkor legalább vissza tudsz aludni, de ne fejd le az összes tejet, épp csak annyit, hogy ne feszüljön.

DBarbi,
én anyósom is inkább vendég nálunk, de ez nem is zavar, én is így érzem, nem kerültünk igazán közel egymáshoz, mivel eléggé különbözőek vagyunk. Szólj a családtagjaidnak, hogy ugyan vonuljanak már vissza egy kicsit, hadd netezzél, hiszen ez a legfontosabb napi teendő, nem igaz?KépKépKép

Anita,
na látod!!!KépKépKép Mondtam én, hogy ügyes a kis fickó, csak eddig nem volt kedve produkálni magát!Kép

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Edit,
azt elfelejtettem írni, hogy a mi digitálisunk is lassan fényképez, csak éppen Gabi is nagyon megfontoltan forog egyelőre (ez látszik abból is, hogy a pelusba kapaszkodik).Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Mucska, nekünk is mindegy csak egészséges legyen. Bár én is inkább lányt érzek a dologban és már alig várom, hogy megtudjuk mi lesz. Én sem gondoltam, hogy ennyit kell majd ízgulni a terhesség alatt, lazábban kellene vennünk mert a végére bedilizünk és akkor a Kinga kezelhet minket. Kép

Kinga, én azt hiszem csak terhestornára fogok járni. Mozgásnak az is jó lesz mert hónapok óta alig mozogtam valamit. Mostanáig nem nagyon mertem. Nagyon szép a név amit választottál. Kép
Kispapival mizújs?

Pusza,
Chello
chello

Kinga: sebész???
És fürdőrucit is vettél már? Szerintem nekem ez nem lesz program... De ugye nem a meleg termálvízben?
Amúgy nekem sem látták szinte a nyaki redőt, de nekem a doki momdta. Mint ahogy szólt is, mi a baj, és meg is mutatta.

Mucska: érdekes, hogy az apuka nem mehet be. Nem sok vizet zavarna. És valami más is jár a pénzért? Vagy csak az apuka kukkolhat? Mennyit kérnek érte?
Szerintem is minden rendben lesz, nyugi!
Fekélye volt a férjednek? Ha jól tudom, ennek az oka kitenyésztehő, és gyógyítható! Foglalkozzon vele.
Számolj majd be, mit mond a Schering doki. Ma a Szt Imrés doki van? Velem nem volt nagyon kedves, de korrekt volt.

Zsuzsa
17+1
zerko

Zsizsa,

jajaja, anyóssal mi sem vagyunk túlközel Kép Kép Kép nem is bánom Kép

És ige, jól tudod, a Szabin-csepp a gyermekbénulás ellen van Kép

Most visszavonult a család...apa elvonult egészen Békásmegyerig (ennyire énsem gondoltam komolyan Kép), Fanni pedig járókában Kép

DBarbi
DBarbi

chello: érdekes, hogy én is pánikolhatnék, mert sajna van miért, de nem teszem... Talán már tapasztalt vagyok. Nekem a lányom is egy nagyon nyugis baba. Remélem ez a baba is az lesz!
Ez tény, a te lelki állapotodat a baba is érzi. Így nyugisnak, boldognak kell lenni, ha lehet.
És a nagy izgalmak még hátra vannak...

A terhestorna tuti nem árt, ha nem viszik túlzásba. Nagyon ne ugráljatok. A keringést javító gyakorkatok hasznosak. Meg a légzéstechnika is.

Jó Pocakosodást!

Zsuzsa
zerko

Chello!

Ne aggódj, ha bedilizünk a Balatonon jó helyen leszünk. Az a lényeg, hogy egészséges babákkal menjünk kezelésre Kingához. Én is mindig lazán akarom venni, de aztán elhangzik egy olyan mondat, ami akaratlanul is foglalkoztat. A legjobban azt utálom, amikor nem értem, hogy mi a helyzet, hogy mit jelent a babára nézve. A múltkor a Scheringes doki fantasztikus volt ( aki ma rendel 20.30-21.30-ig), így most is hozzá fordulok. Ha megnyugtat akkor ismét happy leszek.
Pusza:
Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Mai képek:

"Pasik" közt:
Kép

És egy kupac baba Kép
Kép

DBarbi
DBarbi

Szia Z. Zsuzsa!

Igen a St. Imrés van. Miattam még telefonált is, amikor kérdeztem tőle.
Apuka kukkolása csak a 3D uh keretében lehetséges egyébként nem. Azt hiszem 10000 Ft-ért.De ebben benne van a VHS felvétel, Cd és papírkép. Azt értem, hogy miért kell fizetni a 3d uh-ért csak azt nem, hogy apuka nem jöhet be sima klinikai uh-ra. Majdnem dilisnek néztek, hogy mit akarok délelőtt ilyen kívánságokkal!
Megkérdezhetem, hogy nálad mi a baj? HA nem akarsz erre ne válaszolj nem sértődök meg.
Mikor lesz a genetikai ultrahangod. Az enyémet eltolták jan 28-ra.
Pusz:
Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa, köszi, de ez első babánál iszonyú nehezen megy de azért megpróbálom. És járni fogok a tornára.

Mucska, akkor nem aggódom. Kép Hol lehet elérni ezt a Scheringes dokit ma este? Na nem randizni akorok vele csak érdekel miket válaszol.

puszi
Chello
chello

Chello!

www.scheringclub.hu
De itt chat-n tudsz kérdezni, hogy mi a bajod, de nekem a múltkor úgy sikerült, hogy privát beszélgettünk és nem látta más. Egyébként hétfőtől péntekig minden este van nőgyógyi, csak mindig más. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond ma.
Pusza: mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Köszi Mucska, közben megtaláltam de elég furi beszélgetések folytak a chat-n. Doki nem volt köztük az tuti mert hűlyéskedtek a "betegek". Bár úgy láttam emilt is lehet írni. Kíváncsi vagyok mit fog írni Neked.

pusz
chello

Chello!

Én következő dokitól akarok kérdezni. Aki most van azt én sem értem el. Emilt küldtem annak aki most van, de a múltkor jött egy semmitmondó válasz 2 hét után.

Z ZSuzsa!
Ismét tőled kérdeznék, mert Te tapasztalt vagy. Te a helyemben elmennél most 3 D uh-ra, vagy várnád, hogy 2 hét múlva mit mond a síma de genetikai uh?

Köszi és puszi Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Zsizsa, igen a sógornömnek van 3 Kép szoktam öket emlegetni, mert annyira különbözöek, hogy mindenre akad példa közöttük Kép
Barbi, jók a gyerekrakás képek Kép Nekünk csak 2röl van egyszerre, ez igy még izgibb. Barátnök gyerekei?
Jó éjt mindenkinek!
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Haho Lanyok!Kép
EN is itt figyelgetek a hatterben...Kerlek ne idegeskedjetek,minden rendben lesz!
Mucska!Kép
En is kitoltam a 3D-t.Elvileg 18.-ik heten akartam menni,de szerintem csaka 20.-ik kornyeken fogok,valaki azt mondta,akkor jobban latszik...pedig mar nagyon keszultem.Es szoritok,hogy ne legyenek pocak-gondjaitok.
Kinga!Kép
Ugyi voltal vizsgailag es igazan nagyratoro terveid vannak.Sok sikert!Mar en is kerdezni akartama viszonyt kispapival...

Szerintem nekunk kislanyunk lesz,nagyon igy erzem es en Katanak szolitom a pocakomat.De akkor is nagyon orulok majd,ha fiu...
En holnap delutan 2-kor megyek uh-ra,kibojtoltem 4 hetet,el se hiszem,hogy vegre mehetek.Mar ugy vartam...Kerlek szoritsatok, 2 eve pont jan 13-an vesztettem el a kisbabamat,ha rossz hireket kapok meghalok!DE a szivem melyen tudom,hogy most minden rendben lesz...Erzem,hogy igy kell lennie!!!
szoszi
13+1
szoszi

Tobbiek!Kép
Merre vagytok?Egcsi?Alice?Pano?es mindenki?
szoszi

Itt is vagyok, igaz még nem végeztem mindennel, vasalni még kéne...

Annyit még a jó kis hétvégémről, hogy természetesen nem olyan nem csinálok hétvége volt, hogy se főzés, se mosás se vasalás....Azért azt csináltam, csak éppen apa velünk volt és ez különleges számomra, mert miapánk örökmozgó és nem tud bent megmaradni, mindig tesz vesz vmit. Már előre meg van a terv a jövőhétre és utánna is. most éppen garázskapun dolgozik, majd szg sarkot készítünk.Még szerencse, hogy mindenhez ért és mindent szeret csinálni. Úgy kell leállítani, hogy mostmáraztán pihejen egy kicsit!

Vera: jobbulást neked, és Beni se kapja el tőled. Oltáshoz megy adrukk, majdcsak nem lesz semmi gond. Echinancea-t terhesen kellet szednem kúraszerűen, de nem tudom mennyit már...Az eszem nem a régi...

AnnAnn: köszi a vidám napocskát Kép.

Zsizsa: jó kis védőnőd lehet, sajna én ezt nem mondhatom el. Azért ha jó infókat mond, írd meg légyszi, mert nekem semmit nem mond a védőnőm, sőt már 3 hónapja nem is láttam.
Gratulálok Gabi átfordulásához, uyg látszik idővel tényleg beindulnak, ki előbb ki később:9. Harisnya. őszintén szólva én nem méretre vettem, hanem 0-6 hósig volt ráírva.megnéztem, hogy kb mekkora és az alapján választottam. Gabi fotóji csuda édesek, még nem is láttam tőle ekkora vigyortKép. Tündéri.

Edit: tejcsihez nem tudom hozzászólni, érdekes nekem egy hósan se folyt a tejem. Biztosan neked rengeteg tejcsid van. Bár nekem is elég Robónak a mennyiség, de folyni soha nem folyt .

DBarbi: köszi a teákról írtakat. megpróbálom az édesköményt egyenlőre. Bár nem sokat teázik Robó, de talán lassan a folyadékbevitelt is emelni ekll majd nála is. Anyósod akkor , amint leszűrtem, még jó, hogy csak vendégként látogat titeket.
édi lehet fanni a hintábanKép. Meddig szokot megmaradni benne? Hűha, azért tessék vigyázni fannira, nem közelengedni ennyi fiúhoz, mert még a végén Robó féltékeny leszKép.aranyosak együttKép

Szóval a forgás: Robó ma a habtapi szőnyegen forgot 360 fokos köröket megtéve, majd a kedvenc oldalrabillenős pozicióban átfordult.nem egyszer , nem kétszer. Ha hátára fektettem akkor is vissza visszafordult. Úgy néz ki most tetszik neki a hason fekvés.
Ma az alma nem nagyon tetszett neki, vagy csak éppen nem volt éhes. Valójában úgy tudom, hogy szopi után érdemes adni, de akkora Robó eltelik a tejjel, így lehet, hogy majd később próbálom két szopi közöt adni majd neki, hátha jobban eszi majd. most már egy kis barack is került az alma közéKép.
Holnap jön a dokibácsi megnézi Robót.Szerencsére oltást egy ideig nem kapunk.

Szép napos idő volt, remélem holnap is ilyen időnk leszKép.

Jó éjt mindenkinek:Anita
anita77

Sziasztok!

Megnyugtatott a Scheringes doki bácsi. Azt mondta, hogy ilyen adatokkal amit nekem is mondtak, csak idegesítik a kismamát. Egyenlőre még nincs jelentősége. Szerinte csak ezért ne menjek 3D uhra, mert ott sem mondanak semmit. Velem most is nagyon rendes volt. Innentől happy vagyok újra. Jó dolog kismamának lenni, csak én annyira jól vagyok egyébként, hogy az is tud gyanús lenni.
Puszi mindenkinek!
Mucska 17+5

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a megnyugtatásokat, nagyon jól estek Kép

Vera: persze, belekalkulálom. A korrigált kora 3 hónap. Egyébként már 4,5. Nálunk abszolút a doki és a védőnő is belekalkulálja szerencsére. Most a 4 hós oltásnál pl keseregtem kicsit, hogy hosszra nem akar nőni, erre a védőnő vígasztalt, hogy mit várok tőle, súlyra nagyjából behozta a kortársait, idővel hosszra is be fogja. Nem mehet minden egyszerre.
Balu 7 hónaposan kezdett forogni, tehát tudom, hogy még bőven ráér. De akkor is rossz érzés, hogy ő még nem csinál semmit Kép

Regina: ti jártok valahova gyógytornára?
Vera: és ti?

Harisnya: én nem adok Zsomára. Balura is csak 1 éves kora óta adok (szeptemberi).

Ma voltunk talizni egy másik topickal (Balu kortársaival). Nagyon jó volt Kép Végre láttam felnőtt embereket is Kép Balu jól lefáradt Kép Remélem, alvás is lesz az éjjel rendesen. Viszont, ami miatt itt megemlítettem, az az, hogy felszálltunk egy babakocsival és egy 2 évessel, és senkinek nem jutott eszébe, hogy Balunak átadja a helyét Kép Végig állta a 20 perces utat. De nagyon ügyes volt, nagyon büszke vagyok rá! Szépen kapaszkodott végig. Igaz kommentáltam az utat: "most kapaszkodj, nagy kanyar jön"...
Szerencsére továbbra is imádja Zsomát. Puszilgatja, ölelgeti... Zsoma mosolyog rá. Szóval tündérek. Kivéve, mikor nyűgösek Kép Balu dackorszakban, Zsoma meg elég sírós baba. Na, ha mindketten elemükben vannak, estére a hajamat tépem! De szerencsére nem ez a gyakoribb.
Beszélgettem szoptatási tanácsadókkal, hogy Zsománál mikor kell elkezdeni a hozzátáplálást, és mondta, hogy a születéséhez képest 6 hónaposan. Olyan furcsa, Balunál nagyon vártam, hogy adhassak neki mást is, most meg nagyon nem. Valszeg mert tudom, hgoy ennél csak kényelmetlenebb lehet! De hát ez a fejlődés rendje.
Nagyon furcsa, és időnként nagyon megdöbbenek magamon, de már azon gondolkozom, milyen lesz 3 gyerekkel Kép Azért még nem próbálkozunk egy darabig. Most 3 év korkülönbséget szeretnénk Kép

Na, megyek, mert Zsoma túl van a fürdésen Kép Ilyen hosszút szerintem nem is írtam még soha ide Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?