Vera. nálunk a szabin cseppeket a doki vízzel adta be, de akkor éppen nem volt tea főzve neki(nem mindig adok teát). Szerintem nincs fanyarabb íze, mint a K vitaminnak. Robó nem húzta el a száját, mikor megkapta
.
Harisnya: nálunk apa külön kiköti, hogy mindig öltöztessem fel jól Robót. Látni kéne, néha sokkal jobban odafigyel rá, mint én. Mindig mondogatja, hogy nem szeretné, ha izületessé válna később. (bírom, az ilyen észrevételeit, hogy honnan veszi??
) Így nálunk nem kérdéses a harisya. Azért Robónak a fülébe súgja , mikor szexi harisnya van rajta, hogy csak a csajoknak nem mutassa meg
.Szopinál biztosan nincs kényelmesebb dolog. Néha én is belegondolok, hogy mi lett volna, ha nem lenne tejcsi??Edste még melegítgetni, aztán vagy iszik belőle vagy sem, meg sorolhatnám...Természetesen ez csak a kényelmi oldala, mert amúgy meg mindenképpen elsőbbséget élvez az anyatej. Én imádok főzni, remélem lesz is "sok" időm majd, vagy legalább annnyi, hogy Robónak készítsek vmit. Nálunk jó ilyen téren, mert van kert, minden megterem, tuti, hogy nincs vegyszerezve. Jaaaa!!!Nagy nagy gratulka a megforduláshoz
. Nem is írtam még, hogy mekkora fiú lett Bencéből. Akkorát nőt. Minap néztem bele én is a volt topikunkba, nosztalgi gyanánt. olyan jó volt látni a pindurkákat
.Nameg olvasni a szülésekről, meg azt a nagy nagy izgalmat, ami akkor körülvett minket
.
Hanzika: örülünk, hogy idetaláltál
. Biztosan nagyon aranyos Marcus
(közben nyugtázom, hogy aranyos, megnéztem a fotókat
)Nálunk is Robó kis súllyal született 2500 grammal hoztuk haza és mostanra 7600gramm, szóval pl akivel egy napon szültem és 3500 volt a babája, őt már simán utolérte Robó. Szóval emiatt ne aggódj. Amiatt se, hogy nincs tejcsid. vannak ilyen anyukák is. Tápszeren is fel fog nőlni, és kiegyensúlyozott baba lesz, úgy is. Csak te ne idegeskedj és na aggódj semmin.Örülök, hogy már jobban ézred magad. Ugye?
Barbi: olyan jó, hogy teszel fel nekünk is tájképeket
. Biztosan nagyon gyönyörű arra. de ami még gyönyörűbb az a hegyek alatti kép
. Micsoda tüneményesen eszik. Látszik, hogy annyira élvezi a kajálást
.A szemei még mindig huncutok.Én is gondoltam rátok, mikor a -40 fokokat mutatta a tévé, de látom addigra már írtál is róla. Azért szerencse, hogy nem ott vagytok.
AnnAnn: nem hiszem ám, hogy ordítani is tud Hanna
. Kakika már volt azóta, igaz már egy kis barackot is adtam Robónak. Az pedig lágyító.
Tündéri lehet ahogy gagyarászik.
DBarbi: milyen teát adsz Fanninak? Mi most kaptunk Hipp mintát , édeskömény teát, de az nagyon izlett neki, bár két adagba főztem meg, mert Robó nem nagyon ivott eddig folyadékokat. Most sem igazán sokat, inkább játszik vele.Anyós maradt, vagy csak bekukkantot??remélem azért hasznossá tette magát
!
Zit: amint olvasom, nem unatkozol már beni mellett. Attól tartok én is, hogy mi lesz ha beindul egyszercsak Robó is. Bár most várom, de akkor jaj nekem
. Biztosan édes a négykézlábas póz
.
Docka: hát annyira meglepődtem, hogy Andris mennyit nőtt , rengeteget!!! Arról meg már nem is beszélve, hogy gyönyörűűűűűű! Annyira szép fiú, azt hiszem lassan zárhatjátok a kaput a csajok elött!Egyszerüen olyan formás. Gratulálok hozzá.Kék szemeit kitől örökölte?
Alvás: ne aggódj, nem vagy egyedül a nermalvást illetően. Már lassan kezdek én beletörődni , hogy nem alszunk rendesen .Együttérzek veled nagyon.Tudom milyen fáradtan kezdeni a mindennapokat. Sok erőt ad Robó, de annyit energiát el is vesz. Biztosan majd el jön az az idő is , mikor ők is valamelyest átalusszák az éjszakát. Nálunk Robó még sűrűbben kel mostanában.Pár korty szopi, majd alszik tovább. Jobbulást neked!!
Marcsi: köszi a könyv címét/íróját. Vizsgáidhoz drukkolunk. Lefgyen időd felkészülni rá.Én is pont minap nosztalgiáztam, meg a régi időkbe olvastam bele, mikor vártuk a babákat és amikor szültem. Olyan jó érzés kerített a hatalmába. Közeb meg itt van már Robó, és annyit fejlődik napról napra. nekem minden időszak gyönyörű, nincs kivétel. Persza vannak estek amiket kitörölnék: hasfájósság....De a világ legszebb napjait élem át, attól függetlenül, hogy ilyen fáradt még soha nem voltam.
Cory: jó, hogy néha bekukkantasz. Jól vagytok? Picit írj Zsombiról is légyszi. Biztos óriásbébi már azóta
.
Dorki: nagyon édi Niki. Huncutka mosolya van.Mekkora haja van
. Édes kiscsaj
.Nálunk alvás terén nincs rendszer, de a fürdetés mindig egy időben van kb. próbálok azért a nappaljaiban kis rendszereket bevezetni, hogy szokja. Evészet, öltöztetés, séta, zenehallgatás, játszás....Már annyira tudja Robó, hogy mi következik. Persze néha mindent felborít, de mit várhatnék még tőle
?
Nálunk napközben Robó csak kint alszik több órát. próbáld meg kint altatni.Ezt csak tanácsként írom.Nálunk bevált.
Minden hófordulós babának sok boldogságot!
Gabik, Zsizsa, Kata, zsófi, batkamao, Judit, Susie, Diti, Edit, Meme merre vagytok????
Ma egy fokkal nyugodtbb éjszakánk volt az egy óránkénti ébredés helyett két óránként ébredtünk
. Kaki is volt egy adag, szóval most nyugi van
. Képzeljétek: Robónak annyira belelógott már a babahaja a szemébe, hogy vágtam le belőle.
. Majd teszek fel képet róla, ha itthon lesz a gép(kölcsönbe van egy hétre..)Olyan érdekes, hogy nől a haja, de csak középen van még egy csík babahaj. Nem akartam, hogy a szemébe lógjon. Látni kéne mennyire édes így
. Most meg, hogy megmostuk este kissé fel is ugrott elöl, szóval kicsit megmosolyogtatóan néz ki a kis drágám
.El is tettem a hajtincsét
.Bár én ilyen gyűjtögetős vagyok, mindenből tettem el egy kicsit. Tegnap ettünk egy kis barackot is, nem nagy érdeklődéssel ette, de azért pár kanál lecsúszott
. Bár a fagyasztott barack nem olyan mint a friss, de ez van...ilyen szempontból kicsit rosszabb, hogy fagyasztott dolgokat kell adni majd neki.Habár az alma, körte, szőlő, az van még
. Nálunk esett reggelre ismét egy kis hó, így öröm tologatni Robót a hóba. A babakocsi kereke úgy csúszik ha tele megy hóval, mint a szánkó...de azért megyünk levegőzni.
Megyek is mert ismét hosszúra sikeredett a beszédem.
Még annyit, hogy jó hétvégénk volt. Most apa csak velünk foglalkozott
, semmi kinti ezt azt teszek- veszek , hanem kizárólagosan csak velünk volt, olyan jó
. szeretem az ilyen "nemcsinálunk semmit" együttléteket.Igaz ritkán van rá lehetőség.
Szép napot mindenkinek:
Anita