Gutttenmorgen!
Aida: Tényleg szinte ugyan olyan a két kocsi!
Ha jól láttam, akkor annyi kábé a különbség, hogy a 686-oshoz nincs hordozó, ugye?
Gabrielldaniell: Sajnálom, hogy a kisfiadnak ilyen problémája van, nagyon remélem, hogy hamar rendbe jön majd. Egyébként ez nekem is parám kicsit, nehogy ez legyen, de gondolom ez is olyan dolog, amit az ember nem feltétlenül tud 100%osan befolyásolni....
Zöldi: A járgány 74 volt cakkpakk, ingyenes házhozszállítással és ajándék esővédővel.
Ja, és egyik nap megrendeltük, másnap du. 1-kor már itt csengetett a futár vele.
Köszike, a macis fejvédő meg a "rabruha" Apája ízlését dicséri, ő választhatta ki őket.
Nem mászott odébb az a fránya lepény, hogy az a.....
Végül is ha rajtam múlna, nem kéne kikapni szegénykémet olyan korán, csak a méhlepény+szemeim állapota páros miatt mondta a doki, hogy ilyen esetben (vagyis ha kb. 100% a császár és ezt már előre tudják is) az a protokoll náluk, hogy a betöltött 38. hét után kitűznek egy időpontot, és arra összeszedik a megfelelő szakembereket, mert az a biztosabb, akkor az van ott bent a műtöben, aki tényleg ért a problémás esetekhez. (végül is igaza van, mert ha váratlanul beindul a szülés, és speckó szakik kellenek, olyankor ezért nehezebb összetrombitálni azokat akiket kell...ilyen szempontból megnyugtató a dolog)
BB: Hát, kitartást anyóshoz, és csatlakozom Bkatihoz, nem éri meg idegeskedned!
Én mindig is a "tisztes távolságot" tartottam jónak, nekünk ez így jó. (Anyós 140 km-re, szüleim 200-ra.
és nekünk ez így a megnyugtatóbb, ráadásul Kistücsöknek is mindig milyen buli lesz majd utazni mamákhoz-papához
)
Susy: Méhszáj: szupcsiiii!
Cukor: Monnyon le!
Ja, én valszeg nem maradok egyben decemberig, de majdnem!
Azé maradhatok, ugyiii?
Cili: A 4 hetente vérvételen én is megakadtam.
Nekem volt egy a 11. hét környékén, meg az AFP, oszt ennyi. Meg majd valamikor mostanság lesz a cukros...Én kevesellem, de hát mit értek én ehhez...
És ez a szülők téma tényleg annyira menthetetlen?
Mágnes: Gratula a szép méretekhez!
Sarmi: Köszi!
Ha jól emlékszem 30 vagy 34 volt. Lehet, hogy ez vkinek soknak tűnik (pfff, mikor ki kellett fizetni, nekem is annak tűnt), viszont nagyon praktikus, külön van a teteje, így ha már nem kell, van egy szép komódunk, ami ráadásul színben is passzol a többi bútorhoz meg a falakhoz. Meg én próbáltam keresni, de ár-érték arányban ez tűnt a legjobbnak, és így is, úgy is vettünk volna.
[quote]o írta:da megyek aztán mondom neki hogy vegyen táppénzre és ö csak úgy táppénzre vesz???
Nekem pont így volt! Mondtam a nődokinak, hogy jó lenne a táppénz, írt egy papírt a házidokinak, elvittem neki és ő adta a táppénzes papírt. És ezt havonta meg kell ismételnem,
nődoki: papír -> házidoki: táppénzes papír -> bevinni a céghez, és a könyvelő küldi állambácsinak.
Juteszembe: Normális dolog az, hogy több, mint 2 és fél hónapja nem jött még meg az első táppénzem??!!
Vagyis még egyáltalán nem jött semmi sem, csak hordom szorgosan a papírokat ide-oda, de lóvé nyista....