Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét mindenkinek!

Mi ma csavarogtunk Kristóffal. Meglátogattuk a keresztanyukáját, és kaptunk 1 zsák téli ruhát. :)
Apának vacsi közben meg is mutogattam őket, holnap pedig nagyüzemre állítom a mosógépet.

Örülök, hogy csupa jó hírt "hallottam"

Ugabesz, Dius Örülök, hogy minden rendben veletek!

Oagi
Gratulálok a kis Manótokhoz, nagyon szép formás baba.

Tényleg különös, hogy Márti miért nem jelentkezik. Vagy a gyerekeket terelgeti az ágyba, vagy esemény van. :)

Köszönöm lányok a fogkefés tippet beszerzek ilyet a DM- ből.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Bocsánat, csak életem párjának ma volt a szülinapja és utána még ki kellett mosdatni a fiúkat a csokikrémből! Későn is értem haza, mert a lánykám megmakacsolta magát és csak 3. nekifutásra sikerült valamennyire értékelhető ctg-t produkálni! :lol: Az is csak csokievés után ment! :lol:
Szóval nem szülünk ám még, doki bácsi szerint a héten valószínűleg odabent marad a baba, bár, amikor megbeszéltük, hogy a többiek a betöltött 38. hét után születtek, akkor azt mondta, hogy lehet sanszos a hétvége! A méhszájam jól állta a 8 percenkénti fájásokat, mert a doki szerint nem nagyon változott, a baba buksija viszont lejjebb került, aminek nagyon örülök, mert, ha magasan van a baba feje, akkor a burokrepesztés annyira fáj, mint semmi más az egész szülés alatt (legalábbis én így éreztem)!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így gondoltok rám, hát a jelek szerint egy ideig még izgalomban tartom a társaságot! Jóslófájások, keményedések vannak, a héten még várható egy hidegfront, hétfőn telihold és én már 2x szültem telihold utáni napon! De ez a baba nem hagyja, hogy kiszámoljam a dolgokat, majd jön, amikor a legkevésbé számítok rá! :lol:

Ugabesz!

Örülök, hogy nem nyíltál tovább! Jó az a magnézium!

Dius!

De jó, hogy nem kell befeküdnöd a kórházba!

Oagi!

Nagyon szép a babád! Már úgy szülnék én is!

Susy!

Jók is ezek a meglepi ruhák! Én annyit kaptam, hogy a kisasszonynak már most több ruhája van mint nekem! Csak 56-62-es rugiból 60db! Alig fért be a szekrényébe!

Betty!

Tünde már mindent elmondott! Persze, belefér ez ilyenkor már, gyakorol a méhed! Ha nagyon fáj, azt persze a baba is okozhatja, ha úgy fekszik, hogy valami ideget nyom! Az én lányom ma pl. azt csinálta (ilyet még soha, egyik terhességem alatt nem éreztem), hogy 2 bordám közé beakasztotta a lábát! Éreztem, ahogy ropognak a csontjaim, aztán fájni kezdett a hátam és minden levegővételnél beleszúrt az oldalamba! Hihetetlen érzés volt, ahogy a kis lábát ott éreztem!

Lányok!

Ha bármi történik és nem vagyok gépközelben, Ildinek írok majd sms-t Ő majd továbbítja a híreket!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ági, gratula a babához, sok örömöt és boldogságot kívánunk!

Márti, Neked mennek továbbra is a drukkok.

Márty, Susy - nálunk is Lillának van a legtöbb ruhája, annyit kaptunk mi is. :lol:

Pocakos lányok, jó, hogy rendeződnek a problémák, pihenjetek sokat és nem lesz baj. :lol:

szép napot mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Márti az y i akart lenni, csak még nagyon reggel van :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Márti
Tényleg izgalomban tartasz minket! :) De olyan jó izgulni! :wink:
Nem semmi ruhakészleted van, és nem semmi lehet tárolni sem ezt a mennyiséget. Nagypapám mondja, a vannal nincs baj. Szóval ha 1 hónapig nem mosol akkor is van elég. :)

Ildi
Szerencsénk van, hogy pont most kaptuk a ruhácskákat, mert épp nagyberuházás előtt állunk. Jól jött a segítség. Apán olyan jót nevettem este, mutogattam neki a ruhákat és mondta, hogy de hát ez mikor lesz jó a mi fiúnkra. Én meg mondtam neki, hogy most, mert 74- es méretek, mire ő ilyen nagy gyerekünk van? :D

Még egy jó sztori...
Apa mesél esti szopinál. Mindent nagyon szeret átkölteni. :)
Arról szólt a mese, hogy akkora hó esett az erdőbe, hogy Tamás bátyó nem tud kimenni megetetni az állatokat, de egyszer csak kopognak, kinyitja az ajtót és jött a télapó szánnal segíteni. De apa ezt másképp olvasta. Egyszer csak kopogtam, kinyitja az ajtót és ott áll az APEH ellenőr. :D
Nem tudom honnan jönnek neki ezek, de már előre nevetek, ha mesét olvas.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Dytke - Köszi, a derekam megvan. Van mikor jobb, van mikor kevésbbé. A törölközős taktikát kipróbálom! Beszéltem telefonon a szülőszobával, azt mondák, ma 1-kor lesz. Mindegy, mert, ha lesz este is és Tomi odaér (bár tender leadásuk van, dolgoznak ezerrel), akkor legalább ő is látja. Az üzenetet átadom Áginak! :D

OÁgi - Gratulálok! Nagyon kis szép a babóca! Köszönjük a drukkokat. Remélem azért mi még húzzuk egy pár hétig.

Márti - Köszi! HAsonló bordás élményeim nekem is vannak! Nem túl kellemes....

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

susy :D:D apában egy Benedek Elek veszett meg :D

Gabesz tök jó, hogy rendben van a méhszájad. a végén majd úgy jársz, hogy túlhordod :D

oagi jujjj, ezt még olvasni is fájt. örülök, hogy végül minden a legnagyobb rendben ment. gratulálok a gyönyörű bébitekhez! :D

én ma végre eljutottam a védőnőhöz. iddeje volt, jövő kedden AFP, furcsa lett volna, ha még nincs kiskönyvem :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Márti!

Még nem olvastam végig, de gondoltam írok mindenkinek,hogy nyugi, még nem jött sms! :) Aztán végül mégis írtál. Jól van, hétvégén drukkolunk és várom az smst! Ha hétvégén szülsz, még be is tudnék menni! :) :) Hajrá!!!

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok! Ma előlépek a zúgolvasásból. Végigolvastam a topicot, izgultam mindenkiért, már Mártiért is, de ma olvastam, hogy nem szül még.
Én 35 hetes terhes vagyok és elvileg október 15re vagyok kiírva. Zilahi Gábornál fogok szülni. Kislány rejtőzködik a pocakomban, akit Adél nevet viseli majd. Láttam, hogy már van egy Adél baba, aki már nem is annyira pici.
Megpróbálkozom majd vonalzó készítéssel is, remélem elboldogulok vele.
A segítségeteket is szeretném kérni. Jövő héten csütörtökön a MÁVba kell CTGre mennem. Azt elmagyarázta a doki, hogy hova menjek. De tényleg nem kell bejelentkezni előre? Csak oda megyek jó korán? Hánytól lehet ctgre menni? Jaj de sok kérdésem van, bocsánat érte, de ebben ti biztos rutinosabbak vagytok, főleg, aki már jár ctgre.
Köszi előre is. Gabi
gabi79
Dunakeszi

Még valamit elfelejtettem. Ma beszereztem egy rugalmas hordozókendőt. Annyi jót olvastam tőletek róla, hogy ma elmentem, kipróbáltam és megvettem. Remélem a kislányom is szereti majd. Ezt nektek köszönhetem, hogy ilyenre szert tettem. Bár Finnországban élő barátaink a múlt télen itthon jártak és ők is hordozták a babát. Már akkor tetszett, de ti végképp meggyőztetek.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi
Üdv köztünk! :) Gratulálok a kislányodhoz előre is, látom már vonalzód is van. :)
Én a szülésznőhöz jártam ctg- re, így nem tudok neked infót írni, de majd ha megkerülnek a többisek biztos segítenek.

Lányok! Mi ez a nagy semmi? :D
Ma megint csavarogtam, lelkesen léptem be, és senki nem írt semmit. :D
Mindenki más is csavarog?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról.

Szívhang még nincs, de minden a terhességi kornak megfelelő, két hét múlva megyek vissza. Azt mondta a dokim, hogy semmi nem utal arra, hogy bármi baj lenne, de hát igaziból a szívhang után jelentheti ki, hogy élő magzat van a hasamban.

Amúgy nagyon örült nekünk, teljesen odavotl Zsófitól, azt mondta, hogy nagyon le vagyok fogyva, és megjegyezte, milyen aktívak vagyunk a férjemmel :wink: :oops:
Vendég

Csak gyors bekukk!
Egyben vagyok, ma volt kb. 10 keményedés, de semmi egyéb mozgolódás sehol! Voltunk szülők iskoláján, Betty, végül odaértetek? Volt szülőszobalátogatás is, fura volt úgy belépni, hogy legközelebb már valószínűleg élesben megyünk majd! Hulla vagyok, délelőtt Csabival voltunk oltáson, du. megvettük a pelenkázólapot a lánykának, aztán az előadás, most értünk haza és sietek lefeküdni, mert holnap jön az utolsó labor a szakrendelőben, úgyhogy korán kell kelnem!

Gabi!

Üdv köztünk, ctg ügyben én csak annyit láttam, hogy ki volt írva ezelőtt kb. 3-4 héttel még az ajtóra, hogy be kell jelentkezni, de, ha a dokid mást mondott, biztos úgy van! Nekem a dokim aszisztense szokta csinálni vizsgálat előtt a rendelőben, úgyhogy bővebb infóm nincs!

Panndi!

Majd lesz ott szívhang is, ne aggódj! Jófej dokid van! :lol:

Ildi!

Köszi, hogy vállalod a híradózást! :lol: Már én is kiváncsi vagyok, mikorra tartogatja magát a kisasszony! Csak ne legyen túl nagy! Bár az uh. általában fölébecsüli a súlyt...

Márti
borossné becz márta

Gabi, üdv itt, jó hogy már nemcsak olvasol! Sajna ctg ügyben nem tudok segíteni, nekem mindig a magánrendelésen volt.

panndi, gratula újra a kis 5 heteshez :) Ahogy olvastalak, olyan nosztalgiám volt :)

Márti, nem semmi, alig a vége előtt ennyi program! Aludj jól, pihenj amíg tudsz :)

susy, nagyon irigy vagyok, hogy kirándultok, sétáltok satöbbi - nálunk még csak lassan nyílik ki újra a világ - de végülis ennek is megvan a varázsa :) Azt nem is mondtam, hogy tényleg nagyon klasszak a kirándulós képek!

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Látom, még izgulunk tovább. Márti megszül lassan, Panndinál meg legközelebb már szívhangot hallgatunk. Olyan jó! :) Panndi, ki is a dokid? Szabó György?

Gabi,
nekem amikor a rendelőbe kellett mennem ctg-re (Szabó györgy páciense vagyok), akkor felmentem a 6. emeletre a nőgyógyászatra,és ott Csilla intézett nekem mindent, télen még nem kellett bejelentkezni.

Susy
, de jó, hogy kaptatok ruhákat. Nekünk most be kell majd vásárolni, mert Bene ilyen méretű épp nyáron volt, és különben is nagyon fiús ruhái voltak. :)

Oagi, örülök, hogy minden jól végződött, és élvezed a babázást.

Betty
, én egyszer bélgörcsök miatt hívtam a dokit. Reméltem, hogy bélgörcs, de elég ijesztő volt, a 27. héten. Ő akkor azt a tanácsot adta, hogy vegyek be egy Nos-pát, és ha elmúlik, akkor bélgörcs. Egyébként én, ha nagyon kínzott éjjel a jóslófájás, akkor beültem egy kád meleg, de nem forró vízbe, az elmulasztotta, vagy sétálgattam. Megértem, hogy nem bírod a fájdalmat. Ez nem verseny, és nem attól vagyunk jobb anyák, hogy mindent kibírunk. :)

Biztos egy csomó mindenre nem reagáltam, bocsi, de amióta Bene ovis, alig vagyunk itthon, egy csomó dolgot elintézek Villővel napközben, aztán udvar, és szalad itthon minden. De hétvégén családi zsúr lesz, muszáj rendet vágnom. :)

mtunde

Jó reggelt!

mtunde: nem, Zilahi Gábor, ő BM-es volt. De nagyon szeretem, és olyan megnyugtató tud lenni, és nagyon várom, hogy két hét múlva halljuk is a szívhangot! Komolyan mondom, jobban izgulok, mint Zsófinál :lol:

Márti: kíváncsi vagyok, végülis mikor szülsz, nagyon drukkolok :D

Na azt hiszem elkezdődött kistesóval a hányós időszak, eddig csak émelygés volt, hát vége a szép időknek :?
Vendég

Jó reggelt!

mtunde: nem, Zilahi Gábor, ő BM-es volt. De nagyon szeretem, és olyan megnyugtató tud lenni, és nagyon várom, hogy két hét múlva halljuk is a szívhangot! Komolyan mondom, jobban izgulok, mint Zsófinál :lol:

Márti: kíváncsi vagyok, végülis mikor szülsz, nagyon drukkolok :D

Na azt hiszem elkezdődött kistesóval a hányós időszak, eddig csak émelygés volt, hát vége a szép időknek :?
Vendég

Sziasztok! Húha, érdekes lesz ez a ctg. Nekem a MÁV kórházba kell mennem, Rippl-Rónai felől a magasföldszinten van a ctg. Én ezt az infót kaptam. Senki nem járt oda? A 6. emelettől kicsit rosszul lettem, mert a kórházban olyan nincs :)
Panndi: a hányásos időszak nem jó, nekem tök későn kezdődött, de elég sokáig el is tartott.
Na megyek, mert mindjárt indulunk itthonról.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Zsófival végig hánytam a hetedik héttől, reméltem, hogy a tesó kíméletesebb, de hát nem...
Vendég

ó, kár, márti, hogy nem írtátok a szülők iskoláját, talizhattunk volna, én is voltam :)
én voltam az, aki lelépett az anesztézia előtt. azt hittem, hogy 7-re vége lesz, és magamért rendeltem a családot... nem akartam, hogy várjanak rám. pedig meghallgattam volna azt is szívesen.

KépKép Kép
mzsperx

Panndi, kívánom, hogy megúszd nagyobb hányások nélkül ezt a terhességet... én Lilluval 9 hónapig úton-útfélen hánytam, szóval tudom miről beszélsz :cry: Így utólag vannak vicces sztorijaink is, de akkor nagyon égő helyzeteink is voltak. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi Ildi :) Utólag nekem is viccesek a Zsófi hányós sztorik, de akkor... :)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Dytke - Volt du. is és este is szülőszoba látogatás, de este már nem mentem fel, mert így is fél 8 körül értem haza. Az üzeneteket átadtam. Ági kérte, mondja meg neked, hogy nem bunkósából nem igazolt vissza, hanem, mert az otthoni gépe nem jó, a kórházból meg nincs ideje, lehetősége és bocsi. TEgnap 6-an voltunk, én voltam a rangidős. :shock:

Gabi79 - Welcome! Úgy látom kb. egyidősek lehetünk! Én okt 18-ra vagyok kiírva. :D

Márti, Mzsperx - Én is ott voltam tegnap este!!!! Ezt megint jól öszeszerveztük! :wink: Én meg az voltam, aki az intenzíves témát dobta fel, hátha Dytke esetéből kiindulva mondanak vmi használhatót, de nem. Vagy bénán kérdeztem? :roll: Nem akartam a konkrét esetet feldobni. A párom sajna nem ért oda, de elmeséltem neki mindent és addig legalább feltette az új függönyöket! :wink: Hagy némi kívánnivalót maga után, de amíg nem tudok létrázni, jó lesz és értékelem az önállóságát is! :lol:

Tünde - Köszi a bíztatást! Alapjában véve nem is a fájdalomtűréssel volt a gond, hanem inkább az ijedtséggel szerintem. Önismereti tapasztataim alapján, nem vagyok egy hisztis liba, de ha vmit nem értek, hogy miért van vagy ismeretlen, akkor be tudok pánikolni. Főleg most, hogy már nem csak a saját testemmel "szórakozok". Ezután már tudni fogom, mi tévő legyek, ha ilyesmi van és számítani is fogok rá, többek közt, hála Neked!

Panndi - Kitartás! Hátha csak az első pár hét! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

bettyna, most tervezem ezt a hót végigjárni, jövő szerdán jössz? priviben cserélhetünk telszámot, és akkor megtaláljuk egymást :)

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx - Úgy tervezem megyek, de megnézem majd mi lesz a téma. Mert az elmúlt 2-őn kb ugyanarról volt szó. Most az anesztes volt az új egyedül. Még a gyerekorvos mondjuk érdekel eléggé. Az a baj, hogy pont egyidőben van a tornával és az nagyon hiányzik. Tegnap lerohantam és ma nem fáj a hátam, nem zsibbad a lábam...
Küldöm a számom!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Légyszives részesítsetek gyors segítségben, a Csilla száma kéne nekem. Meg tudná adni nekem valaki?
Köszönöm!!

Ági

Kép
iroko

iroko:
Csilla száma: 06-30-396-49-20
hogy vagytok? sokat gondolok rátok, mostanában nem írogatsz...

gabi üdv itt nálunk :-))

panni jajjj azok a jó kis hányós időszakok egy pici mellett... drukkolok, hogy ne legyen vészes a dolog!

Kép
Kép
Kép
iricc

Márti ma éjjel felébredtem arra, hogy esik az eső. Arra gondoltam, hogy a kis virágszálad csak előbújik erre a finom őszi esőre :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Márti!
Nagyon izgulok értetek!

Panndi!
A hányás jó jel, csak ne tartana olyan sokáig. Kitartást, egyszer vége lesz!
Ja, és nagyon irigy vagyok!!! Úgy szeretném ha nálunk is hamar összejönne a kistesó!
Ne akarjatok lebeszélni, tudom mit vállalok! :) (39 évesen nincs időm várni)

Iroko!
Örülök, hogy jelentkeztél!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket, próbálom behozni az állandó lemaradásomat. :D Annyit írtok.... Tök jó, hogy ennyire él ez a topik,csak nekem nincs mostanában annyi időm,mint kéne. Egy munkával kapcsolatban várom a választ, hogy felvesznek-e, eddig túl vagyok 2 fordulón, Dytke szerencsepókot fogott nekem, eddig segített, úgyhogy jól sikerültek, most már csak fel kéne hogy vegyenek. :)
A párom összezúzta a térdét foci közben, úgyhogy ápolónő vagyok 24 órában, közben kezdődött az ovi....
Hát zajlik az élet.

Mindenkinek Boldog Névnapot, Szülinapot, akiről lemaradtam!!!! Bocsánat!!

Márti- Drukkolok,ma még nem írtál ......hátha....

Puszi Nektek!!

Ági

Kép
iroko

Sziasztok!

Nem-nem, front még nincs, csak eső... remélem a hétvégi hidegfront, meg a hétfői telihold besegít egy kicsit!
Nagyon köszi azért a drukkokat, tartsatok ki velük, én igyekszem ám, de most nagyon nagy a nyugalom odabent! Én meg élvezem, egyrészt, mert tudom, hogy már nem tart sokáig a várakozás, másrészt, mert olyan izgi, hogy mikor jönnek az 1. igazi fájások! Nagyon szeretném már látni a kicsikémet!

Betty,mzsperx!

Na, én meg az voltam, akinek a férje folyton-folyvást kérdezett, a 3. sorban ültünk! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak így ismeretlenül betoppanok, de több okom is van rá. Az egyik, hogy a mávban szültem aug 22-én Zalán nevű kisfiamat, a másik pedig, hogy az augusztusomat egészen 22-éig folyamatosan, napi több órában ennek a fórumnak az olvasásával töltöttem. (jó hosszú)
Nagyon sok információt, tippet olvastam tőletek, amiknek nagy hasznát vettem, ezeket szeretném gyarapítani a saját élményeimmel. Egyébként Dytkét és Sz.Bettinát személyesen is ismerem a kismamitornáról.
Betti: a Spánik dokinál szültem, akinek meg is mondtam, hogy nagy élmény volt vele szülni. Hozzáteszem, hogy olyan őszinteségi roham jött rám abban a pár órában, ami nálam ritkán tapasztalható. Valszeg a doki személyisége és a helyzet hozta ki belőlem. Ami eszembe jutott, szövegeltem végig. :)
Szóval maga a szülés nagyon szép élmény volt a megpróbáltatásaival együtt, 14,30-tól 21,24-ig voltam bent, eda nélkül természetes úton, gátmetszéssel 3680 grammal született a kisbabám.
Aztán feltoltak egy üres gyerekágyas szobába, de nagyon gyenge voltam. Reggel megkaptam Zalán egy kis bevásárlókocsiban, meg egy szobatársat is, aki császáros volt. Délutánra megérkezett a családja, akik ott tomboltak, hogy nem jöhetnek be. A felajánlott másik szobát habozás nélkül elfogadtam, ahol Dytke biztos emléxel rá, az Adriennbe "botlottam", aminek nagyon örültem.
Ami a gyermekágyas szobákat illeti, engem nagyon nyomott az ágy,kemény volt, a fürdőben egy talpalatnyi hely sem volt letenni a tisztálkodószert, miegymást, egyszer fürcsi közben a villany is elment, mert szereltek vmit központilag. A csecsemősökkel ha kellően alázatos az ember, segítenek, de néha nem annyira jó tanácsokkal (pl pelenkakiütése van a Zalánnak, mert azt mondták, a popsilukat nem kell krémezni. ma már tudom, hogy dehogynem, vastagon és ha piros, méginkább). Másnap éjjel érkezett mégegy ismerős a tornáról, a Brigi. Mivel neki is első gyermek a Dóri, az éjszakai sírás-rívást piros és lapos nyusziszemekkel együtt csináltuk végig.
Aztán kedden végre hazajöhettünk, azóta beállt egy kis rendszer, ami működik, remélem így is marad.
Ja, a papa félóra: nagyon jó! Ha a szobatársakkal megbeszélhető, a papák jöhetnek kicsit előbb és maradhatnak kicsit tovább is, de az egész nap ott lábatlankodó családot (lásd első szobatársam) biztonsági őrrel csukatták ki a folyosóra.
Na, jó hosszú voltam, megyek kicsit pihenni, rám fér.
Ja és lányok: anyának lenni a legnagyobb élmény az életben, hajrá!
szkaed

[quote="borossné becz márta"]S írta:borossné becz mártaziasztok!

Na, én meg az voltam, akinek a férje folyton-folyvást kérdezett, a 3. sorban ültünk! :lol:

Márti

hehe, az én egyik kérdésemet is ellopta :D
majdnem előttetek ültem :)

KépKép Kép
mzsperx

szkaed, gratulálok a kisfiadhoz! Ha tudsz, gyere sokat, mutasd meg nekünk is őt, aztán úgy is jönnek majd az első hetek kérdései (nekem legalábbis jöttek :) )

Márti, nem sürgetünk, hordozd csak a kiscsajt amíg neki jó ott... de iricc, ez a virágszálas mondat azért nagyon szép volt! :)

Bernus, nagyon szorítok, hogy megkapd az állást!!! Gondoltam rátok!

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Jó rég óta olvasgatlak Benneteket, de csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is. Orsinak hívnak, 5 hete, 2008. augusztus 5-én született a lányom! Dr. Szigeti Katalin volt az orvosom és Nagyné Soltész Erika a szülésznőm. Csak dicsérni tudom mindkettőjük munkáját, nagyon szép emlék maradt a szülés a párom és a számomra.

Terhesgondozásra végig a kórházba jártam, így ha valakinek ezzel kapcsolatban, vagy bármivel kapcsolatban lenne kérdése, csak bátran!
Egyébként Szigetszentmiklóson lakunk, ha van még itt valaki aki épp itt lakik és otthon van a babájával, esetleg összeismerkedhetünk.

Minden jót !

üdv: Orsi
tündérlili

bocs, Ági, Bernus a lánykád :) keveset aludtam ma éjjel :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Kihagyok pár napot és alig tudok visszaolvasni! :)

Akkor időrendben:

Rózsaág - köszi a választ és a nyugtatást kaja ügyben. veletek mi újság, jól vagytok?

Kincsesi - szopisztrájkot sajnálom és szopi problémát is, de ahogy olvasom rendbe jött azóta szerencsére! Nekünk is volt, hogy ilyen keveseket evett Zoló, de most rendeződik a dolog, úgy tűnik, igaz csak 120-160 ml-ket eszik, de nekünk ez is jó!

Iricc - örülök, hogy a kisfiad meggyógyult! A 18. heti UH Szabó dokinál velünk úgy zajlott, hogy az egyik kollégájához küldött, aki egész nap UH-zik, hogy tutira menjünk, választhattam, hogy a MÁV-ba vagy az Istenhegyire megyünk hozzá, én az utóbbit választottam, ez volt az első 4D-nk.

Susy - sajnálom, hogy nem jött össze az esküvő! A kirándulás viszont jó lehetett, szépek a képek! Hatalmas gratula az első fogacskához! Irigykedem a ruhák miatt is, nekünk nincs aki adjon, szerencsések vagytok!

Szalamandra - Róza átfordulása nem semmi! Gratulálok! Minket 2 napja lepett meg Zoló, hasról hátra fordult, hátról hasra még nem sikerült, de már nem sok hiányzik, egyenlőre még a keze akadályozza, de pár nap és meg lesz szerintem. :lol: A fogzás szerintem is korai lenne, de Pandácska jól leírta, ez természetes folyamat, nálunk is régóta van, először mi is erre gyanakodtunk, na de hát ennyi idősen???

Nusyka - gratulálok én is nektek!

Márti - folyamatosan drukkolok, reméltem mire az oldal végére érek, már beindulnak a dolgok, de sebaj, már tényleg nem sok van hátra és újra babázhatsz!

Jkriszta - sajnálom a szopit nagyon! Sajnos nálunk is múlóban van, nincs tejcsi, pedig nagyon küzdöttem/küzdök, de már csak naponta 2szer kap üvegből, azért fejek rendületlenül, de nincs több. :cry: Mi is annyit eszünk kb. mint ti, de még nincs hozzátáplálás. Ami a neurológiát illeti, remélem mindent rendben találnak! Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!! Megnyugtatásul: Pont tegnap olvastam erről, hogy ebben az időben jönnek ki a gyerkőcök között a különbségek, de ezek 1 éves korra rendeződnek és amíg az izom és idegrendszer nem kész a egy bizonyos feladatra, addig nem jelenik meg a kívánt képesség, nem szabad erőltetni. Nagyon remélem, hogy a doki meg fog nyugtatni és Zéti pedig hamarosan meglep téged a nagy mutatvánnyal! Sokat gondolok rátok! A lakással mi a helyzet?

Dius - mi Liberót használunk, de bevált a Huggies is, tényleg érdemes próbálgatni. Örülök, hogy nem kellett befeküdni!

Nagycsalád - mi is szeretnénk legalább még két gyereket, apa még hármat is bevállalna!

Ugabesz - örülök, hogy nem nyíltál tovább!

Oági - édes a pici!

Gabi79, Tündérlili - üdv itt!

Panndi - hamarosan halljátok majd a szívhangot is, ez olyan jó!!!!! Sajnálom a sok hányást, én is ilyen voltam! :cry:

Szkaed - gratulálok a kisfiatokhoz!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Orsi!

Szia! Én is miklósi vagyok! Te merrefelé laksz?

Márti
borossné becz márta

Zsuzsu (Szkaed) - Örülök, hogy végre regisztráltál :)

Orsi - üdv itt minálunk. Gratula a kislányodhoz! Mutatsz róla képet?

Betty - köszi az infótovábbítást. Már írt is Ági. Fura, hogy már te vagy a rangidős, nem? :) Hamarosan érted izgulunk :)

Márti - hátha a hétfői telihold utáni kedd :) Élvezd ki a várandósság utolsó napjait :)

Panndi - remélem nem tart sokáig a hányós időszakod

Gabi 79 - én vagyyok a te embered, én a kórházba jártam ctg-re :) Az U szinten (Dózsa Gy. úti épület betegfelvétel) be kell jelentkezni, de nem baj, ha nincs időpontod ctg-re. Menj oda, kopogj be, hogy jöttél, és ha nincs éppen időpontos, akkor hamar sorra kerülsz. :) És most akkor meg tudjátok beszélni, hogy mikkor mész legközelebb, és akkor már időpontra mehetsz. Érdemes korán odamenni, akár fél 8-ra. Amúgy nagyon gyorsan halad időpont nélkül is :)

Lányok, jól összehoztátok, hogy hárman is ott voltatok a szülők iskolájában, de nem tudtatok egymásról :lol:

dytke

Ági - tegnap leltem neked egy másik szerencsepókot is :)

dytke

Néhány kép tegnapról:

Kép

Kép

Kép

dytke

Sziasztok!

Ma megint csavargunk, mert reggel fél 8- tól este 6- ig nincs nálunk áram. Holnap pedig nagy sütés lesz nálunk, mert szombaton apósom 60 éves lesz, és egy kisebb lagzit kitesz majd a létszám, így átvállaltam ezt- azt megcsinálni.

Üdv az újaknak, örülök, hogy gyarapodunk. :)
Mindenkinek gratulálok babához, terhességhez. :)

Dytke
Nagyon- nagyon édes Ambi, és te is amilyen szerelemmel nézel a kisfiadra. :) Nekünk is van járókánk, Kristóf nagyon szereti csak mostmár sokszor beakad a keze, lába a rácsba, így körbe raktam.

Lányok vélemény kellene.
Concord Ultimax autósülést szeretnénk. Van valakinek ilyen?

Manka
Küldök én neked ruhácskákat, ha elfogadod. Csak állnak félretéve dobozba.

BettynaÍrok neked privit, tanárnénis kérdésem lenne. :)

Kép
Kép
susytunder

dytke, milyen helyes Ambi! és milyen pici még :) és hogy nézi a játékokat! Róza is három-négy hetes kora körül kezdett el érdeklődni irántuk, addig csak egy katica volt a pelenkázón, mellette. Ahogy észrevettük az érdeklődését, felfejlesztettük a kínálatot :)

Kép
Kép
szalamandra

Ja! Márti ismered az utolsó szavazót? Nálam csak krix-kraxok jelennek meg, valóban ez lenne a neve? :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Hát nem! Lehet, valaki szórakozik?
Mindenesetre, ha valaki még nem szavazott, még most a hétvégi hidegfront és a telihold előtt tegye meg! Bár, amilyen nyugiban van a lányka, még a végén úgy kell majd kirobbantani odabentről!Új fórumozók, hajrá, a Ti szavazatotokra is számítok, nagyon!

dytke!

Jaj, nagyon édes Ambi!
Rólad meg sugárzik, milyen boldog, szerelmes anyukája vagy a kicsi fiúnak!

Márti
borossné becz márta

mankabi köszi :) én is úgy tudom, hogy lehet menni a MÁV-ba is, meg az Istenhegyire is, de mivel mi vasárnap megyünk mozizni, 2-3 hétre rá nem szeretnék megint kifizetni egy csomó pénzt UH-ra.
mivel a szakember ugyanaz, gondolom a gép sem annyival rosszabb, ezért gondoltam, hogy akkor a 18. hetesre a MÁV-ba megyek.
na jó, nyilván nem lehet időpontra menni, hanem várni kell majd egy csomót, meg nyilván nem lesz fél órás babamozi, de az nem is baj.

dytke annyira édes ez a baba, és olyan okos kis szemei vannak! :)
és hogy nálad micsoda rend van, te jó ég! nálunk mindig szalad a ház, én meg sosem érem utol :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Márti
Töröltessem apával?
Én is néztem,hogy szombaton is, és hét elején is front jön. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Márti
, hát ezért rohanok ide a gép elé??? :D :D :D

Na, megyek is Benusért az oviba. Készülődök a hétvégi zsúrra, ezért csak kutyafuttában...

Ambrus nagyon édes!

mtunde

Dytke: köszönöm az infót. Úgy terveztem, hogy max fél nyolcra odamegyek. Mikor genetikai uhra mentünk, akkor is ti segítettetek. Akkor még csak zúgolvasó voltam, de megtaláltam az infót. Akkor is fél 8 előtt ott voltunk és negyed 9re már végeztünk is.
Bettyna: igen, láttam, hogy mi majdnem egy idősek vagyuk. Hátha összefutunk a gyermekágyon :D
Jövő héten én szeretnék menni szülők iskolájába, elvileg a gyermekorvos lesz és az nagyon érdekelne, de nem tudom, hogy fogom bírni, hogy kedden, szerdán, csütörtökön bebumlizok Bpre. Ha nem lesz 40 fok, akkor talán bírom.
Ma délelőtt végre számomra kedvező idő volt (18 fok), erre most megint 30 van. Nem csodálkozom, hogy a vérnyomim a felső határon mozog. Megyek is pihenni.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Tünde!

Igazán sajnálom, de a kiscsaj ma csak csuklani hajlandó és nem kifele kacsintgatni! :lol:

Susy!

Ahogy gondolod, lehet, érdemes lenne, aztán meglátjuk, lesz-e újabb kísérlet!

Iricc!

Az a mondat nekem is nagyon tetszett! Hamarosan azt is megtudod, miért!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?