Sziasztok!
Kihagyok pár napot és alig tudok visszaolvasni!
Akkor időrendben:
Rózsaág - köszi a választ és a nyugtatást kaja ügyben. veletek mi újság, jól vagytok?
Kincsesi - szopisztrájkot sajnálom és szopi problémát is, de ahogy olvasom rendbe jött azóta szerencsére! Nekünk is volt, hogy ilyen keveseket evett Zoló, de most rendeződik a dolog, úgy tűnik, igaz csak 120-160 ml-ket eszik, de nekünk ez is jó!
Iricc - örülök, hogy a kisfiad meggyógyult! A 18. heti UH Szabó dokinál velünk úgy zajlott, hogy az egyik kollégájához küldött, aki egész nap UH-zik, hogy tutira menjünk, választhattam, hogy a MÁV-ba vagy az Istenhegyire megyünk hozzá, én az utóbbit választottam, ez volt az első 4D-nk.
Susy - sajnálom, hogy nem jött össze az esküvő! A kirándulás viszont jó lehetett, szépek a képek! Hatalmas gratula az első fogacskához! Irigykedem a ruhák miatt is, nekünk nincs aki adjon, szerencsések vagytok!
Szalamandra - Róza átfordulása nem semmi! Gratulálok! Minket 2 napja lepett meg Zoló, hasról hátra fordult, hátról hasra még nem sikerült, de már nem sok hiányzik, egyenlőre még a keze akadályozza, de pár nap és meg lesz szerintem.
A fogzás szerintem is korai lenne, de Pandácska jól leírta, ez természetes folyamat, nálunk is régóta van, először mi is erre gyanakodtunk, na de hát ennyi idősen???
Nusyka - gratulálok én is nektek!
Márti - folyamatosan drukkolok, reméltem mire az oldal végére érek, már beindulnak a dolgok, de sebaj, már tényleg nem sok van hátra és újra babázhatsz!
Jkriszta - sajnálom a szopit nagyon! Sajnos nálunk is múlóban van, nincs tejcsi, pedig nagyon küzdöttem/küzdök, de már csak naponta 2szer kap üvegből, azért fejek rendületlenül, de nincs több.
Mi is annyit eszünk kb. mint ti, de még nincs hozzátáplálás. Ami a neurológiát illeti, remélem mindent rendben találnak! Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!! Megnyugtatásul: Pont tegnap olvastam erről, hogy ebben az időben jönnek ki a gyerkőcök között a különbségek, de ezek 1 éves korra rendeződnek és amíg az izom és idegrendszer nem kész a egy bizonyos feladatra, addig nem jelenik meg a kívánt képesség, nem szabad erőltetni. Nagyon remélem, hogy a doki meg fog nyugtatni és Zéti pedig hamarosan meglep téged a nagy mutatvánnyal! Sokat gondolok rátok! A lakással mi a helyzet?
Dius - mi Liberót használunk, de bevált a Huggies is, tényleg érdemes próbálgatni. Örülök, hogy nem kellett befeküdni!
Nagycsalád - mi is szeretnénk legalább még két gyereket, apa még hármat is bevállalna!
Ugabesz - örülök, hogy nem nyíltál tovább!
Oági - édes a pici!
Gabi79, Tündérlili - üdv itt!
Panndi - hamarosan halljátok majd a szívhangot is, ez olyan jó!!!!! Sajnálom a sok hányást, én is ilyen voltam!
Szkaed - gratulálok a kisfiatokhoz!