Szia Fruzsi!
Ha a zepteres topmanager anyukára gondolsz, ő EDA-s volt és nem tudta kinyomni a babát, mert fájásgyenge volt. Szóval én nyertem
Málnalevéltea:
Én kb. a 35. héttől kezdve ittam, megcsináltam egy 1,5 l-es ásványvizes üvegbe és azt 2 napra beosztottam. Tehát kb. 7 dl naponta. Mivel nyár volt, így hűtve, nagyon pici citromlével ízesítettem, így jobban lecsúszott, uis utálok mindenféle gyógyteát, az íze miatt.
De vannak homeopátiás szerekis erre a célra, Rákóczi Ági úgy tudom elég profi ebben, kérdezd őt vagy személyesen, vagy itt a neten, biztosan segít.
Patkó alakú szülőszék van a K-ban!
Hát tényleg szerencsés vagyok, hogy így szültem.
MákVirág
Én alapítványi szobában voltam szülés után, véleltlenül, mert amikor szültem csak ott volt hely. Szép, kulturált, 2 ágyas, tV, saját mosdókagyló, nem vaságyas, mint a ygermekágyas rész, ami 4 személyes. Én 2002 nyarán szültem, akkor 1 éjszaka volt 2000 ft, de szerintem megérte, távozáskor csekket kaptunk, azt kellett befizetni az alapítványnak. Ami rossz egy kicsit, hogy a folyosó végén van, távol a csecsemős részlegtől (bár most nem tudom mi hova került), így neked kell a nővérek nyakára járni. Persze reggel és néha napközben is be-benéz valaki, de nekem jobb volt, ha személyesen zaklathattam őket a kérdéseimmel. Csak ne olyan szobatársat fogj ki, aki nekem volt, mert 4 napig a látogatóimon és a picikémen kívül nem tudtam beszélni senkivel.
gumicukor