Sziasztok Csajok!
Tegnap egész nap bent voltam a cégnél, értekeztünk... Az ügyvezetőm közölte velem, hogy hó közepén nem tud elengedni táppénzre, mert elég bonyolult a forgalom utáni mozgóbérünk számítása és azt hó közben nem egyszerű módosítani. Azt mondta, hogy lógjak ebben a 2 hétben. Hát simán megteszem! Céges autó, telefon, laptop addig is marad.
Susy! Wruska!
A tenás bugyiból rengeteg méret van. Én XL-est vettem (aki látott, tudja miért), de ez elég laza. Lehet még később belenövök, de inkább veszek még L-est is, hátha az tart majd jól. Egy csomagban 2 db van, kb. 400 Ft az ára. Az ára nem egy Triumph bugyi kategória, de kinézetre sem.
Niki!
Köszi a Sudocreme-s infót! Szerintem én az elején mindenből gyógyszertárit fogok használni. Abban nincs felesleges illatanyag, szinezék.
Zölddi!
Ingen, győri vagyok! Emlékszel, múltkor mikor otthon jártam, még meg is kértél, hogy integessek be anyukádnak Pannonhalmára. Szülésfelkészítő milyen? Legutóbb Apával voltam és neki nagyon tetszett! Meg is győzték, hogy jobb lesz, ha választunk szülésznőt is.
Nevek: Zseraldina húzós, de a Boróka nekem tetszik!!! Én sokáig Bodza névét rajongtam. De most, hogy kertes házban lakunk, írtjuk a bodza bokrokat, kiderült, hogy gyomnövény szerű…
Vera!
Grat a babakocsihoz!!!
Alvás: Én sajna az allergiám miatt még mindig csak részletekben bírok aludni, de lassan javul a helyzet. Viszont visszatért a szülés előtti éber alvásom. Rengeteget álmodok, forgolódok…
Eszterke!
Én az allergiám miatt is iszom a kalciumot, de amúgy is nyomnám: Kalcium Sandoz pezsitablettát. Én tejtermék függő vagyok, szóval ezzel nálam nincs gond. Napi 2-3 bögre tej alap, aztán sajtok, joghurt, túró… imádom!!! Állítólag szoptatás után nem lehet tejet inni, mert görcsölhet tőle a baba pocakja. Igaz ez???
Már most rosszul vagyok, hogy esetleg le kell mondanom a tejről!!!
Kórházi látogatás: A Jánosba bejöhetnek a látogatók, de a szülésfelkészítőn felhívták a figyelmünket, hogy a vendégekkel vonuljunk ki a folyosóra és a rokonok, ismerősök ne fogják meg a babát. Persze a levegőben így is terjedhetnek fincsi kis bacik…
Susy!
Nálunk már össze van szerelve a kiságy. A pelenkázó komódot ma fogom megrendelni, arra 4 hetet kell várni. De ha azonnal meglenne, akkor azt is összeszerelnénk. Nekem nincsenek babonás paráim. Sőt, szokom a babaszoba látványát és a tudatot, hogy 3 hónap múlva már lakója is lesz.
Gabilány!
Ezek a gyerekszületés körüli papír ügyintézések engem is kiborítanak. Idegesít, hogy nem egyértelműek a dolgok, ettől felhúzom magam és hagyom a fenében az egészet… Pedig egyszer végig kell rágnom magam rajta. Ráadásul Apa nem egy ügyintézős típus, ő fog a legjobban kiakadni, hogy hány felé kell majd futnia.
Aida!
Szép a komód! De egy fóliás bútorért ennyi pénzt elkérni!!! Ismét megállapítom, hogy a Brendon őrült drága! Még jó, hogy használtan le tudtatok rá csapni! Amit én kinéztem az tömör fenyő és kb. 35-ből meglesz.
Bébic!
Éljen az új kéró! A babaszoba nagyon csecse!!! És a kocsi is szuper! Pihenj sokat, ne a fürdőszobát takarítsd!
BB!
Holnap 10-től az érdi művközpontban lesz a szoptatásról, anyatej fontosságáról több előadás. (Bár lehet, ez a kérdés téged már nem annyira érdekel.
) Engem védőnénim invitált, ott leszek.