Beszteri!
Julcsi alvós képei nagyon jók! Szép kisbaba! És amit írtál, hogy Beni hogy szeretgette Julcsit… hát ezen még el is sírtam magam, annyira szép!
Erika!
Üdv köztünk és köszönjük a segítséged előre is! És nagy gratula a pocaklakóhoz!
Kérdés: Közületek (főleg első babás anyukák érdekelnek), ki választott szülésznőt? És aki választott, kit és mennyire volt vele megelégedve? És mik az árfolyamok? Akár priviben is várom a válaszokat! Silverlion, légyszi nekem is küldd el a tarifát! Köszönöm! Eldöntöttük, hogy mi is szeretnék saját szülésznőt. Főleg első babánál szerintem megnyugtató tud lenni.
Tatyi!
Én dec. 8. körül fogok szülni. Jobbulást a fertőzéshez! Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem rá: ha Szentendre környékén laksz, akkor miért pont a Jánosban akarsz szülni???
Jó poénnak tűnik ez a Domestos, de a szülésfelkészítőn adtak egy listát, hogy mit kell bevinni a kórházba, és azon tényleg rajta van a Domestos-os törlőkendő a wc fertőtlenítésére.
Próbálj meg majd fizetős szobát kifogni (7-9.000.- Ft/éj) ott van saját wc, zuhany, nem kell a közösbe járni.
Körülmények: Legutóbb a cukor terheléses laboromnál a női wc be volt zárva. Pasik, nők felváltva jártak a férfi wc-re.
Na ez se semmi!!!
Szülésfelkészítőn 6 előadás forog. Jövő héten épp az utolsó lesz, hazamenetel, első napok otthon. Az előadások anyaga: 1. Vajúdás, szülés, 2. Relaxáció, légzéstechnika a vajúdás alatt, 3. Az újszülött, 4. Szoptatás, 5. Gyermekágy, császármetszés, 6. Hazamenetel, első napok otthon. A szülőszobát csak videón mutatják meg, de azt javasolták, hogy a végén amikor jár sűrűn kell CTG-re járni, az egyik alkalommal menjünk fel a szülőszobába, kopogjunk be és a szülésznők, ha nincs sok munkájuk épp, szívesen megmutatják élőben is.
Szonce!
Ne parázz! A nagyhasú kismamik biztos azért nem tűntek boldognak, mert már egy csomót vártak az UH-ra és tele volt a hócipőjük!
Én már a 7. hónapomat kezdtem, és persze még most jön a neheze, de eddig tudtam boldog kismama lenni.
A védőnénim szerint első babánál 20. hét környékéig kell érezni az első mocorgást. Én a 18. hét alatt éreztem konkrétan, hogy ő az. De így visszagondolva a 15. héten is volt már egy alkalommal rugi, de akkor még nem tudtam, hogy ő-e az. Először hullámzó érzést vagy bélmozgás félét fogsz érezni. Próbáld ki fekve figyelni. Szerintem úgy lehet a legjobban érezni.