Boldog 7. hónapot Kincsőnek!
Nekünk meg ma van az első névnapunk.
Azért nem jelentkeztem eddig, mert már megint betegek vagyunk, de most főleg én.
Niki kicsit taknyos, meg újra kijött a szájpenésze, annyira kellemetlen, pedig kentem neki mindennap, két napra abbahagytam, mert pénteken azt mondta a doktornő, hogy rendben van, hétfőre meg megint nagyon csúnya lett neki, most megint nizorálozunk, nagyon rossz, a gyógyszert össze kell törni, hogy por legyen bronaxos fültisztítóval bevinni a szájába, teljesen körbe kenni. Barom keserű, de legalább fél óráig nem szabad sem inni, sem enni, mert akkor nem kap, tegnap hányt is tőle, ma hálisten nem.
Juti, a fürdetőkarikat olyasmi,mint a második, de majd rakok fel képet, meg arról is, hogy kisasszonynak már nem felel meg a babakocsi félig ülő helyzete, neki már teljesen ülnie kell, és ráadásul két babapiskótát kell egyszerre enni. És most már határozottan eszi a babapiskótát, nem csak szétkeni magán
Atz mondták, hogy a fogunk még legalább egy hónap, és hogy azért is aludhat rosszul a Niki, mert este nagyon telepakolja a pocakot. Gondoljatok bele, esténként 200-230 ml tápszert megeszik. Ezért átérek arra, hogy 6 óra körül kap vacsira főzeléket, vagy gyümit, kekszel, és este csak fél adag tápszert, sőt az is lehet, hogy visszatérünk a tejpépre, de majd csak ha teljesen meggyógyult.
Most már végérvényesen nem evésre használjuk a cicit, tegnap nagyon éhes volt, mert sem ebédet sem uzsonnát nem evett, ezért gondoltam megciciztetem, hát nem kellett neki, de csak nyafogott és adtam neki bébidesszertet (az volt kéznél), megette az egész üveggel 5 órakor, meg még este 200 ml tápszert.
Most megpróbálok visszaolvasni, ha hagy a kisasszony, mert aludni nem nagyon akar, tegnap délelőtt aludt 11-től délig és kifújt. Ma még csak fél óránál tartunk.
Egyébként tökre husik a babók. Bettó olyan rózsaszín pöttyös bodynk nekünk is van