Új privát üzeneted érkezett!

Juti,
Határozottan működik, igaz mikor akkorát fújt, hogy én is kaptam belőle jócskán nehéz volt megállni, legaláb egy nevetés nélkül.:)))

Na de a többiek vajon hol vannak?? És Vivivel mi lehet, milyen régen nem írt már...

Kép
k.krisztina78

Halihó!

Nálunk is ez volt a megoldás, próbáltam nem észrevenni :wink:

Kriszta! Nagyon jók a képek, pár napja nálunk is készült egy ilyen főnökös kép. Majd otthonról felteszem.

A mi éjszakáink is egész jók. 5-nél hamarabb nem szokott ébredni (kopp-kopp). Én most nem is próbálkozom a cicivel, majd kitolódik ez is. Remélem :)

Kép
bettó

Bettó,

Kincsőnek nagyon sok boldog szülinapot!!! :)

Kép
k.krisztina78

Köszönjük szépen :D
Pár képecske a szülinaposról:
Alváspózok:
Kép
Kép
Kép
Nálunk is van egy főnök:
Kép
Apával:
Kép
Csücsülök:
Kép
Pofika:
Kép

Kép
bettó

Boldog 7. hónapot Kincsőnek!!!!!!! Széééépek a képek!!! Holnap írok többet is, csak most mennem kell hulla fáradt vagyok, és holnap cserélik a radiátorokat, még el kell pakolni az útból. Pusziiii

jutiboszi

Boldog 7. hónapot Kincsőnek!

Nekünk meg ma van az első névnapunk. :wink:

Azért nem jelentkeztem eddig, mert már megint betegek vagyunk, de most főleg én.
Niki kicsit taknyos, meg újra kijött a szájpenésze, annyira kellemetlen, pedig kentem neki mindennap, két napra abbahagytam, mert pénteken azt mondta a doktornő, hogy rendben van, hétfőre meg megint nagyon csúnya lett neki, most megint nizorálozunk, nagyon rossz, a gyógyszert össze kell törni, hogy por legyen bronaxos fültisztítóval bevinni a szájába, teljesen körbe kenni. Barom keserű, de legalább fél óráig nem szabad sem inni, sem enni, mert akkor nem kap, tegnap hányt is tőle, ma hálisten nem.

Juti, a fürdetőkarikat olyasmi,mint a második, de majd rakok fel képet, meg arról is, hogy kisasszonynak már nem felel meg a babakocsi félig ülő helyzete, neki már teljesen ülnie kell, és ráadásul két babapiskótát kell egyszerre enni. És most már határozottan eszi a babapiskótát, nem csak szétkeni magán :)

Atz mondták, hogy a fogunk még legalább egy hónap, és hogy azért is aludhat rosszul a Niki, mert este nagyon telepakolja a pocakot. Gondoljatok bele, esténként 200-230 ml tápszert megeszik. Ezért átérek arra, hogy 6 óra körül kap vacsira főzeléket, vagy gyümit, kekszel, és este csak fél adag tápszert, sőt az is lehet, hogy visszatérünk a tejpépre, de majd csak ha teljesen meggyógyult.

Most már végérvényesen nem evésre használjuk a cicit, tegnap nagyon éhes volt, mert sem ebédet sem uzsonnát nem evett, ezért gondoltam megciciztetem, hát nem kellett neki, de csak nyafogott és adtam neki bébidesszertet (az volt kéznél), megette az egész üveggel 5 órakor, meg még este 200 ml tápszert.

Most megpróbálok visszaolvasni, ha hagy a kisasszony, mert aludni nem nagyon akar, tegnap délelőtt aludt 11-től délig és kifújt. Ma még csak fél óránál tartunk.

Egyébként tökre husik a babók. Bettó olyan rózsaszín pöttyös bodynk nekünk is van :)

Driennke

Kép
driennke

Driennke!

Jobbulást!!!!!!!!!!! Milcsi este 8körül kap kb. 2dl mennyiségű tejpépet, és 10körül elalvás előtt még 1 dl tejcit. És most lekopogom (kopp-kopp-kopp) elég jól alszik, éjfélig még nyűglődik, meg éjfél után még 1x, 2x felébred, de aztán alszik reggel 8-9 ig! ÉÉÉÉÉééééés a kiságyában!!! Már nem veszem oda magam mellé, hanem ha nagyon sír, akkor megnyugtatom, és az ágyába fektetem vissza.

Tegnap este apa karján aludt el, aztán apa is elaludt, olyan édesek voltak együtt, hogy ezentúl ha nem akar elaludni, akkor irány apa, és majd együtt elalszanak.

Na pusssszzzzzz

jutiboszi

Ja, Milcsi totál leszokott a ciciről, már ha el is fogadja, csak játszik vele, rágja, huzogatja, de nem szív bele. Egyre több anyukától hallom, hogy az ő babájuk is így 6 hónapos kora körül magától abbahagyta a cicizést.

De azért még van remény, tegnap anyu mondta, hogy van olyan baba, aki hónapok kihagyása után szokott vissza a cicire. Úgyhogy én fejek rendszeresen, és mindig megpróbálom cicire tenni, hátha!

Olyan cuki, itt alszik mellettem, felébredt, rámmosolygott, aztán bumm, visszaaludt! Édibébi

VIVIEEEEEEN!

Merre jártok????? Hiányolunk mááááár!!! Hogy vannak a csajok????

jutiboszi

Sziasztok!

Kedves, hogy eszetekbe jutottam :wink:
A lányok viselkedését azzal a szóval tudnám leginkább leírni, hogy "istencsapása"!
Egész nap és egész éjjel megy a morgás, meg a nyíííííííí és az öhööhőőőőő!
Jázminnak most töri át az ínyét egy kis csücsök, Lilinél nyoma sincs a fognak. Bármit adok rá, bármivel kenem, kábé, mint halottnak a csók. Szóval néha már : Kép

Amúgy Lili mászik, egyenlőre még nem mer átmenni a küszöbön (nálunk elég magas), de úgy cirkál a szobában, hogy semmi sincs biztonságban. Mint a villám, cikázik. Írtó vicces amúgy :lol:
Jázmin stabilan ül, és játszik a két kezével. Ő még csak toaltni tud, ami nem jelent kevesebb melót. :roll:

Lili alvása még mindig nincs rendben. Szerintem ezzel a nyaralással végleg el lett rontva Kép

Próbálok mindent a fogra fogni, de.... :roll:

Egy kéééép.
Kép
Vendég

Bettó,
ezek az alváspózok... Nem semmi.:))) Kincső szája tiszta apukája:))

Határozottan javulnak ezeka babák, nagyon jó..:) Jó érzés kicsit kialudtnak érezni magatokat, nem?

Kristóf tényleg határozottan fejlődik, de nem kezdel el aggódni rajta, hogy most meg túl sokat alszik.:)) Ma épp az ebédidőt alussza át, már 1,5 órája nyomja, nem éhes?! :)

Nem lehet, hogy Vivinél épp lakásfelújítás van, és nincs net?

Driennke,
Jobbulást Nikinek!

Kép
k.krisztina78

vivi,

Örülönk, hogy itt vagy, nagyon édesek a csajok, jó nekik, hogy mindig lesz egy játszótársuk.:)

Fel a fejjel, hátha hamar átlépnek ezen az időszakon és kicsit lenyugodnak majd...

Kép
k.krisztina78

De ez így nem igazsáááág! Az enyémek határozottan romlanak!

Úgy látszik sokan járunk tescóba :wink:

Még mindig nem tudtam elszállíttatni a bútorokat, mert 40 ezret kérnek, deazémégiscsaknemááá!
Vendég

Vivi!

tesco??? Nem értem! Miééééé??????

Ja, ez valóban igaz, lesz játszópajti, meg rosszalkodópajti is mindig!!! :)

Honnan szedted a hajtépős, meg a felhős smiley-t??? Kíváncsi fáncsi vagyok! :?: :?: :?:

És egyébként hova tűntél eddig? Erre is kíváncsi vagyok! Meg mindenre!

És a csajok is tök ügyesek! Én még nem merem Milcsit "kiengedni" a "birtokán" kívülre, mert még nem olyan stabil a mászása, és amikor sikerült lemásznia a puha takaróról, azonnal lekoccolta a szőnyeget, ami kevésbé sem olyan puha.....volt is meglepődés, meg nagy sírás. :cry: :shock: :cry: :shock: :cry:

jutiboszi

Csajok!!!

Népszámlálás! Hova lettek az eltűntek??? Vivi már megvan, meg néha a többeik is, helyzetjelentést kérek szépen!!! Panka, Lau, Manka, Ági, Zsuzsi, Ildikó...........bocsi, aki kimaradt, mindenki, aki eddig itt volt, hogy vagytok???????????? És a gyerekek?????

jutiboszi

A tescoban lehet kapni ilyen pöttyös badyt.
Más fórumból szedtem, vagy elcsórtam a hajtépőst.
Vendég

Én épp a tescot járom, mert hosszú bodyra lenne szükségünk, de ezek még rövidet árulnak meg napózokat, el vannak kicsit késve. :)
Pedig nekünk már nincs hosszú ruhája, márpedig a hideg idő jön hévégétől.:(

Kép
k.krisztina78

Húh, én már örülök a hidegnek, mert elég sok szép nadrágja, meg pulcsikája van Milánnak, már attól féltem, hogy kinövi! :)

Vivi! Akkor én is lopom! :) Kép

A Tescoban nagyon szép rucik vannak, csak néha olyan drága!!! Még ott is. Nekünk nagyon sok ruhánk van turiból, meg a barátnőm kisfiától is öröklünk. Úgyhogy szerencsénk van!

Kedden megkérdeztem a gyógytornászt, hogy mi a véleménye a kompról. A következő: akkor érdemes kompba tenni a bébikét, amikor már saját maga is állni próbál, és elég stabilan meg tudja tartani magát, mert ha korábban teszik kompba, akkor előfordulhat, hogy nem lesz kedve mászni, kúszni, ami pedig fontos lenne. Tehát szerinte komp csak akkor, ha már amúgy is állni tud a baba, mert a kompban lábujjhegyen hajtják magukat, és ez néhány babánál azt eredményezi, hogy lábujjhegyezve akar járni tanulni, amit elég nehéz kikezelni. A mászós korban az a fontos, hogy sokat legyen mezítláb, vagy zokniban a földön, hogy sok tapasztalatot szerezzen a lába is, és amikor állni kezd, akkor is teli talppal tegye. És ha úgy döntünk, hogy veszünk kompot, mert abban jobban tud vigyázni magára a baba, és biztonságosabbnak érezzük, ha azzal közlekedik, akkor is keveset tegyük bele, és mellette sokat legyen szabadon is. Ennyi!!! A Milánnak azt mondta, hogy elég 2 hónap múlva venni, ha szeretnék neki, mert most akármenyire is szeretne állni, meg járni, egyelőre a mászás a legfontosabb, és arra kell ösztönözni, hogy minnél többet másszon, meg üljön. És ha ezek már stabilan mennek, onnantól lehet ösztönözni a felállást is!
Ez mondjuk elég nehéz Milánnál, mert állandóan állni akar, mindenre és mindenkire felkapaszkodik, és nyűgi lesz hamar, ha nem mászhat fel valamire. Na de erre vagyok én!!! Ma már én is nekiálltam mászni, és együtt bohóckodtunk, így tetszik neki nagyon a mászás.

jutiboszi

Köszönjük szépen!

Vivien! Bizony mi is sokat vásárolunk ott. :wink: Ügyik a csajok!!!! És nagyon szépek!

Kriszta! Én is szomoruan tapasztaltam,hogy a tescoban még nem volt őszi ruci :( Bár én ahol jártam és jó árban volt mindig vettem párat, így szerencsére nekünk már csak téli rucik kellenek majd.

Driennke! Nekünk egy dolog segített igazán a szájpenész ellen. Napközben is többször, enyhén nedves textil pelussal átdörzsöltem a száját, ahol csak értem. Nyelvét szájpadlását mindent. Nekünk jópárszor kellett kenni azzal a lila izével, de utána áttértem erre, és rendbe is jött. Ja amikor már tudtam, hogy elmúlt, én utána is dörzsöltem neki, biztos, ami biztos.

Juti! Örülök a szupi éjszakáknak! Nálunk fél 5 és 1/4 6 között van mindig ébredés. Sajnálom a cicis dolgot! Ügyi vagy, hogy fejed! Hogyha Kincső ráharapna és is áttérnék a fejésre.

Képecske a fogakról:
Kép

Kép
bettó

Hello lányok!

Megvagyunk, csak még Csopakon, nagyszülőknél. Ritkán kapcsolom be a netet. Mindig olvaslak Titeket, csak írni már nem jut időm. Annyi rohanás van, meg anyu gépén van a net, és ezen dolgozik... Dani néha forog, de lustika. Nem ül fel magától, de megül, ha segítséggel felült. Feláll, amikor megfogom a két kezét. Nem felül, hanem kifeszíti magát, és egyből áll. Jó kis masszív lábai vannak. Múlt héten voltunk dokinéninél. 10,22 kg volt, 75 cm. És annyira nagyfiús. Lehet, hogy küldök fotót is, csak le kéne kicsinyítenem. Tündériek a babáitok!!! Vivi! Látszik a csajokon, hogy nagyon életrevalóak!!! :)
Amúgy azóta is náthás Dani :( Sokat orrszívó porszívózok neki. Szegénykém. Múlt éjjel me alig aludtunk, annyira szenvedett. Én a kinőni akaró fogacskáknak tudom be, amik még mindig nem akarnak kibújni. Sajnos. Amúgy egyre érdekesebbnek látja Dani a világot. VAn egy kedvenc falióránk: TIKTAK. Ha meglátja, mindig leesik az álla, és képes percekig bámulni pislogás nélkül. Attól félek, nehogy belerepüljön ilyenkor a szájába egy légy, vagy darázs. Ja, annyira féltem mindentől. Jujj borzalmas anyuka vagyok, nem gondoltam, hogy ennyire aggódós leszek...

Panka

KépKép
pankamama

Nálunk Kincső nagyon nem akar mászni még mindig. Most a földön szoktunk játszani, de ahogy hátra halad és távolodik egy játéktól bemérgesedik és keres mást. Hogyha viszont tartom a lábát, akkor szépen négykézlábra tud állni, de a mászás még nem megy.

Kép
bettó

Dani és nagypapa
Kép Dani tv-zik
Kép

Panka

KépKép
pankamama

Én is olvasgattalak ám titeket, csak az írástól kicsit elment a a kedvem. Nem miattatok!!!

Irígy vagyok minden fog miatt. Sokan azt mondják, hogy ráér még, de nem ezeknek a gyereke kínlódik 2 hét helyett hónapokat... :?

Én vettem as tescoban őszi ruhát. Vettem kordgatyót 1100-ért, és hosszú ujjú bodyt is 3 in 1 csomagolásban. Na mondjuk ez drága volt, de nekünk is kellett. Meg vannak bundazsákok és kabát. Vékonyabb, vastagabb. Meg ilyen hosszú naci-hosszú body szettek. Már én is megfigyeltem, hogy különböző tescokban más a kínálat. No meg a méretek! Vagy újszülőtt, vagy 12-18 hónapos!
Vendég

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!
Én is itt vagyok,csak általában csak az olvasásra jut időm.Iszonyú keveset alszi Dóri,és amikor ébren van akkor meg mindig vele kell lenni.Eléggé "rámkapott",mert már ha az ajtó felé indulok elkezd nyügizni.Driennke utólag is boldog névnapot Neked és Nikinek is!
Jadika ez jó amit belinkeltél!Egyetértek vele.Igaz,hogy fárasztó ha egy éjjel 3*,4* fel kell kelni,de ez csak egy ideig tart már,és az a "dolgunk" ,hogy ott legyünk ha a gyermekünknek szüksége van ránk.Ha ez pont éjszaka van,akkor is.Dórinál változó az éjszakai alvás.Van,hogy egyszer kelünk,van hogy négyszer.És nem tudom mitől függ,mert az estéink ugyanolyanok.Bár már annyit elértünk,hogy 10-11 helyett 9-10 körül alszik el.:)
Bébikompot mi is fogunk venni,csak még azt várjuk,hogy stabilan üljön magától,mert egy idő után kibukik.De azt is csak azért,mert megfeszíti magát,mert állni szeretne.Az állás viszont már nagyon megy!Teszek fel képet róla,ha addig nem ébred fel.
Ilyen pöttyös body nekünk is van,mi kaptuk.
Tegnapi mérési adatok: 8840 gramm és 71 cm.
Fogacska még nekünk sincs kint,de felül négynek a helye is be van dagadva,alul is kicsit,és az inyén keresztül előről tisztán látszik a két fogacska,csak még nem ért fel az íny tetejéhez.Kíváncsi vagyok hol jön ki hamarabb.És jöhetne már,mert eléggé megszenvejük.
Szájpenész nekünk nem volt szerencsére!
Ja,és nekem a rucikkal nincs gondom,nem tudom írtam-e,de ruházati üzletünk van(helyesebben anyóséknak,csak én is ott dolgoztam velük) és pl tegnap is jött az egyik áruszállító,és vett le anyósom bébirucit,és már hoztam is haza belőle egy kis együttest,és egy nadrágot.Természetesen ingyen!:)És ez mindig így van.Még nem is igazán vásároltun Dórinak ruhákat :oops: :shock:
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Mindjárt hozom a képeket is.Sziasztok!

Kép

Kép
ildikó82

Kép
Kép

Ezeken egyedül áll:
Kép
Kép

Kép

Kép
ildikó82

Adrienn! Köszi az oldalt, naaaagyon tetszik, és a többi is, amit innen lehet megnyitni! Tök sok kérdésemre választ kaptam!!!! Örök hála!!!!!!!!

Voltam védőnéninél, mert egyre fogy a tejci a mélyhűtőből, és kíváncsi voltam, mennyi tejre van szüksége Milcsinek. Hááááát, kb. fél liter folyadék min. kell, ebben nincs benne a tea és a víz, tehát ez a tej/tápszer/főzelék/tejpépből vett folyadékot jelenti. Úgyhogy kevés, amit fejni tudok, úgyhogy nálunk is jön a tápszer. Aztán azt is olvastam a védőnőnél kifüggesztve, hogy napi 6x-i fejéssel hónapokig fenntartható a tejtermelés, úgyhogy most hajrá, 4 óránként fejek, éjjel úgyis felébred, akkor nehezebben alszom vissza én is, úgyhogy fejni fogok!

Mikor adjak neki tápszert, délelőtt, vagy délután, vagy este??????? Most úgy beszéltük meg, hogy délelőtt, mert így talán nem terheli meg annyira a pociját, és akkor este tejpép és tejcsi.

Ti főzi után is adtok tejet vagy tápszert?????? Mert most úgy hallottam, hogy az is jó, ha főzi után még szopizik.

Annyi infó van most a fejemben, nem is tudom megjegyezni.......na, most tépem a hajam igazán!

Írjatok!!!

Köszi mindenkinek, hogy írtatok, kedves "eltűntek"!!!!

Ildikó!

Nagyon szép kislányod van!!!!! Még mindig!!!!!! :)

jutiboszi

Sziasztok!

Segítsetek már nekem légyszi, hogy melyik budapesti tescoban van őszi cucc, mert az Aréna Plázában és a Váci útiban a múlt héten még a nyári cuccok voltak, és bizony jövő hétre 10 fokot mondanak nappalra.

Köszike..

Kép
k.krisztina78

Krisztina!!!

Az nagyon hideg!!!!!!! Akkor bizony én is előveszem a nacikat meg pulcsikat!!! Micsoda időváltozás......

jutiboszi

Juti! Én nem szoktam adni neki tejcsit napközben. Este,meg amennyiszer ébred hajnalban és ami a tejpépben van. Azt napont kétszer eszik. Nekem a védőnő azt mondta, hogy szerinte elég ez a mennyiség.
Sajna tápszerben nem tudok segíteni!

Ildikó! Irígy-irígy a ruhák miatt :wink:

Vivien! De jó neked! A debreceni Tesco-ban semi nem volt. Holnap megyünk megnézzük, hátha 2 hét után van már valami. Én is parázok kicsit a hidegtől, nem tudom, hogy elég vastag-e az amit vettünk neki :roll:

Kép
bettó

A Váci úti tescoban vettem. Meg már vannak őszi cuccok a c&A-ban is.
Vendég

Vivi,
Megnézem ma megint a Váci úti Tescot, úgyis járok arra, de a hét elején még nem voltak kint csak a zsákok meg a kabátok. Azért köszönöm.
A c&A ban is néztem, de ott meg métretünk nem volt, de ott tavaly pl nagyon jó bodykat vettünk hármasával csomagolva, azóta sem látok ott sem ilyet. :(

Kép
k.krisztina78

Na, most már feladom!!! Tettem bele egy kis cukrot, úgy se, tettem bele barackot, úgy se! Ez a H.A. Start Aktív volt. Aztán csináltam sima Nestlé 2-es tápszert, az se kellett. Abba is tettem kis cukrot, úgy se. Aztán vettem elő a fagyasztóból tejcit, azt meg megissza, tehát elég éhes volt már. Most megivott belőle 80ml-t, és mindjárt alszik.
És ha már nem lesz a fagyasztóban???? Akkor mit tegyek? Mert amit lefejek, az kevéééés. Segítséééég!!!!

jutiboszi

Juti szerintem próbálkozz a tápszerrel hajnalban,álmosan sok baba megissza amit ébren nem.Hátha beválik!
A másik amire gondoltam rizikós.Hogy a tejcsihez raksz tápszert is és csökkented a tejcsit,de anyatejjel :? Ha nem jön be,akkor meg dobhatod ki azt a keveset is ami van még.
Hátha van valakinek jó,jobb ötlete!
Azt nem tudom hogy Tominak ízlik -e majd a tápszer.Már én is gondoltam rá hogy megkóstoltatom vele.Ne akkor majd amikor sos szükség lenne rá.

Egyébként Juti nálunk is cici sztrájk van.Van hogy elfogadja a cicit(éjszaka+reggel+ha álmos),de van hogy csak üvegből hajlandó enni.Esti etetés már napok óta üvegből megy.OK:nincs elég tejcsi estére.Nappal fejek 3-szor.Reggel,délben,este+lefekvés előtt még1-szer így van neki elég.De este olyan 50-80ml fejek csak ki,az meg nem elég neki.
+ megint szedek homeós bogyót tejserkentésre.Szeretném ha még lenne tejcsi neki 1 jó ideig!NEM ADOM FEL!!!

Kép

Kép
lecso

Lecsó!

Köszi a tippet, de a védőnő így kezdte, hogy a tápszert NEM keverjük anyatejjel! Nem tudom, miért, de ő ezt mondta. Most megpróbáltam lehűteni szobahőmérsékletűre, így kicsit iszogatja, de nem nagyon kell így se. Én sem adom fel a fejést, meg mindig cicire teszem először, ha kajaidő van, és így néha szopizik kicsit, de nem sokat. Éjjel is cicizett, el is aludt tőle szépen. Eszméletlenül fáradt vagyok, nekem sem termelődik elég tejcsi, most reggel fejtem, és 9 óra nem fejés után is csak 1 dl-t tudtam fejni. pedig ilyenkor 1,5 dl-t tudtam eddig. Most azért kicsit aggódom, mert ha nem lesz se tejci, se tápszer, akkor mi a túrót adok???? Ma cukkinis krumplit kapott almával ebédre, az se nagyon kell. Kajasztrájk van! De én sem adom fel!!!!!! Fejek, meg próbálkozom a tápszerrel. Ha másképp nem megy, akkor belekeverem a kajába a tápszert, vagy gyümölcsöt teszek bele, csak valahogy meginná már.......

jutiboszi

Ja, megitta a tápit!!!!! (Tettem bele egy kiskanál instant teát, de pssszt!!!! ) :) Majd szépen lassan csökkentem, és egyszer csak megissza simán is! Ez a terv!!!

jutiboszi

Juti! Nagyon jók a képek! Tesóm azt mondta, hogy nekik mindig hypoallergén tápit írtak fel és azt sosem itta meg Alíz. Nektek milyen van? Vagy ajánlották még ismerősék a Milupának a jóéjt tápiját. Több ötlet nincs :( Tejserkentő porocskát ne küldjek?
Kincső cicifüggő. Ő nem tudja megunni.
Ma voltam nőgyogyinál. Szépen visszahúzodott a méhem, viszont a sebem nem tetszett neki túlzottan. Túl vastag, már csak egy vékony csíknak kellene lennie. Kengetnem kell, meg lápázni fogom mostantól. :D

Kép
bettó

Juti,
Szerintem ne ijedj meg nagyon, meg fogja inni, csak szoknia kell az ízét, mi is igy voltunk vele mikor Kristófnak a sima tápszerről HA tápra kellett váltani. Én is álmában etettem vele, mert ébren nem ette pontosan a keserűsége miatt, ami viccesen a tápos dobozra is rá van írva, hogy újként bevezetve adódhat próbléma.:) Szerencse, hogy van még azért tejed és van mit adnod, ügyes vagy, hogy fejed!! Pár nap és inni fogja.. Remélem.:)

Kép
k.krisztina78

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ujra,latom mar jo kesö lett mire teljesen visszaolvastam. :shock:
Marknak nagyon tetszett a nyaralas,imadta.Mosolyogva ebredt es aludt el. :)
Ma voltunk dokineninel is,8500 g es 75 cm. :)
Gratula minden manonak a fogacskakhoz!!! Marknak most mar felül akar kijönni,total be van dagadva es feher.

Milyen hamar megnöttek a gyerköcök. :shock: Csak nezem a kepeket es csodalkozok...nemreg születtek.. :wink: Nagyon szepek,mindegyik baba szep itt a topikon!!!!!!!!!!!!

Majd jövök,remelem mindenki tud pihenni..

Kép
ami6

Kép Jázmin a kupiban ül

Kép Lili babuciiiiiii

Jázmin is megtanult előre kúszni! Ééééés, Lilinek kibújt végre a foga! :D

Az éjszaka rettenetes már vagy 1 hónapja. Jázmin végigalussza, de Lili :roll:
Vendég

Vagyunk mi is, csak közben vendégeink voltak.

Gyönyörűek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juti
Én Ádám születése óta fejek és cumisüvegből adom neki a tejet.
Naponta még 3-szor kap anyatejet, egyszer főzeléket, egyszer meg gyümölcsöt.

Ádám ezerrel mászik, ül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Foga még mindig nincs :cry:
És szövegel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (apa, aja, NEM :wink: )
Éjszaka alszik este 8-tól reggel 1/2 8-8-ig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Mi kórházban voltunk :( :(

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard szomorúan olvasom,hogy kórházban voltatok!!! :cry: Mi volt a baj?

Igen nagyon szépek a babucik! :D

Juti megeszi a tápszert már Milcsi?

Nálunk már 2 hónapja rosszak az éjszakák,változó mennyire.De ugye Tomi 2 hónaposan átaludta az éjszakákat (8-tól-7-8-ig),de 4,5 hónaposan megtört ez az egész.Ma éjszaka kb 10-szer volt fent.Kinőhetne már ez/ek a fogacska/kák (2 nő alul).És ami a legrosszabb hogy nem cumizik,nem szopizza már az újját és csak vizes üvegen tud visszaaludni kb 2-3-ig,de utána már csak cicin ,mert éhes már.De mindig elalszik rajta így kb óránként fent van.MÁr próbáltam üvegből is,de akkor sem eszik eleget,de a víz viszont már nem kell neki akkor,úgyhogy gondolom éhes.BRRR
VALAHOGY TÚLÉLJÜK EZEKET AZ IDŐKET IS AHOGY LEVINÉL IS!!! :wink: :D Ő SEM VOLT A LEGKÖNNYEBB ESET!
Pedig hogy reménykedtem amikor átaludta az éjszakákat hogy vele más lesz(Levi 1 éves korában kezdte átaludni csak az éjszakákat,addig a 2 kezemen meg tudnám számolni hányszor csinált olyat :wink: )

Kép Kép az én 3 pasimról! :D

Na jó éjt mindenkinek!
Pussz

Kép

Kép
lecso

ja tényleg!Van köztetek Szex és New york rajongó?
Volt egy oldal a http://sex.zorro.hu/ ahol le lehetett tölteni a 6 éved összes részét,de tegnap délelőtt óta az írja ki a net,hogy a lap nem jeleníthető meg.HMMM?Ez azt jelenti lőttek ennek az oldalnak? :cry:

Meg szeretném szerezni mind a 6 évad filmjét!EGYSZERŰEN IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Na tényleg jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lecso 2008.09.13 20:42-kor.

Kép

Kép
lecso

Itt vagyok én is, csak fáradtan!

Pilchard! Mi történt???????? Nagyon rátok jár a rúd :( Ami hogy bírta a távollétedet meg az egész nehéz helyzetet?

Lecsó! Én is reménykedtem Ábrisnál, hogy másként lesz, de 4 hósan "elromlott", nekünk is szörnyű éjszakáink vannak. Már nem is próbálok semmit, csak túlélni, mert Szonjánál az égvilágon mindent megpróbáltam, de ugyanúgy kelt egy idő után. Aztán 1 éves korára kinőtte. Bárcsak már ott tartanánk!
Én inkább a Született feleségeket néztem, meg Jóbarátokat szerettem régen.
Jó a 3 pasid :D Nekem csak 2 van. :D

Vivien, a csajszik szeme tökre a tied!
Ádám meg a mosolygós képen tiszta anyja. :D

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili én is úgy vagyok hogy bárcsak nagyobb lenne már 1 kicsit!Olyan okos már,de annyira meg nem hogy tényleg értse mit is mondunk,várunk el tőle :wink:
2 pasid van,de még lehet 3.Ami késik,az nem múlik!!! :lol:

Kép

Kép
lecso

Igen, Edina, az a "baj", hogy tökre nem lehet haragudni rá. Mert Szonjánál már úgy megszoktam, hogy azt csinálja, amit mondok (jó esetben :lol: ), de vele neki mondhatok bármit (mindenre mosolyog).
Egyelőre megelégszem a 2 pasival :D

Most hármacskán vagyunk, Szonja nagyszülőknél. Megyünk, nézünk valami filmet, de lehet, inkább alszunk, ki tudja, mikor ébred a kis éjjeli baglyunk. :lol:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!!!

Megissza a tápit, de most nem HA-sat adok, hanem sima 2-es Nestlét, és baracklét is tettem bele, így lecsúsziik. Mégiscsak jobb, mint az instant teával.....aztán egy idő után már barackot se fogok bele tennni, mindig csökkentem majd az adagot.

Ma meg tegnap anyu alszik vele, mert eljöttek babázni hétvégére, és végre tudok aludni éjjel. Tegnap is 8 órát aludtam!!! Jöhetnének sűrűbben is anyuék! Mondjuk minden éjjel?? :)

Vivi! Lecsó! Lau! Nagyon szépek a gyerekek!!!!!! És egyre szebbek, ahogy nőnek, ahogy "nagyosodnak". Ádi tényleg tisza anyja!!!!

Na, megyek, alszom ma is vagy 8 órát egyhuzamban!!!!!!!

Lau!!! Gratula az éjszakához, talán Ti vagytok az egyetlen "szerencsések" itt a topikon, akik átaludhatják az éjszakát, nem? Irigy-irigy!!!!! :lol:

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?