Új privát üzeneted érkezett!

Potyka! Kosár majd meglesz. Legalább lesz ürügy, hogy megint meglátogassunk! :lol:
Játékötletnek nem ajándéknak (Petrácskám egy egész játékboltra való igénnyel rohamozott meg :twisted: ), hanem bulira való ötleteket várnék... Ezért is emeltem ki Pumperkát és Pannyt, mert ők nem régen tartottak gyerekzsúrokat. Na meg Pepike is!!!!! Ho-hó hol van Pepike?????
Mi ez a Dani beszokik duma??? És mi van Toto-val? (Na ezt hogy is kellene írni?) Ma voltatok már?

Pumperka! Nem sürgetlek... Csak jövő hétre kell.

Etetőszék: nekünk egy 12 éves Peg Perego van, a mai Prima Pappa elődje. Még mindig tökéletes állapotban. Na jó, huzatot egyszer kellett rajta cserélni, de ennél több hibája nem volt. Kerekei vannak, így könnyen mozgatható, több szintre állítható, dönthető. Én most is iylet vennék, bár nagyon sok hasonló kapható azóta a piacon.

Kmanna! Naná, hogy a könnyebb utat választja!

Szilvánusz, Linocs, Judit18! Milyen volt a tali?

Kikó! Mi van a sportpályás talival? Vagy mégsem lesz?

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama meg persze mindenki más!
Kedvcsinálónak egy csokievőverseny leírása ami nem a hagyományos módon megy (rajt- csoki így vagy úgy megesz).
Talán még a hatéveseknek nem az igazi (kés villa használat jártasságától függ), de 7-99 év között6 nem találkoztam olyannal aki ne élvezte volna a játék izgalmát, bárhol is lett bevetve(zsúr, tábor, osztályfarsang, nyugdíjasotthon(ezt csak a 99 év miatt írtam)). A játékot az teszi világbajnokká, hogy az ügyességet, a gyorsaságat megfűszerezzük a szerencse pikantériájával, ettől kicsit misztikus esetleges a nyerés lehetősége, de ettől izgi a kölköknek.
Kellékek:
Hagyományos legkisebb dupla papíros Sportszelet/személyenként
Kés- villa -tányér/személyenként
1 db dobókocka
Játék menete:
Mondjuk a legfiatalabb kezd, vagy aki a legnagyobbat dobja a kockával. :wink:
Sorban dobnak a játékosok, és aki elöszőr hatos dob, az nekiláthat a csoki bontásának persze szigorúan késsel-villával. Közben a többiek sorban dobnak szépen körben. Mindaddig ügyködhet a csokijával amíg valaki ismét hatost dob. (néha ez egy perc se, néha meg sokperc). Akkor az a játékos haladhat a csoki megevése felé. Győztes, aki elöszőr ilyen feltételek mellett megeszi a csokiját. Van úgy, hogy valaki még csak akkor dob először hatost, amikor az első már finisben van, de mindig vannak fej- fej mellett haladók is. Mi mindig játszuk tovább a 2. 3 .stb... helyezettig. :wink:
Ezt most gyorsan elküldöm amíg megvan. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Egyébként mi azt tapasztaltuk, hogy fiúbulit könnyebb csinálni, sokkal versengőbbek, de ugyanakkor jobban együttmozgathatóbbak.
A Csenge 5-6. szülinapi zsúrján ilyesmi játékok voltak. Általában mind ismert:
Körben állunk, és valami jó nagy plüst (labdát inkább kihagyjuk bent), valami zenét elindítunk és körbe kell adogatni az állatot(plüst), akinél megáll a zene átmenetileg kiesett. (mint a székfoglaló csak nem kell sok szék)

Újság fejrecsapós: saját névvel, állatnévvel, fúknak kocsinévvel

Kacsintós: két körben állunk. Egy külső kör és egy belső. Párok vannak. A pár külső körben lévő tagja hátratett kézzel köteles nézni az elötte levő sarkát. A belső körben egyvalaki mögött nincs senki a külső körben. Ez a páratlan kezdi a játékot. Rákacsint valakire a belső körből akit szeretné, ha a párja lenne. Akire rákacsintottak, egy óvatlan pillanatban próbál meglépni akülső körben lévő párjától és a kacsintó mögé állni. A külső ember helyéről nem mozdulva megpróbálhatjsa elkapni az előle szökni indulót. Nagy koncentrációt igényel, egyszerre csak egy egy ember mozog igazán, szóval jó lenyugtatónak valami mozgalmas játék után. :wink: :wink:

Hideg meleges játék. Gondolom azt ismered! :wink:
Nah még gondolkodom. :wink:

Etetőszék: Ha belegondolok a leghosszabb ideig használt bababútor. Kb fél éves kortól 2,5 éves korig használtuk. Ennyit még a rácsoságyat se használták. :D

Mi kaptunk ajándékba egy újjat, azzal a címszóval, hogy a mi réginket ők tették tönkre. Ami igaz, de ez benne volt a paklibn amikor kölcsönkaptuk.... :? Csak amit kaptunk nem tetszik igazán,, szóval megpróbálom fellőni a Vaterára. Ha valaki valami olcsóbb egyszerűbbet keres az szólhat. :wink:[/b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.09.09 21:23-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ilyen az etetőszék!

Pici lakásban ideális, vagy másodiknak mondjuk nyaralóban, nagymamához.
Sokkal kisebbre össze lehet csukni, mint a többfunkciós társait.

http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... oszek.html

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kikó!
Minap gondoltam én is Rád!
Nagyon várjuk a Sportágválasztót, remélem ti is ott lesztek. A honlapon nézve, ugye a férjed az egyik főszervező? :wink:

Pannny!
Mivel érdemeljük ki, hogy fényképeket nem kapunk? :(

Kölyök!
Ennyire elromlott Máté alvókája? Hiányzol, ám te is. :!:

Csujzi!
Neked is tessék gyakrabban írni!

És még sokan mások!!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Úgy látom mindenki elment aludni, megyek én is zuhanyozni, aztán megillatolom még egy picit a gyermekeimet. :wink:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Még egy:

Niki!
Nem tudom, hogy 15 percen belül voltam, de sikerült megoldani a japán IT tesztet!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Hogy sikerült a teszt??Nekem nem megy :cry: Látszik h nem vok egy logikai bajnok :oops: :?

Hogy miért nincs még kép??Mert akire rábíztam a fotózást egy lúúúúzer!!! :evil: :x :evil: A keresztapa barátnője,amolyan Miss Picsa csajszi...hát ennyit tud :x Olikáról van egy kép,de Krizsiről egyátalán nincs az Úr asztalánál a keresztelésről :( A barinőm is fotózott,sztem azokból talán lesz.Meg a másik barinőm videózott,legalább az megmarad emlékbe.
Kép
Elől a tesóm(Krizsi keresztanyja,háttérben Krisz)
Kép
Olika keresztelése
Kép
Olika és a keresztszülei
Kép
Én a háttérben,elől a tesóm és Krisz öccse(Kriszi keresztszülei)
Kép
Oli :wink:

etetőszék:nekünk sima egyszerű natúr fa van és nagyon szeretjük!! :wink:

Petramama!

-Nekünk volt madzagra fellógatott gofri evő verseny (csak szájat lehetett hasznáni,kezeket nem)...ugyanez Muffinal is.
-volt még sorverseny a srácoknak amit apa vezényelt le.(békaügetés,pókjárás,törpejárás,)
-sima futóverseny
-üdítőivás pohárból kéz nélkül
-a kismedencét tele öntöttük és felszámozott füles bögréket raktunk a vízbe.Márk horgászbotjával mindenki kihorgászott egy bögrét és a számhoz ajándék tartozott. :wink:

Hát ennyi...nálunk nagyon jól sikerült a buli,élvezték.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, de édes Olika! Szépek vagytok :wink:

Etetőszék, nekünk Happy Snack Chicco van. Jó mert van alul egy leesésgátlója, ha nem lenne bekötve, és nagyon lecsúszna a babó.

Anna, tegnap küldtem smst-, megkaptad?
JuditK, Anna, nekünk bárhol jó, majd írjátok meg hova menjünk.

Pumperka, de jó játékok, meg is jegyeztem, a jövőre nézve, hátha nekünk is szükségünk lesz majd ilyenekre :D :wink:

Megyek, indul a nap...
Vendég

Pumperka, Panny! Nagyon köszi a játékokat. Ebből már simán tudok válogatni. Majd meglátjuk mennyire lesznek kaphatók a játékra. :roll:

Panny! Háát tényleg nem az igazi fotók... Elhiszem, hogy bosszankodsz miatta. :( De az utolsó kép Olikáról nagyon édi. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Mni! Kívánok nagyon vidám, mosolygós névnapot! ;)

Kép

Kép
kolyok28

Mni: sok-sok boldog névnapot kívánok Neked!!!!!!
linocs

Niki!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Kép
Kép
tündérmanó27

Panny!
Most másodszorra 3 percen belül megvoltam.
A rendőr és a rab kezd, és a végén is ők fejezik be. Közte sokat utazik apa anya, de próbálgasd, ha elmondom elveszem a megoldás örömét. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszönöm a köszöntéseket, nem gondoltam, hogy már reggel ennyi köszöntés vár. :) És Kölyök is előkerült! ;)

KépKép
KépKép
mni

Kölyök után Beuska Te is kerülj elő!
Hogy ment a sulikezdés?

Kölyök!
Magatokról is!
Neked gondolom seperc volt a Niki féle teszt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit (Pmama), ha kertben van a buli, lehet kalózos, kincskeresős. Az elején leülteted a bandát, mindenki csinál kalózsapkát (egyszerűen egy papírszalag, miontz vmi korona, elejére egy kalapféle, amit kifestenek, zsírkréta, hasonlók), és költesz vmi ididóta mesét a kincsről, ami elveszett, és amihez a térkép részleteit mindenféle próbákkal kell megszerezni. Én a kincseket a homokban ásatom el. A feladatok meg bármi klasszikus lehet, bekötött szemmel vonalon végigmenni, csoki késsel villával, horgászós, halakra gémkapocs, horgászbotra mágnes, ha vízzel akarod, akkor a halak pl. fólia üvegfesték, és máskor is lehet vele játszani. Lufivadászat, hasonlók. És mindenhol kapnak a kertről egy darabot a térképből, amit összaraknak a végén, a nyomok a homokba vezetnek, és hurrá.

Ja, a sapkagyártás után ha van arcfestéked, egymást is kikenhetik, vagy Te és a nagylányod kikenitek őket.

Niki, boldog névnapot :lol:

potyka

Jé, tényleg, Nikolett nap van.
Mni! Nagyon nagyon Boldog névnapot kívánok!
Vendég

Pumperka, örülök, hogy sikerült megoldani a feladványt. Én is elég sokat szenvedtem vele, de sikerült! Úgy örültem! :)
Panny, sajnálom, hogy nem lettek jók a keresztelős képek, de drukkolok, hogy a barátnőd képei jobbak legyenek!
Én is most kezdtem etetőszékeket nézegetni, nekem ez tetszik:
http://www.matti.hu/termekek/etetoszek/ ... ek_n3.html
Juditkecskemét, köszi a nosztalgiázós képeket, aranyosak a hintázós fiúk, Nimi mennyit változott fél év alatt. Úgy rohan az idő, annyira rémes... :( Levit miért is kented be habbal? A kukoricához nem igazán passzol... :lol:
Szia Potyka, már oviba??? Ilyen gyorsan felvették? :lol: Jó kis protekció kellett hozzá!!! :lol:
Petramama, köszi a képeket, nagyon helyesek a gyerekek, jó Nektek, hogy taliztatok! :)
Mpatr, aranyosak vagytok Ti is az egyenpolóban! :)
Csujzi, örülök, hogy néha jut időd írni pár sort, köszi a képeket!

Egy hete Lilla is kap gyümölcsöket, almát vagy barackot. Tegnap rájött, hogy ha a kanál a szájához kerül és fúj egy nagyot szanaszét repül az egész. Hát ez nagyon tetszett neki! Utána meg úgy összeszorította a száját... kíváncsi vagyok, ma mit fog művelni evés közben... :)

KépKép
KépKép
mni

Húúú Potyka!
Kerettörténet a játékok köré! :lol:
Nagyon vágod.
Mi összel róka vadászatot csináltunk a suliudvaron. :wink: Vadászkalap, papírrókák mindenfelé a színes levelek között. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki, boldog névnapot!
Kacika, tegnap délelőtt óta nincs meg a telefonom!!! Még a kocsit át kell fésülnöm, utolsó remény :shock: szóval lehet, h kaptam smst, de nem olvastam, bocsi...

Megjöttünk "tanácsadásról". Azért idézőjelben, mert kész katasztrófa az egész!!! A rendelőt felújítják, mert beázott, és a gyerekek fejére esett az eső a váróban. Ahol most volt, ott viszont ellopták a rácsot a lábtörlő felől, és nem lehet babakocsival bemenni. A pelenkázón bogarak másznak, zéró levegő, minden baba bömböl és másfél órát vártunk. Hosszát nem mérték, mert minek?, a súlyát pedig úgy, hogy lelógott a mérlegről és fogta közben a falat, tehát hülyeség...Kérdeztem, mit ehet-e a babó, a doki annyit mondott, hogy féléves korától mindent (nemigen részletezte se a glutént, se a tejet, déligyümölcsök, stbstb). Ááááá, tök feleslegesen mentünk!!!
Ja, persze PAnkó átbillent és most semmiképp nem tud elaludni már, borult az egész napunk!
Rics is velünk volt, úgy bedurrant az agya, hogy megbeszéltük, orvost váltunk. Ezt megmondtuk a dokinak, onnan kezdve teljesen lefagyott, még elköszönni se nagyon akart. MAgyar egészségügy :twisted: bocsi, de nagyon kiakadtam!!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Köszönöm a gyors válaszokat, és képeket. Nagyon jó mind!
A héten szeretném megvenni.

Panny!
Nagyon édes Olika!!!!! És tök csini vagy ott hátul.

Tündérmanó!
Majd hívlak!

Bosek!
Tök jó, de nálunk nincs ilyen bolt! :cry:

Pumperka!
Te egy zseni vagy!

Mni!
Kép
Vendég

Kmanna!
Holnap akkor hol talizzunk?

Niki!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Hab :D :D :D
Tegnap én is írtam, hogy megoldottam a feladványt, átszállítottam a családot. Mihelyst megkaptam megcsináltam, de közben majd felrobbantam párszor. Másodjára ugyanúgy nem ment...Aztán mégis sikerült....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Mni:
Kép

Majd még jövök, de extra nyűgi napunk van ma.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

lehet, hogy már nekem is el kellene mentem valahova ezt a sok zsúr-játékot, hogy majd meglegyen. tényleg szuperek

Niki, boldog névnapot!!

Márti, nekünk Peg Perego Prima Pappa van. teljesen szupi, dönthető meg gurulós meg lemosható, szóval nálunk bejött, Eszter már vagy egy hónapja azt használja

Kmanna, tényleg trükkös a csajszi! mivel Esztert már nem szoptatom nála direkt bevezettük a csőrös poharat, mert abból dől a cucc és nem unja meg a cumisüvegen nyammogást és hamar lenyomja a kajeszt...de így neked tényleg gáz lehetett

Petramama, jó volt tegnap, kajáltunk a rómain, majd Szilvánuszék kertjében piknikeltünk. jól elment az idő vagy 12től 5ig ott voltunk...
legközelebb gyertek mindenképp.
terveztünk jövő csütörtökre egy Normafás kirándulós programot, jöjjön akit érdekel...reméljük még jó idő lesz

tegnap voltunk reggel az Almafa játszóházban, Pomázon a zenebölcsin (ott almazenének hívják) és szerintem nagyon szupi volt, Eszternek is tetszett. énekelgetés, mondókázás, ilyesmi ....meg nagyon igényes, szép a hely is.
Kikóval már meg is beszéltük, hogy lehet, hogy ők is jönnek

Panny, mi is pont így jártunk a keresztelőképekkel. a keresztanya-barátnőm pasijának van tök profi gépe, meg állítólag tanul fotózni, ehhez képest szerintem elég rémes képeket csinált. majd mi is a videora hagyatkozunk...
kiválogattam a legnormálisabbakat még....

Kép Kép Kép Kép

KépKép
judit18

Köszi a sok névnapi köszöntést!
Juditkecskemét, Neked is gratula, hogy sikerült a feladvány. Én is majd felrobbantam, miközben csináltam. :)
Márti, a miskolci Kenguruban nem nézted az etetőszékeket? Ott tuti sokféle van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mni 2008.09.10 11:05-kor.

KépKép
KépKép
mni

Panny, Judit!
Szépek vagytok mindannyian a keresztelős képeken, még akkor is ha a fénykép nem a legjobb minőségű..

Kmanna!
Melyik orvosról váltatók és kire?
Én is most tervezem...Méghozzá Katonatelepre fogok átjárni, ha elvállal a dokinő?

Holnap hánytól és hol talizzunk? A hunyadivárosi játszótér nektek nagyon kiesik? Az elég jó...De mehetünk máshová is, mindegy nekem....Itt mellettünk nagyon nyugis továbbra is a falusi fagyizó játszótere....De nekem mindegy, mert autóval megyünk.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Heli Csajok!

Niki! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Nekünk is fa etetőszékünk van, ami szerintem inkább úgy egy éves kortól tuti, mert nagyon stabil - kis asztallá és székké alakítható, ott gyurmázni, rajzolni tök jól lehet, később pedig önkiszolgálóan be és ki tud mászni a nagyobbacska. Arra is gondoljatok, hogy tényleg sokáig kell. Mi most váltottuk le normális székre (rá ülésmagasító) három évesen! Szerintem ezeket az összecsukható, műanyag szépségeket egy nagyobb gyerek lazán felborítja, de ezt tudjátok tesztelni már a boltban is. Mindenesetre, ha nem lenne még tök jó állapotban, akkor újra ilyet vennék, de szerencsére nem kell, pedig nyúztuk eleget!
Kép

Sajnos nekem megint begyulladt a mellem, nagyon kivagyok. Nem tudom mit csináljak. Még egy Augmentin kúrát??? Azt hiszem duán felhívom a nőgyógyászomat, hogy mit tanácsol.

Most voltunk féléves tanácsadáson mi is. Kmanna! Sajnálom, hogy ilyen sz...r körülmények vannak Felétek, ilyen esetben tényleg jó egy dokiváltás, főleg a már mindent ehet akasztott ki. Szép is lenne...
Szóval nekem azt mondta a dokinéni, hogy nehogy kiváltsak egy szopit se semmivel, adhatok nyugodtan gyümölcsöket, egy hónap múlva főzit is, de mindenképp szoptassak is utána. Ezt főleg Peti méretei miatt javasolta, mondván bőven elkél a kalória. A méreteink: 77 cm, 9600 g.
Azért az első kenyérvéget már odaadtam, mert annyira kapálózik a kaják után, ha eszünk, hogy sajnálom. Mondjuk az elveimmel nem egyezik, de megléptem:
Kép

Nimike utolértél minket!!! Gyönyörű nagyfiú! Nagyon hasonló hintánk van nekünk is, de Peti nem szereti. Valakinek szívesen eladom, ha érdekel valakit priviben megdumáljuk:
Kép

Most kicsit aggódok a hülye mellgyulladás miatt, hogy hogy lesz így tejecske, de minden erőmmel azon leszek, hogy még sokáig legyen. Nagyon szeretném legalább egy éves koráig szoptatni!!!

Olcsi most 104 cm, 16 kg (és ez a méret nagyobb, mint az átlag, úgyhogy el tudom képzelni Levi mekkora lehet!!! :lol: Biztos jól kilóg a sorból!)

A keresztelős képek miatt ne aggódjatok! A Picik mindegyiken gyönyörűek! És ez a lényeg, a többi úgyis ott lesz a videón!
Nálunk is frankón be lett állítva a kamera, csak éppen a felvétel gombot nem sikerült valahogy megnyomni... Kapott is Apa rendesen. Olcsinál meg teszt alatt volt a fényképezőgép és Apa azt hitte, hogy a templom végéből majd milyen frankó képeket csinál zoomolással. Hát nem jött össze.

Mostmár eldugulok, sziasztok.

Livi
Kép
Kép
lusie

Nekünk mindegy Judit, az is lehet. A hunyadiban egy játszó van? Írj utca házszámot, vagy útvonalat mondjuk a központból, az Alföld felől. A Petőfi város felől fogok menni.
Nektek mikortól jó? Nekünk fél 10-10 körül okés.
Vendég

Lusie, engem érdekelne a hinta!
Mennyiért adnád, állítható e a támla hátra. Ez is bergon?
Vendég

Lusie!
Hát igen, Nimó is nagyon kapálózik a kajákért...Már le is előztünk 9710 Nimi súlya...Nem mintha ettől boldog lennék. Én csak azért nem olyan etetőszéket vettem mint a Tiétek, mert annak nem levehető a tálcája és nehezebb ki-be rakni a gyereket. Amúgy szupi....
Levi sem szerette a hintát (a bergont), Nimi vigyorog rajta de szerintem ő sincs odáig érte....
Sajnálom a mellgyulladást...Mi történhetett? Nem szívja ki Peti rendesen????

Kacika!Nekem is kb. 10 óra jó...
Megírom az útvonalat csak előbb várjuk meg Anna jelentkezését, hogy neki milyen helyszín lenne jobb. Nekem a Széchenyi is jó....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vajon miért nem szeretik a fiúk a hintát?
Gondolkodom, hogy egyáltalán feccoljak-é belé pénzt? Szerintem egy kicsit kicsi a kilengésük ezeknek az álványosoknak. Lehetne hosszabb a hintarúd (persze akkor már tök magas lenne), úgy jobban élveznék lehet.
Áronnak felfúrt köteles volt és imádta, jó nagyokat löktünk már rajta 8-9 hónaposan.

Lusie!
Mellgyuszi :cry: :cry: :cry:
A hinta ugye Ania?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lusie!

Váltogasd a szoptatási helyzeteket mindenképp.A legjobb ha hónaljtartásban vagy fölé hajolva szoptatod.Ekkor ürül ki legjobban mindengyik tejcsatorna.Masszírozd meleg zuhi alatt szopi előtt.Szopi közben is finoman a bimbó irányába masszírozd ,hogy jobban tudjon ürülni a pangó tej a csatornából.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit!
Igen a ti keresztelős képitek se a legtutibbak, de azért látjuk ám, milyen csinik vagytok. :wink:

Panny!
Nálatok lehet, hogy keresztszülők feje feletti fényár nem is véletlen? :lol: :lol: :lol: Jól választottatok. :wink:

Kölyök!
Máté, mint a legfiatalabb márciusi mi mindent csinál mostanság, hogy eszik, hogy alszik, hogy mozog, kendőzik még, új babakocsit szereti?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!

Isten éltessen sokáig!
Boldog névnapot!

Márti!
Köszönöm a köszönötést, igen, benne vagy még!!!! :)

Most csak ennyi.................... :( Majd jövök holnap!

Ölelek mindnekit
Vendég

Köszi Panny! Megpróbálok mindent, de sajnos múltkor is bevetettem ezeket és nem segített. Nagyon el vagyok kenődve. A masszírozást nem tudom már megoldani, mert iszonyúan fáj, megint egy kb. tojásnyi kőkemény szarság lett. Reggel full üresen átmaszíroztam, akkor még csak három érzékeny csomócskát találtam. Mi a büdös franctól van ez. Peti totál kiüríti mindig, egy cseppet nem lehet kisajtolni. Már megint arra gyanakszom, hogy éjjel megnyomom, de már ezt is kétlem. Úgy félek, hogy elapasztás lesz a vége!!! :cry:

Igen Pumperka, Ania a hinta márkája. Szerintem is ez a baj, hogy kicsi a hintaút. Nálunk is a felfúrt lett a megoldás. Az viszont jó sokáig oké.
Kacika! A háttámla vízszintesig dönthető. Nem bergon, de tök hasonló, kérdés, hogy hogy menne el Kecsóra :lol: ??? Egyébként 5eért vihető.

A faetetőszék egyik nagy hibája, hogy nem lehet a háttámlát dönteni, így a még nem stabilan ülő babócák csúszkálnak benne és lehetetlen etetni. De ami késik, nem múlik... :D

Megyek borogatni :cry:

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, esetleg postán? Én előre elküldöm a pénzt pl. számlaszámra.

JuditK, Oké, nekem is jó bármelyik helyszín. Anna, gyere, válassz te! :wink:
Vendég

Lusie, remélem hamar elmúlik a mellgyuszi :(
Vendég

Judit18, de aranyos Eszti! Helyesek voltatok!
Vendég

Sziasztok lányok!

Fúú, annyi minden összegyűlt a fejemben, kíváncsi vagyok mi mindenre fogok még emlékezni belőle, most hogy végre írni is tudok. Tegnap is nekivágtam, de végül küldés előtt kiderült, hogy nincs netünk.

Először önző módon magunkról kicsit. Marcit visszakaptam a földönkívüliektől, most megint jókat alszik napközben, szerencsére továbbra is elfogadja a gyümit, sőt tegnap már egy kis almás-körtés krumplit is sikerült etetnem vele. Nem akarom elkiabálni, de úgy érzem az éjszakáink is alakulnak. Mostanában beállt arra, hogy 5 körül kel először, majd olyan 7 és 8 között, néha kicsit később. Nem tudom a sok tejemnek, vagy a hátonalvásnak, vagy a külön szobának köszönhető-e, de össze sem lehet hasonlítani ezt az állapotot az eddigiekkel. De szerencsés az, akinek ez mindig megadatott. Én sokkal kipihentebb vagyok, gyorsabban telik a nap és az estéket is jobban bírom így és az az egyszeri ébredés már meg sem terhel. Na van olyan is, amikor többször megébred, de sokszor magától visszaalszik, be sem kell menni hozzá. És ami még tökjó, hogy reggel mikor felkel kb. fél órát még eljátszik egyedül a kiságyban.

Ő nem kúszik, nem mászik, csak pörög-forog, így próbál meg elérni mindent, s ezt nagyon élvezi, így van, hogy 1 órát is elvan egyedül a földön, de persze mindig a csupasz padló kell neki.

Nagyon megtetszett a habtapitok, valamint a hinta is, és most, hogy mi kiköltöztünk a nappaliba a hálónkat át fogjuk alakítani gyerekszobává, így szerintem ezek mind el is férnek majd benne. Sajnos Lusie hintájáról már lemaradtam, pedig Marci annyira, de annyira imádja, de majd körülnézek a neten.

Niki: nagyon boldog névnapot neked!
Potyka: jó, hogy jelentkeztél, tegyél fel több képet is Daniról.
Petramama: köszi kérdésedet, nagyon jó volt a tegnapi tali is. Nade a képeket látva a tietek sem volt rossz, csak tudnám miért nem hozunk össze ilyenkor egy közöset?
Obea: anyós témához én nem tudok mit mondani, náluuk sem annyira rózsaszín, de azért nagy gebaszok nincsenek szerencsére. Apósom meg ennivaló, így kompenzálja anyóst.
Pati: úgy megirigyeltem ezt az egyencuccot. Én is akarok. Mondjuk megfigyeltem, hogy én is kezdek Marcihoz öltözködni, ha ő kommandósban, akkor én is, meg ilyenek.
Juditkecskemét: haláli, édes, ennivaló fiadit vannak, annyira büszke lehetsz rájuk, meg kell őket zabálni.
Panny: nincs olyan kép, amiben több látszik belőled? Olyan csini vagy ott hátul.
Bmárti: nagyon édi Bencus! Kis kuglika, tök cuki.
Pumperka: megint ámulok és bámulok, hogy milyen ügyes vagy és kreatív. De jó lenne, ha én is ilyen anya lennék majd. Igyekszem, ebben segítségemre lesz a tegnap Linocstól kapott könyv is, remélem.
Biribon: beszartam Lucán, de komolyan. Na mondjuk nem dicsekszik vele, de Linocs csepplyánya is úgy mászik, mint egy kisistennyila.
Judit18: megnézzük akkor ezt a bölcsit valamikor? Mikor érnél rá? Asszem ráveszem magam az úszásra is. Mikor mentek legközelebb? Akkor csatlakoznánk mi is.

Kölyök? Csujzi, de jó végre hallani felőletek.

Pati, Eszterxx, Jim,[/b] mi van már veletek. Minden oksi?

Na persze hogy elfelejtettem még egy csomó mindent, ja tudom, videót akartam még feltölteni, de majd este apa gépéról. Semmi küli, inkább csak vicces.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, ha Lusie nem tudja postán elküldeni nekem, akkor a tiéd a hinta. De ha el tudja küldeni akkor megvenném én, ok?

Nálunk is, amióta a lány külön szobába került, jobbat alszik, lehet én zavartam, vagy a tesó....pedig van elég szoba, elférnénk mind külön szobába, de én szeretek velük aludni :oops:
De így külön alszik a csaj, ha jobb neki.,.......

felébredtek ,mennem kell!
Vendég

Csajok,
mióta hazajöttünk a rendelőből Pankó tüsszög/köhög, taknya-nyála egyben :cry: :cry: szóval fixáljátok le, hol, mikor, és ha holnapra javulunk megyünk...nagyon el vagyok most kettyenve :cry: nem alszik, nem eszik...
Juditk,
a dokit megbeszéljük...
bocsi, de most rohannom kell.

KépKép
kmanna

Mni! Én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!

Szilvánusz Marcijának pedig sok-sok boldog félévet!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Niki!

Boldog Névnapot!!!

Lusie4

Nem lehet hogy valami baci bújkál benned??Nekem anno a Márkkal szintén így folyton visszatért a mellgyuszi és kiderűlt hogy egy gennyes fogam tartja fennt a baci keringését a szervezetemben...sajna nekünk rossz vége lett mert ahogy írtad el kellett apasztani 6 hósanm mert újra és újra begyulladt :cry:
Neked nem lesz így!!!!!Próbáld a masszírozást.Ha kell szedj megint gyogyit.Most Olikával már én is 2x szedtem de azóta(lekopogom)nincs gond többé.

Szilvánusz!

Ez a hülye csakszi nemcsinált normális képet :x se rólam,se senkiről...többet néztem ki belőle ezért is kértem meg őt fotózni...De annyira hülyék voltunk hogy még egy családi össznépi kép sincs se a templom előtt se sehol...evvvaan :oops:

Nem csodálkozom rajtunk..az első kettő fiamnál elfelejtettünk a születés után rögtön fotózni :oops: :oops: :oops: pedig ott volt a gép...Olikánál már a doki figyelmeztetett :wink: :lol:

Olika is külön szobában alszik nagyon jókat!!Sőt mióta a srácok oviba ,így napközben is olyan jókat tud nyugodtan szunyálni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kmanna!
Remélem nem komoly! C vitamint adjál Pankának...gyakori szopi, ha kell sűrű orrszívás....tengeri sós oldattal fújj be az orrocskájába és utána pár perc múlva kell kiszívni. Én ilyenkor egy-egy orrcseppet is adok, hogy kapjon levegőt...

Úgy gondolom, hogy ilyen szép időben mindenképp a szabadban talizunk és akkor nem hiszem, hogy fertőznétek...persze csak ha jó kedélye lesz a kisasszonynak és nem szenvedés lenne neki, akkor érdemes útra kelnetek holnap...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika!
Itt lakunk. Mellettünk egy olyan fagyizó van, ahol van 1 db homokozó, 1 hinta, 1 csúszda, 1 libikóka - mindez fából. Tőlünk nem messze van a Hunyadi városi játszótér, az Ált. Isk. és bölcsi mellett. A Széchenyin is talizhatunk, ott már voltam egy jó játszótéren igaz kicsit koszos volt. Vagy az Arborétum is nagyon jó hely szerintem...
Azért jó lenne ha Annáék is tudnának jönni...

http://terkep.t-online.hu/?L=1&S=1&M=1& ... 175643%7C0

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika! Sajnos ezt képtelenség postán elküldeni. Az állvány részről le lehet venni a hintát és laposra ugyan össze lehet csukni, de az akkor is kb. 1,5*1 m-es darab + a hinta. Szerintem még ha lehetne is, akkor is drágább lenne a költsége, mint maga a hinta. Nem jár valakid az M5-M0 szakaszon Pestre??? Útba esik Dunaharaszti.

Panny: én is gondoltam erre a nyomi gócra, de fogammal (kopp-kopp), meg más egyébbel most nincs gond, mellesleg a bacikat egy hét napos antibiotikum kúra miért nem gyilkolássza ki??? Ráadásul most az is megijesztett, hogy a mellbimbóm legközepén van egy kb. 2mm-es fehér puklika, ami szintén érzékeny. Mi a fene ez??? Ha nem változik a helyzet, megyek a dokihoz, addig meg masszírozok, borogatok, szoptatok és fejek.

Ezekkel a party-játékokkal fantasztikusak vagytok! Szerintem én is lefogok menteni pár ötletet, ha odajutunk. Sajnos én ebből a szempontból nagyon béna vagyok. (meg másból is, de azt ne firtassuk :? )

Livi
Kép
Kép
lusie

Szilvánusz, tiéd a hinta, sógornőmék odaadják nekünk, mert a fia nem szereti. Nekik is ilyen Bergon szerű van.
Köszi Lusie, SZilvinek egyszerűbb is lesz odaadni.

JuditK, oké, ott leszünk a játszón 10 körül.

Anna, gyertek nyugodtan, szabadban nem kapják el!
Vendég

Lusie pont egyszerre írtunk, Köszi, meg van oldva!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?