Heli Csajok!
Niki! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Nekünk is fa etetőszékünk van, ami szerintem inkább úgy egy éves kortól tuti, mert nagyon stabil - kis asztallá és székké alakítható, ott gyurmázni, rajzolni tök jól lehet, később pedig önkiszolgálóan be és ki tud mászni a nagyobbacska. Arra is gondoljatok, hogy tényleg sokáig kell. Mi most váltottuk le normális székre (rá ülésmagasító) három évesen! Szerintem ezeket az összecsukható, műanyag szépségeket egy nagyobb gyerek lazán felborítja, de ezt tudjátok tesztelni már a boltban is. Mindenesetre, ha nem lenne még tök jó állapotban, akkor újra ilyet vennék, de szerencsére nem kell, pedig nyúztuk eleget!
Sajnos nekem megint begyulladt a mellem, nagyon kivagyok. Nem tudom mit csináljak. Még egy Augmentin kúrát??? Azt hiszem duán felhívom a nőgyógyászomat, hogy mit tanácsol.
Most voltunk féléves tanácsadáson mi is. Kmanna! Sajnálom, hogy ilyen sz...r körülmények vannak Felétek, ilyen esetben tényleg jó egy dokiváltás, főleg a már mindent ehet akasztott ki. Szép is lenne...
Szóval nekem azt mondta a dokinéni, hogy nehogy kiváltsak egy szopit se semmivel, adhatok nyugodtan gyümölcsöket, egy hónap múlva főzit is, de mindenképp szoptassak is utána. Ezt főleg Peti méretei miatt javasolta, mondván bőven elkél a kalória. A méreteink: 77 cm, 9600 g.
Azért az első kenyérvéget már odaadtam, mert annyira kapálózik a kaják után, ha eszünk, hogy sajnálom. Mondjuk az elveimmel nem egyezik, de megléptem:
Nimike utolértél minket!!! Gyönyörű nagyfiú! Nagyon hasonló hintánk van nekünk is, de Peti nem szereti. Valakinek szívesen eladom, ha érdekel valakit priviben megdumáljuk:
Most kicsit aggódok a hülye mellgyulladás miatt, hogy hogy lesz így tejecske, de minden erőmmel azon leszek, hogy még sokáig legyen. Nagyon szeretném legalább egy éves koráig szoptatni!!!
Olcsi most 104 cm, 16 kg (és ez a méret nagyobb, mint az átlag, úgyhogy el tudom képzelni Levi mekkora lehet!!!
Biztos jól kilóg a sorból!)
A keresztelős képek miatt ne aggódjatok! A Picik mindegyiken gyönyörűek! És ez a lényeg, a többi úgyis ott lesz a videón!
Nálunk is frankón be lett állítva a kamera, csak éppen a felvétel gombot nem sikerült valahogy megnyomni... Kapott is Apa rendesen. Olcsinál meg teszt alatt volt a fényképezőgép és Apa azt hitte, hogy a templom végéből majd milyen frankó képeket csinál zoomolással. Hát nem jött össze.
Mostmár eldugulok, sziasztok.