Új privát üzeneted érkezett!

Babszi,én azt hittem nem lehet gond, nagyon sajnálom. Ez már régen túl sok, ami veled történik...

Reni, részvétem nagyid miatt, Nianak jobbulást!

Kép
domo
 
 


Reni:
Fogadd részvétem!

Orrdugulás:
Én úgy szoktam csinálni, hogy Sterimart benyomok neki, aztán kiszívom a trutyit, az jól fellazítja.
Az első 3 -4 napban pedig Nasivin orrcseppet kap, van olyan, ami csecsemőknek való, nekünk a doki néni mindig azt javasolja, és be is vált. Naponta 3-szor szabad,1-1 csepp mindkét orrlukba és 4 napnál nem tovább. Általában használ.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Nagyon sajnálom. A szívem szakad meg.

Mágnes! A napló végre úton van feléd. Szólj, ha megérkezett..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

 
 

Sziasztok!

Jöttem örömmel és szomorúsággal megyek. Nem voltam 1 hetet és most a könnyeimmel küszködök.....

Babszi!
Sajnálom és most nem is tudok mit írni...... Kívánom, hogy a pároddal erőre kapjatok és kicsit feledésbe merüljenek a veletek történtek. Szeressétek egymást és az idő majd gyógyít, még ha nehezen is.....

Reni!
Részvétem!

Kata!
Sajnálom és remélem minél hamarabb ki derül, hogy mit kell másként, hogy ne legyen baj legközelebb.

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Szia lányok!

Ha erőre kaptok, befejeztétek a költözést, oviba, iskolába beszoktatást azért gyertek, nekem nagyon hiányoztok!

Szép hetet mindenkinek!
bbilona
 
 


Hali!
Jól kezdődik a hetünk...
Éjjel kint volt nálam az ügyelet. Jött az eső,l amit annyira vártam, na ez be is tett nekem. Aszthmás rohamom lett, pipám pedig nincs, mert Ráckevére tüdőgondozóba terhesen gyerekkel nem tudok 3 havonta lejárni, hogy megállapítsák, még mindig aszthmám van.Mintha az csak úgy elmúlna.. E nélkül pedig nincs gyógyszer.
Szóval pipa nélkül fulldojkoltam előbb némán, aztán már sípolva, közben szakadt rólam a víz, letusoltam, úgy sem volt jó. Egy órája tartott, közben próbáltam nem bepánikolni, de Áront nagyon féltettem. Így szóltam Apának, hogy hívja az ügyeletet. Kijöttek, rögtön ki is írta a pipámat, Apát elzavarta a gyógyszertárba, engem pedig le az udvarra.
Közben jött a szomszéd, aki taxis és éjszakás. Megbeszéltük anno, hogy éjjel, ha nincs Apa ő visz be szülni. Azt hitte menni kell, meg is ijedt.. :)
Szóval aztán Apa meghozta a megváltást, és 2 slukktól rendbe is jöttem. Ücsörögtem még lent kicsit, aztán fél 4 körül sikerült lenyugodnom.. :)

Regglere pedig Annám lett taknyos, mert drága Anyós elfelejtette közölni, hogy keresztfiam beteg, és ne vigyük át Annát. Másnap szólt csak... köszi.... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!

Szegénykém nem semmi.Én is megijettem volna.
Jobbulást neked!Annának is!!!!!!!!!!!!
m. reni
 
 


Sziasztok!

Mágnes! Az én érzékeny lelkületem nehezen bírja ám az ilyen izgalmakat! Annának jobbulást kívánok! Te pedig vigyázz, nehogy tőle is összeszedj valamit!

Mi a változatosság kedvéért esküvőn voltunk a hétvégén. Most unokahúgom ment férjhez. Apával kicsit táncoltunk lassú zenére, de nem esett jól. Azt hiszem a rezgés nem tetszett a pocaklakónak. Tűzíjátékot is csináltak, de azt is csak jó messziről nézhettem. mert a nagy durrogás közben szinte bekeményedett a pocim. Meg is lepődtem erősen. Bár még Bébike nem hall azt hiszem, a nagy zajok rezgése nem tetszik neki.
Az esküvő és a lagzi jó volt, kaja okés, család is nagyon örült nekünk.

Apa elment suliba. Csak pénteken jön haza. Ez lesz jövő héten is. Jaaaaajj! Szeretek néha egyedül lenni, de most nem.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Mágnes, nagyon rossz lehetett, remélem most már nem változik túlságosan az idő, és jól fogod magad érezni.

Zel, jöhetnél hozzám, én is egyedül vagyok egész nap, és fekszem. Csütörtökön voltunk Uh-n 26mm az ülőmagasság, minden okés. Erre tegnap este szörnyen görcsöltem 5 perces időközönként. Ez reggelre elmúlt.
Ma meg elmentem a védőnőhöz, utána eláztam, bebumliztam a munkahelyemre, erre észreveszem, hogy egy kis halvány barnás folyásom van. Hát bőgtem egy sort. Hazajöttem és nem is megyek dolgozni még vagy két hetet. Felhívtam a dokimat, azt mondta szedjek rutascorbint, és jó sok magneB6-ot, és nyugodjak meg nincs jelentősége ezeknek a dolgoknak. Mondjuk már nincs folyásom, de azért jól megrémültem.

KépKép
trinky
 
 


mágnes, jó kis élményeid vannak. Egész jól kijöttél belőle. Vigyázz magadra te lyány!

zel, akkor most láblógatás? Pihi? A nagy mulatságra :wink:

trinky, hogy a csuda vigye! Mindig tojik valamit a nyúl!
bbilona
 
 


Trinky! Ne ijesztgess máááá' te is!
Hova kellene menjek? Naon messze? Én a Balcsi alatt vagyok ám! A horvát határhoz közel. Egyébként, ha nem feküdnél, jobb lenne, ha te jönnél. Én főzöm a finomakat, te meg beszélgetsz velem. Na?
Vigyáz magadra, pihenj sokat.
Bár azt vettem észre, hogy Bébike simán elfektet, ha megunja az izgő-mozgó anyját. Gondolom a te gyermeked is át-átveszi az irányítást. Különben jól vagy? Gyomrilag?

Ilonám! Láblógatás? Aaaaz milyen? Tudod, amint tehetem, kicsit csinálgatok ezt-azt. Lightosan, de teszek-veszek.
Szerdán uh? Tök izgi! Ugye?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel, akkor jó messze fekszem tőled. (Pesten) :D Pedig én szívesen beszélgetnék veled. :D :D
Elmentem tegnap a házidokihoz is, ő a frontra gyanakszik, és azt mondta, hogy mindenképpen pihizzek legalább két hetet. Hála Istennek a tegnapi esemény óta semmi nem jelentkezik. Remélem tényleg csak ez a nyamvadt front az oka mindennek.
Amúgy gyomorilag változatlan a helyzet, úgyhogy nem biztos, hogy jó kóstoló lennék. Róka koma még mindig nem volt, bár pénteken hazafelé menet meg kellett állnunk, de csak nem ment a dolog. :?
A szagoktól rettenetesen kivagyok, főleg úgy, hogy a szomszédok hajnalban kolbászt meg hurkát sütnek és a büdös zsírt kiteszik fél hatkor az erkélyre. Persze a szag egyből megtalál, mert nyitva van az erkélyajtó. Szóval erre ébredek.

A baba tényleg jelzi, hogy ennyit és ne többet, csak sajnos én azt hittem, hogy még én vagyok az erősebb. Hát tévedtem. Tényleg le kell ülni ha a baba unja már az ugrálást.

Mágnes remélem jobban van a lánykád. Anyósodat csókoltatom.....

Ilonkám, veled mi a helyzet?

KépKép
trinky
 
 


zel, trinky, ha körömrágós lennék már biztos nem lenne körmöm annyira izgulok, hogy elindul-e valami holnap. Így csak apával marjuk egymást ezerrel, asszem ő is izgul.

Képzeljétek anyáék szomszédjába a múlt héten került nyílt örökbefogadással haza egy kisfiú. Mindenkinek elmesélem, mert én is úgy örülök neki, mintha legalábbis közöm lenne hozzá.

zel, na mindjárt gondoltam, hogy az akinek sajtkukac van a fenekében az nem tud láblógatni :D

trinky, hú jó kis szomszédok tudnak élni! :wink:
bbilona
 
 


Ilonkám, persze, hogy valami elindul holnap!! Mégpedig te az anyává válás útján. Nyugi minden rendben lesz. Persze, hogy izgultok, emlékszem mi is nagyon összevesztünk a házassági évfordulónkon most nyáron. Azért inkább beszélgessetek a dologról. Szegény embered tutira nagyon félt téged.

Szóval holnap ilyenkor már bent leszel,és remélem nem a sorban állsz kint az utcán. Azért igaz még lehet rövid protokoll?

Az én ismerőseim is örökbe fogadtak egy 3 hetes kislányt nyílt eljárással. Tünemény baba. Viszont te most inkább a sajátra koncentrálj. :D :D

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Trinky! Nahát! Ti tíz hetesek!
Én örültem, ha nem ment a róka dolog, mert azért az mégiscsak egy hányás, akkor is, ha nem olyan, mint amikor az ember beteg.. Szagok? Fúj, az még nekem is van. Sanyi a papagájom imádja a karalábét. De a maradékot leszórja, vagy az itatójába áztatja. Bűűűűűűdös. Tegnap megígértem neki, hogy nem kap tőlem karit, mert nem szagolgatom. Vigyázz magatokra! Én is kis részletekben csinálgatom a dolgom. A ruhákat min. 3 adagban hordom kiteregetni. Szóval, amúgy is sok pihivel kezdtük, ezek szerint a folytatást is így kell csinálnunk.

Ilonám! Ne veszekedjetek! Minket régebben is mintapárnak "csúfoltak", de ha lehet, ez a küzdés még jobban összekötött. HA elkezditek, sokkal nagyobb szükség kesz egymásra, egy kis ölelésre, símogatásra, bíztatásra, mint bármikor eddig. Kérlek, nyugi, ne idegeskedj, meg ne hagyd magad felhúzni sem.
Jaj, holnap kezdődik! AZ uh-n kiderül, hogy milyen protokollal kezdetek? Utána pár nap és mensi , aztán pedig stimu! Izgi!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


trinky, zel tökéletesen igazatok van. Örökbefogadás téma agyamból törölve. Veszekedősprogram kiiktatva. Helyette kedveskedős, bűbájos, türelmes tündér tulajdonságok megsokszorozva.
A szagtalanító programot küldöm nektek, remélem odaér!

Igen holnap kell kiderüljön, long vagy short, és remélem ilyenkor már a munkahelyemen csücsülök.

zel, és azért lehajolsz a mosott ruháért, vagy guggolsz inkább?
bbilona
 
 


Pocsék éjszakánk volt. Annának nagyon fájt a torka, folyamatosan nyelte vissza a taknyot, mellettünk volt egész éjjel, de alig aludtunk, sírt ő is, én is. Úgy sajnáltam, mert semmit sem tudok tenni érte, inni nem akart, pedig az segített volna. Szóval így telt az éjszakánk, reggel doki néni. Most jó kedve van, de rettegek az éjjeltől...

IlonáM:
Már csak egy nap :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, ilyenkor mi van? Éjszaka is orrszívózol? Remek éjszakáitok vannak mondhatom, legalább az alvásra nincs gond, az úgyis majdnem lehetetlen. Remélem a kis hercegnő hamarosan meggyógyu, és te is jobban boldogulsz a pipával!

Bizony:D
bbilona
 
 


Ilonám!

Guggolok, nem jó hajolni, nem szeretek meg különben is.. Elöltöltős motyógépem van. Lavór a tetején, rucikat szépen oda rámolom. Kis adagokban. Aztán 3 fordulóval egy program ki is van teregetve. Ezt Pannám nagyon élvezi, mert folyamatosan a lábam alatt bóklászik, segíteni akar. Bár ő a garázs előtti placc feltörlését kezdené a tiszta rucikkal.
Mi nem töröltük az öribabás témát, sőt beszélgettünk beülti után is róla... Nagggyon helyes! Légy kedves. Tudod, a nehezét te viszed a lombiknak, de őket, mármint a pasikat akkor is félig hősként kell kezelni. Mert azok is! Bizony!

Mágnes! Jaaaj, hát nem lett kicsit jobban Anna? Sajnálom. Nincs nekik valami jó kis orrspray? Nekem a sterimaar mindig szokott segíteni és az tengervíz alapú...
Könyv még nem ért oda?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


orrszívás éjszaka is van, különben visszacsorog neki.
Úgy csináljuk, hogy porszívó be, Sterimart befújom, az fellazítj, aztán szívom is. Napi háromszor erre még jön a Nasivin orrcsepp is...

zel:
Postás ma még nem volt, de jönnie kell ma már :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


orrszívás éjszaka is van, különben visszacsorog neki.
Úgy csináljuk, hogy porszívó be, Sterimart befújom, az fellazítj, aztán szívom is. Napi háromszor erre még jön a Nasivin orrcsepp is...

zel:
Postás ma még nem volt, de jönnie kell ma már :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


zel, azt mondod :? hős? Na jó biztosan. Nekem most kellene az örökbefogadós határozatot egészségesre módosíttatnom, de nem foglalkozom vele, mert megpróbálom minden pozitív energiámat az első sikeres lombikra irányítani. Nekem a kettő együtt nem megy. Remélem jó lesz így is!

mágnes, csak 3* lehet a sterimart? A sima sós víz nem jó? Én mindig azt csepegtetek. Kap valami gyógyszert, vitamint a leány? Kutya egy dolog lehet, látni szegénykét ahogy küszködik. Vannak dolgok amiket nem irigylek tőletek anyukáktól, ez is az. És ez csak egy orrfolyás, szerencsére.
bbilona
 
 


Sziasztok!

Újra a fedélzeten!
Ma reggel voltam uh-n, pénteken megint megyek, jövő hét közepén fagyibaba transzfer. Remélem jól fognak ébredni! Doki szerint jók az esélyek egy ilyen után.

Ilonka,
mi volt ma?

Mágnes,
na milyen volt az éjszaka? Caca jobban van?

Babszi,
ez valami borzalom. Mit mondtak, mi történt???? Ilyen nagy baba és..... áááá hát ezt képtelen vagyok felfogni.
katata
 
 


katata, akkor összeszedem magam és minden erőmmel neked szurkolok! Hajrá anyaság!
Örülök, hogy jelentkeztél, le a kalappal előtted.

Uh volt, 4 ill. 5 tüsző, ezért antagonista lesz. Mennem kell a 2. napon uh-ra.
Úgy letörtem mint a bili füle, de vígasztal a tudat, hogy zelnek is ilyen volt és.., na szóval minden ok.
bbilona
 
 


Táblácska:

Kép
katata
 
 


Ilonka,
mi is az az antagonista? Mindig elfelejtem... :oops:
Miért vagy letörve?
katata
 
 


katata, talán ez lehet a rövid protokoll, amikor a 2. napon kezdik a stimulációt.
A doki mikor először beszéltünk vele erről, azt mondta a hosszúban jobban lehet játszani az idővel, kisebb a túlstimuláció esélye. Meg annyira vártam, hogy történjen már valami. Persze tudom gyagya vagyok, hiszen így rövidebb ideig kell szúrnom magam, meg igazából tök mindegy ha sikerül, hogy rövid, vagy hosszú.

Köszi a táblát, ugye milyen klassz, hogy ürül ki az alja! Remélem hamarosan senki sem marad abban a részben!
bbilona
 
 


Sziasz!

Kata! Úúúúúgy örülök, hogy jöttél végre! Látom, jól vagy. Nem is gondoltam fagyibabásra, de most nagyon-nagyon örülök! Jajdedrukkolok!

Ilonám! Csak így spontán 4-5 tüsző? Váááó! Az antagonista a longot jelenti? Ne törj le! Lécccike! Ha azt, akkor nyugtasson meg, hogy úgy jobban együtt nőnek a tüszők, meg jobb minőségű petesejtet nyertek! ( Nekem még sosem termékenyült meg az összes, csak most!) A lényeg, hogy végre kezditek! Szépen mosolyogjál, ne szomorkodj!
És akkor most hogy is tovább? a sok tüsző miatt kell az antagonista? Fogigátlót már nem kell szedbed, ugye ? Kapsz te is egy decapaptyl szurit? Jaj, de kíváncsi vagyok! Jaj, de izgulok!

Voltam a helyettes védőnőnél. Sajnálom is, hogy csak helyettes pár hónapig. Nagyon aranyos volt. Pisivizsit is megcsinálta, nega lett, kicsit savas, de azt mondta, ezt a sok nyers zöldség, meg gyümölcs teszi, nem gond.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


No, Ilonám, most olvaslak..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kép

KATA
Nagyon örülök, hogy ismét belevágtatok a lecsóba!
Ezúttal sikerrel jársz!
Nagyon szorítok neked!

MÁGNES és Annácskája
Remélem jobban vagytok!

ZEL
Én meg a Balcsi felett vagyok! :wink: :lol: :lol: :lol:

ILONA
Én is gondoltam már öribabára, de persze addig amig nem teljesen biztos, hogy saját baba nem lehet addig nem foglalkozom a témával.
Ti nem álltok el tőle akkor sem ha sikerül a saját? Ismerek ilyen embereket és nagyon tisztelem őket ezért!
Hajrá lombik! ++++++++++++++++++++++++++

TRINKY
Remélem barnának más nyoma sincs!
Elhiszem hogy megijedtél. Vigyázz magatokra! +++++++++++++

Én ma voltam az uhu-n a 3. inszem időpontját próbáltam kideríteni, de még pénteken vissza kell mennem, mert még nem jók az eredmények.
13. napon vagyok, és eddig még a 9.-en is több volt a mnyh.-m mint most 5 mm csak. 5,4 asszem! Pedig eszem a méhpempőt, sőt aspirin protektet is egy szemet reggelente!
Jobb: 13,5 mm, 15 mm
Bal: 17, 12, 13 mm-esek!

Elfogyott a stimum, a 15 meg a 17 most már magától is megnő péntekig akkorára hogy meg lehessen repeszteni, nem?
Mit tehetek még a mnyh. vastagítására szerintetek?
Most bevágtam egy kefírt meg egy gyümijoghurtot. Állítólag sok tejtermék javasolt. :roll:

dita75
 
 


Dita!
Akkor menjünk Keszthelyre. Babamúzeum+kastély!
Már hiányoltalak. Nyh-ra a sok folyadék kell. 2-2,5 l bubimentes víz/nap. A tüszőcskéidnek jó a sok fehérje! Csak így tovább!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ZEL
Azt hittem azt mondod, hogy a Balaton kellős közepén találkozzunk, bár van csónakunk, tavaly vettük egy vagyonért a horvátoknál! :lol: :lol: :lol:

Hát igen, nem vagyok egy nagy ivó, de azért próbálkozom. A múlt hónapban már sokszor előfordult, hogy sikerült a napi két lityi! Most hogy mondjátok tényleg nem figyeltem erre oda! :roll:

Megyek is leiszom magam a sárga földig! :lol: :lol: :lol:

Kép

dita75
 
 


Nekem nincs csónakom, és a Balcsitól még 45-50 km-re vagyok kb...
Úszni most nem akarok, de lehet veszek egy méhecskés matracot, mint a nagyokosok, akik éjjel indultak az északi partról.... Volt még hírekben is.. Szóval, ha lenne matracom, MÉHECSKÉS!, akkor találkozhatnánk a víz közepén is! :lol:

Igyááá!

Ha visszanézel régebbi hsz-ekre, láthatod, én mindenkinek csak ezt hajtogatom!!!

Ugye csajok?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, szerintem az antagonista az a rövid protokoll, de egyébként nem tudom, csak gondolom.
Nem kell most semmit szednem, szúrnom, majd a 2. naptól. Remélem! És én is rettenetesen izgultam ma.

dita, tényleg rég jártál már errefelé :shock: Hát szabad ilyet? :wink:
Mi a 4. inszemnél jártunk, amikor elindítottuk az örökbefogadást, addigra kifogytak a lelki tartalékaink és biztosra akartunk menni.
Nektek nem kell, hozod hamar a statisztikát és hamarosan boldog kismamaként ujjonghatunk együtt. :D
bbilona
 
 


Ilonám, biztosan rövid, különben már válthatnád a decát, potom 35 eft-ért...
Már ne izgulj, fogsz később eleget! Lényeg, hogy KEZDŐDIK! Apa is jól van, izgul kicsit? Várta már, hogy kezdhessétek?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok lányok!

Kata, de örülök, hogy itt vagy! Csak pozitívan tudok nyilatkozni a fagyi babákról, hiszen nekem is van egy a pocimban. Sőt Jucmucnak is fagyibaba a kis fickó. Szóval most tutira itt az idő!!!! :D :D Nagyon szorítok.

Ilonkám ne csüggedj, ismét csak azt tudom mondani, hogy nekem is antagonista vagyis rövid protokollom volt. Nyugi nem fognak túlstimulálni, az leginkább a PCOs - nál fordul elő, de neked nincs ilyen. Sőt, 10-12 napig kell csak szurkálnod magad és leszívják a petesejtjeidet. Ezek szerint még nem repedt meg a tüsződ ebben a hónapban, hogy 4-5 van? Gyógyszereket írt fel a doki?

Én a helyedben arra használnám ezt az időt, hogy beszerezzek egy-két jó könyvet, egy csomó DVD-t és elmennék moziba, színházba és kirándulni. Leszívás után már úgy fogsz magadra vigyázni mint a hímes tojásra, úgyhogy most csinálj meg mindent ami pörgéssel jár.

Dita, én is megfogadtam Zel tanácsát és rengeteget ittam. Nem két liter, hanem 3-at vagy még annál is többet. Igyál üvegből és akkor látod, hogy milyen ügyes vagy, és büszke leszel magadra, hogy mennyit ittál. Amúgy a nyálkahártyáról csak annyit, hogy az én dokim azt mondta, hogy a tüszőérés előtti ny.hártya vastagsága nem egyezik meg az az utáni ny.hártyáéval. Így forsult elő, hogy míg beültetés előtt 14-es ny.h-ám volt, beültetéskor 10-es. Jó ez az iszákos kép. Mintha magamat látnám mellileg :oops: :oops:

Tényleg Zel, neked fáj még a melled? Mert nekem már nem.

KépKép
trinky
 
 


trinky, aranypofa vagy, köszönöm a jótanácsokat. Erre már én is gondoltam. Apácska nagyon várja már, olyan kis kedves tud lenni velem. Lehet, hogy valamit érez? :wink:
Igen még nem repedtek meg, gáz mi így a 21. napon? Ez van, én ilyen hosszúciklusos vagyok (30-36nap). 4 van az egyikben, 5 a másikban gondolom, én is sokalltam egy kicsit.

Jól nézhetsz ki ekkora cicikkel! Apa biztosan büszke rá! Nagyon fáj? És most akkor otthon pihengetsz?
bbilona
 
 


Ilona,
nekem is rövid protokol volt, a doki ezt jobban szereti, mert kevesebb hormont kell adnia. Azt mondta, szerinte ezzel is nagyon jól követhető, elkerülhető a túlstimulálás, ami nálam is sikerült. Igaz, így 2 naponta ott töltöttem a délelőttöt, de nem is stimulált túl. Azt mondta a hosszú a dokiknak kényelmesebb, de a leendő kismamiknak meg jobb a kevesebb hormon. Szóval szerintem jót választott a dokid!! 8)
Nagyon izgi, hogy belevágtatok ti is!!! :lol:

Zel,
aranyos vagy köszi! :P

Dita,
neked is köszi, hogy örülgetsz itt nekem. :P
Szerintem is fotnos a sok ivás. Én is nagyon sokat ittam legutóbb, doki minden búcsúzáskor azt mondta "és sokat inni, napi 2-3 litert!!" Szóval hajrá!! Óránként igyál, hogy folyamatos legyen, ne egyszerre sokat.

Trinky,
hát remélem ez a két kis manócska fel fog ébredni és meg is fog születni!Köszi, hogy szorítasz.

Csajok,
nektek hány sejtesen lettek lefagyasztva? És ébredtek rendesen? Kicsit izgulok, mert ez a két babó 7 sejtes és talán már előrehaladott fagyinak nem???
Úgy izgulok, most ez a beülti után, hogy végülis terhes voltam, most nagyon reménykedem, hogy sikerülni fog megmaradniuk! Doki nagyon biztat, azt mondta ma is, hogy nagyon jók az esélyek.
Majd Ovitrilt fogok kapni és a 16-17-dik napon kapom őket. Kicsit izgulok, hogy felébredjenek.

:roll:
katata
 
 


Kata! Fagyikról nem tudok nyilatkozni, nekünk sosem maradtak...
De tényleg nagyon örülök!!!!!
Én is hallottam ilydenről, hogy egy biokémiai után is jobbak az eséylek. A tested még emlékezni fog talán, tudja, mit kell csinálni, a babák meg tényleg veled maradnak!!!!

Trinky! Nem fáj a mellem, hanem érzékeny. Úúúútálja, ha a póló birizgálja a gombját! De ami nekem a csúcs: Megnőttek a mellbimbóim és sötétebbek lettek. Eddig a fehér pólót melltartó nélkül tudtam hordani, most meg totál átlátszik, meg majdnem kiböki. Melltartó méretem lazán 80-as lett. Jelzem pár hónapja, vagyis Bébike beköltözése előtt a 70-est is ki kellett tömnöm mosogatószivaccsal, hogy látszon valami. Megsimogattam a pockom, mondtam is gyermekünknek, hogy a tejcsárda szépen készül!

Ilonám! Hát én remélem, hogy valamit érez Apácska nálatok! Szerintem az enyém is érzett valamit, azért nem engedte, hogy őszre halasszunk! Hagyd magad kényeztetni! Meglátod, majd a pocidnak hogy fog udvarolni beülti után! Teljesen megváltoznak ám! Ha az én drága férjecskémből indulok ki....

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilona, örülj neki, hogy indulhattok :lol: Én nagyon örülök neki :lol:
Nekem is rövid volt, és rögtön sikerült! A túlstimu pedig könnyen elkerülhető, mondjuk én egy hétig minden nap UHra és vérvételre mentem.

Kata, de jó, hogy újra itt! Továbbra is nagyon - nagyon szurkolok :lol:
Fagyibabákról csak annyit tudok, hogy nekünk 8 sejtesen fagyasztották le.

Ma vagyok 15 hetes, és komoly méretű pocakom nőtt hirtelen :lol:

Trinky, inkább maradj végig otthon, ne kockáztass semmit.
Meddig kell még K.dokihoz visszjárnod?

Kép
domo
 
 


Zel, meglátogattak a rókák............. Addig kérdezted, míg megérkeztek :D :D nem volt komoly, viszont azt hittem felfordulok. Nagyon ritkán hányok, az utóbbi tíz évben csak a leszívás után volt ilyen.
Nekem mikor fog sötétedni a mellbimbóm? Biztos, hogy fog? Elég fehér bőrű vagyok, meg világos a hajam is. Amúgy jó, hogy felhoztad a dolgot, mert már várom egy ideje, hogy sötétedjen. :D :D Amúgy 85B-ről :shock: indulok, de lassan igazi Pamela Anderson leszek, lehet, hogy majd 100-as melltartót kell vennem?

Domo, 2,5 hét múlva megyek K. dokihoz utoljára tarkóredő mérésre, utána az Istenhegyi Klinikára. Meglátjuk, hogy mit hoz ez a két hét, és utána eldől, hogy itthon maradok-e vagy dolgozgatok. Ma egészen jól voltam, nem szúrkált a hasam. Remélem jól van a baba.
Te dolgozol még? Hogy vagy?

Kata, nekem az egyik 6, a másik 8 sejtes volt. Szóval ne izgulj, minden okés lesz. Szépen fel fognak ébredni, és befészkelik magukat hozzád.

Ilonkám, akkor még egy utolsó spontán próbálkozást is megérne a dolog. Szerintem ne hagyjátok ki. Hátha........

KépKép
trinky
 
 


trinky, :oops: Hátha.., a spontán terhességben már egyáltalán nem hiszek, bár van néhány ellenpélda :roll: .

zel, mosogatószivacs? Behalok, miket tudsz te kitalálni!
Egyébként barátainknál 1 hónapos a kisleány, az apukája agyonrongálja, kényezteti, rá is szóltam, hogy nem lesz ez jó, erre a férjem lehurrogott, hogy had rongálja nem baj az. Látszott rajta, hogy már alig várja, hogy neki is lehessen egy porontya akit kényeztethet. Azért nem lesz egyszerű jól csinálni.
Szóval biztos vagyok benne, hogy jó apuka lesz.

katata, azt hiszem eddig rosszul szorítottunk, most valami újat kell kitaláljunk, ennek sikerülnie kell végre! Holnapi uh-ra +++
Köszönöm a biztatást, időközben megnyugodtam, és rájöttem, hogy hiszen ez a jobb nekem.

domo, akkor délutános dolgozó leszek, szerencsére itt ez nem gond, ha szólok. Sajna Szűcs dokinak nincs saját szobája, így ha a Zeke helye felszabadul juthatunk be mi is, így történt tegnap 7.15-kor odaértem és 9.30-kor már be is jutottam a dokihoz, szerintem katasztrófa, de ezen nem fog múlni.

Szép napot csajszikák!
bbilona
 
 


Domo, Trinky,
ti is fagyibabákat kaptatok? Bocsi de nem emlékszem.
Nagyon bízom, hogy szépen ébredni fognak!

Zel,
én is azért reménykdem nagyon, met volt ez a biokémiai bigyó és akkor most nagyon kell emlékeznie a testemnek és most már sikerülnie kell!! Persze azért nagyon izgulok...

Ilonka,
igen, ez lesz a jobb neked és persze a sikeres!! Ki fogja adni a szurikat?
Szerintem öribaba ügyben csináljatok mindent úgy, mint ahogy eddig. Szóval menj csak és változtasd meg, amit írtál az egészséges babákkal kapcsolatban. Már csak babonából is, na meg nem baj az, ha az is megy tovább a maga útján. Sosem lehet tudni és nem baj az, ha ott van az a dolog, biztonságból. :wink:

Mágnes,
?????
Nagyon eltűntél!! Minden rendben?? Hogy van a kiscsajszi???
katata
 
 


trinky, küldd tovább hamar azt a rókát katának, te már sínen vagy! Ilyenkor már nemigazán lenne nálad keresnivalója, micsoda eltévedt róka az ilyen!

katata, szerintem magamnak adom a szurit, amit lehet, mint eddig. Ha farba kell, azt apácska megtanulja, lealábbis bevállalta, majd meglátjuk. :D Ezt az örökbefogadós dolgot még meggondolom. :roll:
Naná, hogy izgulsz, mi is :D ! Olyan stramm nő vagy, le a kalappal!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Eltűntem kissé, mert Anna tegnap nem volt túl jól, napközben is nyűgösködött, összebújva aludtunk du, ilyet nem is csinált már nagyon régóta. :) Én totál elzsibbadta, de olyan jó volt, hogy hozzám bújt :)

Voltam ma genetikain, egészséges, korának megfelelő kisfiunk van :lol:
Genetikus szerint semmiféle beavatkozás nem szükséges (zárójelbe írta, hogy megjegyzi, a terhesség nagysága miatt nem is lenne lehetséges.. köszi..) Ő is megállapította a szülés időpontját: szerinte dec. 31. :)
Úgy megnyugodtam, hogy végre én is mertem venni Áronnak valamit, vettünk neki takarót, és egy cumit. Több remélem nem is kell..:)
Apa nem jöhetett be uh-ra, de csak azért, mert rossz névvel született. Ott volt ugyanis Sarka Kata, és az ő férje persze bemehetett, soron kívül.. Hiába, Apát is Hajdúnak kéne hívni.. :wink:

zel:
Megjött a könyv :) Hová és mennyit utaljak?? Nagyonnagyon köszike! :)

kata:
Én is csak csodálni tudlak, annyira erős vagy :) Sikerülnie kell!

Ilonám:
Mostmár nálad is felgyorsulnak a dolgok :)
Ha már mindenki babás lesz, lehetne végre talizni is :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, mi az hogy "a terhesség nagysága miatt", milyen kedves :shock: Apa nem, hát miért? Meglát valami titkot? Hogy én mennyi dolgot nem értek!
A lényeg a lényeg, Áron makk egészséges, ennél több nem is kell.
Szegény kislány, mikor gyógyul már meg?
bbilona
 
 


Ilonka:
Mire a magzatvízvételt megcsinálnák, és eredménye lenne, már 27 hetes lennék... Így semmi értelme nincs. Ezt én is tudtam, és ezért is voltam mérges, hogy annak ellenére, hogy 19 hetesen jelentkeztem genetikára, csak mostanra kaptam időpontot.. Szerencse ,hogy semmi gond, bár a magzatvízvételt amúgy sem hagytam volna, mert tudom, hogy ez a baba nagyon meg akar születni :)

Anna ma már jobban van, csak mostmár sűrűbb a váladék, és nehezebben tudom kiszívni.. Reggel tiszta véres trutyi jött ki, gondolom a sok szívástól, vagy megsértettem a nyálkahártyáját... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Apa a héten suliban volt, maeste hazajön!!! Juhúúúúú!

Ennek örömére elmentünk a kisöcsémmel csavarogni. Na persze a boltra kellett némi műanyag áru, de emellé vettem magunknak 3 édes vékony pulcsit, hátha lassan hűl kicsit az idő. Azok, amiket hordtam nem fognak engedi pocaknál. Válogattam bőszen, erre tesóm csak úgy lazán: " jobb lenne, ha a nagyobbikat vennéd, ebbe nem sokáig férne el az unokaöcsém." Hát először visítottam a röhögéstől, annyira jó volt, aztán rá kellett jönnöm, hogy ráadásul igaza van.

Trinky! Bocsesz a róka miatt!! :lol: Én már kicsit örültem, hogy pár napja nem voltam feltűnően rosszul, na meg persze meg is ijedtem először. Erre ma egész nap émelyegtem. Az előbb jó kis laza kismama nasit toltam be. Töpörtyűűt. Na nem kellett negyed óra, hogy a wc előtt kössek ki..

Ilonám! Kétségem nincs afelől, hogy jó apák lesznek párjaink. Mindannyiunk párja. Nekik is nehéz, nekik is egy küzdelem, mire apává válhatnak. Mire végre sikerül, annyira várják ők is, hogy naná, hogy kényeztetni akarják majd a gyereküket. De majd csak nézd meg párod, mekkorát fog változni nemsokára. Ott lesz nektek is a babátok a pocikádban, és ő olyan büszke lesz, hogy csak na. Biztos vagyok benne, hogy ő is ragyogni fog, mint az én férjecském! Ugye lányok, hogy igazam van!!!

Mágnes! Akkor már javul a kis drágám? Gyógypuszikát küldök még sokat! Ilyen naplóra vágytál? Mert ha esetleg nem tetszik, akkor nyugodtan vissza a feladónak! :lol: Szerintem szép, meg jó is. Szaaal, holnap adok számot, most nincs kedvem keresgetni...

Jaj, nemsokára ideér a vonat! Úgy várom, mint amikor 14 évvel ezelőtt összejöttünk és csak hétvégén tudtunk találkozni!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Trinky, én dolgozom, nem is keveset. De teljesen jól vagyok, mindent bírok, még hétvégén is megyünk mindenfele. Éjszaka alszok egy nagyot, de ennyi a pihi.
Akkor te is nemsokára elbúcsúzhatsz a BMC-től, utána hova? Hol fogsz szülni?

Kata, nem fagyibabákat kaptam vissza, csak azt írtam, hogy 3 picit lefagyasztottak, de ők még várnak ránk. Belőlük lesznek az ikrek :lol:

Ilona, Szűcs doki is megérdemelne egy szobát, nem is értem...Jó, hogy ilyen munkahelyed van,
Még gyógyszereket sem írt fel? MIndent a 2. nap kell beszerezni?

Mágnes, örülök, hogy Áron baba egészséges, de nem is lehetett volna másképp :lol:

Zel, töpörtyű??? én végig jól voltam, de a zsíros kaja gondolatára már kevésbé (és az édesség sem megy). Mi is hétvégén megyünk új ruhatárat beszerezni, főleg a nadrágokkal van a gond...

Kép
domo
 
 


Sziasz!

Domo! A gatyákkal még mákom van. Amíg jó az idő. Van egy kismami halászfarmerom, bárhova tudok benne menni, meg egy csini kismami nacim, ez nem túl vastag. Viszont mivel elég vékony vagyok, szerettem a szűk pulcsikat. Meg épp a gatya derekáig értek. Most hova vegyem fel??? A húgom ezeknek is örülni fog. Majd ha megszáradnak , megmutatom, milyen ari felsőket vettem. Szeretm a töpörtyűt. Ráadásul mangalica, így a zsír sem veszélyes benne. De azt hiszem, Bébike nem örült annyira neki. Az édesség nekünk sem megy. Max túró rudi. De ez gondolom neked sem okoz álmatlanságot. Én most nagyon rákaptam a gyümölcsre, zöldségre. Hihetetlen mennyiségek csúsznak le.
Egyébként jól vagytok? Azért vigyázz ám a sok melóval! Lassan érezni fogod, hogy mocorog SALI. Tök jó!

Ilona! Ha valamilyen gyógyszert gyorsan kell beszerezned, nagyon ajánlom a délinél a gyógyszertárt. Ott még mindig mindent egyszerre meg tudtam venni!

Tegnap este hazajött Apa! Jaj, úgy örültünk!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?