Sziasztok!
Apa a héten suliban volt, maeste hazajön!!! Juhúúúúú!
Ennek örömére elmentünk a kisöcsémmel csavarogni. Na persze a boltra kellett némi műanyag áru, de emellé vettem magunknak 3 édes vékony pulcsit, hátha lassan hűl kicsit az idő. Azok, amiket hordtam nem fognak engedi pocaknál. Válogattam bőszen, erre tesóm csak úgy lazán: " jobb lenne, ha a nagyobbikat vennéd, ebbe nem sokáig férne el az unokaöcsém." Hát először visítottam a röhögéstől, annyira jó volt, aztán rá kellett jönnöm, hogy ráadásul igaza van.
Trinky! Bocsesz a róka miatt!!
Én már kicsit örültem, hogy pár napja nem voltam feltűnően rosszul, na meg persze meg is ijedtem először. Erre ma egész nap émelyegtem. Az előbb jó kis laza kismama nasit toltam be. Töpörtyűűt. Na nem kellett negyed óra, hogy a wc előtt kössek ki..
Ilonám! Kétségem nincs afelől, hogy jó apák lesznek párjaink. Mindannyiunk párja. Nekik is nehéz, nekik is egy küzdelem, mire apává válhatnak. Mire végre sikerül, annyira várják ők is, hogy naná, hogy kényeztetni akarják majd a gyereküket. De majd csak nézd meg párod, mekkorát fog változni nemsokára. Ott lesz nektek is a babátok a pocikádban, és ő olyan büszke lesz, hogy csak na. Biztos vagyok benne, hogy ő is ragyogni fog, mint az én férjecském! Ugye lányok, hogy igazam van!!!
Mágnes! Akkor már javul a kis drágám? Gyógypuszikát küldök még sokat! Ilyen naplóra vágytál? Mert ha esetleg nem tetszik, akkor nyugodtan vissza a feladónak!
Szerintem szép, meg jó is. Szaaal, holnap adok számot, most nincs kedvem keresgetni...
Jaj, nemsokára ideér a vonat! Úgy várom, mint amikor 14 évvel ezelőtt összejöttünk és csak hétvégén tudtunk találkozni!