Új privát üzeneted érkezett!

Linocs!
Azt honnan tudom meg, hogy le van -e tiltva?

Nimót most mértem meg a kölcsönadott-visszakapott mérlegünkkel. 10 kg kereken.... :shock:

Levente 20,6 kg, szóval jó régóta tartja a súlyát.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na ha most nem esik le a nagylábujjamon a köröm akkor soha...Iszonyatosan belerugtam az ajtóba, nagyon vérzik, nagyon fáj.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A körömágy felett jól fel is szakadt....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk, borzalmas elképzelni is ezt a balesetet... Hogy vagy?
Lusie, és az anyóstéma: a türelmet és az intelligenciát is főleg az idősebb korosztálytól várnám, mivel ők már több mindent megtapasztaltak, mint én :D Nem is vagyok telhetetlen, ugye? :wink:
Még lemaradt valami, aztán nem okoskodom, csak a félreértéseket szeretném elkerülni: az előbbi hsz-ban, amikor az anyóstémát feszegettem, a saját helyzetemről írtam kicsit. Remélem, nem vettétek magatokra, és nem értitek félre, amit írtam. Ugyanis, szó sincs arról, hogy védelmezni szeretném az anyósaitokat, főleg, így látatlanban, ismeretlenül, meg egyébként is. Hogy jönnék én egyáltalán ahhoz?
Vendég

A kis vőmnek boldog félévet kívánunk!!!! A többieknek is, akik mostanában töltik!!!

A fényképezőnknek meg nincsen mikrofonja!!!!!!!!!!! :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, ki a vőd?
Ugye nem az én Kristófom?
Na, nem azért, mintha valami kifogásom lenne ellened mint nászasszony! De Kristóf akkora egy nőcsábász, hogy nem csodálkoznék, ha a hátam mögött kikezdett volna a lánykáddal (is)... :lol:
Vendég

Linocs,
nagyon tündér Fruzsó!!! Nekem főleg a nyakban ülős tetszik, olyan édin domborodik a pocakja :D :D

Niki,
Lilla is tüneményes!! Pont ma láttam ilyen hintát itt Kméten egy boltban, 17600ft-ért...hogy őszinte legyek sokalltam, de másfajta nem volt, ami méretileg/korilag jó lenne..szóval megy a dilemma...
Mi egy hete leengedtük a medencénket :roll: megfőttünk 7végén!

Judit18,
Eszti mennyit csajosodott! Nagyon édes!! Komoly ez a bölcsi sztori, bár úgy tudom vidéken is durva a helyzet. De hogy most kelljen nézegetni a helyeket, hogy jövőre legyen!! Hihetetlen!

Juditk,
jobban van már a lábad??

Hétvégén mi is nagyon kivoltunk már a hőségtől! Vasárnap megünnepeltük Pankalini félszülinapját :D , elénekeltük neki a HalászJudit-féle Boldogszülinapot..csakúgy miheztartás végett, hogy tudja mi vár rá félév múlva. Pislogott ám a hatalmas csillagszemeivel :lol: Mamitól még ajándékot is kapott :)

Én is nagyon örültem már ennek a mai enyhülésnek! Jut eszembe, ti elővettétek már az őszi ruhákat???? Most kezdtem el pakolászni meg mosni a pulcsikat, kordgatyókat, sitykákat...olyan furcsa lesz, meg kell majd szoknunk, hogy sokkal kevesebbet leszünk kint (az egész nyarat szinte a kertben töltöttük)!

anyóstémához: nem szívesen részletezném a saját speciális helyzetünket, mert nem túl rózsás a helyzet...tulképpen nem is érdekelne, csak a babó miatt bánt sokszor. Névnapunkon fel se hívtak, pedighát mindketten Annák vagyunk....aztán napokig ment a kínlódás, hogy azért megköszöntenének ám :cry: Anyukám, plusz az egész családom teljesen más. Mi olyan olaszosan élünk :D Hangosan, sokat nevetve, néha sírva, összekapva-egypercmúlva kibékülve, stb. Énanyum kora reggel telefonált, hogy felköszöntse a kisunokáját a névnapján, minden nap beszélünk és megkérdi, hogy vagyunk, mert őszintén érdekli!!! Most is kapott Panyó tőle ajándékot, pedighát a félév nem is igazi szülinap! Imádja az összes unokáját, és persze minket is...
Tudom, mások vagyunk, és el kell azt fogadni, hogy van, aki könnyebben kinyilvánítja a szeretetét, érzelmeit, van, aki kevésbé; van aki sokat foglalkozik magával, van, aki csak a családjának él....csak nem tudom mit fogok mondani a kislányomnak, mért van az, hogy egyik mamija telefonál a szüli/névnapján, a másik meg elfelejti :oops: hogy fogja ezt megérteni? nem akarom, hogy a szeretetért neki küzdeni kelljen....na, jó mélyre mentem...nem is akarom tovább bonyolítani, csak kijött...

az angolozáshoz még annyit: kommunikációs/angolos bölcsész lennék én is, de semmiképpen nem szeretném Pankát angolra tanítani addig, amíg meg nem tanul szépen/helyesen az anyanyelvén beszélni!!!! Majd talán, ha már megy az apacukafundaluka, a mitsütszkisszűcs és társaik is, na akkor előveszünk egy angol dalocskát...egyelőre a nenenenenem, a bababababa és a mamamamam szószerkezeteket nem értékelem tökéletes magyartudásnak, szóval várunk az idegen nyelvvel!

KépKép
kmanna

Nem Kristóf, Háromfogú Petya!!!

Köszi a tippeket habtapiszagtalanítás ügyben, de két nap alatt tök jól kiszellőzött. Az állatos akciós, végülis olyan nagyon kicsi részek nincsenek benne, csak két szem. :wink: Sajnos motorral voltunk (mármint csomagtartó szempontjából sajnos :wink:), ezért csak egy csomaggal tudtunk venni, de végülis én voltam a béna, mert fel tudtuk volna gumipókozni... :evil: :evil: csak nem jutott eszembe. Na megyek, mert ma is algopyrinnel működöm csak.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok anyucik!!!!!!!!!!!!!!!

Visszatértünk Erdélyből! Nagyon nagyon jó volt. Banyek jól van
csókol mindenkit! :lol:
Hála az égnek nem akart jönni! Mondjuk be sem fért volna az autóba! :lol:
Bence az utat majdnem végig aludta! Mondjuk mikor mentünk, akkor este 7-kor indultunk.
És kibújt az első fogacska!!!!!! Úgy vettem észre, hogy kocogott a pohár, mikor ivott! :D

Mona!
Kép

Boldog Szülinapot!!!!!!!!
( kicsit megkésve, de még beleférek) :oops:

Juditk!
Anyukádnak is Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!
Nimi tényleg kis ügyes, örülök, hogy nincs reflux-a.
Sajnálom a lábújjadat! :cry:

Mni!
Gyönyörűek a képek!!!!
Ja és Lilla meg egyszerűen csini!!!! Cuki!!!!!

ObeaO!
Köszi a hiányolást!! Boldog félévet nektek!!!!!!!

biribon!
Luca nagyon édes és ügyes! Nem semmi!

Rszg!
Nagyon jó volt látni az Uh-os képet! Köszi!!!!!!
Megértelek, hogy várod már a következő alkalmat! Az mindig olyan, mintha évezredeket kellenne várni! :D

Zsu!
Nagyon jók a Balcsis képek!!!!!!!! Olyan édes az két kis kölök!!!
Na persze te is.....( te kis soványság)

Bosek!
Nagyon édi lehet Blanka! Kicsi ügyeske!!! Sajnálom a takony kórt, de biztosan hamar rendeződik!!!!

Pumperka!
Szegény...... akkor most egyedül vagytok. De meglátod hamar eltelik az a pár nap!
Örülök a tejcsidnek, most nekem is van rengeteg, a jó házi kenyértől biztosan!

Meli!
Jobbulást Dórinak! Nagyon sajnálom, hogy ilyen betegségekkel kell küzdenetek!!!

Panny!
Örülök, hogy nektek is simán ment a keresztelő!
Várjuk a képeket!!!!

Judit18!
Annyira ügyi Eszter is!!!!!!!!! Meghalok azoktól az állós képektől! De most már tényleg fogytál ugye?????

Linocs!
Nagyon aranyos Fruzska!
Erről a rózsaszínes dologról még nem hallottam!
A kutacs nekünk is szokottt néha erősen lüktetni!
Vendég

Egy pár kép:

Ide banyek oda banyek, ez a kép csodaszép........
Kép

Kép

Jé anya ezt szokta inni............... :lol:
Kép
Vendég

Na szóval ennyi........
Megjöttem és sehol senki! :cry:

Kép
Vendég

Megint egy kis önzőzés:
Na, volt a védőnő. A rózsaszínes cuccra annyit mondott, ha még egyszer előfordul, akkor vigyem a pelust a dokinőhöz, és kapunk beutalót vizeletvizsgálatra. Amúgy úgy gondolja, hogy nem lehet komoly (mint, ahogy én sem aggódom), de hogy ne bagatelizáljuk el a dolgot, és jobb a békesség, inkább legyen egy vizeletvizsgálat. Mivel hogy ma is volt egy ilyen pelus, ezért holnap délelőtt elmegyek a beutalóért, oszt meglátjuk.
Aztán lehet, hogy beállunk a Sinlacos csapatba, de még azért ez egy korai kijelentés. Ugyanis a lányka 2 napja 4-5 között éhesen kel. A védőnő szerint ne lépjünk vissza, inkább előre, és ha már nem elég tápláló neki a tej már, vagy nem elég, akkor inkább Sinlac. Mondjuk azt is megbeszéltük, hogy várjunk egy hetet, és rám bízza a döntést. Én meg valószínűsítem, hogy amiatt lehet kevésbé tápláló a tejem, hogy az utóbbi egy hétben nem nagyon ettem, szóval hiába az előre betartalékolt hájacska, azt a szervezetem nem tudja átalakítani tápláló tejcivé. Úgyhogy most szénhidrátot (tésztát) eszem nyakra-főre, és iszom a Karamalzot.
A héten megkezdjük a gyümölcs-adást is. A védőnő tanácsára, és a saját elképzelésem szerint is elsősorban friss gyümölccsel: őszibarack, alma, szilva. És esetleg banán. Ha minden jól megy, és a kisasszonynak tetszik a dolog, akkor 3 hét múlva főzelék.
Ja, és még egy jó dolog: a rendelő kapott valami alapítványi támogatást, és 7 hónaposan lehetőség van egy ingyenes, computeres szemvizsgálatra, amit direkt csecsemők részére fejlesztettek ki, és össz-vissz 2 ilyen készülék van Pesten, és az egyikre pont van lehetőségünk!

Köszi a kutacs-hozzászólásokat is. Azt sem az aggódás miatt kérdeztem, csak érdekelt, hogy másoknál is van-é ilyen.
linocs

Márti: én itt vagyok, de már húzok is aludni :)
Jók a képek!!!
linocs

Sziasztok!

Közbe-közbe beleolvasok a topicba, és nagyon jól esett, hogy mindjárt azt olvastam kjudittol, hogy hiányol!!! :) :)
Azért közbe olvasok, mert vannak napok, mikor a TGYD jobban kijön rajtam, föleg amilyen családi viták voltak, de mostanába beveszem a lesz@rom tablettát és csak a lányomnak vagyok!

Szépen fejlődünk, ma voltunk doktornéninél, 7280g és 67 cm a kisasszony! Augusztus 22e óta eszegetünk egy kis gyümit, nagyon szeret kanállal enni, eddig mindenre szó szerint rábukott! Amugy még mindig fejem a tejcit és azt kap!
Apa változatlanul kint dolgozik, hogy nekünk jobb legyen! :cry:

Túl vagyunk a keresztelőn is, amit végig kiabált aztán amikor víz érte visitott végig, de mikor végzett a pap a prédikációval akkor meg beszélt neki és a könyvet akarta töle!

Megy a pörgés ezerrel egymás után végiggurul az ágyon!

Röviden ennyi rólunk, mindenkinek sok-sok puszi!!!!

Ja és NAGYON, DE NAGYON GYÖNYÖRŰEK A BABÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Teszek fel pár képet:
Kép Megeszem a ruhácskámat
Kép Fehérben
Kép Keresztvíz
Kép Kell az a könyv!!!
Kép Habitapi1
Kép Habitapi2 Kép Apa-lánya szerelem Kép Imádok így enni!!!
Vendég

hello Csujzi! jó, hogy itt vagy megint! nagyon édi a kis Lujzi!

Márti, mekkora már Bence!! kis vasgyúró!
hááát, még nem fogytam, csak azt a 2 kg-t amit az első héten. de most végignéztem a keresztelősképeket és bele kell húznom, mert ez siralmas. pláne hogy a keresztanya meg kb topmodellnek néz ki mellettem ... majd rakok fel képet...

Linocs, jössz ma Szilvihez? gondoltuk 12-1 óra körül találkozhatnánk nála - általában így jó Nektek, nem?

mondjuk én még épp várok, hogy Eszter felkeljen, mert 9re kellene a zenebölcsibe mennünk Pomázra, de ma nagyon bevágta a szunyát, én már talpig kész ő meg húzza a lóbőrt...

KépKép
judit18

Judit: megyünk. Habár a kisasszony már kétszer evett, kétszer bukott egy-egy óriásit, de még nem aludt...
linocs

Juditk, mi a helyzet a lábujjaddal?
Csujzi, jófej lehetett Lujzi a keresztelőn! Az az igazi, ha van hangja! És hogy a könyvet el akarta venni, nem semmi! A keresztelő pap mit szólt hozzá? :lol: Keresztapukát választottatok Lujzinak?
Linocs, majd meséld el, hogy mi lett a vizeletvizsgálat eredménye, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Márti, tényleg jó az a kép anyósodról és Bencéről. Újságba lehetne tenni :wink:
judit18, nem ér elhúzni a mézesmadzagot a keresztelős képekkel és aztán elmenni Pomázra :lol:
Niki, Kiszazsu, Pati, Kolyok28 veletek minden rendben?jim-et nem is kérdezem, majd benézek a fogyjunk együtt topikba, hátha sikerült netkávézót találnia.

Jaj, elrohanok, mert Kristóf lebontja a lakást :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap Pattiékkal Potykáéknál jártunk. :lol: :lol: :lol:

Képek a mini taliról:
Kép - Még Pátyon
Kép Norti Boróka fülét készül letépni
Kép Nagyok bámulják a nintendot
Kép Boróka és Norti
Kép Potyka és Dani
Kép Norti kidőlt...
Kép Madártejet kaptunk
Kép Pattiék csíkosban
Kép Életkép... Kép Boróka

Kép
Kép
Kép
petramama

Szóval: Potyka mégegyszer köszi, hogy kibírtatok bennünket. :lol:
Nagyon jó volt nálatok. Kár, hogy az idő nem engedte, hogy kipróbáljuk a medencéteket. :( Dani baba tünemény. Óriási, tényleg majdnem akkora, mint Boróka és Norton. :shock:

Szilvánusz! Sajna rólatok ma lemaradunk, mert baba-mama tornára megyünk és utána mindig nagy alvás szokott következni. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Halihó!

Márti: Üdv. újra itt. Banyekot mi is cuppantjuk! :lol: Pihenned is sikerült???

Csujzi: Jó, hogy Te is itt vagy! Keresztelős képek nagyon jók!

Petramama: Nagyon tutik a képek, biztosí jó lehetett talizni. Csíkos-Anyunak mondd meg, hogy néha errefelé is kukkanthatna. Egyébként haláli ez az egyencsíkosság!

Most sül a sütőtök Háromfogúnak (uff!). Remélem tetszeni fog neki, azt hiszem egy kis almával kombinálom.
A banánnal vigyázzatok, eléggé meg tudja keverni néhány baba pocakját. A régi védőnőnk nyolc hónaptól javasolta pont ezért, vagy azt mondta, magozzam(!!!) ki, nem vicc. Ja, a kivi ugyanez, viszont az azért jó, mert a legtöbb vitamint tartalmazza, nem is olyan nehéz kiszedni a magokat :lol: :roll: :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Örülök, hogy kismenyemnek nem kell szipuznia! Jó, hogy a szellőztetés elég volt.

Linocs: Kíváncsi vagyok, mi lesz a pisi-elemzés eredménye! Főleg így, hogy ismét előjött. Nekem ez a nóta nem tetszett! :cry:

Livi
Kép
Kép
lusie

Szia Márti!
Banyafotó tényleg nem ijesztő!

Potyka!
Rólatok is de jó képet látni, még ha közvetítő által is. :wink:

Bosek!
Bibi, én 3 csomag habtapit vettem, nálam is szellőzik, aztán jön a leragasztás, de még időben vagyok a hideg beálltáig. :?
Lentre meg elég ami ki van rakva az 5X5. Kúszás mászás (ha lesz) az már tuti padlófűtésen lesz lent, ahogy a fiamat elnézem. :wink: Csak a kövön kobakkoppanást kell megoldani majd valahogy. Habtapi bukó van motoroséknál?

Lusie!
Én is sütöttem sütőtököt. Lehet, hogy én is megnyalatom azért Zsomborral. Mi lett a végkövetkeztetés múltkor :fog, vagy hajt?

Linocs!
Kiváncsi vagyok a vizeletre mit mond a doki, vagy a laborra, ha lesz rá szükség. Ez a Sinloc pép? Miért nem jó, ha elkezditek a táplálóbb szilárdakat enni. Gyümölcsbe rizs,Mzx által javasolt gluténmentes pelyhek, krumplis főzik. Tudom egyből nem menne a teljes adag, de lehet, hogy már a bevezetés fázisában is adna plussz tápanyagot Fruzsinak. Az anyatej kalóriatartalma 70 kcal körül mozog /100 gramm. Minden ami e fölé megy kaja az nem lakatja őket jobban vajon? Nem okoskodni akarok (de tudom Te nem is veszed annak), csak elfilóztam az alternatívákon. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.09.09 11:54-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

/www.babaszoba.hu/services/recipe/list?age=2

Itt a tápanyagot egy adagra adják meg. Vajon mennyit számolnak egy adagnak 150-200 grammot? Soknak tünnek ezek az értékek.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka,
szerintem valami el lehet írva, fehérje 28gr!!!! az rengeteg lenne egy adagra!! Egyébként tök jó receptek annak itt szerintem is!

Fotók nagyon-nagyon cukik!!!!

Panyó ma tízóraira megevett egy krumpli+egy nagy piros alma kombinációját, kis tejcsivel hígítva! Kezdünk belejönni ebbe a kanalazásba!!!csak el ne kiabáljam!!!

Húzok, mert ablakot kéne már rég pucolnom :? :?

Ja, ma délelőtt végre lejjebb szereltük a kiságyat a középső fokra! Olyan furcsa benne a kisbéka, még meg kell szoknom, tiszta nagylányos így :D :D

KépKép
kmanna

Linocs! Én csak megnézetném, hogy mi ez a rózsaszínes a vizeletében. Nekem egyik lánynak sem volt. Főleg, hogy Fruzska még anyatejes, így semmi nem színezheti el neki a pisijét.

Pumperka! Hogy lehet adatot megadni úgy, hogy egy adag?????????? Nem értem. Ilyet fel sem tehetnének... Legalább valahova oda írhatták volna, hogy mennyi.... Egyébként jók a receptek.
Sinlac: Én Judit18-nál láttam, valami barnás lötty. Eszter cumisüvegből szokta inni.
Most néztem: igaziból rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép
http://2005babak.uw.hu/hasznossagok/sinlac.html

Márti! Hol lakik anyóspajti? Marci is veletek volt?

Kép
Kép
Kép
petramama

Márti, Csujzi, Petramama!
Nagyon szépek vagytok, a gyerkőcök mindenütt nagyon édesek, csinosak....

Köszönöm az érdeklődést!
A lábujjkörmöm nagyon fáj továbbra is. Azt hittem meghalok...Több mint valószínű hogy majd leesik, egyenlőre én azért még reménykedek. A körömágyat és felette ütöttem meg iszonyatosan, amellett, hogy fáj, itt-ott érzéketlen..Ki érti ezt?
A lényeg, hogy megmaradok...

Tegnapi képek:
Esőben a kis házban lehet csak hintázni....onnan ilyen a kilátás
Kép
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.4565.jpg[/img]
Kép
Kép

Pár napja meg függönyt kellett mosnom (meg radiátort, konyhaszekrényt, gyerekruhát, padlót stb.) mert Levit képen nyomtam habbal, meg minden egyebet ami körülötte volt. Mindenesetre ő nagyon élvezte.
Kép

Rózsaszín foltocska a peluson: egyáltalán nem biztos hogy a vizelettel került oda, a hüvelyből is jöhet ilyesmi, a hormonokhoz van köze, erről régebben hallottam. Részleteket nem tudok.

Levetkőzve Nimó csak 9,71 kg volt este...Megnyugodtam, mégsem 10...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

nem tudom mit bénáztam ezek lemaradtak
Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs!

Azért az hogy felébred Fruzska, tuti hogy az éhség miatt van???Csak mert lehet, hogy épp ilyen fázisban van,nem bizti hogy az éhség....és miért pont a Sinlac?(Én sem ismerem :oops: )

Kutacslüketetés szokott lenni nálunk is(srácoknál is volt)főleg ha sír.

Bea!

Sajnos nálunk nagyon elfajult a helyzet az anyóssal...itt már rég nem elég egy kis tolarancia vagy intelligencia... :cry: :cry: :cry:

Babás képek szépek!!! :wink:

Annyi mindent akartam írni...de elfelejtettem :oops:

Üdv.Mártikám újra itt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok, semmi időm a két gyerek mellett. Nagyon irígylem akinek a nagyobb, ovis, bölcsis, iskolás....
Szegény Nimó bánja, sokszor Levit kell előtérbe helyeznem, ő sem érezheti magát mindenben az utolsónak. Pl. ma az ebédet Nimó végig üvöltötte, mert már álmos volt, viszont cicin alszik el, de ha őt veszem előre, Levi kajája már nagyon későn lett volna (meg az enyém is). Ha meg kihozom közénk akkor mindig könyörög a szemével, hogy ő is kér - márpedig azért mindenből még nem szeretnék neki adni. Levi sem szeret egyedül ebédelni, és nem is tud.

Amikor meg tanulni tudnék Nimitől, akkor a játszótéren, vagy az udvaron dekkolok...Levente is egész nap igényel. Mesét csak egy dvd-t engedek neki egy nap...

Kacika, Kmanna!
Holnap délelőtt? Csütörtök délelőtt?
Pénteken már suliba vagyok :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs! Akartam még írni, hogy Boróka is éjszakázik újabban, kb. 2-3 hete. Igaziból a takonnyal kezdődött és azóta is felébred 1 és 3 között. Meg reggel 5-6 között is. Brrrrrrrr. Nagyon utálom, mert tök fáradt vagyok miatta.

JuditK! Hááááááát, nem semmi két ilyen kis pasival. Nem is tudom, hogy van energiád főzni is, meg takarítni is, na meg tanulni............. Én nem lennék rá képes. Én azért irigyellek ám, hogy Nimó nagy evő. Nekem úgy látszik a 3. lánykám sem lesz az. Pedig de szerettem volna végre egy jóevő gyereket, akibe nem beletömni kellene a kaját. Még mindig kínlódunk a gyümölccsel. Pár kanálnál többet nem eszik. Totál összeszorítja a száját. Lehet, hogy lassan megpróbálkozom valami tejpéppel, talán azt megenné-e. De nagyon nem sietek, mert még nincs is 6 hós. Csak úgy érzem, hogy egyre kevesebb a tejci.
Ja, Nimó nagyon nagy! Simán 9-10 hósnak nézném.
Levi súly a sem semmi. Petra 20,4 kg!!!! Jövő héten lesz 6 éves.

Pumperka, Panny! Kérnék tőletek játék ötleteket szülinapra. Ti olyan kreatívak vagytok! Jöhet priviben is!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!
Petra hány cm?
Levi 110 és a lába 29-es. :lol: :lol:

Most látom, hogy Petra maholnap 6 éves...Gyerekzsúr lesz?

Nimót tényleg annyinak nézik amennyinek te. Főleg hogy szinte csak állni hajlandó....A kajáért meg egyenesen harcol....Most kértem vissza a mérlegünket, hogy meg tudjam mérni, hogy mennyi tejet szopizik, hogy indokolt-e ez a nagy éhenkórászosság?!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi Petramam!
Már nem is tűnik olyan ijesztőnek ez a sinlac. :wink:

Judit!
Jók a képek!
Milyen nagy haja van Niminek is az avataros képhez képest. Érdekes ő meg mennyire világos. Vagy Levi is ilyen volt?
A Bergon hinta bejön ezek szerin.
:wink: Mi is néztük, amikor a babakocsit vettük. :wink:

Kmanna!
Ezeket a kis recepteket olvasva egész megjött nekem is a kedvem a főzőcskéhez. :wink:
Vettem két Kecskeméti bébiételt is már, de itthon néztem mindkettőben van hozzáadott cukor. Máskor jobban figyelek. Azért majd ha eljön az ideje elfogyasszuk. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

JuditK, nekem a csüt délelőtt a jobb! Szuperek a képek! Körmödnek, lábujjadnak jobbulást
Anna?
Vendég

De jók a talis képek!! Nagyon aranyosak a babák!
És Pettiék csíkosban...külön cuki :lol:

Csujzi, Lujzika is nagyon aranyos a keresztelős ruhában!
Keresztanyuka nem volt? Vagy csak nem látszik?

Van akinél nem lesz keresztelő?
Nálunk nincs a nagy sem, és a kicsi sem lesz... :oops:

JuditK , de király Nimi hintája! Kaptátok? Vettétek? Ha utóbbi, akkor hol, és mennyiért? És hány kg -ig jó?
Vendég

JuditK! Petra 120 cm körüli, ehhez 20,4 kg. Lába 30-31-es.

Tényleg milyen nagy Levi is, mármint magasságra.

Kép
Kép
Kép
petramama

Kacika!
Nekem is jó a csütörtök. Akkor már csak Annának a véleményét várjuk...

A hintát a faktumban vettük, jó drágán, már nem emlékszem de 15 ezer környékén. Nem sokat használtuk Levivel, és Nimóval sem. 20 kg-ig jó.
A tesz-veszen lehet venni olcsóbban. Mi majd el fogjuk adni ha Nimó nagyobb lesz...(unokatesóméknak is van, tehát ez nem vándorol hozzájuk mint a sok gyerekruha)

Pumperka!
Levi mindig is sötétbarna hajú volt. Nimród meg vörösesszőke vagy sötétebb aranyszőke volt mikor megszületett. Viszont akkor sokkal dúsabb volt a haja, úgy nézett ki mint egy pumukli. Most viszont nagyon szőke lett. A babahaja kihullott és ez nőtt helyette.
Egy kis emlékeztető:
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nekem Áron 123,5cm és 22 kiló felett egy picivel. :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jéé tényleg! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

sziasztok, mi oviba járunk, dani lassan beszokik,,, elmegy vele a nap

judit, itt maradt a kosarad!!!! legközelebb fürödhetünk, szombattól a melegítő is akcióban. ajándéknak lego scala babaház? színház csak kettesben? vidámpark? nálunk orsi 10.szülinapra ilyen voltam tablót kap majd a képeivel

kjudit, szép súly... de lassan maga cipeli

:lol: reméljük

nem tudjátok, lehet két keresztanyja egy gyereknek? reformátuséknál lenne...

potyka

Potyka!
Kérünk képeket, még Daniról..
Meg a medencéről is ha lehet.

Hol van az még hogy ő cipeli a súlyát. Jó fél év. A mászás is odébb van még. Levi 9 hónaposan kezdte el....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Petramama!
Csíkszeredában lakik anyóspajti!
Sajnos Marci nem volt, mert megkezdődött a suli, és anya volt itt velük, mert Bélának is van egy nagy fia 15 éves!
De idén már volt Marci.

Lusie!
Háááááát pihenni??? Egy kicsit azért sikerült, már eleve ott lenni az nagyon sokat jelentet!

Kacika!
Nekem sincs Marci sem, és Bence sem lesz!
Marci imádja a hittant, ő el van a saját kis világában, így hogy nincs megkeresztelve, ha nagyobb lesz, majd eldönti mit akar!
Ő azért nem lett, mert a pap nem keresztelte meg, mert én sem vagyok!
Szóval, én nem érzem ettől függetlenül kevesebbnek magam!

Van nekem is egy kis világom, és tudom, hogy a jó Isten velem van, és vezet a göröngyös utamon...........
Ehez nem kell az a kis herce-hurca szerintem, ami már rég nem arról szól, amiről...............................

Remélem nem lesz vita.....
Vendég

Juditk!
Olyan jó vollt látni ezeket a képeket!
Vendég

volt :oops:
Vendég

Etetőszék képeket kérek, és tanácsokat!!!!!!!!!!
Melyik a legjobb?????????
Vendég

Petramama!
Nem hagytam figyelmen kívül a kérésedet, csak most jöttünk meg edzésről, és gondolhatod milyen iramban terelem őket az ágy felé, a fürdés és a vacsora akadályát átugorva.

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok

Potyka
Szerintem lehet.
Hallottam már ilyenről, nálunk is szóbajött ez, de végülis elvetettük az ötletet!
Szépek vagytok a látogatós képeken!

Juditk
Jobbulást a lábadnak!!!!! A múltkor én a kisujjamat rúgtam szét.

Obeao
Nálunk is Panny szindróma van. Itt már nem segít semmi, rajtuk múlik minden. Párom mondta ma, hogy éjszaka a rádióban anyós, após-gyerekek viszonyról volt a téma. 10 perc alatt annyi e-mailt kapott a műsorvezető, mint más témákban még sosem. Elég sokan vagyunk ebben a cipőben sajnos!

Szilvánusz
Majd egyszer elmesélem mi a helyzet most, :) félek, ha nekilendülnék tele lenne a panaszommal, felháborodásommal az oldal.
Én szívesen mennék a Rómaira...csakhát kicsit messze vagyok :)

Lányok Kikóval mi újság?

Márti!
Szia!!!!!!
Vártalak, de nem jöttél :(
Nagyon nagy Bence!

Anita
Nagyon csinosak voltatok a keresztelőn!

Kép
Kép
tündérmanó27

Márti!! Nekünk ilyen van kölcsönbe, nagyon meg vagyok vele elégedve!!!
http://elefanibababolt.echt.hu/etetoszek/brevi

Böbi

Kép

Kép
bosek

Böbi

Kép

Kép
bosek

Márti,
nekünk ilyen van, a márkája GiraffeClub:
Kép
Még csak pár hete használjuk, azért eszik Pankó ebben, mert dönthető az egész, szóval nem ül, hanem nagyjából az az pozíció, mint a pihenőszékben vagy a hordozóban. Én nagyon szeretem! Kéttálcás, állítható magasság, 5pontos bizt.öv...Keresztelőre kapta a kisasszony!

Pumperka,
igen, a kecskeméti márkájú üvegesben sajna legtöbbször van cukor :( És persze Panka imádja, amikor nagyritkán kap ilyet :?
Amúgy asszem a Hipp gyártja...gondolom ez náluk az olcsóbb verzió...én az Univerre szavazok hamár kész kajcsi.

Juditk,

a hintát most de megirigyeltem!!! :D Édi benne a szőkeherceg! Jaja, én is a Faktumban láttam ilyet, csak épp bordó volt.
Csajok, csüt. délelőtt nekem is jó! (holnap tanácsadásra kellene mennünk). Viszont a Falusi fagyizó nincs még nyitva, anyukám volt náluk tortáért vasárnap, sz'al friss az infó...Akkor merre menjünk????

Jelentem Pankovics-kartársnő súlyosan lebukott!!!! Pár napja megissza cumisüvegből a lefejt tejet! Egetrengető változás, gondoltam én! Így minden gyümi vagy pép után nem vizet kap, hanem egy kis tejcit üvegből, milyen ügyes kiscsajszi (ciciből persze már rég nem kell neki kanalazás után)!!!
Aha!! Akkor lett gyanús, mikor csak az egyik üvegből itta ki, az ugyanolyan márkájú, dettó uaz nem kellett. Alaposabb tanulmányozás után észrevettem, hogy a két lyuk között "összeszakadt" a szilikon! Magyarul csak ki kellett tátani a kis csókos szájacskáját és már ömlött is a tejjel-mézzel folyó kánaán!!!!!!
Na, meg is lett az eredménye, három nap alatt érezhetően kevesebb lett a tejem! Úgyhogy cumisüveges tejci ismét nuku, csak vizet ihat belőle, és küzdünk a korábbi mennyiségért!! Teljesen kész vagyok, ezt a rafkós leányzót! És még csak fél éves!!!! Mi lesz itt később??????

KépKép
kmanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?