Linocs,
nagyon tündér Fruzsó!!! Nekem főleg a nyakban ülős tetszik, olyan édin domborodik a pocakja
Niki,
Lilla is tüneményes!! Pont ma láttam ilyen hintát itt Kméten egy boltban, 17600ft-ért...hogy őszinte legyek sokalltam, de másfajta nem volt, ami méretileg/korilag jó lenne..szóval megy a dilemma...
Mi egy hete leengedtük a medencénket
megfőttünk 7végén!
Judit18,
Eszti mennyit csajosodott! Nagyon édes!! Komoly ez a bölcsi sztori, bár úgy tudom vidéken is durva a helyzet. De hogy most kelljen nézegetni a helyeket, hogy jövőre legyen!! Hihetetlen!
Juditk,
jobban van már a lábad??
Hétvégén mi is nagyon kivoltunk már a hőségtől! Vasárnap megünnepeltük Pankalini félszülinapját
, elénekeltük neki a HalászJudit-féle Boldogszülinapot..csakúgy miheztartás végett, hogy tudja mi vár rá félév múlva. Pislogott ám a hatalmas csillagszemeivel
Mamitól még ajándékot is kapott
Én is nagyon örültem már ennek a mai enyhülésnek! Jut eszembe, ti elővettétek már az őszi ruhákat???? Most kezdtem el pakolászni meg mosni a pulcsikat, kordgatyókat, sitykákat...olyan furcsa lesz, meg kell majd szoknunk, hogy sokkal kevesebbet leszünk kint (az egész nyarat szinte a kertben töltöttük)!
anyóstémához: nem szívesen részletezném a saját speciális helyzetünket, mert nem túl rózsás a helyzet...tulképpen nem is érdekelne, csak a babó miatt bánt sokszor. Névnapunkon fel se hívtak, pedighát mindketten Annák vagyunk....aztán napokig ment a kínlódás, hogy azért megköszöntenének ám
Anyukám, plusz az egész családom teljesen más. Mi olyan olaszosan élünk
Hangosan, sokat nevetve, néha sírva, összekapva-egypercmúlva kibékülve, stb. Énanyum kora reggel telefonált, hogy felköszöntse a kisunokáját a névnapján, minden nap beszélünk és megkérdi, hogy vagyunk, mert őszintén érdekli!!! Most is kapott Panyó tőle ajándékot, pedighát a félév nem is igazi szülinap! Imádja az összes unokáját, és persze minket is...
Tudom, mások vagyunk, és el kell azt fogadni, hogy van, aki könnyebben kinyilvánítja a szeretetét, érzelmeit, van, aki kevésbé; van aki sokat foglalkozik magával, van, aki csak a családjának él....csak nem tudom mit fogok mondani a kislányomnak, mért van az, hogy egyik mamija telefonál a szüli/névnapján, a másik meg elfelejti
hogy fogja ezt megérteni? nem akarom, hogy a szeretetért neki küzdeni kelljen....na, jó mélyre mentem...nem is akarom tovább bonyolítani, csak kijött...
az angolozáshoz még annyit: kommunikációs/angolos bölcsész lennék én is, de semmiképpen nem szeretném Pankát angolra tanítani addig, amíg meg nem tanul szépen/helyesen az anyanyelvén beszélni!!!! Majd talán, ha már megy az apacukafundaluka, a mitsütszkisszűcs és társaik is, na akkor előveszünk egy angol dalocskát...egyelőre a nenenenenem, a bababababa és a mamamamam szószerkezeteket nem értékelem tökéletes magyartudásnak, szóval várunk az idegen nyelvvel!