Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,mush én zöldborsó főzeléket csináltam fasirttal,a fasírt elfogyott,holnap a főzelék mellé tükörtojás lesz.

Aida olyan jó hogy jó hírekkel jöttél,ami a fejét illeti nekem meg azt emelte ki a doki,hogy különösen hosszú a combcsontja akkor ez meg mi lesz zsiráf?! :shock: :lol:
Vagy valami topmodell... :wink: A Noel tök jó név.Nekünk a kissrác Medárd lett volna,én is a különleges ritka nevek híve vok,lásd Mózes,Jázmin,Írisz.

Nagyon sokat rugdos a baba,majd ki bújik a hasfalamon keresztül.Bevallom néha még fáj is. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: Nagyon örülök, hogy végre jó híreket kaptál :))))))

A fej meg adottság kérdése is. Az egyik barátunk gyereke pl. iszonyú nagyfejű de szemmel láthatóan ahogy nő, úgy kezd arányosabb lenni. Két éve még sokkolóan nagy volt a feje :) (Nem vízfejű, csak nagy koponya:)))))
Vendég

jajj ez lemaradt :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom igaz-e, de én jót nevettem rajta (mármint e nyelvezeten). Természetesen ezzel nem írom le a kínai ipart, de hadd osszam meg veletek:

Made in China...

Néhány részlet egy kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatójából.
A tabletta nem kapható Magyarországon,mert megbukott a törzskönyveztetési eljárás során. Vajon miért?

"Köszöni a miénk cég hogy Ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékozató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem
tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén."

"Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy
Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Önbelees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga
teljességében nyelendő bele Önnek szevezetetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy. Nem hany
magatol, nem jó. Teherbe beleshet ha hany maganak ujjatol. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum."

"Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez áltánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét ."

"Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való."

"Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és
esztétitikátalan."

"Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen
vagy Önnek szíve ritmusosan zavart."

"Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember."

"Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek hogy miént terméket Ön nyeli."

harivera
Budapest XXI. kerület

vera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát ez marha jó volt! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

vera:
:D Ez tényleg jó. Még páromnak is felolvastam. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Helló Csajok!

Ma délután jártunk Apával az Elefáni Babadiszkontban, bevásároltunk: kiskád, orrszívó, lázmérő, hőmérő, textil pelusok... Aztán elmentünk a Mini-Manóba is, ott csak körülnéztünk és Apának vettünk egy plüss kutyát. :-D Ha decemberben megszületik Zsófi, két gyerekem lesz Apával együtt! :-D

Mellszívó kérdésben viszont csak jobban összezavarodtam... Most hoztam prosit az Aventről meg a Medeláról és jól végigolvasom az összes típust, talán az segít a döntésben.

És képzeljétek: a mikrós sterilizátorok 4-5 ezer Ft-ért nem mások, mint műanyag edények tetővel. Ezt egy olcsó műanyag tállal is meg lehet oldani...

Cili!
Tudom, ez nem vígasztal, de az én allergiám sem lett jobb… :evil:

Kati!
Nekem erős folyásom van. Minden nap. Először én is aggódtam, hogy magzatvíz, de csak a hormonok. Állítólag ha magzatvíz szivárog az rózsaszínes, meg görcsök is társulnak hozzá. A dokim vmi tesztcsíkkal le is ellenőrizte. Szóval no para!

Betti!
Mindig olvaslak a másik topikban. Nagyon erős csaj vagy!!!Olvastam, hogy a folsav mennyisége volt a kérdés. Én, amikor kiderült, hogy terhes vagyok és beszéltem a dokimmal, egyből el kezdte szedetni velem a napi egy Elevitet + a napi 3x1!!! (3x3 mg) folsavat. Ezt a mennyiséget a 12. hétig tartottam.

BB!
Hát ez az érdi bölcsi-ovi kérdés tényleg csak úgy oldható meg a legkönnyebben, hogy Pestre hordjuk a gyerkőceinket.

Aida!
A ti esetetekben jól hangzik a dupla vezetéknév Noelnek. Mindkettő elég rövid, így együtt sem hat túl hosszúnak. Nekem a Noel név a jelentése miatt tetszik nagyon!

Szuper, hogy a 2000-es értéked nem változott! És ez még így is marad egy jó darabig, hidd el! Csak pozitívan! Noel meg nem nagyfejű, csak simán okos lesz!!!

Mush!
Kitartást a melóhoz! Az elején én is azt mondtam, hogy a végéig akarok dolgozni, de kicsit sem bánom, hogy már abbahagyhatom.
Hajrá építkezés!!!

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: A Noelt mi is azért választottuk. Szeretnénk ha hű lenne a neve jelentéséhez és nem sietne nagyon kifele. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera!

Ez piszok jó!
Ment is a barátnőmnek emilkében. Nagyon jót szórakoztunk rajta! :lol: :lol: :lol:

Aida!
Szupi hogy nem változott a 2000 -s értéked!

Nálunk én szertnék különleges nevet a babának, Apuka véleménye pedig hogy ne legyen különleges neve. Nem tudom meg fogunk e egyezni. Már az Alexandrába is nehezen ment bele. Ez az ő verziója. És enyém az Odett. Attól rendesen rosszul van. :roll:
Lesznek még harcok köztünk a név kérdésben. :oops: :)
Vendég

Sziasztok,

Niki: írj privit hol laksz, megoldjuk, hogy megkapd még szülésig. Vagy elmegyünk a talira?

Zöldi: kérted napokkal ezelőtt, hogy jelezzük ki megy a talira. Én nemet jelzek, hátha így elmegyek (mint már mondtam). Eddig ugyanis fordítva volt. Ja, nagyon köszi a privit.

Irigykedve nézem a vásárolt babaruha kollekciókat, de nekem mindenem megvan a mindjárt 21 hónapos majdnem bölcsis kisfiamról, és a kamaszról is. Azért 1-2 újat majd veszek a karácsonyi bevásárláskor.

Aida: nagyon örülök a jó eredményednek, ez azt jelenti, hogy betartottad az orvos utasításait. A fejét persze nézzék meg biztonsági okokból.

Leírom a fejsztoriainkat:
Nekem végig nagyfejűnek mondták a nagyfiamat (több orvos is), már nem tudom a fej átmérőjét születéskor, de egész életében a korának megfelelő legkisebb méretű sapkákat hordta. Szóval mellényúltak. Most egyforma a két fiam feje és haskörfogata (21 hónapos és 12,5 évesek). Jó mi? A kicsivel elküldtek néhány hónapja koponya röntgenre, mert nem szabályos kerek a feje (szerintem csak kevés embernek olyan, de mindegy), mondták, hogy valószínű túl korán záródott be a koponyája, ezért majd műtéttel felnyitják. Azt hittük elájulunk. Ezután röntgen, majd közölték, hogy 'Ja, mégse', akkor más baja van, leleten ez szerepel: gyorsabb fejlődési ütem (szindróma). Mondtam, hogy ez káros, vagy baj? Nem, csak ez a diagnózis, kb fél évvel meghaladja a korát a gyerek minden mérete. Hát, még megnézték uh-gal minden belső szervét, minden méretarányos, de valóban a gyerek egy kicsit nagyobb a korához képest. Most 13 kg, 21 hónaposan. Teljesen normális, csak már minden orvos át akarja passzolni másikra a felelősséget.
Ezt csak azért írtam le, mert mindig meg tudják ijeszteni az embert, és természetes, hogy utánajárunk, hisz a gyerek az első, de szerencsére az esetek többségében minden rendben van.
Ja, ami még a legszebb volt, kézzel a fejét egy orvos nem tapogatta meg, és a végén azt is közölték, hogy lássa a gyereket pszichológus félévente, mert figyelni kell a szellemi fejlődését. Ami szerintük le van maradva, mert csak 14-15 hónaposan járt egyedül. Csúcs. Persze ide azért nem vittük el, a férjem majdnem a doktornőnek javsolta ugyanezt. Most 21 hónaposan mondatokban történeteket mesél. Le van maradva? - kérdezem, mit csináljon könyvet írjon?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

tony vegre hazaert. egyik haverjanal dolgozott 8-ig. neha annyira bunkok a haverjai. szivesseget tesz neki, es meg azt se kerdeztek meg, hogy ker-e enni. szegenynek majd kiesett a szeme az ehsegtol mire hazaert.

aida. tok jo hogy nem romlottak az eredmenyek! latod pozitivnak kell lenni!

berni.kerunk fotokat a szerzemenyekrol!:)

KépKép
KépKép
mush589

Nekem minden leletemre 3000-es számot írnak. Az mit is jelent? (Ilyet kérdez egy majdnem háromgyerekes anyuka)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb: ( és akit még érdekel)

az értékek:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Vendég

nahat. nekem fogalmam sincs. ilyesmit itt nem is neznek. :roll:

na jo ejszakat mindenkinek! cuppa

KépKép
KépKép
mush589

Szorsolya: nagyon köszi, ezt valahova elmentem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Nekem még soha egyetlen leletemre se írtak számot... Van valami sztenderd blabla, szedjek magnéziumot, vasat és annyi.

(Fúúú... ma is bevásároltunk... vettünk egy újabb zsák Lego Primot benne egy olyan készlettel amire már egy ideje vadásztam:) Nekem ezek a kedvenceim. Lilla már elkezdett a Duploval is játszani, de a Primo az amiből a legjobbakat lehet építeni... Mondjuk most, hogy jön a kistesó már bátrabban vásárol az ember mert így ugye 2 gyerek fogja használni ezeket... ) Ruhát persze még nem vettünk a kistesónak, a téli ruhák beszerzését (ld. overál) valszeg a mostani babaruhabörzén fogom megoldani (azon amit Vera is ajánlott... Tényleg: Jön még valaki? Akár össze is futhatunk valahol...) Zöldi cuccai is tetszenek de sima rugdalózónk vans zerencsére, plüsst meg nem akarok ráadni a kistesóra így most elég határozott elképzeléseim vannak arról, hogy mit is keresek (ha nem találok akkor marad a Teszvesz és a Vatera mondjuk december elején)

Mondjuk nekem a legnagyobb beruházásom egy fa bölcső lesz kókuszmatraccal. 23-25 körül már láttam használtakat... (szerintem iszonyú drágák, tekintettel arra, hogy a gyerek alig néhány hónapig használja csak...)

Ez a legújabb Legokupac egy kakukktojással:) (itt kicsinek tűnnek de nagyon nagy játékok... a jobb szélen lévő csörgőket mindenkinek nagyon ajánlom, az összes ismerősöm egyhangúan ezeket szavazta meg a legjobb játékoknak féléves kor fölött...)
Kép
Vendég

Bocika! Du elmentünk babamasszázst tanulni - egyik barárnőmnél - és ott a külvárosban egészen kellemes volt. Most megint szakad rólam a víz.
Felpróbáltam az őszi cipőimet...0 darab jön fel a lábamra :twisted:

Gabylány! Logopédust már most szerezzél KK-nak! :wink:

Mush! Én semmit nem főztem, mert még azt sem tudom elég gyorsan megenni, amit az anyukámtól hoztunk maradékot, pedig 3 felé csomagolt :lol:
Én táppénzen leszek, az tuti. 2 hónapra már nem tudnék visszamenni, mert a helyettem felvett kolléga nem nagyon örülne, meg a kölköknek is jobb így, ha egy tanár tanítja őket egész évben.

Gabylány! Neked is szívesen varrok olyanokat, amit feltettem, ha az enyém kész, és még tudok ülni. Nekem most az a testhelyzet a legnehezebb - légszomjam lesz tőle.

Mondtam a barátnőmnek, ha a mi gyerekeink is kötöjelesek lesznek és két nevűek, és Hannának megtetszik Kolos, és olyan okos lesz, hogy ledoktorálnak, akkor:
Dr. Papp-Csonka Kolosné Dr Konkoly-Tálos Hanna Dorottya lenne

Bellanita! Milyen szabásmintára gondolsz?
Csinálj centit! Olyan jó minden este levágni egyet belőle!

Aida! Erre gondolsz?
Kép

Kép
zölddisznó

bb! Akkor NEM írlak be talira! Szivi privit!

Kép
zölddisznó

bb:
Köszi a sztoridat! :)

zöldi:
Igen ez az a rugi. Ez is eladó, igaz?

Ilyen hamar kivetett engem az ágyikó. :( Apa most ment el dolgozni, én meg nem bírtam visszaaludni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bb nekem a 3 éves kislányom 13 kiló! :shock: Jó kis vasgyúró fiad van.a 3000 res érték a lehető legjobb,minden zárva.Nekem már 16 hét óta 3100,ami az jelenti a külső méhszáj egy ujjnyira nyitva van.
A Noel ugye karácsonykor születettet jelent,a Mózes azt jelenti:vízből kihúzott fiú...persze,magzatvízből,és tényleg úgy kellett kihúzni! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: most már azért jobb a helyzet. Tegnap is jól bírtam, pedig majdnem 2,5 órát vasaltam meg pakolásztam. Igaz közben a férjem kitalálta, hogy menjünk el pizzázni! :lol: Jól bekajáltam, pedig diétázni kellene, de mindegy. Egy-két tizedet nem érzem jelentősnek, főleg hogy előtte nap én dugig ettem magam szőlővel.
Vera: jó a sztori
Mush: én hétköznap nem főzök, esszük a jó kis üzemi kaját. Én amúgy tényleg szeretem, hiszen kisgyerek korom óta menzás vagyok, tehát megszoktam. Otthon nem éri meg kettőnknek főzöcskézni, csak hétvégén szoktam. Most nem tudom mit főzök, mert szombaton MEGINT LAKODALOMBA megyünk, tehát akkor nem kell kaja. Vasárnap meg valami light-os, lehet túrógombóc lesz, de az is lehet bejelentkezünk anyósékhoz. Múlt hétvégén anyuéknál voltunk!

Nekem semmilyen értéket nem ír a doki a lapomra. Megvizsgál manuálisan és közli hogy tökéletesen zárt minden! Szerintetek ez így rendben van???
Vendég

sarmon:
Igen a Noel jelentése karácsonykor született gyermek és szeretnénk is ha ehhez tartaná magát. :) Legalábbis nagyjából.

Én szoktam főzni hétköznapokon is, párom mindig azt viszi másnap ebédre. Ma pl. babaleves készül majd.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Boci "Megvizsgál manuálisan és közli hogy tökéletesen zárt minden! Szerintetek ez így rendben van???"amíg rendben van addig rendben van!ha baj lenne azt már biztos beírná!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: :lol: :lol: Szerintem a neve pont elég gyakorlás lesz neki (már látom, hogy az első időkben kittyán kittóf lesz)... amúgy a párom nővére Krisztina, és neki sem okozott akkora törést az életében a neve, hogy "cihiáterhez" kellene járnia :P
A felajánlást köszönöm, majd meglátod, hogy leszel, ha ezzel végeztél, a világért sem akarlak terhelni :)

Bocika: az én dokim ugyanezt csinálja, és azt mondta, hogy amíg nincsenek görcseim, addig nem kell aggódnom :?

Kép

Kép
gabilany79

Jujj, lányok! Nem, nem vagyok ennyire szadista. Most nézem mit írtam. Nem babaleves, hanem bableves.. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: a babaleves freudi elszólás volt? :wink: (vagy télleg van ilyen :? )

Kép

Kép
gabilany79

Na, mire elküldtem, kiderült...

Kép

Kép
gabilany79

Már nem emlékszem hogy ki írta hogy fenyő bölcsőt szeretne venni,és hogy használtan van 25 ezerért,na én a www.nikicabababolt.hu-n találtam olcsóbban vadi újat!

Hiába Aidának minden gondolata csak a baba körül forog ezért akar babalevest főzni ebédre! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: köszi megnyugtattál. Csak furcsállottam, hogy nem ír értéket, másoknak meg írnak.
Gabilány: neked is köszi. Amúgy nem vagyok ideges, csak ez úgy felmerült bennem, hogy nálam nem ír számot!
Aida: babaleves! :lol: :lol: :lol:
Vendég

a fonokom eladja a sterilizeruket 3000ftert. szerintetek megvegyem?(nem mikros)

aida. szolj, ha kesz a babaleves. atmegyunk! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

bebic. hogy alltok? mi van veletek?

KépKép
KépKép
mush589

Sarmon: Köszi!
Vendég

Jó reggelt!

Aida! Igen, ez még megvan...de nem fehét, hanem világoskék - sötétkék.

Bocika! Te aztán tudsz élni! :wink:
Nézd meg a kiskönyvedben, szerintem benne lesz a 3000.

Gabilány! A héten megérkezik az anyag, aztán nekiesek. Csak még szivacsot kell szereznem hozzá. Aztán majd meglátjuk.

Kép
zölddisznó

Kimentem egy kicsit rendbetenni a virágos kertet,de egy az hogy pont most odatűz a nap,másik meg az hogy rámászott a vállamra egy imádkozó sáska...na bejöttünk inkább dvd-zni,majd estefelé folytatom. :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: Örülök, hogy jobban vagy! És hogy jók lettek a számok!

Én lassan belefojtom magam a kádba a büntetésvégrehajtással egyetemben. Pénteken egykor lesz az a rohadt vizsga, mindenki szorítson! Csak nincs szívük ekkora pocakkal megbuktatni:)

Ha igen, akkor eljöhetnétek tüntetni a bíróság elé..:)

Kép
mannababoca

Sarmon: Mázlista... a mókusaink ölni tudnának egy szép fejlett sáskáért :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Manna! Jaaaaaaaaj de úúúúútálnám én azt, amit te most csinálsz. Szorítunk péntekre!!!
...ééééés jövő héten jóga? :wink:

Csaki! Ha kérnek esetleg csótányt, akkor csak szólj! :lol:

Kép
zölddisznó

zöldi:
Akkor a világoskék plüss rugit szeretném a zsiráfos mellé! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Pocsék éjszakánk volt. Annának nagyon fájt a torka, folyamatosan nyelte vissza a taknyot, mellettünk volt egész éjjel, de alig aludtunk, sírt ő is, én is. Úgy sajnáltam, mert semmit sem tudok tenni érte, inni nem akart, pedig az segített volna. Szóval így telt az éjszakánk, reggel doki néni, torokgyuszija van... Szegénynek folyton porszívózom az orrát, ő meg hadakozik... Tiszta horror, mert ülök a gyereken lovagló ülésben, de a hasamtól már nem tudom normálisan tartani a csövet...

Nekem sem írnak soha számot a méhszáj állapotáról... :roll:

Nálunk ma bolognai lesz, Anna kedvence, hátha hajlandó lesz enni így egy kicsit..

egy kis nosztalgia:
www.jatekanno.hu :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: átnéztem az összes papíromat, sehol semmi jele ennek az értéknek. Igen tudunk élni, bár elhiheted, hogy így babavárás előtt mennyire hiányzik 4 lakodalom 1,5 hónap alatt!!! Már kezdem unni, és ehhez a hétvégihez meg kedvem sincs. Ráadásul néztem, hogy nem mond valami meleget és nekem sincs nagyon őszi cipőm, tehát arra is be kell ruházni. :x Ja és ünneplős rucim sincs őszi változatban amibe beleférnék! Huuu tényleg nincs kedvem menni.
Manna: kitartást. Hidd el sikerülni fog!
Vendég

Zöldi :))) Megennék ők lelkesen csak nem szeretném ha mondjuk 1-2 megszökne és családot alapítanának :) (Lisztkukacok azok szöktek már meg... néha találunk itt-ott bogarakat, de azok ártalmatlanok, szépen megfogjuk őket és ők lesznek az aznapi desszert... bár az utóbbi fél évben sajna egyet se láttam, úgy tűnik egyre hatékonyabbak a mókusok és nem engedik ki a karmaik közül a prédát:)))))))

Mágnes :( Oscillót próbáltátok már? Én ilyenkor az elején napi 1 oscillót és napi 3-4 homeogene-t adok Lillának, max. 2 nap alatt vége a gyuszinak... (plusz az orrszíváshoz Athomer orrspray-t használok, ez tűnik a kegkíméletesebbnek...)... (Lilla is üvölt persze ilyenkor mintha nyúznák)
Vendég

Mágnes: reméljük Anna hamar meggyógyul. Ezt az internetes oldalt ismerem, nagyon jó cuccok vannak fent.
Aida: te írtál itt az agyméretről???!!! Most hogy átnéztem a papírjaimat, a 20 hetes leleten van kisagy értékem, ami 21mm. Tényleg emlékszem, hogy a doki megnézte és meg is mérte. Ehhez volt a HC-nk 185mm!
Vendég

Ma engem is kivetett az ágy!
Egészen fél 8 -kor. :roll:

Konyhatündérkedős kedvem van. Tárkonyos kolbászos krumplileves és tejfölös kenyérlángos lesz a menű.
Már isteni illata van a kenyérlángosnak. :oops:

Viszek az apukámnak mert én egy hétig enném magamban.
Ha egyedül vagyok itthon csak össze szoktam csapni magamnak vmit.

Hétvégére mikor apa hazajön akkor szokott lenni nagy főzés.
Vendég

Oké Aida!

Gyógypuszik Annának! Mi legyen a cuccokkal? Minet kéred?

Bocika! Akkor küldd el a férjedet, és mondd meg neki, hogy csomagoltasson kaját!
Tök jó aza az oldal, amit belinkeltél!

Kép
zölddisznó

Nekem a csipegetős csibe meg a kutyapersely rémlett,atöbbivel sztem én nem találkoztam.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Én fel sem merem sorolni, mikre emlékszem.

Szorsi! Terhességi tünet! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Úgy látszik ma mindenki főzöcskézik. Hát én is, kész a gulyás leves, meg a rakott palacsinta. Pogácsát nem csináltam, mert az uram a múltkor leszólta, és nagyon mély nyomokat hagyott benne..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jobbulást a kicsi lánynak...

Nem is tudom, mush azt hiszem te írtad, hogy nem etették meg a párodat. Hát az én párom elment jómúltkor (júliusban, amikor azok a nagy melegek voltak) gipszkartont rakni. Ha én nem rakok neki kaját nem eszik aznap. Mikor kért vizet, mert szomjas volt, kapott egy egész pohár (!) vizet. Szegény mikor hazaért, megszívta magát, mint egy szivacs, egész este fájt a hasa....
Kép
dcili81

Sziasztok!

Köszi a kajatippeket, már készül a borsófőzelék tükörtojással :D
Vera! jó kis sztori ! vidámabban indult a reggel!
Aida! örülök a jó eredményeknek !

A kiskönyv kitöltés teljesen dokifüggő... az én orvosom nekem sajna szorgalmasan vezeti, barátnőmnek meg soha semmit nem irt a méhszáj állapotáról.
Remélem ma nekem sem ir semmit.. :roll: 4 re megyek hozzá..

Annának jobbulást!

Tud valaki valamit az esetleges januári törvénymódositásokról? ( GYED-GYES ? )
Lehetőségem volna munkahelyet váltani de nem tudom bele merjek e vágni....

Kép
eszterke24

Zöldi:
A 2 gatyó a sapi kellene. És ha még belefér, akkor a kantáros.

Lánykám most aludt egy órát Apja helyén.. :) Végre pihent :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok pecsétet kaptok a kiskönyvbe a nőgyógyásztól?????????

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?