Helló Csajok!
Ma délután jártunk Apával az Elefáni Babadiszkontban, bevásároltunk: kiskád, orrszívó, lázmérő, hőmérő, textil pelusok... Aztán elmentünk a Mini-Manóba is, ott csak körülnéztünk és Apának vettünk egy plüss kutyát.
Ha decemberben megszületik Zsófi, két gyerekem lesz Apával együtt!
Mellszívó kérdésben viszont csak jobban összezavarodtam... Most hoztam prosit az Aventről meg a Medeláról és jól végigolvasom az összes típust, talán az segít a döntésben.
És képzeljétek: a mikrós sterilizátorok 4-5 ezer Ft-ért nem mások, mint műanyag edények tetővel. Ezt egy olcsó műanyag tállal is meg lehet oldani...
Cili!
Tudom, ez nem vígasztal, de az én allergiám sem lett jobb…
Kati!
Nekem erős folyásom van. Minden nap. Először én is aggódtam, hogy magzatvíz, de csak a hormonok. Állítólag ha magzatvíz szivárog az rózsaszínes, meg görcsök is társulnak hozzá. A dokim vmi tesztcsíkkal le is ellenőrizte. Szóval no para!
Betti!
Mindig olvaslak a másik topikban. Nagyon erős csaj vagy!!!Olvastam, hogy a folsav mennyisége volt a kérdés. Én, amikor kiderült, hogy terhes vagyok és beszéltem a dokimmal, egyből el kezdte szedetni velem a napi egy Elevitet + a napi 3x1!!! (3x3 mg) folsavat. Ezt a mennyiséget a 12. hétig tartottam.
BB!
Hát ez az érdi bölcsi-ovi kérdés tényleg csak úgy oldható meg a legkönnyebben, hogy Pestre hordjuk a gyerkőceinket.
Aida!
A ti esetetekben jól hangzik a dupla vezetéknév Noelnek. Mindkettő elég rövid, így együtt sem hat túl hosszúnak. Nekem a Noel név a jelentése miatt tetszik nagyon!
Szuper, hogy a 2000-es értéked nem változott! És ez még így is marad egy jó darabig, hidd el! Csak pozitívan! Noel meg nem nagyfejű, csak simán okos lesz!!!
Mush!
Kitartást a melóhoz! Az elején én is azt mondtam, hogy a végéig akarok dolgozni, de kicsit sem bánom, hogy már abbahagyhatom.
Hajrá építkezés!!!