Sziasztok,
A hidegfront kiütötte Gabit, bealudt, pedig mostanában nappal már nem nagyon kényeztet el minket ilyesmivel. Úgyhogy gyorsan írok.
Lukrécia, a dokinénink nagy homeopata, de a bukásra csak annyit mondott, hogy olyankor van, amikor Gabi túl mohón eszik... és ez igaz is, iszonyat vehemenciával veti rá magát a mellemre meg a cumisüvegre. Csak a mellemből valószínűleg technikásabban kéne ennie, akkor nem nyelne ennyi levegőt. A szerelmesek csodásak!
Mamm, köszi, én beérném egy kicsivel rosszabb evőkével is, de hát ez van
Zsófi milyen nagy már! És ezek a fürtök
Rebe, a körforgó nekünk is bejött, 4 állatka van rajta. Eleinte az oroszlán volt a kedvenc, most a majmot favorizálja Gabi, nagyokat nevet rá. Az elefánt és a beazonosíthatatlan párosujjú patás egyelőre hidegen hagyják. Játszószőnyegnek habszivacs puzzlet vettünk, nekünk bevállt. Olyasmi, mint amilyen Bensziéknek van.
Vicuska, ezek a fitnesses fotók nagyon jók, jókat nevettem rajtuk
Zsókuci, gratulálok a vizsgádhoz, szuper vagy
Benszi, én is gyakran hasra teszem, de Gabi nem díjazza a kinyíló világot
Ordít!
A járókás-öves ötletet köszi, megcsinálom! Kemény lehet így egész nap egyedül két örökmozgóval, minden tiszteletem a tiéd és az összes ikrek anyukáé! Én nem tudom, hogy bírnám, komolyan...
Bibike, szerintem is kicsit korai még 50 szavas szókincsre szert tenni... micsoda elvárások, hihetetlen dühítő...
Gica, na, akkor nemsokára futhatsz a gyerkőcök után, mint a nyul
Vagy ez már a kúszással képbe került?
Agnese, Milán annyira gyönyörű! Azok a huncut szemek... imádom. Örülök az eredménynek!
Share, jókat írsz a beszédfejlődésről
Én is várom már nagyon ezt az időt.
Fiona, nagyon megszenvedtétek a fogzást?
Estrella, remélem, hamar rendbe jössz, jobbulást!
Juci, klasszak a csajszik
A kis rámolósak.
Szóval velünk az van, hogy megkapta Gabi a soron következő oltását, szépen be is lázasodott, de egy kúp megoldotta. 3 napon át állt a bál nálunk, iszonyú nyűgös volt, ordított sokat, de nem hinném, hogy ettől, mert már előtte elkezdődött... Még szopás közben is volt, hogy sírt.
Ma van az első nap, hogy nyugodtabb, alszik, de szerintem csak a hidegfront miatt, ahogy azt feljebb is írtam.
Főleg az esti órák cirkuszolósak, olyankor _csak_ kézben van el, de van, hogy még ott is ordít... lehet, hogy beindult a fogfejlődés, vagy nem tudom... most itt ez a hideg, fogalmam sincs, mit adjak rá
, eddig nem kellett ilyesmin gondolkozni, nem is nagyon vannak meleg cuccai... azt hiszem, érik egy nagyobb bevásárlás, de 62-es ruhákat már nem merek venni, mert szerintem nemsokára kinövi. Most 64 cm és 6 kg.
A buksiját már szépen kiemeli, de van, hogy nincs kedve. Próbálkozik az oldalra fordulással, sikerül is neki. És szépen elkapja a felé nyújtott tárgyakat, a jobb kezével ügyesebben, mint a ballal. Aztán persze megpróbálja őket beépíteni az arcába
Hát így vagyunk mostanában.