Sziasztok!
Marci 11körül belázasodott,itt járt a dokinéni.Kaptunk Cefzilt(torka van bedurranva)!3óránként adom neki a lázcsillapítót,hűtő fürdőztünk (egy hős volt!remegett,de nem sírt) és 39fok alá nem megy a láza!Nem is tudom,hogy lefeküdjek-e,mert elaludni nem merek!
Vikó!
Ügyik vagytok!Bátran örülj és légy büszke Lucára!
Brigi!
Szuper hírek!Lesz itt még 40is!
Igazi fejetlenség van az eü-ben.Nem csodálkozom,hogy senki nem tud semmit!
Majd mesélj a következő táncról!
Mi valszeg nem megyünk holnap tornára,mert "kedves mama" most se ér rá 1órát vigyázni a Marcira.Apa meg idegen helyre nem tud 2-t elvinni (azért várható,hogy Benit úgy kell behúzni a tornaterembe).
Ja és persze csütörtökön (az lenne a köv. alkalom) se ér rá anyósom.Így ha a Marci akkor se lesz "szalonképes",az is kimarad.Jó kezdés!!!
Cat!
Hát nem semmi,amit mondtak!Ez már a vicc határát súrolja!!!De ez már évekkel ezelőtt is így volt mindenhol (Dávid is délelőtt 9-re járt anno logopédiára).
Tudod,most mondta egy "hozzáértő" ismerősünk,hogy ma az oktatásnak (bölcsitől az egyetemig) egyetlen célja van:elbutítsák a magyart!!!!!Lehet mindenhez jogod,meg lehetőséged,meg járhat,mert jogosult vagy rá stb.Semmi nem számít!Csak a pénz!!!!
Munkahely:egyenlőre nem hívott a csaj,bár ígéretet tett,hogy elutasítás esetén is jelentkezik.Igaz,október eleji munkakezdésről volt szó.Még mindig nem igazán tudom,hogy minek örülnék jobban: munkának vagy elutasításnak.Azt hiszem,ezt a döntést rábízom a sorsra!
Lilla!
Kösz!
Ügyik ezek a gyerekek!!!
Te haladsz a diplomamunkáddal?
Nettke!
Kösz!Nekünk hat a Sinupret,de csak ha szárazan köhög.(felszakítja a váladékot)Ambroxolt mire adod?Száraz köhögésre?
Detti!
Azért benne van a gyerekekben 13.000-ért broncho-vaxom!!!!
Reméltem,hogy az ilyen durva baciktól legalább megvédi őket vagy gyengíti a hatásukat.De 1hét után (ráadásul meleg volt,nyitott ablak,sokat voltak kint és még ott se aludtak) 40fokos láz,hányás,hasfájás,torokgyulladás...Na azért ez nem túl bíztató!
Nyugodalmas éjszakát!
Edit