Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Tánc kicsit vegyes volt. Borkának nagyon tetszett, énekelni és táncolni is próbált a többiekkel. Réka sokszor csüngött rajtam. Kicsit dühös is voltam a végén, bár többen mondták, hogy az ő gyerekük többedik alkalommal sem volt hajlandó beállni a többiek közé egyáltalán, csak ült a széken az anyukájával. Szóval azért Ré sem volt annyira mulya, csak nem ehhez vagyok szokva.

Az asztalos nem jött ma, de már tegnap is tudtam, hogy nem fog. Sajnos nem készültek még el, de ezen már nem is izgatom magam.

Kata :)
Biztos minden rendben lesz, de azért nem árt az óvatosság. Nehéz lehet így műtét után, de hamar túl lesztek rajta.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Brigi

Gratula a 37-hez!!! Ha nem találkoznánk- dobj már fel egy képet magadról pocakkal, úgy megnéznélek!

Detti

Jól néz ki a kert! Ügyesek a pasik a sütögető-hellyel.

Annamari

Hú, nem semmi program előtt állnak a fiúk ebben az évben! Kíváncsi vagyok mennyire fogják bírni-remélem igen, mert úgy használ igazán. Azért jó, hogy sikerült megtalálnod ezeket a lehetőségeket, ügyi vagy!

Kata

Gondoltam rátok! Nekünk az volt a szerencse, hogy bevittem a kocsivideót és egész nap a Verdákat nézte rajta Dá. Persze kicsit elesett volt, meg sírós, de így nagyon jól átvészeltük a napot. Na, itthon tényleg rohadt nehéz volt vele, mi is anyuval ketten vesződtünk, mert nem lehetett a kettőt együtt tartani. Estefelé én is minden nap kivittem őt is- csak a tűző nap ártalmas. Inkább az volt nehéz, hogy ne akarjon kergetőzni. Azért 1 hét után már nem kell annyira vigyázni rá, fokozatosan csinálhat mindent, habár teljes gőzre majd két hetesen kapcsolhat őkelme. Én mindig attól féltem, h nehogy pofára essen és felszakadjon valahogy a sebe. Azért jó, hogy már túl vagytok rajta, nem? Én majd megőszültem amíg kihozták a műtőből. :roll:

Viki

Azért csak kapcsolódj vissza a társalgásba irgum-burgum! Baba és Meme úgyis nagyon eltűnt mostanában! Nehogy már Te is!!!

Az öltözködési mizérához: Nálunk most nagyon azonosultak a saját nemükkel. Annyira, hogy Dávid kitér a hitéből ha Niki is csokipudingot akar enni, mert az fiús, a vanílás meg lányos. :lol: És minden mást is elosztanak így- én ettől mászom néha a falra. :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

Nálunk is volt dvd lejátszó. Ha nem lett volna, fogalmam sincs hogy vészeltem volna át. Azért az nagy kincs.
Itt is az a gond, hogy ketten kergetőznek, pörögnek, egymást húzzák..., de ma is eltelt egy nap, számolok rendesen. Tényleg jó, hogy túl vagyunk rajta, már 1 hónapja hergelem magam, már gombóc volt a torkomban minden délután, pszichésen szarul voltam. Amikor bevitték a műtőbe, bőgtem....Most már sokkal jobb.
Ez a puding vicces, tetszik!!!!!!!! Nem semmi gyerkőcök. Tudom, neked kevésbé poén.... :D

Kata

Kép
kateduo

Ikres tali valamikor még a jó időben? Lehet nálunk. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla! Ilyen invitálásnak nem lehet ellenállni, úgyhogy ma félretettem mindent, és megcsináltam a nyaralási beszámolót. Íme:

Kép Homok a szélben...

Kép Hé, lányok, valaki nem kenné be a pocim???

Kép Remélem nem valami olasz nemzeti oroszlánra akartam felülni!!!

Kép Here comes the men in black...

Kép Puszi-nyuszi...

Kép Na, mutter ide rakott minket valami leander mellé, mert állítólag jó lesz a kép!

Kép Achtung! Achtung!

Kép Még mindig jobb így hazabatyogni, mint a hidegvizes zuhany a parton!!!

Kép Szálljunk el, én is akarom!

Kép Kérem figyeljenek, záródnak az ajtók!

Kép Távolban egy fehér vitorla...mögöttem meg a tesóm!

Kép Hawaii, didzsé, napfény...

Kép Partra vetett sellőlány

Kép Partra vetett sellőfiú

Kép Homok a szélben 2.

Kép Hogy miért foglaltak az Ősök 3 ágyas apartmant?

Szóval ilyen volt...ma már csak emlék...

És amúgy?
Itthon, készülünk az ovira. Már voltak nálunk az óvónénik családlátogatáson, és mi is voltunk teadélutánon az oviban. Eddig minden élmény pozitív. Már csak egy nyitott kérdés van: Luca nem hajlanó bilibe/ WC-be kakilni, csak pelusba...Van valami jó ötletetek?

Más: Talizunk 11-én? Mikor és hol? Ki jön?

Brigi! Szuperdrukk tőlem is! Nagyon ügyi vagy!

Kata! Jó, hogy túlvagytok rajta...

Ja, és minden ovisnak pusza!
Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Lilla! Egyszerre írtunk: én benne vagyok az ikres taliban. Szerintem dobj fel időpontot!

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka,

A képek magukért beszélnek :D

A 11-e nekem okés! Valaki - talán Vikóka - javasolta a fél 8-at az Oktogonnál. Az mindenkinek jó?

Lilla,

Én is benne vagyok egy ősz eleji találkozóban. Nekünk a szept. 20. nem jó (illetve a gyerekeknek és apának jó, én a barátnőimmel megyek shoppingolni Parndorba), minden más még okés.

Kata,

Tényleg rossz lehetett neked, amíg a gyerkőc a műtőben volt (én már 2x átéltem ilyet, sajnos), de olyan gyorsan magukhoz tudnak térni, hogy valójában a szükők nehezebben viselik, mint a gyerekek.

Brigi,

Gratula a 37. héthez. Ez most egy költői kérdés: akkor te 11-én nem is jönnél el? Azért jó lenne, ha igen...
Nem értem, amit írtál: sajnálod a virágágyást. Megcsináltuk a virágágyást, ahova tervezted, nagyjából olyanra is. Látszik is azon a képen, ahol a terasz van lefényképezve a gyerekekkel. Vagy mire gondoltál?

Gyöngyi is eltűnt...

Detti

KépKép
kiliman

Igen, én javasoltam a 19:30 Oktogon Burger-t. Foglaljunk szerintetek asztalt is valahova?

Detti! Pandorf nekem is terv már a barátnőmmel! ;-)

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Mi ma már csak csökkentett létszámmal mentünk ovi.Igaz,azt viszont sírás nélkül!!!!
Marci már a hétvégén is köhögött (kapta rá a Sinupretet),de az éjszaka fájlalta már a hasát is.Reggel meg kihányt a teát.Így itthon fogtam,nemsokára jön a dokinéni.Nem hiszem,hoigy nagy gond lenne,inkább csak az,hogy nyeli a váladékot.Ez piszkálhatja a gyomrát is.De azért fekszik egész reggel.(ami rá nem jellemző)

Brigi!
Gratula a 37-hez!!!
Milyen eltérően tudnak reagálni a lányok ugyanarra az élet-helyzetre!Lehet,hogy legközelebb meg fordítva lesz.
Mi is megyünk kedden ovis tornára a Dávid sulijába.Kíváncsi vagyok,az enyémek mit fognak csinálni.Most még nem túl lelkesek.Bár az megnyugtatta őket,hogy mi is ott leszünk velük ( a tornaterem szélen lehet ülni).Ha megszokják,élvezni fogják-tudom.Csak az a kérdés,hogy így ovival együtt nem sok-e kicsit ez a dolog.

Annamari!
Jól hangzik ez a fejlesztés így!Remélem,a fiúk is partnerek lesznek benne,mert tuti hasznukra fog válni.
Keresztdominancia: ez a probléma megvan Dávidnál is.Ez gond!Pontosan nem emlékszem,mit mondott erről a fejlesztőpedagógus (mert ez már 2éve volt).Meg nálunk testséma ismeret sincs,illetve téri tájékozódás.Ezekből adódik,hogy olyan feladatokat nem tud (vagy bizonytalanul) megcsinálni,mint jobb kézzel megfogni a bal fület. Ez írásnál gondot okozhat.De a torna ezt is javítani fogja.Illetve ti még kicsik vagytok és simán kialakulhat domináns agyfélteke.

Most mennem kell,nyafog a Marci!
Edit

Vikóka!
Szuperek a képek!Nekem a pucér fenekek tetszenek a legjobban :lol: !

Kata!
Jó,hogy túlvagytok rajat!!!Ügyik voltatok!Még pár napot kell kibírni,aztán már ez is csak a múlté!

Kép

Kép
edit73

Nekem is jó a 11-e 19.30 a Burgernél. 8) Viszont foglalni kellene valahová helyet, mert már nem biztos, hogy ki lehet ülni akárhová az idö miatt. Ötlet?

Ikres tali is oké. Nekünk ami jó az szept.13. vagy szept 28. A 20-i hétvége nem jó, 27-én esküvöre megyünk. Az azt követö 7végén meg már szülinapozunk, de mások is itt a fórumról. :D :wink:

Vikóka :)
Szuperek a képek. Látom jól szuperált a fényképezö! Annyira hasonló élmányeink vannak a képek alapján, hogy teljesen visszhozta nekem a nyaralás hangulatát.

Pram :)
Mi volt a nevtanban? Gondolom pont most vagy ott.

Kata :)
Jó, hogy túlvagytok rajta! :D Rád férne egy kis lazítás! Na majd csütörtökön.

Nekünk ma megint cirkusszal ment az ovi. A változatosság kedvéért Oli hisztizett, de úgy, hogy öklendezésig hergelte magát. Ráadásul tegnaptól köhög nagyon az egész család, jobb lett volna neki most otthon, de nem tudtunk otthon maradni. :roll:

Cat
Kép
cateye

Mi jól vagyunk. Már amennyire egy ilyen frontos időben tudok jól lenni. Sokat keményedek, de még nem szülök, legalábbis remélem.

Reggel kocsival vittem a gyerekeket az öt perc sétára lévő oviba az eső miatt. Hát ennek ellenére melltartóig eláztam úgy, hogy kabát is volt rajtam és csak ki kellett menni a kocsihoz, meg utána be az oviba. :roll: A lányoknak szerencsére volt műanyag esőkabátja és így csak az alsó ruhákat kellett cserélnem rajtuk, ahonnan már nem védett a kabát. Remélem nem ma fognak bepisilni, mert nincs több ruha bent. 8)

Ma megyek ctg-re, meg találkozom először a szülésznővel, akit a doki ajánlott. Nagyon remélem, hogy ennél kicsit barátibb idő lesz kora délután, mert utálok esőben vezetni.

Nagyon jó kis nyaralás lehetett!!

Detti :)
Én próbálok ott lenni. De ígérni így a hét közepi hidegfront miatt. :wink: Amúgy egész hétvégén ficánkolatam. IKEA, Auchan, szülinapi buli, úgyhogy ennyi simán beleférne, ha ...

Nem akartam ám bántani a kertet!!!! De egészen más hatása van egy ilyen kerti szegélynek és egy olyan vastag, masszívabb falhatású ágyásszélnek, mint amit én kigondoltam. MOndjuk, amilyen a homokozótok (vagy a miénk :wink: ). Én ezt a fajta félbevágott kis izékből álló szegélyt őszintén szólva nem igazán szeretem. De az a lényeg, hogy Nektek tetszen.

Edit :)
Nálunk is ott lehet maradni a táncon végig. Náluni biztos nem az ovikezdés volt a gond, hanem, hogy teljesen ismeretlen volt a helyzet. Nincsenek játékok és valamiféle szabály szerint kell csinálni az egészet. Szten ez ment Rékának nehezen. MOndjuk sztem én sokat végig fogok ülni velük. 3/4 órára elmenni még egy ilyen kisvárosban is olyen kevés idő. Hát még ha Minit is vinnem kell majd.
A barátnőm kisfia az autóból sem akart kiszállni, hogy ő nem jön. 8) De aztán ő egész lelkes volt.

Na megyek, mert nemsokára indulnom kell. Már ha a szülésznő azt mondja, hogy nincs teltház a szülőszobán! Sztetek ilyen időben??? :lol:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Talira:

Elvileg nekünk ugye kizárólag a 13. jó, de az nagyon közel van és nem érdemes Ránk tervezni, mert az sem tuti. :wink: :wink: :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,

Jaj, gondoltam, hogy nem megbántani akartál. Csak leírva sokkal másképp hangzik, amit mondani szeretnék :roll: Szóval, azért nem olyan vastag elválasztó izét csináltunk, mert az drágább... :shock:
Nekem tetszik így is, és nyilván szebb lett volna a ti ötletetek alapján.

Kitartás!

Cat,

Sajna nem vagyok mostanában otthon a Liszt F. téri helyekkel kapcsolatosan, de nekem bármi jó. Aki tud valamit, az foglaljon. Kérdés, hogy hány személyre :?: :?: :?:

Edit,

Hát igen, ti korábban nem jártatok közösségbe, úgyhogy majd most jönnek elő ezek a betegségek. Marcinak jobbulást!

Detti

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Vikó

Na azért! :twisted: Nagyon jók a képek- élmények elég hasonlóak lehettek a mieinkhez. :D Tegnap Niki és én egész nap a tengerpart után nyígtunk. :lol:

talik: 11.-én el vagyok engedve, jó a f 8, bárhol, csak metróközleben legyen, mert ha mindenki kocsival megy, akkor én is és az Örsön akarom hagyni. :wink:

nálunk: ami tuti jó: 14.-e, vasárnap, szombaton nem leszünk itthon. az utána köv hétvége is nagy valószínűséggel, bármelyik nap. Aztán lehet, hogy megyünk valahova 1 hétre- Apa megkönyörült rajtunk és tett vmi homályos ígéretet egy kis tengerpartozásra. :wink: :lol:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat,
Mi tavaly szeptembere óta jártunk oda. Először elmondtam, hogy miben változott a nyáron, utána nélkülem megnézte/figyelte Bencust. Azt hiszem a fejlesztés hétfőn 9-kor fog kezdődni, (de ezt még nem tudom, hogy oldjam meg).

Mi péntek estére jól lebetegedtünk. A hétvégén kúráltam őket 1000-el, így a sűrű hétvégi programból csak egy Levente Péteresre futotta :)

Kép
pramprampram

Aha, akkor ti ott elöbbre jártok. Nekem most csak egyedül kell bemennem, tájékozódás lesz szerintem. Elkértem a BHRG-töl a papírokat, és kaptunk egy anamnézist, leírják a kezdeti felmérés eredményét, és a két sorozat tornát amin részt vettünk. Kérik, hogy továbbra is részt vehessen szenzomotoros fejlesztésben, mert anyuka nem tudta a napközbeni csoportos tornát megoldani.

Csak sajnos én napközbeni tornát a munkám miatt nem tudok megoldani a nevtanban sem. Nem is értem hogy gondolják, hogy napközben ráér az ember hordozgatni a gyereket. :cry: :cry: :cry:

Jobbulást a gyerköcöknek!

Jobbulást Marcinak is! Szerintem mi is ezt nyaltuk be, mert fájt Oli hasa is tegnap, aztán csak köhögött és hányt, de azt a köhögéstöl. Vettem ma Sinupretet neki is.

Sajnos az új közösségben jönnek az új kórságok is. Az oviba már ma fél csoport volt csak kb.

Cat
Kép
cateye

sziasztok,
elvileg áll a 11-e, de ígérni nem tudom... aznap dől el, Tamás hazaér-e időben..

Ovi, na, nálunk sima ügy, hálistennek. Eddig az ott töltött 6 napból egyszer Nati, egyszer Sári pisilt be alváskor. Talán ez nem olyan vészes. :? Szeretik, az biztos, már tegnap (vasárnap) is oda akartak menni. :lol:

Köhögés :( , nos mi eleve úgy mentünk múlt héten, én Ambroxollal kúrálom Sárit. remélem ennyibe is maradunk. Én is borzalmasan köhögök 1 hete, nagyon nehezen múlik, ez valami vírus lesz! más bajom ui nincs.
A Sinupret-et saját ötletből veszitek, vagy orvos mondta? Énnekem arcüreg váladék oldására tanácsolták, hogy arra jó elsősorban, arra is szedtem. Sima köhögést is old?? Csak azért írom, hogy lehet hogy arra nem a leghatékonyabb.. de ha már bevált, akkor nem szóltam semmit.

Brigi,
kitartás, ügyes vagy nagyon!!!

Vikó,
naggyon jó a beszámolód, de jó lehetett kint!!! :lol: 8)

Kép
nettke

Baromi dühös vagyok a nevelési tanácsadóra és mindenre. Bocsánat most muszáj leírnom, mert robbanás közelben vagyok.

A BHRG-ből kaptunk egy papírt, amiben le volt írva, hogy mikor jelentkeztünk, mit csináltunk stb. Aztán oda van írva a végére, hogy én nem tudtam megoldani a gyereket csoportos terápiára hordani, ezért nem folytatjuk :evil: :twisted: Nem azt írták, hogy szombaton nem indul terápia (mint eddig), hanem azt, hogy mi nem tudjuk hordani.

A nev. tanban egy fiatal lány fogadott, akinek elmondtam mindent, és odaadtam a papírjainkat. Na kezdte azzal, hogy túl kicsi a gyerek fejleszteni. Gondolhatjátok, hogy vágtam vissza, hogy tudok kisebb korú gyereket is akit fejlesztenek Ayres-sal itt, tehát nekem ez nem válasz. 6 évesen meg azzal esnek neki az embernek, hogy Anyuka hol volt eddig. A következő az volt, hogy ők sem tudnak reggel vagy késő délután fogadni minket, mert az túl van a munkaidejükön. :evil: :twisted: :x Hát basszus ebben az országban annak nincs joga fejlesztésre akinek dolgozik az anyja, apja? Vagy mondjak fel a munkahelyemen, hogy lehetetlen időpontokban hordjam a gyereket fejlesztésre? Hát a rohadt életbe. Mindig csak azt hallani, hogy az improduktív nő aki otthon van az nem hasznos a társadalomnak, menjenek vissza a nők dolgozni. Ha meg visszamegy akkor meg le van szarva a gyereke, és mást fejlesztenek abból a lavór pénzből amit befizetek a költségvetésbe. :evil: :twisted: :x

Egyszerűen felháborító, kivagyok.

Nettke :)
Én a Sinupretet itt hallottam a topikon, de nem tudom Olinak beadni. De estére már kevésbé köhög. Én viszont szörnyen.

Mi újság a munkahellyel?

Cat
Kép
cateye

Cat,
szörnyen kiakasztó!!!! Nagyon sajnálom :cry: És most mi lesz???
Ja, és mi az, hogy kicsi az Ayres-hez?? mit mondott erre az érvedre a csaj (már hogy kisebb is jár oda)?

Köhögés, én 5 napig szedtem az Elixirium-ot (Naturland), de semmi. aztán lementem a patikába, és mondtam, hogy valami erős, hatékony köpetőt adjon. Adott ilyen saját keverésű löttyöt, és az legalább hatott. Most kb 10 napja köhögök, de javul. Szóval remélem nem ezt kaptad el!!!

Edit,
jobbulást Marcinak!!!!!

Kép
nettke

Cat,
Biztosan a megfelelő emberrel beszéltél?
Igen, tényleg elszomorító, hogy a fejlesztéseket csak korlátozottan tudják biztosítani.

Kép
pramprampram

Biztos, hogy nem a megfelelő emberrel beszéltem, mert nem tudta, hogy mi az a dévény. De gondolom az első felmérésnél még laikust küldenek. Mondjuk ígért visszahívást és azt mondta ha nem tudják vállalni akkor megmondják hova menjek. (na remélem finoman :P)

Nettke :)
Azt mondta, hogy csak 1 Ayres szoba van és 6 oktató. Tehát oktató lenne, de szoba nincs.

Elakadt a lélegzete amikor mondtam, hogy tudok kisebb gyerekről. Gyorsan elterelte erről a szót.

Megvárom, hogy visszahívjanak és aszerint cselekszünk. Az tuti, hogy nem hagyom veszni azt amit 4 hónap alatt fejlődtünk a BHRG-nél. Sajnos a hipotónoknál fennáll a veszély, hogyha abbahagyja az ember, akkor visszaesik, illetve nem fejlődik olyan mértékben mint az egészséges társai, tehát a spontán fejlődése lassúbb, akadályoztatott. Most nagyon jó állapotban van Oli, egészen közel a teljesen egészségesekhez. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat :)

De milyen hülyeség az, hogy az első felmérésnél laikust küldjenek????? Hát ennek aztán tényleg nincs semmi értelme. Elpocsékolt idő mind a ti, mint az ő részükről.

Az "anya, mint inproduktív nő" elmélet önmagában hordozza, hogy a gyerek nem számít, csak elvonja az embert a "hasznos" tevékenységtől. De nem csak a tiéd, hanem egyik sem. Annak a gyereke sem, aki otthon van. Csak ő mondjuk másfajta áldozatra kényszerül. Joga van minden gyereknek mindenhez, csak lehetősége nincsen a legtöbbnek.

Én köhögésre a lándzsás utifüvet szoktam. Azt szeretik is a gyerekek. A dokink még az Echinaceát mondta a gyerekeknek is.
A Sinupretet takonykórra adom. Azt egy kanál tömény szörpbe adagolom be. Szerencsére mostmár meg tudom győzni őket, hogy egy nagy nyeléssel leküldjék, és utána kapnak valami mást inni hozzá. Ha hígítva adom szörpben, gyümölcslében, akkor otthagyják, hogy nem jó.

Voltam ma ctg-n, minden oké. Mondtam a szülésznőnek, hogy akkor kérek egy pecsétet a kiskönybe, hogy a kórház fogad. (Állítólag csak akkor visznek a választott helyre a mentők.) Hát ő még erről nem is hallott, nekik nincs pecsétjük. Aztán kiderítette, hogy tényleg kell valami. Elment a papírért. Végül kiderült, hogy olyan papír mégsincs, hanem a dokitól kell kérni pecsétet. Nem értem, hogy ezt miért nem írja be automatikusan az orvos a magánrendelésen. Persze nem szándékozom mentővel menni, de hát mit lehet tudni. Na mindegy. :roll: :roll: :roll:

Lilla :)
Ha lesz hétvégén tali, akkor megnézzük a bbkocsit, ha még nem kelt el.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ok, én vállalom, hogy foglalok a Cactus-ba. Az jó?

Ki jön?
Cat
Lilla
Detti
Nettke
Vikóka
???

Lécci holnap írjátok meg, hogy ki jön, aztán foglalok asztalt 19:45-re.

Ja, hírem van: Luca ma belekakilt a WC-be. Ne nézzetek hülyének, de repesek....szerintem az hatott, hogy kb. egy hete elhatároztam, hogy nem érdekel, nem teszek semmit se a dologért, majd megoldódik ha eljön az ideje...és lőn! Úgyhogy most nappalra már nagyon alakulunk, és szerintem napokon belül leveszem éjszakára is a pelust!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Ja, hétvégének nekünk jó a szept 21. meg a szept 27-28.

Utána szülinap! Ugye Cat?! :lol:

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Cat

Felháborító tényleg! Főleg, h nem szakembert raknak oda interjúzni. Én ezért mondtam a SOTE-n, hogy mi nem jövünk többet ha nem kötelező. A csajtól akármit kérdeztem, semmit se tudott, a felmérés egy kalap sz volt. Komolyan... pszichológiai felmérés, kb 2 db feladat, semmi logika benne és a nőcinek köze nem volt a pszichológiához, de még a gyerekekhez se, lévén, neki nem volt. :evil: Azért nálatok a nevelési tanácsadóban ez gáz. :shock: Biztos valami gyakornokot küldtek rád. :roll:
Az nem megoldás nektek, h most hagyjátok pár hónapot pihizni, aztán kap újra egy lökést egyéni fejlesztésben?

Hú, én most abban bízom, h ha kell, nekünk menni fog az egyéni. Mert őszintén szólva, nem szívesen horkásznám óvoda-időben őket fejlsztésre.

ovi-hírek: Ma ott aludtak. :D Egész nap görcsben volt a gyomrom, h milyen lesz. Abszolút jól vették az akadályt, bár Dá szemmel láthatóan nagyon örült nekem. Niki is örült, de aztán rögtön ott akart maradni, ordított, h ő nem jön még haza. :roll: Nálunk nem lehet már maradni, ha a szülő megjött.

Vikó

Ügyi Luca! Éjjel már száraz a pelusuk?

Edit, Nettke, Cat

Jobbulást nektek!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Marci 11körül belázasodott,itt járt a dokinéni.Kaptunk Cefzilt(torka van bedurranva)!3óránként adom neki a lázcsillapítót,hűtő fürdőztünk (egy hős volt!remegett,de nem sírt) és 39fok alá nem megy a láza!Nem is tudom,hogy lefeküdjek-e,mert elaludni nem merek!

Vikó!
Ügyik vagytok!Bátran örülj és légy büszke Lucára!

Brigi!
Szuper hírek!Lesz itt még 40is! :wink: Igazi fejetlenség van az eü-ben.Nem csodálkozom,hogy senki nem tud semmit!
Majd mesélj a következő táncról!
Mi valszeg nem megyünk holnap tornára,mert "kedves mama" most se ér rá 1órát vigyázni a Marcira.Apa meg idegen helyre nem tud 2-t elvinni (azért várható,hogy Benit úgy kell behúzni a tornaterembe).
Ja és persze csütörtökön (az lenne a köv. alkalom) se ér rá anyósom.Így ha a Marci akkor se lesz "szalonképes",az is kimarad.Jó kezdés!!! :roll: :evil:

Cat!
Hát nem semmi,amit mondtak!Ez már a vicc határát súrolja!!!De ez már évekkel ezelőtt is így volt mindenhol (Dávid is délelőtt 9-re járt anno logopédiára).
Tudod,most mondta egy "hozzáértő" ismerősünk,hogy ma az oktatásnak (bölcsitől az egyetemig) egyetlen célja van:elbutítsák a magyart!!!!!Lehet mindenhez jogod,meg lehetőséged,meg járhat,mert jogosult vagy rá stb.Semmi nem számít!Csak a pénz!!!!
Munkahely:egyenlőre nem hívott a csaj,bár ígéretet tett,hogy elutasítás esetén is jelentkezik.Igaz,október eleji munkakezdésről volt szó.Még mindig nem igazán tudom,hogy minek örülnék jobban: munkának vagy elutasításnak.Azt hiszem,ezt a döntést rábízom a sorsra!

Lilla!
Kösz!
Ügyik ezek a gyerekek!!! :lol: Te haladsz a diplomamunkáddal?

Nettke!
Kösz!Nekünk hat a Sinupret,de csak ha szárazan köhög.(felszakítja a váladékot)Ambroxolt mire adod?Száraz köhögésre?

Detti!
Azért benne van a gyerekekben 13.000-ért broncho-vaxom!!!! :roll: :shock: Reméltem,hogy az ilyen durva baciktól legalább megvédi őket vagy gyengíti a hatásukat.De 1hét után (ráadásul meleg volt,nyitott ablak,sokat voltak kint és még ott se aludtak) 40fokos láz,hányás,hasfájás,torokgyulladás...Na azért ez nem túl bíztató! :evil: :evil: :evil:

Nyugodalmas éjszakát!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit

Atyaég!!! Remélem már jobban van azóta Marci!!! :shock: Szegényke! Az enyémek nagggyon úúúútálják a hűtőfürdőzést- ordítanak mint a veszedelem. Volt, hogy én is bemásztam Dá mellé, annyira sírt szegény.

diplomamunkát még el se kezdtem. :oops: most a lakást próbálom rendbehozni, mert nagyon lepukkant lett 3 év alatt- már egyszerűen rosszul érzem magam benne. :( aztán vagy pénteken, v jövő héten irány a könyvtár!!! :twisted:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ja, még annyi, hogy a BWaxom csak bacik ellen véd-a tietek meg valami irtó ütős vírusnak néz ki ilyen magas lázzal. Mi már a szoktatós hét végére betaknyultunk, tartott is most hétvégéig, de csak sima takony volt, icipici köhivel. Pedig mostanáában sose ússzuk meg ennyivel- úh én azért betudom a bronchowaxomnak. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Csak gyorsan....,

Vikó!
Tali: Én is mennék..... , akkor 1/2 8 Oktogon és utána mennénk oda együtt, amit írtál? Én nem ismerem azt a helyet...

Edit!
Jobbulást Marcinak! lAz nem ehet, hogy nem is az oviban szedte össze?

Cat!
Ti hogy vagytok? Oli?

Ja azért a vasárnapom jó volt, tudtam pihizni, mert anyóshoz átvittük egy kicsit a gyerekeket , megnéztük a Parfüm c. filmet DVD-n, az első 4 részt a 24 3. évadjából. Szóval kidvdztem magam, bár még tutam volna folytatni.... :D

Most anyu segít, mert hétfő, kedd, szerdán szabin van.

Jövök még.....

Kata

Kép
kateduo

Jobbulást Marcinak! Bizony ez egy csúnya vírus, és a Bvaxom csak a bacik ellen véd, meg a felülfertözödés ellen. Sajnos ez a betegség a közösségbe kerüléssel jön, de egyre edzettebbek lesztek. Látod még az én közösséghez szokott kölkeimet is elkapja, pedig csak 1 hetet jártak. Mondjuk mára már kutya baja Olinak a köhögés is elmúlt. A Sinupretet egyszer tudtam beadni neki, de vagy az segített, vagy már amúgy is javult volna.

Nekem is jó a Cactus J. Én a Karmát javasoltam volna, indiai étterem-kávézó-teázó, de nem biztos, hogy mindenki nyitott itt az egzotikusra. :D

Gratula Lucának! Igenis nagydolog ez a nagydolog! :D

Most kivárok fejlesztés ügyben. Lehet az lesz amit te írsz, hogy most kicsit hagyjuk aztán folytatjuk az egyéni terápiát. Mivel már ismerjük a gyakorlatsort nem fogok többet fizetni, hogy írjanak nekünk, hanem én összeállítom.

Gratula az ott alváshoz. Mostmár mindig ott is alszanak? Szerintem sokkal jobb úgy.

Brigi :)
Meglesz itt a 40. hét is. :D

A fejlesztésröl majd egyszer kifejtem az elméletemet személyesen, mert politikát nem szeretnék ide behozni.

Cat
Kép
cateye

Cat!
Egyszerre írtunk.... :D

Kata

Kép
kateduo

Mi eddig szerencsére egy enyhe takonykórral megúsztuk (kop-kop-kop), de ugye most kezdődik a "szezon", a kiscsoportnak meg még a fele sem jár így a beszoktatás elején.

Remélem, hogy jobban van szegény Marci!! Hát nálatok azért nem egyszerű az élet. Mit szóltak a többiek, hogy a tesó otthon marad? Én már előre félek, hogy Réka nem fog tudni mit kezdeni magával, ha netán Bobó betegedne meg.

Tegnap az is kiderült, hogy császár után nem engedik túlhordani a következőt, és indítani sem lehet, úgyhogy ha tovább húznám a terminusnál, akkor mindenképpen császároznak. Ezt eddig nem tudtam. Szóval 28-án, elvileg akkorra vagyok kiírva a hivatalos számítás szerint, mindenképpen szülnöm kell, ha akarja Pocimaci, ha nem. Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy nem megyünk el közel addig. Hirtelen, hogy elmúlt a koraszülés réme, teljesen jól lettem. :lol:

Na megyek, éppen takarót varrok a kismukinak. Majd megmutizom.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Csak gyorsan,mert Marci extra nyűgös és a festés kellős közepén vagyunk.Apa tombol,mert valaminem klappol a fürdőben!!! :roll: Ráadásul abba kellett hagynia,mert a kölkökért el kellett mennie az oviba.
Marci hajnal 5-ig 40fokos lázzal fetrengett (szó szerint),aztán egyszer csak el kezdett lemenni a láza (max lázcsill+2hűtőfürdő után).Most csak hőemelkedése van,de ez már sokkal jobb.Mondjuk a kedve cudar,a szeme meg karikás,arca beesett,hasa sokat fája,nagyon büdi szelek jönnek tőle (tuti valami nincs rendben a pocakjával),de nincs se hasmenés,se láz.

Brigi!
A fiúk egyáltalán nem tiltakoztak az ellen,hogy Marci nélkülmenjenek oviba.Arra kíváncsi leszek,hogy jövő héten Marcival majd bömbiznek-e.Mert most nincs sírás az oviban,de ebben Marci volt a hangadó!

Cat!
De jó,hogy Oli rendben!
2napig én is azt hittem,hogy csak sima köhögés.Lehet,hogy annak indult,aztán valamit még benyalt hozzá!Ki tudja!

Lilla!
Lakás! :roll: Na ezt az életérzést én is ismerem!!!Brrr!Alig vártam,hogy kezdődjék az ovi és dzsuvázni lehessen!(na meg festeni)

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit,

Húú, remélem, Marci hamar helyrejön! Nálunk kétszer fordult elő, hogy egy-egy napra (sőt, egyszer csak fél napra) csak Ambrus ment bölcsibe, mert Bernátot dokihoz kellett vinni. Nem volt semmi gond, sőt! Angyalok voltak külön-külön. Persze kereste az egyik a másikat :roll:

Brigi,

Szerintem tuti, hogy 28-ig ki fogod húzni! Akkor csütörtökön, nem is jössz? A takarót mindenképpen majd majd fotózd le, én kíváncsi vagyok rá!
A szobát már átrendeztétek? És tényleg? a már meglévő lányok mit szólnak az újonnan érkezőhöz???

Kata,

És neked tetszett a Parfüm? Én először olvastam és csak utána néztem meg filmen, és hát a könyv persze sokkal jobb volt. Viszont! Most olvastam egy 24 könyvet. Egész jó volt, de valószínűleg csak azért, mert pontosan tudom, hogy filmesítve milyen lett volna.

Vikóka,

Nekem totál mindegy, hogy milyen helyet foglalsz le, a lényeg, hogy megyünk :)

Nálunk is van egyébként köhögés, ezért ma reggel a dokinál kezdtek, aki közölte, hogy kutya bajuk, még a torkuk sem piros :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Na én megint dühöngök. Még alig kezdték el az ovit már közölték, hogy október 21-töl október 31-ig öszi szünet lesz. Kár, hogy a dolgozó embereknek nincs ilyen. :evil: :twisted: :x

Cat
Kép
cateye

Cat,

Tényleg, ez eszembe sem jutott, hogy az oviban is van őszi szünet. Ezek szerint az oviban tanév és nem nevelési év van?
Ez tényleg elég durva, hogy erre is majd szabadságot kell tartalékolni.

Én nem tudom, hogy mit képzelnek: aki beadja a bölcsibe/oviba a gyerekét, az nem megy vissza dolgozni??? Igen, tudom, hogy sok ilyen van. De elárulok egy belső infót: most nálunk, az OKM-ben nagyon dolgoznak azon, hogy egyrészt megszűnjön a félnapos bölcsis elhelyezés, mondván, hogy az nem játszóház, és nagyon meg fogják szigorítani az ellenőrzéseket mind az ovi, mind pedig a bölcsi terén. Bár ez elég sok időbe telik, mert rendeleteket kell módosítani, és az - ismerve a munkatempót - nem holnap lesz :(

Már kérdezni akartam: ki mit ad majd az októberi szülinaposoknak? Nekem vannak ötleteim, de annyi, hogy muszáj lecsökkentenem a mennyiséget.

Detti

KépKép
kiliman

Jaj, én megőrülök, ha lesz őszi szünet, annyi szabim tuti nincs már...
Még nem mondtak ilyet, de lesz csoport-szülői jövő kedden :roll:
Detti,
nekem is októberben van a szülinapom :lol: de feltételezem nem rám gondoltál :lol: :lol:

Kép
nettke

Sziasztok!

Nálunk nincs őszi szünet.Összevont csoport lesz,az bizti,mert az iskolai szünet miatt kevesebb gyerek lesz.De be nem zár az óvoda.Se téli,se tavaszi szünetnél.

Cat!
És nem kérdezted meg,hogy mire fel zárnak be 10napra?

Detti!
Na az enyémek nem voltak angyalok ma (sem) az oviban- hiába voltak csak ketten!!!Állítólag a köveket dobálták! :roll:
Azért kezdem unni,hogy minden sz..rért szólnak az óvonők. Hétfőn azt "nehezményezték",hogy összevesztek a kabátjukon. :shock: :roll: Új kabi volt rajtuk,Olinak kék,Beninek barna.Soha nem volt ez nekik gond,de most mindketten a barnát akarták.
Azért ez nem a "probléma" fogalomkörébe tartozik,nem?Oldják meg,azt kész!!!Ilyesmivel ne "idegesítsenek" már minden nap!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Detti

Nekem is októberben van a szülinapom. :wink:

És milyen 5leteid vannak amúgy?

őszi szünet: nálunk ma kérdezték meg az ebédbefizetésnél, hogy viszem-e őket a szünetben. Nálunk lesz ovi, csak arra számítanak, h sokan nem lesznek és összevont csopi lesz. Szerintetek vigyem őket? Én éppen megtehetném, h ne, csak félek, h 10 nap alatt elszoknak tőle és nem akarnak majd menni. Dávid tegnap meg ma már nem ment igazán lelkesen. :? Mit gondoltok?

Edit

Még mindig nem végeztem a rendrakással! PEdig már jópár napja csinálom. :shock: Marci már jobban?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit

Egyszerre írtunk. :D
Nálunk meg csak egyszer megjegyezték, hogy kis "elevenek" és kész. Azóta csak a jót hallom róluk. De az enyémek meg szinte semmit se mesélnek, csak annyit, hogy az óvónéni mindig mérges és kiabál, mert bedobálják a játékokat a játékmosogatóba. :? Kicsit zavar a dolog.... nem azért, mert rájuk szól.... csak azért, mert nem értem a sztorit, nem sokat bírok kihámozni abból amit összehordanak. :shock: Lehet, h majd óvatosan rákérdezek, hogy miről beszélnek. :?

Nálatok az óvónénik miért mesélgetik ezeket? Tájékoztató jelleggel v mert az várják, h csinálj valamit?

Engem érdekel hogy viselkednek bent-a pótmamánkat is mindig kikérdeztem hogy mi volt amíg nem voltam otthon. Csak azt ne akarják, h én oldjam meg helyettük az aktuális helyzeteket. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Felhívtam egy ovistársukat. Lesz ovi de összevont csoporttal. Az enyémek tuti mennek, ez nem kérdés.

Nekünk szünetek után mindig nagyon várták az ovit. Ha van lehetőséged és energiád, akkor tartsd otthon őket.

Nekünk is ma panaszkodtak a fiúkra, főleg Samura, hogy rosszalkodtak az udvaron. Kidobáltak az utcára papírzsebkendőt, és az ovónéninek kellett kimenni érte. Persze megint kidobták. Az a baj, hogy már 2. éve van ott egy kislány, akivel a bölcsiben is nagyon jóban voltak, és hiába nem egy csoportban vannak, de az udvaron bandáznak. Jól bepörgetik egymást. :?

Mondjuk nekünk minden szír-szarért nem panaszkodnak, azt azért túlzásnak tartanám, mert nem szenteket vittem oviba, hanem 4 éves eleven gyerkőcöket. :shock: Olira pénteken panaszkodtak, hofgy osztja a felnőtteket: buta néni, kakás bácsi stb. De mondta az ovónő, hogy ezt megoldja, csak tudjak róla.

Mi Tefal konyhacentert vettünk a szülijükre. A mai napig imádnak főzni-sütni-eladni szerepjátékozni. Ebben van egy mosogatógép és egy gáztűzhely, így dolgozhatnak. :D

Mást mi nem veszünk nekik, és szeretném ha a család nagy része nem játékot hozna. Anyukámtól szőnyeget kapnak, nagynéniktől pizsamát, másik nagyszülőktől ágyneműt akarok kérni. A keresztszülőktől így is játékot kapnak majd, és van 4 keresztszülő. :shock: És itt a nyakunkon a karácsony.

Cat
Kép
cateye

Őszi szünet??? Már gondoltam rá, hogy vajon lesz-e, de eddig nem volt róla szó. De tényleg nem értem, hogy képzelik, hogy egy család össze tud hozni ennyi szabadságot??? Egy ovis mellől már vissza szoktak menni dolgozni!!! Sztem nálunk is lesz ügyelet, ha lesz szünet akkor is.

LIlla :)

ÉN vinném őket, ha ilyen lenne. Amikor orvoshoz, vagy máshová kell mennem hét közben, néha akkor is egyszerűbb lenne, ha nem kellene ovi miatt hazarohannom, hanem vinném őket is, de nem akarom, hogy úgy érezzék az ovi kedv kérdése.
Persze a szünet azért más tészta, mert ugye el lehet magyarázni, hogy mások sem mennek, stb. De sztem jobb, ha megszokják, hogy ovi mindig van.

Ha jól leszek megyek bulizni, de biztosra nem ígérem.

Hajrá októberi szülinaposok!!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kép

Ilyet kapnak. :D

Cat
Kép
cateye

Cat!

Jól néz ki!Ebben én is elfőzöcskélnék! :wink:

Lilla!
Hát mihez képest van jobban Marci??!Láza nincs,csak hőemelkedése.Mellé meg hasmenés jött!!!Jó lenne,ha már végigmenne rajta ez a baci!De remélem,a többiek kihagyják!!!!

Ovi: nem tudom,hogy panaszképpen vagy tájékoztató jelleggel mondják-e.De másnak nem mondják (legalábbis azoknak,akikkel együtt hozzuk el délben a gyerekeket).Az meg eleve idegesít,hogy ott mindenki előtt közlik az éppen aktuális "gondokat"!Majd meglátom,merre alakul a dolog,aztán aszerint fogok rá reagálni.Mindenesetre az enyémek nem azok a "te la batyu" gyerekek és tudom,hogy hamar megtalálják a "nem szabad" dologokat.Nagy a mozgásigényük és elég kreatívak a hülyeséghez!De ők egy összeszokott csapat,nem tudom,mit vártak az óvonénik!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Őszi szünet:mi nem együnk (ha csak nem dolgozom akkor),mert nálunk az ovit összekötöttük a sulival.Tudjátok,aki nem jár oviba,nem mehet suliba.Az enyémek ugyanis mindig suliba karnak menni! :D

Edit

Kép

Kép
edit73

Akkor a lista:
Cat
Lilla
Detti
Nettke
Kata
Brigi (ha nincs jobb dolga... :lol: )
Vikóka

Szerintem holnap megpróbálom felhívni Babát. Bevallom, már aggódom érte, annyira eltűnt.

Októberi szülinap?
Nálunk Lego DUPLO Tűzoltóállomás lesz meg Lego DUPLO Babaház. Lesz még Bruder traktor meg egy Baba. Épp most filózok, hogy mi lehetne még nagyszülős ajándék. Eldöntöttük, hogy lesz egy-két összevont dolog, aztán ennyi. Ja, még bábszínházba visszük őket. Tudjátok, mi ilyen élményesek vagyunk.

Detti
Neked milyen ötleteid vannak?

Ja, nekem is októberben van a szülinapom! Konyhát nem kérek! Már van! 2 is! Amúgy a konyha nálunk is nagyon bejött: eddigi Best of-ok: konyha, Lego DUPLO, könyv

Pisi-hírek: ma Bence közölte, hogy ő nem kér pelust éjszakára. Persze Lucáról is le kellett venni! Sok jóra nem számítok, de szerintem a szándék is fontos!

Edit!
Marcinak jobbulást!

Vikóka

UI. Mielőtt elfelejtem: én most elégggé macerásan tudtam beszerezni Lego DUPLO-t, és már tudom az okát. Leáll a Lego DUPLO gyártósora, és erre az évre már nem is tudnak rendelni a boltok szinte semmit. Értsd karácsonyra sem lesz újabb Lego DUPLO a boltokban nagy valószínűséggel. Először azt hittem, hogy bolti üzleti fogás ez a duma, de most már ezt hallottam minden játékboltban, és a net-es rendelési helyekről is! Van valami listájuk, hogy mi lesz még, de az eléggé szegényes! Ha valakinek kell még beszerzés, akkor priviben segítek, mert én most eléggé körbejártam a témát.

Viki

KépKép
vikóka

Nagyon klassz ajándék repertoár!

Nem semmi ez a Lego Duplo info. Szerencsére nekünk minden készlet megvan, ami érdekli öket így azt nem kapnak. Kaptak 2 kisebb Playmobil szettet névnapra, és az nagyon bejött nekik, így ezen gondolkozom. De még mi is ki akarunk menni Ausztriába karácsony elött, szerintem ott veszünk nekik ajándékot.

Bruder traktor az tervben van karácsonyra nekünk is. Imádom a Bruder autókat. Mondjuk az áruk elég horror. :shock:

Ja még a nagybácsijuktól megkapják a fiúk a 2 új Anna Peti Gergö könyvet, és a bébiszittertöl meg az Ablakzsiráfot és a Gögös Gúnárt. :D A könyv elmaradhatatlan.

Hogy van Marci?

Ez a más szülök elötti "lehordás" nekem sem tetszene. Nálunk direkt nem mások elött mondja, ileltve úgy, hogy csak én halljam.
Meg azt azért ne felejtsük el, hogy neked 3 gyereked jár oda, ez háromszoros rizikó, hogy valami csintalanságot elkövettek. :lol: Ne vedd fel annyira. A csoport 1/6 -a ti vagytok. :lol:

Cat
Kép
cateye

Asszem ma panasznap lesz, ahogy elnéztem a többi gyereket és anyukát az oviban. Nálunk megvolt a reggeli műsor. VAlami van a levegőben. Borka csak egy szót ismert ma reggel: NEEEMMM!!!!
Ketten apjával nehezen bírtuk rávenni, hogy elkészüljön.

Nálunk nem nagyon panaszkodnak a gyerekekre. Néha mondanak pár dolgot, de inkább csak úgy beszélgetés közben, amíg várom, hogy előkerüljenek a kertből. De nem panaszképp, az tuti.
Én mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnak, hogy viselkednek, mert ők nem mondják.
Sztem lehet, annyi az egész, hogy nincsenek ikrekhez szokva. Az, hogy a gyerekek összevesszenek a kabáton nyilván egyeskéknek nehezen kivitelezhető. A kőbdobálás meg igazán az ő dolguk. Ha nekem mondanák én tájékoztatásként fognám fel. Nekem is mondták már, hogy felmásztak a mászókán a legmagasabbra (amit az ő óvónénijük nem enged), de aztán sikerült őket elrendezni. Sztem nincs ebben semmi rosszindulat, csak beszélgetünk a gyerekekről, mert mi másról???

Na megyek, végre vásárolhatok hűthető dolgokat is. Már nagyon hiányzott.

Szép napot!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat,

Ilyen konyhán már én is gondolkodtam, csak az a baj, hogy nem férne el seholsem. Ja, de, az udvaron :) Majd ha tavasszal megcsináljuk a tetőteret, akkor lesz egy külön játszószobájuk a skacoknak, és majd akkor talán ilyen nagyméretű játékok is elférnek.

Lego Duplon én is gondolkodom. Most a katonabácsis időszakukat élik (fogalmam sincs, hogy honnan szedték...), és láttam, hogy van egy újfajta Duplo, ami ilyen lovagos.
A másik nekem is a playmobil, de nem tudom, hogy melyik, mert annyira jó - és drága - mindegyik...

Én jövőhéten megyek Ausztriába a Toysba, úgyhogy ott is megnézem a kínálatot. Most összehasonlítottam az árakat, és van olyan Playmobil, ami 2e ft-tal olcsóbb!

Bruderünk elég sok van, és azok is olyan nagyok :roll: Tegnap még eszembe jutott ilyen szerelős felszerelés is konzollal. De az is elég sok helyet foglal.

Vikóka,

Mi már többször voltunk velük bábszínházban. Nagyon élvezték, mindig mondják, hogy vegyek oda nekik jegyet. Melyik előadásra mentek? Szeretik azt is, ha otthon bábozik nekik az apjuk.

Ja, ha valakit érdekel egy vasárnap délelőtti program: a Nyugatinál, az Alexandra könyvesboltban Bartos Erika vetítéssel egybekötött mese-délelőttje lesz Anna és Peti történetekkel. Mi biztosan elmegyünk :)

Detti

Ui. Milyen sok mérlegünk van :lol:

KépKép
kiliman

Sziasztok!
Sajnos elég régen jutottam el ide hozzátok. :oops:
Sűrűek a napjaink, amíg kint tudunk lenni az udvaron addig nem nagyon tudok gép közelébe jutni. Most is a mhelyről írok.

Mi is megkezdtük az ovit múlt héten hétfőn.
Már első nap ott aludtak a srácok, természetesen ott hagytam a telefeonszámomat, ha bármi lenne.Nagyon dícsérik a mai napig az óvónők a fiúkat. :)
Ákosnak perec, Atinak szilva a jele.
Szerencsére eddig nálun nem volt gond az öltözéssel.

Bocsika mindenkitől, hogy nem reagálom le az írottakat, de nem nagyon tudtam visszolvasni. :(

Adós maradtam a balatoni képekkel:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judyt
KépKép
judyt

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?