Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jaj, csajok, de sajnálom, hogy nem működnek otthon a dolgok! Nem tudok nagyon mit mondani erre...

Viszont épp azon gondolkoztam, hogy kellene egy zárt fórumot csinálni...

Erika

Kép
viera

Sziasztok!
Jaj, de hülye vagyok, Era megkért, hogy csináljam meg a profilképét, és az ő nevében sikerült írnom!

Bocsi Era!!!!!!!!!!!!!

És én gondolkozom a zárt fórum összehozásán :)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Helló!

Csajok!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

én komolyan gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok. ez szörnyű, amiket írtok. vagy nálam is be fog ütni a krach? ugye nem!?

De azért ez durva, már négy...

zárt fórum jó ötlet. :-)

Viera!

Ez a haj sokkal jobban áll. :lol:

Gab!

Nagyon rossz szériát fogsz ki mostanában. :-(

Szombaton volt az osztálytalálkozónk, amit én szerveztem, és 3 azaz 3 ember jelent meg, az egyik én voltam.
Nos a 22 főből már hárman tutira elváltak, egy csaj kétszer is. :shock: Érdekes volt a szitu, mert mi viszont tök jól éreztük magunkat. :lol: :lol: :lol:

tjuca

És akkor még nem is írtam, hogy egérre vadásztam! De megvan, elkaptam!

Juca! Általában én is szerencsésnek érzem magam, máskor meg félek. Most főleg, ugyanis jövő szombattól főiskolás lesz apánk, 3 évig minden szombat... Hétközben meg tanulás. Attól félek, hisztis leszek, és majd ettől romlik meg a kapcsolatunk. De majd koncentrálok, hogy ne hisztizzek, elvégre már lassan 12 éve gyűrjük egymást...

Na valamelyik nap megpróbálok csinálni valami zárt honlapot, de nem tudom, mennyire lesz időm!

Gabella

gabella

Vicky!

De ez már a végleges?

Gab!

Egér? És mit csinál a macska? :twisted:

Hát nem tudom, mi nem szoktunk veszekedni. Néha morgunk, de az is ritka.

Rita!

Képzeld itt sopánkodott Kofa, hogy nem tud szülinapomra beszerezni olyat, amit akart. Kérdem miért mit? Aszongya, hát kenyérpirítót. Mondtam, hogy ez baromira nem vicces. Mondta, hogy tényleg. Amúgy tényleg nézett piriket, csak úgy. Kivi vagyok, hogy mit akart beszerezni. :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként nagyon ledöbbent rajtatok. :cry: én is mondjuk.

tjuca

Juca! Kenyérpirító! :D:D:D:D:D

Na azt én tuti nem kapok, mert tudja Laci, hogy nem szeretem a pirítóst.

Gabella

gabella

Ja, a macska csak kint tartózkodik. Tavaly egy egér miatt behoztam, hát totál megzavarodott, szaladt neki az ablaknak... Szóval totál kinti cica. Kint viszont levadássza az egereket, de ez a kis mocsok valahogy bejutott.

Gabella

gabella

Alziza! háát csak 4-et bukott!!! :shock: :twisted: az még nem is olyan gááz.
Húú, nehéz eset, de tudd, hogy vmi új integrációs tv szerint minden iskolában kel llennie 3H-s gyereknek. Remélem ezt nem terjesztik ki minden osztályra!!!3H=halmozottan hátrányos helyzetű.
Sajna a mi sulink is kapott,kap jövőre nehezebb utcákat-fogalmam sincs mi lesz, mert szegény pedák nem tudnak mit kezdeni velük, az emberi szót meg sem hallják,csak az ordenáré üvöltést-annak meg nem tehetik ki nap mint nap a normális gyerekeket.
Nagyon nehéz,mert egyszerűen nem tudnak alkalmazkodni,nem szabálykövetőek stb. Még mindig szegregáltan lehetett velük a legtöbbet kihozni. Alsóban meg még buktatni :twisted: sem lehet, így ha valahová becsúszik, sajna 4 évig keseriti a többiek életét.
:evil:
Juca!Nagyon jókat dumál Kinga! :lol: Csak nézek!!Ez igen!!!!!Édes lehet a picivel. Dejóóó nektek!!!!!

Amandi. Húú,mi van? Eddig nem is irtál ilyet, dráma, posvány,nihill, vagy háború?Veled vagy a gyerekkel is gáz? Nagyon nehéz lehet dönteni! Én amikor válni akarok(többnyire ikrek uram egyik,elviselhetetlen felétől),akkor mindig az billenti a mérleget, hogy nagyon jó apa, rengeteget foglalkozik a gyerekekkel, abszolút maga elé helyezi őket fontossági sorrendben, nekemis sokat segit,bár már rég nem Rómeó,de főz, most, tereget, bevásárol stb. Ezért vagyok hajlandó kompromisszumot kötni,de ha valamely része is csorbulna az apaságnak-azonnal dobbantanék.
Azért arra figyeljetek, hogy jól beszéljetek ki mindent, mert sokszor kommunikációs probléma, egymás mellett elbeszélés, félreértés miatt van válás a gyerekek első 3 évében. Mert persze akkor a legnehezebb, akkor jut a legkevesebb idő a házasságra,kapcsolatápolásra.
Le kell fektetni a szabályokat, az igényeket,ki meddig enged, tűr és mit nem. Húú, de k nehéz ám ez!!!!!
Remélem számotokra a lehető legjobban oldódik meg minden!!!!!

Vicky! Ne kezdjétek máár. Kitti, Meteor és most ti? Neee mááár.

Meteor!jólalaulnak a dolgok???Pancsi hogy birja?????
Milyen volt apával az a pár nap,és apa birta?

Viera! Nagyon jó ez a templomosdi. :lol: Végül is nem kell ahhoz templomba járni,hogy találkozz Istennel, otthon is meg tudod tenni,de ha ilyen jó fej a pap,akkor élmény lehet hallgatni! Tök,jó,hogy ilyen suliba járatod Zoránt! :D

Gab! Sebaj,itt a helye az újnak!!!!!!Legyen kerek?! :wink:

Zárt fórumban, vagy egy másik, intim dolgokat megbeszélős zárt fórumban én is benne vagyok,hogy azért ez is megmaradjon.Valaki tudja h kell azt csinálni?
Végül is ha priviben elküldjük egymásnak és mindenki reagál, az is jó nem?

Mári! Deédes a fiad! Nagyoooon hasonlit ám rád!!!!!!!!!!!

Vicky! Ciukker a fagyievés.húú de bátor vagy ,én ezt nem merném a kanapén Beni kezébe adni.

Hisztinél az atyai pofon az egyetlen ami tuti NEM SEGIT!!!!! :?

KATUS,örülök,h tetszik az újmelóóóó!!!!!Lányokról kép?Akár priviben közösben.
Aloe Blaninak megy azóta is,nem is lett beteg, Beninél áttértem a béresre,mert szörppe s em eszi meg. :?

Colett! Múltkor a rossmanban volt leárazva 4200 helyett 3800-ra.

Forma 1-et láttam, apa kiabált, káromkodott,így Beniú jabb szavakat tanult!!!!!!!Nem dijaztam annyira!!!!

Duma,Viera!Töök jóóó!!!!Nálunk is folytatja a mondókát,de nem annyira érthető. De,véletlenül találkoztam egy anyukával,akinek a kolléganője logopédus ésmondta h 2 éves gyerkőkkel is foglalkozik,és hogy ép a gótikus szájpadúakat is tanitja, mert tökéletesen megtanithatók tisztán beszélni,csak máshogyan kell képezni a hangot! És csak háziorvosi beutaló kell,úgyhogy viszem is Benit,mert g :shock: yanús már hetek óta, hogy a miatt nem mondja a s,sz, c hangokat. Emlékeztek többször kérdeztem itt is, de azt nem tudtam, hogy ezt nem növik ki,segeiteni kell.

Kaki brrrrra kanapén.
Nálunk az ég világon semmi fejlődés, tagadja a bilit, Wc-t,én meg nem erőltetem. Hetente egyszer megkérdezem, szeretne-e ráülni,ennyi. Pár napja szól hogy pihilek anya(pelusban) és szól ha kaki van. Ennyi. Még van 1 évünk.

Wawel,de jóó,nemsokára szülsz!!!!!!!!! :P Kis krapek várja????

Bölcsi 11.nap, 3.hét kezdés: OOORditott, :roll: :cry: nem kapott levegőt, úgy tépték ki a kezünkbőőől.együtt vittük apával.Brrrr. Még ott megvártam 2,5 perc múlva játszott, minden utánunk gyereket beadó anyuval lecsekkoltattam-örömmel játszott, na akkor mertünk eljönni. Még azuram is lesápadt azért, de persze leb.szott hogy ne túlozzam el, nem akkora gáz egy kis orditás. Kemények na, ezek a pasik,mi?
:twisted:

benianya
ákosbenianya

Mesi is kiabált: "hajrá Massa, hajrá Massa!" :lol: :lol: :lol:

Benianya! Á, még nem lesz új asztal, apa megragasztja, meg új csapot üt bele. Ma meg a szobában ebédelünk, tegnap is bent kajáltunk, aminek ugye a gyerekek roppant örültek. De majd lesz új asztal, jövőre mindenképp össze akarom hozni, konkrétan egy egész étkezőgarnitúrát! Meg jó sok mindent! Csak induljon már be a vállalkozósdi!

A zárt oldalt asszem meg tudom csinálni, csak idő kérdése.

Na megyünk, egy kis kajcsi, aztán próbálom lenyomni Mesit.

Gabella

gabella

Sziasztok

Zárt oldal jó ötlet! :lol:

Benianya
Na de mit jelent az,h halmozottan hátrányos helyzetű???
Szerintem a kábítószer és rendőrségi ügy már nem fér ebbe bele!!!!
Pont abban a korban vannak a 6.osztályban amikor könnyű őket belevinni a rosszba!!!
Pl.felhívtam egy-két anyukát az osztályból és az ő gyerekük nem is említette ezt otthon!
Bölcsi:asszem Beni próbálkozik!
Nálunk az oviban volt így.Előszö tetszett nekik,és amikor megnyugodtam,h milyen könnyen ment akkor jött a sírás!De azt modták ez állt. így szokott leni!

Vicky és Amandi
sajnálom,h ez történik veletek! :cry:
Pontosan nem tudom mi,de nem jó az biztos!!!
Privit nyugodtan írhattok ha szeretnétek persze!

Nálunk szerencsére nincs ilyen gond!
16 éve vagyunk együtt.Persze viták vannak,de ez leginkább akkor amikor mindketten fáradtak vagyunk.Ő attól,h rengeteget dolgozik,állt hétvégén is én meg attól,h sokat vagyok egyedül!!

Mit szóltok milyen jó idő van??? :?
Vendég

Sziasztok!

Jó ideje nem voltam :oops: , de azért képben vagyok.

Vicky, Amandi: Csajok, van valami a levegőben?! Vagy ez már régóta érlelődik? Nekünk is vannak néha vitáink (ritkán és leginkább a pénzen :? - ugyan min?!), de elképzelni sem tudom magam nélküle. Mármint nem a viták, hanem az ember nélkül. :) Helyrehozhatatlan a dolog, vagy van még remény a békülésre?

Gab: Nem egy szerencsés helyzet. Hétközben meló, hétvégén suli. Tényleg vigyázz, mert egy-két féltékenységi vita (vitácska) nálunk becsúszik mióta sulizok. Ami végülis jó, mert azt jelenti, hogy még szeret!!! :P

Ex: Jó hogy semmi gond nincs Petivel! De tudtad te ezt. Majd beindul a beszélőkéje a bölcsiben.

Benianya: Nálunk is úgy volt, hogy 3 hétig boldogan szaladt be a csoportba Zoló, aztán kezdődött a sírós, kézből "kitépős" időszak. Persze az egész csak nekem szólt, mert 2 perc múlva már boldogan játszott.

Tjuca: Kinga nagyon ügyes! Szerintem Zoló sem tudná kivitelezni ezt. Egyrészt meglépne, másrészt nem biztos hogy értenék. Nem mindig használ ékezeteket. Pl: a szőlő=szóló nem biztos a zöldséges rájönne mit akar.

Szobatisztaság: Majdhogynem csőd. A bölcsiben pelusban van, de sokszor száraz marad két csere között és ha ráültetik a bilire belepisil. DE nem szól, hogy pisilnie kell, a kakit pedig letagadja. Mostanában azt csinálja, hogy gatyóban van, kérdem kel-e pisilnie, azt mondja nem, erre fél perc múlva becsorgat. :shock: :? Ja, és itthon nem ül rá a bilire, a WC-re is csak elvétve, pedig naponta többször megkérdezem nincs-e kedve hozzá.

A képeket imádom nézegetni. Úgyhogy rakjatok sokat!!!
:P

nancsa

Sziasztok!

Ma hajnal óta nagyon nem vagyok jól, reggel görcsölt a gyomrom, hánytam, egész délelőtt aludtam. A férjem itthon maradt, mert nekem csak arra volt erőm, hogy Hannit megszopiztassam. :(
Nem tudom, mitől van, most már kicsit jobban vagyok, de még csak rizst mertem enni.
Reggel kicsit vitáztunk a férjemmel, ment volna dolgozni, én meg mondtam neki, hogy mozdulni nincs erőm, maradjon itthon, mert nem tudok a gyerekekkel foglalkozni. Ő meg mondta, hogy felhívja az anyját, pár óra, és itt van, de azzal nem lettem volna kisegítve, mert én abban az adott percben voltam harcképtelen, a gyerekek pedig már ébredeztek. Épp így vitatkozunk, hogy akkor mi legyen, mire Julcsi a másik szobából átszól, hogy "elég legyen!". Nem tudtuk, hogy már felébredt, és kagylózik, utána rögtön befejeztük, a férjem maradt, én szoptatás után kidőltem, aludtam egy nagyot, apa meg játszott a lurkókkal, meg ebédet csinált. A gyerek helyrerakott bennünket. :oops: :P
Most is megy a hancúr, jó így látni őket. :)

Nagyon sajnálom a családi ramazurikat, mi is szoktunk néha balhézni, de szerintem sose tudnánk elválni, mi már összetartozunk.
Nekem furcsa volt az is, hogy Benia írta, hogy a férje nem egy Rómeó, de a gyerekekkel nagyon jól bánik, ezért nem hagyná el, és addig marad vele, míg ez nem változik. Hát, nekem ez kevés lenne, legyen Rómeó is, tudjon udvarolni, tudjunk romantikázni, nekem ha bajom volt a férjemmel, sosem jutott eszembe, hogy a gyerekekkel legalább jól bánik. Nekem elkülönül egymástól az apa és férj. Nem tudom, érthető voltam-e... De az biztos, hogy csak a gyerekek miatt nem lennék vele, nekem ennél többre van szükségem, pedig az én uram is főz, mosogat, ellátja a gyerekeket, nem jár el itthonról nélkülünk, de mindezek mellé nekem még kell az is, hogy csak mi ketten is jól meglegyünk, leszámítva a házimunkát és a gyerekeket. És szerintem ezt ő is ugyanígy gondolja velem kapcsolatban.

Szombaton Budafokon voltunk a pezsgő-és borfesztiválon, nagyon jól éreztük magukat, majdnem 9 volt, mire este hazaértünk. A csajok kidőltek, Julcsit épp hogy meg tudtuk fürdetni. Julcsinak egyébként kész gyereknap volt, pónin lovagolt, ugrálóvárazott, kapott nyakláncot, lufit, finomat ettünk, a férjem meg kóstolgatta a borokat. :)

Gabi, nem kaptam privit, mailt sem. Vagy már nem aktuális?

Rakok pár képet, aztán megyek pihenni, eddig volt erőm...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Méz! Ez a hétvége bolondokháza volt! Igazából kicsit el is felejtettem! Elküldöm mindjárt az infokat! Köszi!

Gabella

gabella

Sziasztok,

csak életjelet adok magunkról, 1 hete itthon vagyunk, de még semmire nem volt időm.
Remélem estére lesz egy kis szusszanás és akkor jövök szüléstörténettel, képekkel, beszámolóval :) :) :) !!!

Puszi

Eni
marcy

Méz! Jaj, bocsi, most látom, nem vagy túl jól! Gyógyulgass! A mi ügyünk ráér! Pussz!

Akartam még írni a válás témakörben, de nem tudom összeszedni a gondolataimat. Én nem tudnék lelépni. Nem is akarok, de el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor nincs más megoldás. Majd egyszer kivesézem...

Gabella

gabella

Éljen! Eni! Üdv újra itt!

Sok-sok pusszantás nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Ancsi! Ne izgulj, Zoló dettó ott tart,sőt előbb, mert ő legalább a bölcsiben pisil,mint Beni!

Alziza!Húú,igen ez a kábszertéma gááz.Emiatt viszont kikéna onnan venni, mert valóbab befolyásolhatja őket!

Méz! Mondhatom nagyon,nagyon szerencsés vagy!!!!Mert sajna nem egyről tudok,ahol a nem rómeóság mellett még csak nem is olyan jó apa, a férj, pl. idegesiti a gyerek, teher neki játszani vele,nemhogy megfürdetni,felöltöztetni,levinni a dokihoz.
Hányan tudnánk elmenni pl.30 anyából úgy otthonról,hogy 1-2 napig apára bizhatnánk a gyereket? Hát nem mindenki az tuti.
Hát eléggé megdöbbentem ahogy a soraidat olvastam,mert igazat irva ütöttek.Igen basszus valóban így van ám. De ehhez (jujj de jó lenne most a zárt fórum)tartozik , h én tök egyedül nőttem fel anyucival, se apa,se nagybátty,se nagyszülők,se tesó. Ezért nagyon kompromisszumkész vagyok,legyen apjuk,legyen jó apjuk stb,de igaz, hogy lelkileg-érzelmileg bele-bele férne egy harmadik az életembe,(erkölcsileg,házastársilag,lennének aggályaim) mert már se virág, se apró ajándék,se szerelmes sms,se jajj de szeretlek kinyilvánitás nincs sajna. Kivéve intim helyzetben. Szerintem sokaknál az a gáz,hogy már ezekből helyzetekből is kevesebb van-mert alig vannak otthon.Nagyon sajnálom, nagyon rossz ez.
.De azuram mentségére szolgáljon a nemrómeósság miatt(bár sokak szerint ez nem menstég), h egy kézfogást sem látott otthon,nemhogy érzelmi megnyilvánulást,kedvességet a feleség felé,áh csak a bsztatást.
Ehhez képest még jó dolgom is van.no meg irtam az ikrek egyik felétől való válást, no igen mert a másik fele viszont megmaszirozza a talpam, éjfélig beszélgetünk,filozofálgatunk, akivel elandalgunk,elmozizunk,elszinházazunk,eltáncolgatunk,el…meg minden, elbeszélgetünk,mulatozunk társaságban is, akivel ugyanazokat az elveket valljuk,legyen az sport, nevelés,életértelme stb.szóval akivel jó nagyon még ha nem is friss szerelmes hős szerelmes. Azért nem alkuszom minden áron(de tény jobban alkuszom,bár nem úgy mint a pénzes nejek: nem adom fel ezt a jólétet semmi áron elv,inkább tűröm a szeretőket stb.), mert az egyedül megkeményedésemből fakad, hogy biza simán tudnék dobbantani,mert a jég hátán is megélek,elbirom a 2 gyerekkel járó terhet egyedül is stb. Csak nem akarom. Mert még vele akarom. De, egyszer egy nagy vihar a biliben után el akartam menni,és sirva fakadt, kérlelt maradjak,szeret. Útálom,hogy akkor jött ki mennyire szeret,jobban örülnék heti egy virágnak pl. de legalább kijött.
Szóval nehéz dolog ez nagyon,igazán szerencsésnek mondhatod magad!!!!Csókolgasd meg azuradat érte. Nagyon nehéz lehet m, hogy egyedül neveled a gyereket, aztán még le is csesznek érte h esetleg szerintük szarul csináltad,miközben a krizis-helyzetekben és amúgy is többnyire egyedül vagy velük, még csak meg sem tudod beszélni milyen megoldás lenne jó. Türelemmel is nagyon nehéz lehet egyedül egy ilyen dackorszakos időszak-egy idő után inkább engedsz,mintsem következetes légy, ha nincs a társad aki támogat.
Valld be ez volt a célod, hogy +-an lássam,értékeljem az értékeket!!

Julcsi valóban nagyon okos,milyen csápjai vannak!!!!Édes nagyon.
No,jól megregulázott benneteket!!! :wink:
Nagyon édesek a képek,még ezek a szemek!!!! :P
Bekaptálvalami virust? Jobbulást!!!!!!

Pil!
mi van veletek???

benianya
ákosbenianya

Benianya! Na ezt szépen leírtad! Ez van nálunk is, hogy a szürke hétköznapok azok szürkék, nincs semmi érzelemkinyilvánítás. De! Igazából ez kétirányú! Én se küldök szerelmes sms-t, nem mondogatom folyton, hogy szeretem, apró ajándék sincs... Sajnos az idő ezt teszi, nem vagyunk már 20 éves szerelmespár. Nem kéne ennyire ellaposodni, de sajnos ez van. Viszont ennek ellenére azért tudjuk a másikról, hogy szeret, mert bár nem óránként, de 2 naponta ezt elmondjuk. És hosszútávon szerintem fontosabb az, hogy valaki szeret, tisztel, elfogad, megért, melléd áll, tudtok beszélgetni, segít a házimunkában, fogallkozik a gyerekekkel, meg még mondjuk az is, hogy működik a szex, mint az 1000 fokos lángolás... Pedig milyen kár, hogy az csak max. néhány évig izzik, aztán mondjuk néha fellobban újra, de már nem olyan intenzíven... Na ezt aztán csak sikerült kielemeznem... Nagyjából értelmes volt? 8) :oops: :wink:

Gabella

gabella

Méz! Julcsi hogy kiszőkült! De még mindig tündér! Ahogy Hanni is! Puszka nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Sziasztok!

Amandi, Vicky!

Annyira sajnálom! Remélem ülepednek a dolgok és idővel sikerül átbeszélni, átgondolni!
Én sokat panaszkodok itt az uramra, de a válás még eszembe nem jutott! Jó, elfelejti a szülinapom, nálunk sincs virág, de tegnap például kaptam tőle 20ezer ft-ot, hogy költsem magamra (maszekolt), Valentin napra ezüst nyakláncot kaptam, csak sasoltam!
Kb. két hete, amikor tele volt vele a hócipőm, mert sosem volt itthon (dolgozott) és amikor itthon lehetett volna, akkor elment horgászni, szóval egy este, amikor megjött a munkából 6-kor, én már fogtam a kilincs a másik felét, hogy kivagyok, leléptem barátnőmhőz. Rohantam haza fél 9-re fürdetése, és ők már túl már túl voltak mindenen, Petit altatta. Néha, a fejemhez vágja, hogy többet kellene barátnőzni, mert besavanyodok stb.
Azt tény és való, hogy mi is alig romantikázunk, amóta megvan Peti, de az az igazság, hogy én nem is igénylem annyira, mint azelőtt. Valahogy fusztrál, hogy ott a gyerek a másik szobába. Na, lelövöm a magam!

Méz!
Jobbulást neked! Én is lerobbantam. Már 5-6 napja érzem, hogy takonykórós leszek, de úgy igazán nem akar kijönni rajtam, vagy legalábbis nem úgy, mint máskor! Viszont ma már hideg ráz, izzadok, mint egy kemence. Remélem Peti kihagyja!

Tegnap voltunk Sóstón a vadasparkban. Nagyon jól éreztük magunkat. Férjem csinált kb. 150 képet, az állatokról!!!
Viszont voltunk McDonald's-ban, ill. Petinek ez volt az első:
Kép

Marcy!
Képeket kérünk!!!!

Reni
Kép
prenata

Kép Kép Kép

Reni
Kép
prenata

Andi!

Nem értelek, bár ez nyilván a magán fórumba nyúlik. De aki gyerekezik, színházazik, mozizik, táncolgat stb. az hogyan tud még Róemóbb lenni? :twisted: :twisted: :twisted: Erre mondaná Kofa, hogy bogaram feleségül ne vegyelek? Ja már megtettem. :lol: Na jó csak viccelek, de szerintem a hetente virág egy nüansznyi dolog, valójában biztos nem arról van szó. Na nem értetlenkedek itten. Gyerek éhezni kezd itt mellettem. :roll: :wink:

És csajok most még fiatalok vagyunk, mi lesz mikor kétszer ennyi idősek leszünk??? :shock: :lol: :lol: :lol:

Eni!

Várom. :D

tjuca

Sziasztok!

Hát lányok, sajnálom...nagyon-nagyon

Megértem, de azért még tartsatok ki! Nekünk asszonyoknak kell összetartani a családot...
Megértem...nekünk minden tökéletes volt Vencel születéséig...azt mondtam, még az anyós is bejött...anyukám, ha kérdezték hogy vagyunk, már szégyellt "dicsekedni". Azóta sok minden történt, András belevágott 1 vállalkozásba, így az anyagi helyzetünk sem a régi, mégsem emiatt vannak a problémák, sok gondom van az új munkájával, neki ez rosszul esik. Sokat dolgozik stb. stb. Zárt fórum...Vencel születése óta sokkal boldogabbak vagyunk, de tény hogy ő is okozza a feszkót...még hogy a gyerek összetart egy családot...akinek játékbabája van otthon, annak talán. Anyós is depressziós lett...sokszor nehéz, de nem tudnám elhagyni, főleg nem a romantika hiánya miatt! Ne haragudj Benianya, nagyon rosszul eshetne az uradnak, ha olvasná mit írtál!
Benianya...írtad egyszer valakinek, ill kérdezted nem -e a fogát csikorgatja éjjel talán Petiről volt szó rosszalvás miatt. Mit jelent ez? Vencel csikorgatja..jön a foga...ez az oka?

Most beszéltem egy MÁK-os ügyintézővel, hamarabb is járt volna emelt összegű családi pótlék. A dokinő meg csak 2 éves korától adta az igazolást, azt is nagy nehezen...még jár egy csomó kedvezmény, de alig hallani róla...még utána nézek
Mérges vagyok. Amúgy Ceglédre kellett küldenem az igazolást és a gyes igénylést is oda kellett volna. Amúgy a honlapon nem ez van írva és én is nehezen értem el őket!!!!

Mári

Kép
mári

Köszi a dícséreteket! És ezek a fotók nem is hozzák ki annyira, élőben sokkal szebb, bájosabb!!! Minden nap elmonduk, hogy tudtunk ilyen szép kölköt csinálni! :) De az az igazság, hogy ezen a fórumon minden baba gyönyörű és ez nem hízelgés...dehát tudja ezt a ti anyai szívetek! :) Várjuk a legújabbak fotóit is! :)

Viera! Hová jár a fiad? Én 2 katolikus suliban is tanítottam, na meg sok cigány gyerkőt is tanítottam Tiszadobon, olyan nagyon rosszakat is...utóbbi nem is volt olyan rossz, szeretettel lehetett nevelni őket. Néha jobban, mint az elit iskolában az elkényeztetett csemetét!
Templomba járni jóóóó! Én Vencel miatt hanyagolom, nem akarom megbontánkoztatni a nyanyókat. :) Csak templomszagot szívni esünk be...Vencel szereti a templomot, de leginkább rohangálni és kiabálni szeretne...érthető?? Mi végigültük a hugommal a miséket...kiskorunktól fogva...én nem tudom erre nevelni a fiamat. :(

Mári

Kép
mári

megkezdődtek az éjjeli hisztik..álmában nem teljesül az akarata és félálomban dühöng miatta...nagyoooon rossz, rosszabb minrt a nappali hiszti!!! Már 2 napja tart. Az első valami csúzdás konfliktus, a mai meg valami vonatos dolog. :D :lol: . Amúgy nem is olyan vicces. Először hozzá sem szólhatok, nem érhetek hozzá, az ágyon ordít és dobálja magát, aztán ölbe jön, kakaót kér, nem mindegy miben, hol melegítem, hol issza meg stb...közben ordibál, magyaráz, nem ide, odaaa stb.

Mári

Kép
mári

Mári!

Kinga is rohangál, de csendben a "tempontban". Egyszer egy nyanó odajött. Látom mosolyog, de nem igazából, majd mondja, nagyon nagy a mozgásigénye a lányomnak. Persze nem folytatta, hogy nem itt kellene, de tudtuk mindketten miről van szó. Jött a pap is, aki ott örült, hogy végre egy bohó ifjú bárányka. Erre kijött belőlem, hogy igen Isten kicsi kergebirkája. Erre a pap akkorát röhögött. Azt mondta, hogy ne tartsam vissza, nyilván egy kétéves nem fog az Úrfelmutatáskor mélyen magába szállni és elmélkedni, neki éppen elég hogy szokja a közeget, és szívja a szagot. Amúgy itt alagon van óvónéni a sekrestyében, lehet rajzolni stb. meg van kinn játszótér. :twisted: Kár, hogy nekünk nagyon messze van. :(

tjuca

Nem sikerült visszaolvasni, csak nagyon-nagyon felületesen, mert ma itthon van időnként a férjem, többet, mint eddig, próbálunk beszélgetni. Nálunk van remény, csak ahogy Benianya írta, elbeszélünk egymás mellett. És mivel nincs segítség, nyilvánvalóan fáradtak vagyunk mind a ketten, mindkettőnket bánt valami, ami aztán kiborul. A tegnapi nap ilyen borulós volt, elég ronda dolgokat vágtunk egymás fejéhez, de a mai nap máris hozott javulást. Úgy látom, akar változtatni a helyzeten és persze én is. Hiszen biztos, hogy én is elrontottam sok mindent.

Na, most ennyi, holnap reggel visszaolvasok és jövök!

Gab: hajrá zárt oldal!!

Ja, ha valaki tud MSN letöltés vagy mi a fene ügyben segíteni, írjon pár sort! Köszi. Tegnap is olyan jó lett volna picit csevegni Amandival!!

Pussz, jó, hogy vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky

Kép
vicky21

Benia, teljesen egyetértek Jucával, miért kellene még nagyobb Rómeó? Én is ezekre (nagy beszélgetések, színház, mozi, kettesben töltött vacsik) értettem, hogy tudunk még romantikázni. Az én férjem sem küld szerelmes sms-t (lehet, hogy gyanús is lenne, ha ilyet tenne :lol: ), virágot szokott hozni, és a szülinapom-névnapom-évforduló, az szent dolog, mindig megünnepeljük. Persze én is készülök az ő szülinapjára. Amit nagyon szeretek benne, (na most tényleg jól jönne a zárt fórum), hogy mindig érzem rajta a vágyat, ha itthon vagyunk együtt, akkor sokszor odasúgja, hogy miket tudna velem művelni, meg ha kimozdulunk otthonról, és kiöltözök, akkor mindig bókol, és mihamarabb szeretne otthon lenni. :oops:
Gabival is teljesen egyetértek, hogy nekünk is kell tenni az érzelmek fennmaradásáért, nem elég csak elvárnunk. Emlékszem, amikor mesélted, hogy lovagkori hétvégével lepted meg a férjed, ezért is leptek meg az előző soraid, főleg amit egy harmadikkal kapcsolatban írtál... Én is megnézem a jó pasikat, persze csak feltűnésmentesen, és az is jól esik, ha látom, hogy valakinek tetszem, de ezen a ponton ki is merül a dolog.
Végül Márival is egyetértek, leginkább az anyuka tudja megteremteni a szerető, meleg családi fészket, rajtunk múlik.
Amit végül még szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy szerintem nem szabad ezekkel dobálózni, hogy elhagylak, nem kellene ilyen könnyen feladni, egy kapcsolatért tenni kell, életben kell tartani. Meg különben is, egy másik pasinál nem jönnének elő ugyanazok a problémák egy idő után... ? Én abban hiszek, hogy először magunkban kell szétnézni, utána a másikban. (Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet már együtt élni, pl. amikor belép egy harmadik, vagy a gyerek is megsínyli a sok veszekedést, vagy esetleges erőszakoskodás esetén.)
Na, ezt a témát tovább szerintem is egy zárt fórumon lehetne folytatni...

Marcy, végre-végre! Nagyon várom a képeket!!! :)

Reni, Peti nagyon édes képet vág a sültburi-evéshez! :lol:

Templomban rohangáláshoz, én is aggódtam, hogy Julcsi hogy viselkedik majd Hanni keresztelőjén. Már pár nappal előtte elmondtam, hová megyünk, mi fog ott történni, és hogyan kell viselkedni, ülni kell szépen, és csöndben lenni. Ő mesélte mindenkinek, mi lesz majd Hannus keresztelőjén. És be is jött, az én okos lánykám csendben ült a mami meg a tati között, tágra nyílt szemekkel, teljes átéléssel, nagyon édes volt. :)

Most mennem kell, kekszet kér a csajszi.

KépKép
KépKép
mézgombi

Mári! Olvasta mielőtt elküldtem!!!!Ma kettesben voltunk,éccakára megy én meg még szabin.
Jobb is lett. Édes volt! :wink:
Nálunk akertelés nélküli átbeszélés segit, nem mismásolunk, elmondjuk mit sérelmezünk,mi hiányzik.

Háát Juca, ez már valóban zárt fórum téma-majd térjünk vissza rá ha zártak leszünk.
De összességében elismerem, hogy össze tehetem a 2 kezem. Meg nem várható el 2 gyerek mellett a nagy tüzes lángoló szerelem, versirással, nagy léleksóhajokkal, órákig tartó szemezésekkelstb…hiszen akkor nem jutna idő a poronytokra.
Meg viceverza minden. Hej az a szivfacsaró, gyomorgombócoló, sóhajtozós szerelem......de jó is volt.
nyanyák vagyunk?

Gab! Mit akarsz, az tök jó ha másnaponta mondja, hogy szeret!!!!Meg Te is.

Mári véleménye nagyon lényegretörő, méghogy egy gyerek összetart egy családot..valóban sok feszkó jön a jó anyaságra, apaságra törekvésből, dackorszak,rengeteg időt és energiát, figyelmet köt le stb. De hát ez a szép benne nem?
Hát igen ilyenkor az én meg te átmegy mi-be,illetve a mi utódainkba.Én is attól félek, amit hallok,hogy 2x ennyi idősen hogyan ismerkedik újra össze a migyerekeinkezésben eltávolodott két én, lehet-e újra mi,már ketten, ha kirepültek a gyerekek. Háát erre külön szakmák épültek azóta, házasságterapeuta, pszichiáter,tréningek, sajnos ügyvédek és biróság is egyre inkább.

Állitólag a fogcsikorgatás a feszkó éjszakai ,tudattalan levezetése.Náluk a nagynál volt, ovikezdésnél és sulikezdésnél,új közösségnél.
Háát ha csak a fogkijövetel miatt lenne,minden gyerek -az első 1,5 évben egyfolytában csikorgatna. :wink:
Ha sokat csinálja, fogvédő kell szilikonból, ne sérüljenek,kopjanak a fogai-mondá a fogdokink.

Emelt összegű családi pótlékot járd ki és visszamenőleg is kérd!!!!Meg minden mást!!!!!Ez jááár! :twisted:

Éjjeli hiszti:nálunk is volt elkeseredett sirás: Evette(elvette) a bölcsikezdésnél, háát igen, ez várható. Alig lehetett megvigasztalni. Ezért lehet akkor Vencelnél a fogcsikorgatás. Most szerencsére nappali hiszti sincs. Ha jól belegondolok 2x volt olyan igazi nagy,bár az sem fetrengős, csak ugrálós, kézzel hadonászós, meg kb 10 kicsi 1 perces,amikor vmit nem kapott meg, de ezek figyelemeltereléssel szűntek. Ez így nem is olyan sok.
Tök, jó hogy jókat irtál a cigány gyerekek tanitásáról. Tetszik! :lol:

Juca! Gyerekbarát templom szimpi!!!Dejóó!

benianya
ákosbenianya

Gabi, megkaptam a privit, most kicsit kimegyek levegőzni a csajokkal, ha visszatértem, válaszolok!

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Atyaisten!
Annyit írtatok, hogy mégcsak átlapoztam, de nem olvastam bele, csak itt-ott. Majd mindjárt a Bari közt után.

Gab:
Neked köszi a képet! A szövegen viszont meglepődtem, mert azt hittem, hogy már tényleg meghibbantam, hogy nem emlékszem rá miket írkálok.

Amandi, Vicky: Remélem egy kicsit jobban vagytok.
Tényleg, nálunk is vannak viták. Mindenki ideges, férj a munka miatt, én a gyerekek miatt, Zoránnak itt a suli, Noémi hisztis. Szóval mindez egyszerre. Szerintem mindenki rohanásban él és nincs idő semmire.
Pl. egész nap úgy járkálunk el ottonról, hogy én elmegyek Noémivel akárhova, boltba, stb, apuka elmegy megint dolgára és ez így megy egész nap. Szóval felváltva nyitjuk, csukjuk az ajtót, szinte alig találkozunk egész nap, csak miután Zoránt hazahoztam a napköziből, akkor azért már együtt az egész család.
Szóval azért nálunk is vannak ám összezörrenések, mindenfélén, s a legrosszabb, hogy mi sem beszéljük meg. EGyszerűen hallgatunk és két nap múlva mintha mi sem történt volna.....

DE: nálunk is ugyanúgy van, mint Mézgombiéknál, hogy egymás nélkül már nem tudnánk élni (szerintem). Szóval ezt azért már ezerszer átbeszéltük, beleértve a gyerekeket is. Mondta, hogy semmi pénzért nem hagyná itt őket.
Meg hát 17 éves ismerjük egymást (6 éve vagyunk házasok), szóval ez sem kis idő. Már kiismertük egymás rigolyáit, tudjuk hogyan kell kezelni, vagy hogyan nem.

Na, majd visszaolvasok rendesen, mert tényleg úgy látom, hogy ma mindenki írt.

Ja! Mári: Zorán katolikus iskolába jár, négy osztály indult. Két angol (az egyikben benne van) , egy német, és egy sima. A sima osztályban vannak a kicsit kisebbségi vagy visszamaradott gyerekek. Az idegen nyelves osztályok, főleg az angolosok szerencsére egy kicsit kivételesek, válogatott gyerekek.

Na, ezeket csak gyorsan azért írtam le, mert ezekbe olvastama bele, ezekre még tudok gyorsan reagálni, aztán majd rendesebben.

Vicky: Hááát, ha eleve nincs feltelepítve az MSN, akkor sehogy sem tudsz Amandival beszélni, esetleg skype-on.

Na, majd még jövök.

Erika

Kép
viera

Megint itt vok, megint visszaolvastam egy kicsit.

Tjuca:
Köcce a dicst. a hajamra.
Azért Benianyuval egyetértenék. Szóval én is úgy vagyok vele, hogy amikor összevitázunk, és néha elég rondán, akkor azon gondolkodom, hogy jobb lenne külön. Utána meg azon gondolkodom, hogy végül is de hülye vagyok, hát a legjobb apa, játszik a gyerekekkel, kicsi koruk óta ő fürdeti őket, Noéminek ő adja este a tejcsit, pelenkáz, mindent megcsinál körülötte, ha épp nem vagyok otthon. Kimenőt kapok nagyon sokszor, éjszakára-hajnalra. Szóval 100%-os apa. Férjnek pedig megint jó, mert csak egy teló, hogy légyszi hozz már pl. 1 kg krumplit, vagy kenyeret, vagy akármit, mert elfelejtettem venni. Volt olyan, hogy nekiálltam paprikáskrumplit főzni és nem volt otthon krumpli. Tiszta röhej. Telóztam neki és rögtön ott volt a krumplival.
Hétvégén minden reggel mire felkelünk ott van a péksütemény az asztalon. Addigra már bejárja a boltot. Hétközben pedig ágyba kapom a kávét.

Szóval nálam is győznek ezek az érvek. Na, meg az évek...., az már írtam!
Egyébként én is kettéválasztom az apaságot és a férjséget (hogyan is kell írni?), mert ha nem lenne jó apa, nem foglalkozna egyáltalán a gyerekekkel, akkor nyilván, hogy abból lenne a vita és előbb-utóbb külön utakhoz vezetne. Akkor aztán tőlem lehetne jó férj.
Ha viszont csak jó apa, de mondjuk részeges, stb., akkor is külön mennénk.
Ja, és már ő sem Rómeó. Ez azt jelenti, hogy azért a 17 év, az 17 év. Nem mindig dícséri meg a ruhámat, a hajamat, stb. Ő magában tudja, hogy neki tetszik, mert ha nem tetszik, azt viszont rögtön mondja.
Ha kérdezem, hogy miért nem mondja, hogy tetszik-e az új ruhám, akkor persze azt mondja, hogy persze hogy tetszik, de ő nem olyan, hogy állandóan dicsérgessen. Egyébként nem is várom el.

Na, most megint ennyi jutott eszembe.
Majd még jövök, olvasok visszafelé tovább.
Most már azonban tényleg jó lenne egy zárt fórum!

Erika

Kép
viera

Jucaaaa!!!
Most hivott a bartnőm, hogy a hugáékat felvették nálatok az oviba,ami a vasútnál van. Meg is lepődött,mert azt hallotta nehezen vesznek fel még 4 évest is.
Ma volt is bent ,de csak a gyerekkel tudott menni erre közölték,hogy holnap a szülőire el ne vigye a gyereket,mert szabályellenes!!!Egyébként is minden szabályokon alapul. Nemhogy cumit meg üveget, ilyesmit,de alvósjátékot sem lehet bevinni. :twisted: :shock: :evil: Csak szabályok vannak, nincs beszoktatás :shock: , nincs farsang, nincs anyák napja. :shock: Szülői még nem volt, de a házirendet már alá kellett irnia. :shock:
Épp ki vot ezen akadva, mire a fóti atya,ahová misére járnak -hivta telefonon, h 2-en elköltöztek,van 2 hely a katolikus oviban,sőt még csoportot is választhat. Mivel 5 perccel több csak autóval nekik,mennek oda.Ez azt is jelenti,hogy tutira van 1 hely nálatok az oviban!!!!!!!!!És még egy a fótiban. :wink: :lol:

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

A házasság, párkapcsolat témában még annyit írnék, és légy szí senki ne vegye magára, mert általánoságban értem, amit írok. Szóval, én úgy érzem, hogy a mi generációnk túl könnyen feladja a problémákat, ahelyett próbálná megoldani, ill. kompromisszumot kötni. Valahogy könnyű lett azt mondani, hogy nem vagyok boldog és tovább lépek. Holott választottunk valakit, valamiért , szerelemből, aki érdemes volt rá, akkor meg kellene próbálni a megoldást is megkeresni. Tényleg, senki ne értsen félre, én most nem itt gondolok bárkire is, hanem úgy általában értem. Na, jó zagyva voltam. Remélem azért a lényeg kivehető.

Más: Petinek kibújt a 15. foga. Bal alsó metsző. Hajrá, még 5 fog hátra van. Tegnap éjjel is felkelt. Sírt két percet, majd visszaájult.

Csajok!
Nem írtátok meg, hogy kinél mennyi térítést kell fizetni a bölcsiért!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Hű,volt mit olvasnom.Benianya,vagyunk csak....ez meg az meg amaz,jajj mennyit irnék,én is pártolom most már(pedig ellene voltam eddig)a zárt fórumot,mert ide nem irok ki ilyeneket.

Nagyvonalakban petyka édes maci,fogzik,vigyorog,forog,két napja tud tapsizni,hajnalban eszik-nappal alig,hozzátápi nehézkesebb mint Amival volt,tornázunk,hol kakálunk hol nem kakálunk.

Ami édes és ördög,már sokszor irtam nem használ semmi a visitás-nyávogás,földrevetem magam hiszti ellen,most már csak várom hogy kinője.Szobatiszta,cumizik,sokszor uncsizik,sokszor viszont nagyon klasszul el is játszik.

A TÉMA nagyon jó,és aktuális,de hát ezek szerint kinél nem?Úgy látszik mindenkinél.Én magunkról csak zárt fórumon irok többet,mármint arról ami probléma,viszont az tuti hogy mindketten igy gondoljuk:mostanában nagyon sokan nagyon hamar beadják a kulcsot,könnyebb elmenekülni,hagyni a fenébe mintsem megbeszélni,megmenteni a kapcsolatot!Az elmúlt években az a tapasztalatunk hogy emberek úgy lépnek ki és be egyik kapcsolatból amásikba mint ahogy ruhát cserél az ember.Azt az energiát amit arra fektetnek hogy elváljanak,megsértsék egymást,stb pozitiv irányba forditva megmenthetnék a kapcsolatot.A megoldás nem feltétlenül(azért irom igy mert van persze ahol igen)egy másik pasi,másik férj,mert abban a házasságban is lesznek gondok,ha nem azok,akkor másmilyenek.
És azt fogadtuk egymásnak hogy jóban,rosszban,sokszor vitázunk,vannak nehéz pillanataink,de eszünkbe sem jutna elválni egymástól.Mi egy család vagyunk,szeretjük egymást(nem mondogatjuk egymásnak mi se naponta).
Még csak annyit,a többit tényleg nem irom ide,nekünk is azóta van több konfliktusunk mióta megvannak agyerekek.De ezt hozza az élet,a helyzetünk,a pénz,a stbb..Többen vagyunk,jobban kel alkalmazkodni,nehezebb jóval mint mikor ketten voltunk.

NEM SZERETNÉK SENKIT MEGBÁNTANI,ez az én véleményem,nem szól senkiről személyesen,a nagy átlagról beszélek,megértem és persze azt is elfogadom hogy van hogy nem megy és akkor lépni kell.Ez fontos,nehogy valaki magára vegye.

Mostanában még saját belső problémáim is vannak,nem találom önmagam,milyen hülyén hangzik igy leirva,ugye már mondtam hogy nem tudom megszervezni a mindennpjaimat hogy minden beleférjen, nem tudok pihenni mert mindig csinálni kell valamit,és ez a taposómalom magával ragad ,állndóan agyalok,törpölök,hogy kéne mint kéne,de mindig ugyanaz van,rohanok,pakolok,nem birok megpihenni.Szóval még ezzel is küzdök manapság.

GAbella:a régi itteni banda az anyatanyán csinált egy zárt fórumot.
keresőbe ird be.nézd meg,hátha tetszik.

KépKép

KépKép
pilchard

Preni:egyidőben és ugyanazt :D :D :D

KépKép

KépKép
pilchard

Pil!!!

Igen!! :lol:
Csak te sokkal szebben megfogalmaztad!

[quote]M írta:ég csak annyit,a többit tényleg nem irom ide,nekünk is azóta van több konfliktusunk mióta megvannak agyerekek.De ezt hozza az élet,a helyzetünk,a pénz,a stbb..Többen vagyunk,jobban kel alkalmazkodni,nehezebb jóval mint mikor ketten voltunk

Szerintem hazudik, aki azt mondja, hogy náluk ez nem így van!

Reni
Kép
prenata

Huh, micsoda gondolatfolyamot indítottunk el :)
Azzal én is egyetértek, hogy manapság nagyon könnyen feladják az emberek. Mi nemrég voltunk 11 évesek, a mi kapcsolatunknál nem sok régebbi van itt a fórumon. Én sokat küzdöttem, de éppen azért, mert még "fiatal" vagyok, úgy gondolom, hogy nem ragadhatok le egy ilyen rossz hangulatban, mert az senkinek se jó. Tehát én tényleg egyre inkább úgy érzem, hogy ezt meg kell lépni. Ennél többet én se szívesen írnék így, hogy bárki olvashatja.
Az egyik "veszekedésnél" (nem is volt igazi veszekedés, mert én már nem megyek bele ilyesmibe, az ordítozás egyoldalú volt) például szegény Márk is kiakadt kicsit. Ő csak hallotta a kiabálást, mert épp fürdetéskor ment a műsor. Nagyon nehéz volt utána lenyugtatni, és elaltatni. Másnap estére meg teljesen belázasította magát. De annyira, hogy semmivel se lehetett levinni neki, miközben teljesen jókedvű volt (csak én voltam vele). Na az ilyenek miatt is gondolom helyes lépésnek.

amandi

Vicky, írok privit msn telepítésről :)

amandi

Sziasztok!
ÚÚ,11 óra éjjel,Amandi,nem vagy semmi.Én már 9 kor dőlök,a gyerkők meg 19:10 kor szunyáltak. A kicsi most kelt,a nag meg még alszik.
Csak gyorsan,mert isijárat: végeredményben ugyanazokat irtukmindannyian,kikifinomabban, ki sarkosabban -habitustólfüggően. Tényleg hamarabb válnakma, de bár én is a kompromisszumok hive vagyok-megértem ha valaki nem akarja tovább, mert úgy érzi fiatalmég és lesz jobb is. Egyet értek azzal is, hogy a másik kapcsolatban is előjönnek hasonló problémák, hiszen ezek belőlünk fakadnak,de ha a másik társa alkalmazkodóbb, hasonlóbb lesz kevesebb kompromisszum árán, jobb hangulatban lehetnek boldogok.
viszont Amandi, szerintem már eredmény ha a vezsekedés átment egyodalú ordibálásba,hiszen az egyik fél(az okosabb, vagyis Te),már nyugodt. Előbb-utóbb ez átragad a másik félre isés alapot ad egy nyugodt megbeszélésre. Na, valahogy igy,nem?
Ez egyébként nagyon jó téma, kár h nem zárt a fórum,de szerintem kölcsönösen megdöbbennénk ki hol mit viselel zokszó nélkül-mert az egész lényege,hgy nem vagyunk egyformák és más más az ingerküszöbünk,mást és mást tolerálunk. Ami az egyiknél természetes és megalkuszik más jókért, az a másiknál már az elviselhetetlen kategóriába tartozik. És tőlünk is mást mást tolerál a párunk.
Fúú, most rohanni kell,majd folytatjuk. Egyébként sajnos a két problémafelvető okán ugyan(bizom benne, hogy találtok majd megoldást) ,de tök jó,hogy felvetődött ez a téma,mert mi már ezen agyalunk és problémát megoldunk azóta itton,sokat beszélgetünk. Szóval segit! Köszi. :lol:
Azt hiszem itt Juca és Méz a legszerencsésebbek,náluk a legharmonikusabb,legproblémamentesebb. Ügyesek vagytok.!!!Irigy irigy. De egyet értek, h ez rajtunk ismúlik. :wink:

benianya
ákosbenianya

Andi!

Köszi, ma megyünk. :-)

tjuca

Csajok!

Kofa tuti nem olvas, DEEE tegnap csak úgy kaptam virágot. Ő kerül fordul hoz , vagy egy túrórudit, vagy valami kis aprót. De nem ettől Rómeó. :lol: És úgy érzem ő az lesz nekem 85 évesen is műprotival vagy anélkül. :wink:

Egyetértek Renivel, csak annyit teszek hozzá, hogy a problémákat nem lenyelni kell, hanem megoldani, mert senkinek sem hiányzik valami ebből kialakuló betegség.

Viera! Andi!

Én értem, amit írtatok, csak abból, amit leírtatok, a tökéletes férj képét látom. (ezt értitek?) Jó tudom a többi zárt fórumos. :twisted: De mint írtad is, fura lenne 17 év után az izzadó kezekből papírfeclin kamaszos verset kapni, vagy egész nap sms-ezni, hogy de én jobban szeretlek... (na ennyire én kamasznak sem voltam kamasz, ezek szerint csak Rakamaz)

Persze mindenkinél vannak gondok nyilván, és mindenki máshogyan oldja meg azokat, de erre írtam, hogy mi most tudtuk le a 7. évet, és nem szoktunk veszekedni, ordibálni meg pláne nem, egyszerűen, mert nem a mi műfajunk. És az is igaz, hogy a gyerekek kiszívják az erőnket, mint a vámpír, de annyit kapunk cserébe, ami talán jobban lök, mint mikor "csak" ketten voltunk. Annak az időnek és a mostaninak is megvan a maga bája. Egyébként veszekedni gyerek nélkül is lehet. :roll:

Én csak azt látom, hogy mindkét nagyszülőm megérte az 55. házassági évfordulót békében, míg a szüleink vergődtek, elváltak. Megváltozott a világ, és valahol a házasság intézménye kihalóban, és helyette jött a fogyasztói társadalom párkapcsolataira generált élettársi forma. Pont mint írtátok, a ki-be járás lehetősége. Hogy melyik jobb, azt mindenkinek magának kell élnie, nincs replay. Tény az, hogy mi nagyon komolyan gondoltuk a házasságot, és amikor igent mondtunk, akkor nem az anyakönyvvezetőnek tettük, hanem egymásnak, és ott bezony nem voltak kisbetűs részek, hogy amikor elkezdődik a dackorszak, akkor egyik vagy másik szellőztet pár hónapra stb. vagy az éjszakázás, vagy a tini gyerekek stb. próbák jönnek meg kell oldani. Eddig ment, bízom benne, hogy eztán is megy majd. :-) És hála égnek azt mondhatom, hogy néha fáradtak vagyunk, de nem fásultak, és boldogok. :lol:

Egyébként pont erről szól a szeretet himnusza, hogy a szeretet nem negédes rózsás puncs, hanem hosszan tűrő stb. satöbbi. Na lépek, mert nagyon ideragadtam.

tjuca

Megnéztem az anyatanyát, szerintem meg kéne próbálnunk, bár ebben tényleg Gab a profi, és persze jó lenne, ha mindenki jönne.

Én nem vettem magamra semmit, mert a tényleges helyzetet, tényleges problémákat zártság hiányában szerintem egyikünk sem írta le, csak nagyvonalakban.

Amúgy itt a babaneten nem lehet zártságot kérni????

Na, délben jövök még, Bálint nem hagy :lol:

Vicky

Kép
vicky21

Hali, csak egy gyors infó Preninek,mert épp most volt bölcsi befizetés.
334 ft/nap, azaz kb 7-8 ezer havonta.Ebben benne van areggeli, a tizórai 1 pohár gagyi gyümilé,az ebéd(fincsi) és az uzsi. A suliban 6-7 ezer /hó a fincsi ebéd és a mikor milyen uzsi.

Nálatok?

12.nap a bölcsiben: orditott megint, anya be jön velem-ezt akarta. :cry: Kicsit skizofrén volt a helyzet,mert nevetett, örült a társainak, annak h ügyesen mos kezet h megtalálja a kéztörlőt, hogy fésülködik,h visszateszi a fésűt az esernyő jelhez,de minden akció közben sirt egy sort, hogy anya elmegy. 30 másodpercenként váltakozott a nevetés-sirás, majd megint úgy tépték ki a kezemből. Megszakad a sziiiveeeem!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
De, mire kiértem megint elhallgatott, azt mondták tipikusan nekem szól csak. Kösziii. :cry: :cry:

Ma rájöttem nemcsak a c,s,sz hanem az f betűt sem mondja!!!Ti tapasztaltok ilyet????????? :shock: :shock:

Xar a kedvem a reggeli sirás miatt,most itt vigasztaljuk egymást apával, ő csinázza a rakott krumplit, én rohanok babakocsit sikálni és a suliba úszós hajakat száritani, majd együtt megyünk könyvtárba. Lehet h magamat is kéne már irigyelnem,nem csak Jucát meg Mézt. Ne legyek már sopán joán.Na. :twisted:
(topictéma hatásra ma meg is kérdezte milyen volt az éjszaka, hogy ment a reggel,hogy birtam egyedül ,megterveztük a hétvégét stb. Nagyooon jóóóóóóó. Egész emberi.

Azért Juca irigy vagyok a virágért.
:wink: :wink: :wink:

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Nem rossz ez az anyatanya, csak egy kérdésem lenne!

Pil! Ok, hogy regisztráció és jelentkezés nélkül nem olvasgathat senki, de ha idegen jelentkezik, azt vissza lehet utasítani? Mármint ha rányom valaki a jelentkezik gombra, akkor nem jut be automatikusan, ugye?

Mert ha ez működik, akkor nem görcsölök egy külön honlap létrehozásával.

Majd akkor ott folytatom a témát!

Gabella

gabella

Á! Közben megtaláltam! Jó lesz! Engedélyezéshez kötött a belépés! Akkor csinálok egy csapatot magunknak! Babanet 2006. nyár címmel. Okés?

Gabella

gabella

Helló!

Hű, jó a téma. Nálunk az a vicces, hogy mikor összejöttünk már arról dumáltunk (ilumináltan...), hogy majd gyerekeink lesznek, na akkor voltam 21, és még javában buliból állt az életünk. Szóval mi is már régóta együtt vagyunk. Vannak viták, ami inkább abból áll, hogy én kiabálok, ő meg nem...Aztán közli, hogy menjek el hétvégén, rám fér...És elmegyek, és az jó, mondjuk vele jobb lenne kettesben, de nem sokszor jön össze, ahhoz Anyu is kell. Mi pl. beszélgetünk arról, hogy majd ősz fejjel körbejárjuk lakókocsival min. Európát. Nálunk inkább az a fejtörés, hogy hol lakjunk....Most költözésen törjük a fejünket.

Juca: Hű, én is emlékszem, én voltam Nagyim egyetlen unokája, aki ment vele templomba, imádtam. Mondjuk azt hittem, hogy valami finom cukrot kapnak, és nem tetszett, hogy én nem kaphatok. Viszont Mátén észrevettem, hogy "fogékony". Múltkor kiment az erkélyre, mikor megúsztuk a nagy esőt, és megköszönte Istenkének, hogy nem áztunk el. :lol: Meg ha valamit keresünk, akkor is mondja, kérjük meg, és ő segít.

Marcy: Képeket!!!!!

KépKép
KépKép
colett77

Sziasztok!

Benianya!
Peti dettó!!!! :cry: Ma úgy ordított (először, amióta jár és ez az 5. hét), hogy az óvóda sarkán is hallottam! Bement vidáman és én, hülye anyja, utána mentem. Na, ekkor elkezdte: Reni marad, Reni játszik stb. Hiba volt bemennem, főleg, hogy beteg vagyok, így gyorsan kisomfordáltam. Én még rendeztem kint Peti cuccait és egy anyuka is megszólított. Szóval Peti kb. 5 perc múlva észlelte, hogy kijöttem és kezdett ordítani!

Bölcsi: 312 Ft/nap

Reni
Kép
prenata

Bölcsit nem tudok, nálunk az ovi 329 Ft/nap. Legalábbis májusban még annyi volt.

Na! Megcsináltam az anyatanya oldalt! Aki akar jönni oda beszélgetni, itt a tennivaló:

1. Lépj be a http://www.anyatanya.hu oldalra,
2. Nyomj a regisztráció gombra,
3. Add meg az adataidat (az egyszerűség kedvéért az itteni nevet),
4. A visszaigazoló e-mailben kattints a linkre,
5. Jelentkezz be,
6. Bal oldalon nyomj a csapatok gombra,
7. A keresésbe írd be a Babanet 2006. nyár c. topic nevét,
8. Ha megvan a topic, a sor végén van egy jelentkezek gomb, arra kattints,
9. Aztán én majd jól elfogadom a jelentkezést, és máris jöhettek beszélgetni.

Aztán a többit majd folyamatában.

Gabella

gabella

Sziasztok!

Most csak röviden, mert meló van.

Preni, Benianya: Nálunk vagy nagyon gyenge a bölcsis kaja, vagy nagyon olcsó, de csak 251 Ft/nap. :shock: Nem akartam elhinni! Írjatok le légyszi néhány napi menüt, hogy tudjak mihez viszonyítani. Majd du én is lefényképezem a táblát.

nancsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?